![]() |
As avea si eu o intrebare...Daca stie cineva vreo manastire de maici in Bucuresti, si cum pot ajunge la ea.Sau daca stie cineva vreun loc in care o persoana ar putea depune o munca in folos crestinesc, dar care sa nu necesite prezenta zi de zi.Doamne ajuta!
|
In Bucuresti (chiar in oras) nu sunt manastiri de maici. Exista "Schitul maicilor" (langa m-rea Antim), dar e biserica de mir. Pentru cealalta chestiune, poti incerca la azilul din Pipera, de pe linia tramvaiului 5 (spre Baneasa) unde stiu ca sunt ingrijiti de maicute. Sau la o casa de copii.
|
Buna Irina,
stiu ca in Piata Natiunilor Unite, la Biserica Sfantul Spiridon Vechi, parintele de acolo -Ioan- construieste un asezamant pentru copiii strazii- poti merge sa vezi, sunt deja destul de avansati si e ca un colt de Rai in inima Bucurestiului, dupa parerea mea. Din cate stiu eu, vor avea internat, o cantina, cabinet medical, o scolicica pentru care parintele cred ca se va baza pe voluntari. Ar mai fi si Manastirea Christiana, -cu un spital in care slujesc maicute doctorite si asistente medicale, din pacate nu stiu prea multe si nici exact adresa dar te poti interesa. Numai bine. |
Mi-am mai amintit ceva: ProVita are o Filiala si in Bucuresti, stiu ca tin legatura destul de des (saptamanal) cu Parintele Nicolae Tanase de la Valea Plopului. Vezi pe www.provitaortodoxa.ro
|
Citat:
|
Ma bucur ca ti-am fost de folos. Nu stiu traseul 104, iti explic "babeste": cum mergi de la Unirii spre Izvor, cam pe la jumatatea distantei pe stanga. Doamne ajuta!
|
Citat:
|
Cu parintele Ioan ai vorbit?
|
Citat:
|
Chiar nu stiu sa-ti spun mai mult, Irina, tu incearca oricum. Poate te-ai putea ocupa de cei mai micuti.
(As fi de parere ca, daca mai doresti sa continuam discutia aceasta amandoua, sa o facem prin mesaje private.) |
Iata ca exista si tineri care doresc sa fie voluntari! Doamne ai mila si umple-le inimile cu Tine!
|
A fost postata pe acest site, manastirea Christiana (manastire de maici), care se afla la marginea Bucurestiului, in soseaua Pipera nr. 49. La acesta manastire exista si un camin de batrani. Iata un alt loc unde poti intalni persoane care vor sa vietuiasca in tine.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:26:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.