Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   INDRAZNEALA (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4567)

MarinaAlca 18.09.2008 16:08:52

Ma simt foarte stingherita sa indraznesc a cere un gand bun si o ruga scurta din partea voastra in rascrucea in care ma aflu...
In momentul in care tocmai ma intrebam cata povara mi se va mai da ca sa o sa si pot duce, iata ca azi vine si vestea ca traznetul.. mama mea(VANDA-BRIGHETTE) s-a internat de urgenta in spital.. are probleme de multa vreme dar ca fiecare, de frica a amanat prea mult... doctorii au fost f directi si se pare ca s-a dus prea tarziu....eu ma aflu departe de tara, biserica ortodoxa nu am aici, maine dimineata mama va fi operata de urgenta.... inutil a mai descrie ce e in sufletul meu... exact acum cand ar trebui sa ma rog mai mult ca oricand, sunt blocata si socata... chiar si un simplu dar atat de pretios "Doamne ajuta!!! ar putea fi de urias ajutor din partea voastra in situatia mea limita.... va multumesc din suflet si imi iertati indrazneala.. stiu ca toti aveti grijile si problemele voastre...Marina

dorinastoica14 18.09.2008 16:42:25

Draga Marina-ce bine imi pare ca am ajuns mai devreme acasa si am dat drumul la calc.!
Ma voi ruga pentru mama ta.Daca ar fi fost vorba de bani nu stiu daca as fi putut fi de mare ajutor.Mine este sf Maslu si voi merge la mai multe biserici pt. a ma ruga.Sunt alaturi de tine.Si sora mea a trecut printr-o operatie la creer acum citeva luni si acum este bine.
Maica Domnului sa te acopere.Curaj si mai ales gindeste pozitiv.Voi ruga toate cunostintele mele sa se roage pentru ea.:):):):):):):)

costel 18.09.2008 16:47:52

Marina, sunt si eu aproape de tine. O voi pomeni in rugaciunile mele. Sa dea Dumnezeu sa ne daruiesti numai vesti bune.

MarinaAlca 18.09.2008 17:18:00

Va multumesc dragii mei.. eu sunt ca si "teleghidata" la ora asta.. nici nu mai vorbesc coerent... am vorbit la telefon cu doctorul care i-a facut investigatiile si mi-a spus ca e cancer...tumora e mare si f agresiva din cauza asta au decis sa o opereze de urgenta maine... Dumnezeu e mare... macar sa scape cu bine peste operatia de maine ptr ca are o sanatate precara si multe alte operatii de-a lungul anilor.. corpul e slabit si impovarat de dureri....va doresc si voua sanatate multa si nadejde de mantuire sa avem cu totii!!!AMIN

cristiboss56 18.09.2008 17:21:18

Draga Marina asa cum si pe privat si aici continui sa te incurajez neancetat. Esti o finta deosebita, tu insati in suferint, acum ,ea, suferinta este mult amplificata de durerea departarii de casa si bola mamei tale. S-au adunat Marina, stiu si simt asta , iar cuvintele nu pot alina singuratatea, departarea si durerea. Asa cum ti-am promis si alta data, te voi trece in fiece Duminica pe Pomelnicul dat la inceputul Sf.Liturghii. Te voi pomeni seara in rugaciune . Prea Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara MARIA, sa-ti fie alaturea si sa -ti aline durerea, sa te-ntareasca pe tine si pe cei dragi tie . Fie ca aceste clipe grele sa se transforme cat mai repede, in liniste si bucurie. O sa ma rog si Sfantului Pantelimon, doctor fara de arginti, care multe trupuri si suflete a tamaduit. Sa dea Bunul Dumnezeu sa auzim vesti bune , draga Marina. DOMNUL SA FIE CU TINE . Amin ! +

NiCcoleta 18.09.2008 18:01:50

Marina si eu,cu toata nevrednicia mea,va voi pomeni in rugaciunile mele...datori suntem sa ne rugam unii pentru altii!

Doamne ajuta!Maicuta Domnului sa ne mangaie!

alynnna 18.09.2008 19:56:19

Sfantul Nectarie sa stea de-a dreapta ( maine in sala de operatie) mamei tale Marina. Sa poarte mainile doctorului si sa reuseasca operatia. Am incredere in Sfantul. Va veni acasa sanatoasa Marina, nu te teme!

C-tin 18.09.2008 20:44:36

Bunul Dumnezeu sa-i ajute mamei tale, dar si tie, Marina!

mirelat 18.09.2008 20:47:06

Citat:

Īn prealabil postat de MarinaAlca
... Dumnezeu e mare...

asa e. Doamne ajuta! sa treaca si mama ta cu bine peste aceasta operatie.

antoniap 18.09.2008 23:26:02

Doamne ajuta sa auzim vesti bune! Incredere multa in Dumnezeu, ca sa-i poti transmite o stare de spirit pozitiva. Dupa operatie - sa nu consume dulciuri, sucuri din comert,iar carne cat mai putina. Poate consuma in schimb sucuri din legume. Argila si aloea ajuta la detoxifiere.

Un ceai anticancerigen: trei parti galbenele, o parte coada soricelului si o parte urzica. Din acest amestec se fac zilnic intr-un ibric trei cani de ceai, iar la intreaga cantitate necesara pentru o zi se adauga o jumatate de lingurita de rostopasca. Ajuta si la cicatrizarea rapida a inciziei. Este foarte eficient acest ceai, dar sa nu se depaseasca doza de rostopasca. Sanatate!

MarinaAlca 19.09.2008 00:17:10

Citat:

Īn prealabil postat de antoniap
Doamne ajuta sa auzim vesti bune! Incredere multa in Dumnezeu, ca sa-i poti transmite o stare de spirit pozitiva. Dupa operatie - sa nu consume dulciuri, sucuri din comert,iar carne cat mai putina. Poate consuma in schimb sucuri din legume. Argila si aloea ajuta la detoxifiere.

Un ceai anticancerigen: trei parti galbenele, o parte coada soricelului si o parte urzica. Din acest amestec se fac zilnic intr-un ibric trei cani de ceai, iar la intreaga cantitate necesara pentru o zi se adauga o jumatate de lingurita de rostopasca. Ajuta si la cicatrizarea rapida a inciziei. Este foarte eficient acest ceai, dar sa nu se depaseasca doza de rostopasca. Sanatate!

multumesc mult Antonia ptr ganduri si ptr reteta... dar ti-ai gasit sa o conving pe mama?? pai e mai capoasa ca un catar!! ca de asta s-a si ajuns la situatia asta.. ptr ca nu a vrut sa mearga la doctor atata timp... nimeni nu a putut-o convinge... pe motiv ca ii era frica.. si acum?? ce mare scofala a facut??? ca frica e mult mai mare si sansele :(:(:(:(... dar mai bine sa ma abtin de la comentarii... nu pot fi pozitiva deloc.. numai ganduri negre am...multumesc inca o data tuturor pentru mesajele voastre si ptr ganduri.. SA FACA DUMNEZEU CUM E MAI BINE PTR NOI! AMIN!

achimovjan 19.09.2008 00:31:14

Citat:

Ma simt foarte stingherita sa indraznesc a cere un gand bun si o ruga scurta din partea voastra in rascrucea in care ma aflu...
In momentul in care tocmai ma intrebam cata povara mi se va mai da ca sa o sa si pot duce, iata ca azi vine si vestea ca traznetul.. mama mea(VANDA-BRIGHETTE) s-a internat de urgenta in spital.. are probleme de multa vreme dar ca fiecare, de frica a amanat prea mult... doctorii au fost f directi si se pare ca s-a dus prea tarziu....eu ma aflu departe de tara, biserica ortodoxa nu am aici, maine dimineata mama va fi operata de urgenta.... inutil a mai descrie ce e in sufletul meu... exact acum cand ar trebui sa ma rog mai mult ca oricand, sunt blocata si socata... chiar si un simplu dar atat de pretios "Doamne ajuta!!! ar putea fi de urias ajutor din partea voastra in situatia mea limita.... va multumesc din suflet si imi iertati indrazneala.. stiu ca toti aveti grijile si problemele voastre...Marina

Dumnezeu si Sf Nectarie sa va ajute sa treceti cu bine peste toate aceste suferinte!

ancah 19.09.2008 01:19:50

Citat:

Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:

Dumnezeu si Sf Nectarie sa va ajute sa treceti cu bine peste toate aceste suferinte!

Amin!

Draga Marina, sa nu uitam niciodata, ca ceea ce nu e cu putinta oamenilor, Ii e cu putinta lui Dumnezeu.

O, intru tot cantata Stapana, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, izvorul cel nedesertat al indurarilor, noianul cel necurmat al iubirii de oameni, adancul cel nemasurat al bunatatii, nadejdea si mantuirea tuturor crestinilor, la tine ridicam ochii sufletelor si ai trupurilor noastre, catre tine tindem mainile noastre cele slabe si din adancul inimii strigam tie: Cauta spre noi dintru inaltimea ta cea sfanta, vezi credinta si umilinta sufletului nostru, Asculta rugaciunea noastra care o facem catre tine din inima noastra cea impietrita si departeaza de la noi toate nevoile, toata rautatea si toata intristarea ce vine aspra noastra, intru aceasta vremelnica viata. Vindeca toate bolile si neputintele noastre cele sufletesti si trupesti, daruieste-ne sanatate si ne izbaveste de vesnica munca prin rugaciunile tale ca sa cantam neincetat: ALILUIA!

MarinaAlca 19.09.2008 09:24:33

Citat:

Īn prealabil postat de ancah
Citat:

Īn prealabil postat de achimovjan
Citat:

Amin!

Draga Marina, sa nu uitam niciodata, ca ceea ce nu e cu putinta oamenilor, Ii e cu putinta lui Dumnezeu.

O, intru tot cantata Stapana, Nascatoare de Dumnezeu Fecioara, izvorul cel nedesertat al indurarilor, noianul cel necurmat al iubirii de oameni, adancul cel nemasurat al bunatatii, nadejdea si mantuirea tuturor crestinilor, la tine ridicam ochii sufletelor si ai trupurilor noastre, catre tine tindem mainile noastre cele slabe si din adancul inimii strigam tie: Cauta spre noi dintru inaltimea ta cea sfanta, vezi credinta si umilinta sufletului nostru, Asculta rugaciunea noastra care o facem catre tine din inima noastra cea impietrita si departeaza de la noi toate nevoile, toata rautatea si toata intristarea ce vine aspra noastra, intru aceasta vremelnica viata. Vindeca toate bolile si neputintele noastre cele sufletesti si trupesti, daruieste-ne sanatate si ne izbaveste de vesnica munca prin rugaciunile tale ca sa cantam neincetat: ALILUIA!

Asa este draga Anca.. Dumnezeu toate le poate!!!!Va multumesc inca o data din suflet tuturor... chiar acum a intrat in operatie... am aprins candela si incerc sa ma rog atat cat pot, cu putina mea credinta... am mai vorbit si cu alti prieteni credinciosi si vom face o rugaciune colectiva pe durata operatiei.... sa va fie rasplatite binefacerile, cu drag Marina

MarinaAlca 19.09.2008 09:26:47

Pana acum nu am obisnuit sa ma rog la sfantul Nectarie(despre care stiu foarte putine) dar auzindu-va pe voi cat de mult il cinstiti si cat de grabnic ajutator este, voi citi chiar acum,pentru prima oara acatistul sfantului. AMIN!!!

philalex 19.09.2008 10:00:09

Doamne ajuta marina! mama ta sa fie bine!...ma rog si eu pentru tine...O sa fie BINE..Doamne ajuta!:)

MarinaAlca 19.09.2008 10:00:43

Citat:

Īn prealabil postat de alynnna
Sfantul Nectarie sa stea de-a dreapta ( maine in sala de operatie) mamei tale Marina. Sa poarte mainile doctorului si sa reuseasca operatia. Am incredere in Sfantul. Va veni acasa sanatoasa Marina, nu te teme!

ALINA ASA SA TE AUDA DUMNEZEU CUM SPUI TU!!!!!!!!!!!SA INDRUME SFANTUL NECTARIE MANA DOCTORILOR SI SA IA DECIZII BUNE....AMIN

ancah 22.09.2008 10:27:26

Marina, ne rugam lui Dumnezeu sa fi iesit operatia bine.

cristiboss56 22.09.2008 19:57:15

Citat:

Īn prealabil postat de ancah
Marina, ne rugam lui Dumnezeu sa fi iesit operatia bine.

Sa dea Bunul Dumnezeu , Anca! Sunt putin ingrijorat, totusi, caci nu am mai primit nimic de veste nici aici si nici pe privat. Sa speram ca totul e bine. DOAMNE AJUTA ! +

MarinaAlca 23.09.2008 06:57:23

VA multumesc din nou ptr gandurile voastre...operatia s-a terminat cu bine(daca pot spune asa ceva avand in vedere diagnosticul:(:(:(:().. mama e insa tot la reanimare (de 5 zile) nu intruneste inca parametrii necesari ptr a o trimite in salon...cam asta e.. si inca o data vreau a va multumi ptr rugaciunile voastre:thumbsup:

achimovjan 24.09.2008 23:15:36

Citat:

VA multumesc din nou ptr gandurile voastre...operatia s-a terminat cu bine(daca pot spune asa ceva avand in vedere diagnosticul:(:(:(:().. mama e insa tot la reanimare (de 5 zile) nu intruneste inca parametrii necesari ptr a o trimite in salon...cam asta e.. si inca o data vreau a va multumi ptr rugaciunile voastre:thumbsup:

"daca cortul acesta pamantesc se strica,avem locuinta in ceruri,nefacuta de mana,...de aceea si suspinam in acest trup.vrand mai bine sa lasam locuinta noastra pamantaesac si sa mergem in cea cereasca"aproximativ,Sf Ap PAvel.Trupul este supus stricaciunii,dar moartea nu are nici o putere,pt ca oricum,noi "asteptam invierea mortilor si viata de veci.Aici pe pamant,luptam cat putem,ne zbatem,dar trebuie sa avem perspectiva vesniciei,pt ca altfel,tot Sf Ap Pavel spune excelent"Daca Hristos nu ar fii inviat,zadarnica ar fii credinta noastra,zadarnica si propovaduirea noastra...daca credem in Hristos numai pt aceasta lume,suntem mai e plans decat toti oamenii..."

Negroponte 24.09.2008 23:47:16

Sora Marina,Domnul Iisus Hristos,Doctorul cel mare,sa usureze si sa vindece suferinta mamei tale!

MarinaAlca 25.09.2008 03:01:25

Citat:

Īn prealabil postat de Negroponte
Sora Marina,Domnul Iisus Hristos,Doctorul cel mare,sa usureze si sa vindece suferinta mamei tale!

AMIN PARINTE!:thumbsup:

cristiboss56 10.10.2008 07:31:07

Citat:

Īn prealabil postat de MarinaAlca (Post 93297)

Draga Marina , iata se implinesc curand doua luni si nu mai stim nimic despre tine. Am incercat sa intru pe privat, dar nu am reusit. Stiu ca si tu , ai probleme mari de sanatate si departarea foarte mare de tara, ti-a produs mare tristete. Nu ai mai accesat nici forumul si de aceea, cu prima ocazie, da un semn , cat de mic. Prea Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu , Fecioara Maria, sa-ti fie alaturea! Amin +

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:32:46.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.