Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4804)

mara2008 25.10.2008 21:05:06

Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra

Doi oameni trec prin clipe cumplite intr-un spital,singuri,el traieste ultimile clipe de viata in urma unui cancer,ea il vegheaza singura ,va rog daca puteti rupeti 1 min si pentru ei in rugaciunile voastre,pe el il cheama Costica,pe ea Catalina,va multumesc din tot sufletul meu

Anca-Miha 25.10.2008 22:09:14

Preasfanta Treime, miluieste-ne pe noi; Doamne, curateste pacatele noastre; Stapane, iarta faradelegile noastre; Sfinte, cerceteaza si vindeca neputintele noastre.
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

cristiboss56 25.10.2008 22:29:37

Draga Mara, i-am trecut pe cei doi, Costica si Catalina, pe pomelnicul ce-l voi da maine dimineata. Sunt clipele cele mai grele din asta viata, cand vremea despartirii de cei dragi este inevitabila, dar sa nadajduim intru mantuirea noastra , find astfel posibil reantalnirea cu cei dragi si apropiati noua, intru Imparatia Bunului Dumnezeu. Pana la urma acesta este sensul scurtului nostru popas din asta viata. Prea Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu, Fecioara Maria sa le fie alaturea de cei doi, Costica si Catalina, in aste clipe grele . Amin ! +

C.tin 25.10.2008 22:55:51

Doamne, milostiv fii cu robul tau Costica!

Dumnezeu sa-l miluiasca pe Costica cu sanatate si vreme de pocainta!

podolski_2 25.10.2008 23:05:39

Vor fi pusi la Paraclisul Maicii Domnului timp de 40 de zile.

Ce grea mai e boala . :(
Nu e pedeapsa mai grea ca boala. Singuratatea , tristetea si frica nici nu se compara cu boala. Parca le reuneste pe toate si le amplifica la infinit. :(

mara2008 26.10.2008 08:10:41

Multumesc din tot sufletul

Multumesc tuturor,pentru rugaciunile voastre ,pentru ca santeti o mare familie si de ajutor,si eu ma voi ruga azi pentru toti,va voi trece pe pomelnicu de azi si in fiece duminica,multumesc,ca nu sant singura nici eu nici cei ce au nevoie de ajutor,iar ma ajuta-ti ca si atunci cand mama s-a stins,m-ati invatat si v-ati rugat,nu prea stiu eu sa ma exprim dar iertare.
Doamne ajuta!

mara2008 26.10.2008 17:18:51

Iertare va rog,am gresit fara voia mea numele lui

Va rog iertati-ma,de mult ma rog pentru Costica,azi insitan-d sa-mi spuna exact numele de botez am aflat ca-i Constantin,din suflet iertati-ma,sper ca Bunu Dumnezeu stie pentru cine ne-am rugat toti.Cu tot respectu meu va multumesc si iertati-ma.
pentru Constatin si Catalina

cristiboss56 26.10.2008 18:38:18

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 97814)
Va rog iertati-ma,de mult ma rog pentru Costica,azi insitan-d sa-mi spuna exact numele de botez am aflat ca-i Constantin,din suflet iertati-ma,sper ca Bunu Dumnezeu stie pentru cine ne-am rugat toti.Cu tot respectu meu va multumesc si iertati-ma.
pentru Constatin si Catalina

Stai linistita, Dumnezeu pe toate le stie si in fond nu e o greseala voita !

MarinaAlca 27.10.2008 09:59:46

Pentru Constantin si sotia sa Catalina

Bunul Dumnezeu,Domnul nostru Iisus Hristos, Maicuta Domnului, cu toti sfintii si cu toate puterile ceresti sa usureze boala si nadejde de mantuire celor doua suflete necajite aflate in grea suferinta:COSNTANTIN SI CATALINA.AMIN!!:6:

dorinastoica14 27.10.2008 10:23:13

Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu roaga-te la Fiul Tau si Dumnezeul nostru pentr usurare suferintei si iertarea pacatelor lui Constantin si a celei care il ingrijeste Catalina!
Ma voi ruga si eu cu nevrednicie pentru acesti iubiti ai lui Dumnezeu!

mara2008 27.10.2008 18:10:18

azi am fost la spital la Constantin si Catalina

multumesc intai pentru intelegerea si rugaciunile voastre,am fost la ei la spital,s-au bucurat foarte mult si pentru cas le-am putut lasa 2 carticele,una de rugaciuni una despre VIATA PARINTELUI ARSENIE BOCA,se sinte foarte rau,oricand se poate sufoca,azi a avut 2 crize,sau bloca rinichi,se roaga sai usureze Dumnezeu suferinta,cu greu mi-am tinut lacrimile,am plans pe drum pana acasa,si ma rog pentru ei alaturi de famili voastra de pe forum,cuvintele sant putine sa va arat multumirea mea.

beliver 27.10.2008 21:05:47

Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra.

Am putea sa ne hotaram pentru un acatist al unui sfant si sa hotaram si o ora la care sa citim mai multi acest acatist pentru aceasta familie,sa facem ceva concret noi.Pentru ca stim ca daca doi sau trei se unesc in rugaciune pentru un scop nobil si Dumnezeu ajuta!

ANITZA 27.10.2008 21:18:43

SF.Nectarie`

Mara ,citeste acatistul sf.Necatrie si du-le la spital mir de la candela sfantului-mare ajutator la bonavi de cancer.Man.RADU vODA DIN bUCURESTI.
cUMPARA CARTEA CU VIATA SFANTLUI

ANITZA 27.10.2008 21:25:59

Am scris la repezeala .In carte gasesti si minuile ,poate i le citeste sotia .
S-a spovedit Constantin?
Daca nu ,adu-i un preot, bun duhovnic.

mara2008 28.10.2008 04:40:43

multumesc

da s-a spovedit,impartasit,voi cauta azi viata sfantului si acatistul ,de stiam de ieri il lasam,de acord si cu acel acatist,voi incerca sa cer acel ulei sper ca azi,,,alegeti care acatist si ora sa-i ajutam,multumtesc din inima,

MarinaAlca 28.10.2008 05:44:51

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 98044)
da s-a spovedit,impartasit,voi cauta azi viata sfantului si acatistul ,de stiam de ieri il lasam,de acord si cu acel acatist,voi incerca sa cer acel ulei sper ca azi,,,alegeti care acatist si ora sa-i ajutam,multumtesc din inima,

Intrucat Beliver a venit cu initiativa asta frumoasa, ma alatur si eu rugaciunii , impreuna cu voi, pentru Constantin si Catalina... si pentru ca
boala bietului om nu asteapta,trebuie sa ne hotaram mai repejor...asadar, indraznesc sa propun ACATISTUL SFANTULUI NECTARIE, care a usurat durerea multor suferinzi de aceasta boala urata!!!
Ce ziceti?? Cu ora probabil ca va fi mai greu, ptr ca fiecare are activitati diferite la ore diferite... dar cu siguranta, Sfantul Nectarie va privi la bunavointa noastra, chiar daca nu vom izbuti cu totii a citi exact la aceiasi ora!:6:

ANITZA 28.10.2008 08:43:58

O sa incercam sa citim acatistul ,dar si minunile daca i le citeste cu o iconita alaturi s-ar putea sa il ajute.

podolski_2 28.10.2008 09:20:07

Nu prea avem cum cu ora fixa.
Particip si eu . Scrieti perioada.

ionela7 28.10.2008 09:22:26

Am si eu o propunere, sa citim si astazi dar si maine ca tot e miercuri sa tinem post si sa ne rugam pentru Constantin, sa citim acatistul Sf Nectarie si Paraclisul Maicii Domnului. Eu cel mai bine ma rog dimineata inainte sa se trezeasca cei din casa si seara (noaptea) tarziu dupa ce toti dorm. Putem citi asadar acatistul dupa 23, daca nu fiecare cum si cand poate, intentia este foarte importanta. Doamne ajuta

mara2008 28.10.2008 16:18:08

multumesc

deacord cu acatistu sf nectarie si paraclisul maici domnului si pot maine,sau prpun o ra 21-22 cand cred ca toti santem acasa,23 s-ar putea sa fiu ajunsa de oboseala,cred 22 ar fi cea mai potrivita ,ce ziceti asta seara ?sau maine dim la 8?

dorinastoica14 28.10.2008 18:59:04

In seara aceasta la ora 22 voi citi si ma voi ruga si eu,si maine dimineata si maine seara tot la 22.

podolski_2 28.10.2008 20:32:27

deci ramane maine la 22.
sper sa zica mai multi maine la ora 22.
Asa sa ne ajute Bunul Dumnezeu.

C.tin 28.10.2008 21:50:11

Ma alatur si eu voua!

[COLOR="Magenta"][SIZE="6"]Cu Acatistul Sf Nectarie, din seara asta, de la ora 22 (ora Romaniei) [/SIZE][/COLOR]

[COLOR="Black"][SIZE="5"]...deci ...mai e un sfert de ora[/SIZE][/COLOR]

C.tin 28.10.2008 21:54:17

Candela !

Eu mi-am aprins deja candela! Doamne ajuta tuturor!

beliver 28.10.2008 23:32:24

Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra.

Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre!Eu abia acum am aflat ce ati hotarat si plec la rugaciune.Ca ajutor pentru ca sa va puteti ruga cu lacrimi,ganditi-va ca voi sunteti in situatie.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu sugestia mea,dar eu asa fac.

antoniap 28.10.2008 23:51:28

Fie, Doamne, mila Ta spre noi precum am nadajduit intru Tine!
Ma alatur si eu.

C.tin 29.10.2008 08:16:06

Citat:

În prealabil postat de beliver (Post 98230)
Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre!Eu abia acum am aflat ce ati hotarat si plec la rugaciune.Ca ajutor pentru ca sa va puteti ruga cu lacrimi,ganditi-va ca voi sunteti in situatie.Imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu sugestia mea,dar eu asa fac.

Multumesc pt sfat! Si sa nu ne rugam Sf Nectarie ca sa faca Dumnezeu minuni,... ci sa-si faca MILA de noi....

eduardd 29.10.2008 08:42:07

Da, Constantine! Pentru ca numai Daruind dobandesti...
Maica Domnului sa ajute pe cei ce au nevoie de ajutor, pe cei sarmani, singuri, parasiti,bolnavi pe la casele lor, batrani, copii pe cei din pesteri si crapaturile pamantului, pe cei pe care nu mai are cine sa-i pomeneasca. AMIN!

Anca-Miha 29.10.2008 11:56:14

Pe diseara la ora 22, ora Romaniei. Doamne ajuta!

MarinaAlca 29.10.2008 12:31:55

Fratilor, sa ma ierte Dumnezeu dar din cauza diferentei de fus orar eu nu pot la ora 22 ora Romaniei.. la mine in curand e ora 22 asa ca n-o fi foc daca citesc acum... nu???:106:

mara2008 29.10.2008 18:35:33

azi a ajuns miru lui Sf NECTARIE la spital la ei

da ,DUMNEZEU a fost bun cu mine si cu ajutorul unei femei extraodinare am reusit sa iau mir de la SF.NECTARIE,si acatistu,icoana si cartea SF NECATARIE TAMADUITORUL sa le-o duc la spital azi,de azi noapte se simte mai rau,nu se mai da jos din pat,face crize de sufocare f grele,abia mai urineaza,multumesc tuturor pentru rugaciunile si sfaturile voastre,o sa va tin la curent cu ce se intampla cu ei caci eu tin legaturapermanent prin telefon cu sotia lui CATALINA,multumesc din toata inima

laraG 29.10.2008 19:13:26

Minunata initiativa!Ma alatur si eu voua in aceasta seara la ora 22.
Cu noi este Dumnezeu!

mara2008 30.10.2008 05:38:29

multumesc si eu si Catalina

multumesc tuturor pentru invataturi si rugaciunea voastra,si eu si ea ne vom ruga pentru toti sa aveti sanatate si binele ce il faceti sa se intoarca insutit la voi
multumesc din tot sufletul
o sa va tin zilnic la curent cu starea lui
o zi buna tuturor
langa voi am invatat ca inca sant oameni multi credinciosi si de ajutor la nevoie
sarumana

mara2008 30.10.2008 18:52:03

noi vesti despre Constantin

Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne!

MarinaAlca 31.10.2008 03:35:45

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 98457)
Azi l-au externat din pacate spre a sfarsi pe perna lui,eu voi lipsi pana duminica de pe forum dar voi fii langa ei si voi cu rugaciunile mele
Doamne ajuta !Doamne milueste-ne!

Multumim Mara ptr vesti.. intr-adevar e trist ce se intampla.. vroiam sa te intreb daca asta a fost dorinta familiei de a fi externat sau doctorii au decis asa... am stat si eu la reanimare si am vazut persoane care au fost tinute acolo pana in ultima clipa, desi se stia ca nu mai au sanse de insanatosire.. dar erau mult mai bine ingrijiti decat ar fi putut fi acasa.. li se facea toaleta aproape zilnic, erau monitorizati..injectii in caz de nevoie, perfuzii etc oricum, se vedea ca exista bunavointa din partea cadrelor medicale... ca au facut totul ptr a usura suferinta pacientului.. dar asa?? acasa?? poate Catalina, o femeie fragila sa aiba singura grija de el???
Dumnezeu sa usureze suferinta amandurora! AMIN

mara2008 31.10.2008 03:42:09

Da poate avea grija bine catalina

DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina!

mirelat 31.10.2008 03:51:22

Dumnezeu sa le ajute, asa cum stie El mai bine!

MarinaAlca 31.10.2008 04:15:55

Citat:

În prealabil postat de mara2008 (Post 98502)
DA,Catalina poate avea grija de el,are 40 de ani,e o femeiie puternica ce a luptat enorm pentru sanatatea lui,medici au spus ca nu mai apuca luni,deci fiind ultima lui dorinta sa moara pe perna lui ,lundu-l acasa i-o implineste.poate mai reusesc sa intru si zilele astea 5 min aici spre a va dea vesti sau trimite prin cineva,
Doamne ajuta!Doamne milueste-ne pe noi si pe robii tai Constantin si Catalina!

Deci, daca timpul estimat este atat de scurt, atunci trebuie sa continuam cu ravna a citi acatistul Sf Nectarie ptr robii lui Dumnezeu Constantin si Catalina
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!)

ionela7 31.10.2008 12:52:11

:2::2: Imi pare tare rau pentru suferintele lor. Dar Dumnezeu stie mai bine, sa fim convinsi ca tot ce se intampla, se intampla doar cu voia Lui. Ma rog sa le aline Dumnezeu durerile, sa-i dea lui Constantin timp pentru pocainta, iertare si mantuire. Sa-l ajute Maica Domnului si sfantul Nectarie cu rugaciunile lor. :6:

podolski_2 31.10.2008 20:58:58

Citat:

În prealabil postat de MarinaAlca (Post 98505)
Deci, daca timpul estimat este atat de scurt, atunci trebuie sa continuam cu ravna a citi acatistul Sf Nectarie ptr robii lui Dumnezeu Constantin si Catalina
(spun cu ravna fiindca spre rusinea mea de cate ori ma apuc seara a citi acatistul ma apuca o moleseala si efectiv nu pot tine ochii deschisi.. cu mare greutate reusesc a duce la bun sfarsit.. ispitele, ispitele!!)

Nu prea suntem organizati.

Sigur daca mai vrea cineva sa zicem cu totii. Rugaciunea zisa de mai multe persoane e foarte importanta.

In particular cred ca multi zic insa nu ar strica sa zicem cu totii. Cum credeti poate gresesc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:25:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.