![]() |
Forumul in noua formula !
Nu a trecut mult timp , de la lansarea noii formule de prezentare a forumului nostru. Incet, incet, ne obisnuim cu aceasta noua formula si as-i fi curios, cati dintre voi a-ti folosit facilitatea "OBTIUNEA UTILIZATORULUI", in cadrul careia ne putem organiza pagina noastra, cu date biografice, insemnari, pasiuni, putem sa ne organizam propriul album foto, sa ne alegem prieteni de pe forum, sa vizualizam cine ne-a vizitat pagina, numarul postarilor, mesageria si multe altele.
|
Citat:
|
optiuni
eu si cu stefan/ veilur ne-am folosit si mai mult... in sensul ca "i-am luat la intrebari" aproape pe toti!:4: desi mare lucru n-am prea aflat...
|
Citat:
Cam la fiecare 10-20 postari ale forumistilor,vedeam si mesaj de la Mirelat in care ne invita politicos sa ne prezentam....De carcotasa ce am fost si rea "chielishica" pe mine:21: abia dupa multa vreme, am postat un raspuns la acel topic:9:. Scuze, dar nu m-am putut abtine sa nu imi fac public, "mea culpa":77: |
Este o facilitate bine venita de a avea pagina personala, cu date biografice, foto, prieteni si multe altele. Pana la urma urmei, draga Marina, nu stiu de ce sa ne fie teama, de a ne arata identitatea, cat de cat. Spre exemplu pagina ta o tin minte , datorita frumoasei cateluse pe care o ai. La Mirela , tin minte pozele si amintirile din Bucuresti. Fiecare are cate ceva deosebit, nu neaparat in foto, ci in semnatura, in anumite date. Simplu, dam clik pe numele utilizatorului si-i vizualizam pagina proprie. Vedem cine il viziteaza, prieteni , etc. Nu trebuie sa ne ascundem. Un crestin nu are nici frica si nici "secrete" pana la urma.
:108: |
Citat:
|
Citat:
cel legat de varsta/ "O alta limpezire..." e alta mancare de peste!@ prietenii stiu de ce! |
Dar nu e obligatoriu, nu?!?
Am scris unele lucruri despre mine, dar nu au aparut; de ce, nu stiu. Apoi m-am gandit ca "anonimatul" imi foloseste in sensul de a folosi mai mult timp pe rugaciune, nu pe corespondenta, care ar fi inevitabila. Asa ca, va rog sa ma iertati daca nu voi fi prea activa pe pagina personala; nu am prea mare lucru de spus despre mine, mai multe decat am spus deja. Asta nu inseamna ca nu trimit mesaje, sau ca nu raspund la mesajele primite. |
Mie mi se pare o buna idee aceasta noua formula a forumul numai ca multe dintre facilitati deabia le descopar:)) ,am vazut acolo o optiune cu grupuri sociale,se pot face grupuri pe forum aici sa se discute teme etc,din cate am inteles.
|
"friendship request"
ce nu prea inteleg eu ce rost are asta cu "send friendship request"...sa nu ma intelegeti gresit, eu am raspuns la toate, dar nu vad la ce foloseste..
|
[COLOR=green]Nu mi se pare o idee buna sa-mi afisez pe forum adresele si preferintele. Am mai facut-o pe forumul vechi cu adresa de mess si m-am pomenit cu fel de fel de mesaje de la sectanti sau intrerupta de la lucru de persoane care se ofereau gratuit sa-mi tina lectii de religie fara sa solicit eu ceva. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Nu stiu in ce imprejurari am spus ca ma pasioneaza paranormalul, ca studiez pe aceasta tema. (Cu timpul meu liber si cu banii mei, fac ce vreau eu!) Ca sa nu va spun ce potop de inventive s-a abatut asupra mea de la falsii credinciosi care nici macar nu stiu ca nu au voie sa judece ca sa nu fie judecati. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Asa ca, stimati colegi, va recomand discretie in ceea ce va priveste ca nici nu banuiti cine poate fi in jur. Pastrati-va intimitatea![/COLOR] :106: |
Citat:
Ceea ce zici tu sunt acuzatii foarte grave,recunosti acele persoane? Nu obligatoriu adresele de messenger sau de Email dar macar numele si localitatea. |
Aici nu este vorba de a afisa adrese , dar o locatie, o tara, un oras, o ocupatie, o stare civila, o poza, un album, nu ii inteleg pericolul. Discretia, indemnul la secretomanie, denota o fire izolata, ceva in neregula cu propria-ti persoana. DE CINE SA NE ASCUNDEM ? Doamne dar chiar suntem stupizi pana la urma sa -mi fie teama sa spun ca sunt din Bucuresti, ca sunt casatorit, anul nasterii, profesia, pasiunile , etc. Adresa de mess. de vrei o dai, de nu, nu. Si pana la urma pot sa-mi fac singur selectia. Sa fim deschisi , cu sufletul, cu mintea, iar teama de cel de lanpa noi , e o nalucire a mintii noastre. O obtiune libera, pentru oameni liberi. Sa o folosim !
:76: |
Citat:
|
Nadejdie, curaj, sinceritate !
:76: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Buna Viviana,am observat ca esti din acelasi oras cu mine :)) Nu este obligatoriu sa dam poze cu noi,adresa de mail,dar macar sa stim din ce oras este fiecare,prenumele si 2,3 cuvinte despre el. |
Citat:
|
Citat:
Varsta mi-o stiti, sunt casatorita, am o fata si un baiat si mai nou un nepotel dulce foc! De cand am devenit credincioasa celelalte pasiuni au palit pana au disparut de tot. Totusi imi place tot ce e frumos: pictura, muzica; imi plac formele armonioase ale artei etrusce, si gandurile frumoase, dintre care cele mai frumoase sunt cele legate de Dumnezeu. |
Cristian, a iti pune viata pe net este un act de curaj.. Eu am facut-o odata si am primit "rasplata". Detalii? ce conteaza cine si ce sunt? M-am prezentat, sunt jenica. Important este daca gasesti ceva bun si folositor in mine (daca), nu modul de exprimare, gramatica sau statul meu social. Pana nu demult aveam o vorba: sunt un om simplu..acum..nici macar asta nu mai am curaj sa spun. Stii de ce? pentru ca simplitatea=smerenie ori eu nu o am. Va invit sa vizionati albumul meu si sa va umpleti de bucurie..eu ca om nu contez, insa daca a ceva de daruit..daruiesc cu dragoste.
|
Citat:
O :53: si o :6:pentru tine, draga noastra Jenica |
Eu m-am obisnuit repede cu noua formula a forumului,ba chiar imi place mai mult.Si-mi place sa rasfoiesc prin descrierile personale,celor care le-au postat,este un fel de-a ne apropia si de-a ne simti mai umani,chiar daca,intr-adevar,uneori inaintea sinceritatii pandeste perfiditatea si caracterul odios al unora care nu au altceva de facut,decat sa loveasca si sa injoseasca.
Acum nu mai sunt vremurile de altadata,unde prieteniile si intalnirile erau la tot pasul,cu vecinul,cu verisoara,si asa mai departe.Acum evadam din anonimatul la care timpul si societatea contemporana ne supune,evadam astfel prin intermediul unui forum,sau al messengerului.Nu este nimic rau atata timp cat ne pastram o conduita morala,si atata timp cat exista sinceritate si bun simt. Uite!,mi-a facut placere sa vad fotografiile postate de Mirela si am fost placut susprinsa sa aflu ca a venit in tara si ca a facut posibilul sa se intalneasca cu anumite persoane,bine-nteles de incredere,de pe forum.Astfel,l-am vazut si eu pe Cristi(cristboss),pe Stefan(veilur)...etc.Frumos! Nu trebuie sa ne temem,se spune ca ;"mai rusinos este sa nu ai incredere,decat sa fii dezamagit!" Eu am un copil mic,un sot mai mereu ocupat...nu prea am cum sa fac escapade,dar voi cei care aveti timp si care nu va tipa copilul alaturi,ar fi pacat sa nu va intalniti,sa vizitati manastiri,sa povestiti si sa va bucurati de prieteie si relaxare. Cred ca am vorbit deja prea mult! Mai asteptam pareri! |
Citat:
|
apropo de ce spunea ory
dragilor, eu cred ca toti aveti cate ceva frumos de impartasit, inclusiv cateva poze de pe unde ati fost de-a lungul anilor, nu neaparat poze recente. daruiti, nu fiti zgarciti! :5:
|
eheheiiiiii Mirela...daca as mai avea loc as mai posta..dar am umplut tot spatiul oferit de picassa..:43: http://picasaweb.google.co.uk/jenica9:11:
|
Am vazut pozele din pelerinajele jenicai, iar cel mai mult mi-a placut Kalambaka, stanca aceea inalta de 600 de metri pe care e construit schitu. Lumea e mare si cred ca ne-ar lua ani la rand sa vizitam toate manastirile ortodoxe din lume. Fiecare pas facut spre o manastire ne aduc folos duhovnicesc, daca ne ducem cu gandu la Hristos.
|
Citat:
:100: |
Citat:
|
Superbe fotografii eduarddd sau Jenica:67: .
|
Citat:
sau mai bine fa niste mici albume chiar aici, pe user profile-ul de pe forum, ce zici? :6: |
Am senzatia ca ferestrele de cautare sunt prea mari. Inainte mi-era mai usor sa ajung la un anumit topic daca ma uitam de sus in jos pentru ca apareau mai multe pe o pagina, acum trebuie sa dau mai mult in jos ca sa ajung de exemplu de la primul topic undeva pe la mijloc. Dar in rest este foarte frumos
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:17:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.