![]() |
La multi ani !!!!
M-am gandit ca ar fi frumos acum in prag de Mos Nicolae , sa va intreb daca vi-ati facut ghetutele , ce cadou ati vrea sa gasiti si sa urez celor ce poarta numele Sfantului multa sanatate , fericire , bucurie , intr-un cuvant , tuturor praznic luminos ,pace in familie.
|
La mult ani! Sanatate si impliniri sa va daruiasca Dumnezeu prin rugaciunile Sf Nicolae!:6:
|
Sanatate si voie buna celor ce poarta numele Sfantului Nicolae.
|
La multi ani!
|
La multi ani pentru toti care purtati frumoasele nume Nicolae, Nicoleta. Tot binele din lume si tot ce va doriti!
|
La multi ani si multa sanatate celor care purtati numele Sfantului Nicolae.
|
La multi ani !
La multi ani !tuturor ce isi aniverseaza ziua de nume azi,sau au in familie aniversatii,fie ca mosu sa va aduca sanatate si lumina si credinta in suflet,ganduri bune si multe impliniri.
|
Ma alatur si eu cu un gand bun , de pace sufleteasca, liniste si multe bucurii. La multi ani !
|
de Sfantul Nicolae
:6: La Multi Ani, dragilor, sa fiti iubiti! :53:
Adina, frumos post de deschidere a acestui topic, mi-a placut mult... eu ghetutele nu mi le-am facut, dar cadoul l-am gasit deja! :5: pe cat de neasteptat, pe atat de bun... sper sa-mi ajute si mie mosu' sa indulcesc pe altii cu ceva. :25: |
La Multi Ani, multa sanatate si tot ce va doriti!
|
La multi ani de Sfantul Nicolae celor ce-i purtati numele.Mosul sa va aduca daruri bogate si bucurie in suflet!
|
Sfantul Nicolae sa aduca bucurie in suflet tuturor,caci este cel mai bun si mai darnic dintre toti sfintii. "La multi ani" celor care astazi,isi sarbatoresc ziua onomastica:53:
|
La multi ani !Sfantul Nicolae sa va duca tuturor sanatate si sa va umple sufletele de iubirehttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/6.gif La multi ani!
|
MULTUMIM raspund in numele la toti care poarta numele SF Nicolae poate sunt ocupati cu treburi sper sa nu se supere dar m-am gandit sa va raspund din dragoste pt timpul acordat scrierii msg de urare.Si va doresc si voua care nu purtati numele SF sa va ocroteasca de tot raul si sa va ajute sa va mantuiti!Doamne ajuta
|
La multi ani celor ce poarta numele Eugen, Eugenia. Si voua tuturor sarbatori fericite cu multa pace si lumina in suflete! :53::53::53::36:
|
La multi ani tuturor , din tot sufletul si iertare de v-am suparat prin vorba mea . Va iubesc pe toti in egala masura si ma rog Bunului Dumnezeu sa ne intalnim si la anul , sanatosi , mai buni , iar norii negrii sa se risipeasca din viata noastra si soarele sa straluceasca pentru totdeauna. Va sarut pe toti cu mult, mult drag.
|
La multi ani tuturor,haideti sa incercam sa fim mai buni,mai calmi,sa nu bagam de seama orice jignire,critica,rautate din partea celuilalt,fiecare isi va primi rasplata in ceruri,nu scapa nimeni chiar daca pe Pamant o duc ca printii.SARBATORI FERICITE,DOMNUL SA NE TINA IN PACE!
|
LA MULTI AAAAAAAAAAAAAANI!!!! dragi si buni prieteni... in aceasta noapte sfanta,steaua sa ne calauzeasca pe toti ... doresc sarbatori in liniste si bucurie tuturor membrilor acestui forum, mai vechi, mai noi, celor care ocupa un loc aparte in inima mea,tuturor dusmanilor mei declarati si nedeclarati, inclusiv celor ce mi-au adresat "urari" mai putin ortodoxe... le spun doar ca i-am iertat si le doresc un Craciun fericit!
|
Sa ne bucuram impreuna!Va iubesc pe toti si va doresc tot binele din lume.Craciun fericit.Dorina
|
Citat:
|
Citat:
Craciun fericit si tie Anca,Domnul sa iti umple sufletul cu caldura si bucurii dar nu in ultimul timp cu sanatate.SARBATORI FERICITE! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sunt cam somnoros azi :24: Scuze.Va confund mereu,urarile raman aceleasi .Sarbatori fericite Marina! |
Va iubesc iar adminstratorul va avea parte de multe daruri ceresti pentru ceea ce a facut.
Va doresc multa credinta.Craciun fericit! |
Citat:
|
Craciun fericit!
Frumusetea iernii, cu dulcele ecou al colindelor si cu imaginea celor dragi in suflet, sa va aduca impilniri duhovnicesti, iubire fata de aproapele si multa sanatate ! CRACIUN FERICIT ! cu mult drag, icamilin
|
Pe toti ii iubim ! ! ! Icamilin Sfantul Grigorie Decapolitul sa te ocroteasca de tot raul. Alexandra , sa traiesti sa-n floresti !
|
Fie ca Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos sa va aduca in suflet lumina si bucurie sfanta! sa va tina Domnul sanatosi si linistiti, si sa scrieti in continuare pe forum! mie imi foloseste foarte mult. chiar daca scriu rar, citesc mai tot ce se scrie si am mult de invatat de la voi!
|
Citat:
Cristiboss sa ai parte numai de bucurii duhovnicesti ! Tu esti o marturie vie in sensul ca ai crezut cu putere in ajutorul Sfantului Grigorie Decapolitul, te-ai rugat si Sfantul te-a mangaiat. Ce bucurie am in suflet cand aud, citesc despre anumite persoane care realizeaza foarte clar cand primesc ajutorul cerut cu credinta. Sa ne bucuram impreuna de Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos ! |
Domnul nostru Iisus Hristos s-a facut om si s-a nascut dintr-o fecioara simpla si smerita iar nu dintr-o fiica de imparat , intr-o iesle iar nu intr-un castel ca sa ne arate ca El este un Dumnezeu smerit!
Asemenea ca sa ne arate ca ne iubeste si ne mantuieste in dar. Mai mult El Dumnezeul si Creatorul a toate , Cel ce a facut toate si tine toate a venit spre a ne sluji noua fapturilor Sale si pentru a ni se oferi in dar pe Sine adica Mantuirea! Sfanta Evanghelie de la Sfantul Apostol si Evanghelist Matei , capitolul 20: " 28.După cum și Fiul Omului n-a venit să I se slujească, ci ca să slujească El și să-Și dea sufletul răscumpărare pentru mulți. " |
La multi ani!
LA MULTI ANI! tuturor, frati si surori intru Hristos, acum cu ocazia sarbatoririi Nasterii Domnului. Va urez multa sanatate si bucurii duhovnicesti.
|
Craciun fericit tuturor.Si dusmanilor si celor care imi vor raul tot Craciun fericit le doresc.Sarbatori fericite alaturi de cei dragi si poate incercam sa fim mai buni ,sa fie toata omenirea mai buna macar acum de Nasterea Domnului.Hristos se naste slaviti-L,Hristos din ceruri,intampinati-L!
|
Craciun fericit, cu liniste in suflet va doresc! Sa ne bucuram de Nasterea Domnului, de colinde, de bucuria copiilor! Va imbratisez pe toti! La Multi Ani!
|
Craciun fericit
"Hristos se naste, slaviti-L, Hristos din ceruri, intimpinati-L..." Bucurati-va, laudati-L si va inchinati Lui!SARBATORI FERICITE!
|
Citat:
...in caz ca nu stiai. |
Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos...
...sa va aduca bucurie in suflete, lumina sfanta in inimi si-n casele dv., intarire in dreapta credinta, colinzile vestite de ingeri sa va deschida calea spre viata adevarata !Nasterea Ta Hristoase Dumnezeule, toti ingerii din cer o lauda, iar pe noi cei de pe pamant, invredniceste-ne sa o laudam si sa o slavim!
Sarbatori fericite si la multi ani !Georgeta Balla:79: |
[SIZE=3]Domnului administrator,un Craciun fericit si multumiri pentru stradania de a fi posibil acest dialog .Sa fiti binecuvantat si toata stima mea si a familiei mele.:53:[/SIZE]
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:25:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.