![]() |
Implantarea Cipurilor
Am auzit ca de la anul care vine, o sa se inceapa implantarea cipurilor, introducerea obligatori doar a cardurilor... Ce stiti despre acest lucru?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
pai .. nu sunt, dar nici nu vor fi vreodata obligatorii... fiecare si-l va dori, de buna voie... ca altfel... infometeaza.. inseteaza... se imbolnaveste... :46:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Tot ce ne trebuie este o criză majoră, și toată omenirea va accepta noua lume...
|
Chestia asta ar avea treaba cu globalizarea?
|
Citat:
Eu am caine si are chip implantat. Cainele aici traieste in case, nu poti inchide cainele afra, deoarece Animal Services iti va lua animalul, deci inseamna ca tu nu ai grija de animalul tau. La fel si pisicile, trebuie tinute in casa, cu chip etc. Pentru fermieri este tot asa, au chip. De ce? Tocmai ca sa fie usor de gaite aceste animale in cazul ca se pied. Nu este vorba de globalizare, este vorba de identificare. NOTA: Aceste chip-uri nu sint pentru umani. |
Aaron russo -Rockefeller plan to microchip people
http://www.youtube.com/watch?v=bzuc1Pu_4Hw
Despre chip,9/11,viitor dar si despre "emanciparea " femeilor la final in viziunea teroristilor care conduc lumea ( in cazul de fata rockefeller,unul dintre cei mai bogati si influenti "oameni" ( familii ) ai planetei. |
http://www.youtube.com/watch?v=apEmP...eature=related
la acest link,la final ( puteti sa mutati cursorul cu mouseul pe ultimul minut ) aveti despre motivele emanciparii femeilor...impozitarea muncii lor,lasarea educarii copiilor pe seama scolii si a statului... |
Citat:
Cam usor au gasit motivul si pentru asta.... |
Spunetimi un lucru: daca la caini si pisici se baga cipuri pentru a nu paticeva rau, si sunt obligati stapanii sa-i tina in casa, de ce pe copii ii lasa sa fie aruncati inainte de a se neste? Daca stam bine sa ne uitam, oamenii care au caini si motani prin casa, ii intretine bine, cu tot felul de mancaruri, cu vitamine. Oare, cum cresc niste animale, niste dobitoace, NU puteau sa-si creasca si proprii prunci pe care i-au aruncat la gunoi inca inante ca acestia sa aiba dreptul la a se naste?! Iata cum iti bate joc diavolul de omenire si isi aduce fel de fel de motivatii.
|
Citat:
Din pacate, aici este datoria parintilor, daca acestia exista. Eu nu intelege, si n-am inteles niciodata de ce sufera copiii... adultii, inteleg, insa copiii......... Ai dreptate, este o alegere pe care o persoana la un momnet dat in viata o face, apoi cu siguranta, amare vor fii regretele. |
Citat:
|
Citat:
Copii vin pe lume, suflete neprihanite si fara pacat persona, insa din pacate mostenesc pe cele ale parintilor. Stiu ca prin Sfantul Botez se sterg 7 pacate, insa ca sa fiu sincera nu am nici cea mai palida idee care ar fii pacatele sterse prin Botez, si care sint cele ce raman. Banuiesc ca cele de moarte nu se sterg, din pacate. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
parintii care vad ca copilul lor e bolnav,fratii ce sufera si ei,si nu mai sunt in centru atentiei si care renunta la toate in favoarea fratelui lor....ca mine....dar Dumnezeu le stie pe toate,si trebuie sa ii multumim pentru toate.Cand eram mica,ma rugam ca eu sa fiu cea cu handicap,si nu sora mea,dar crescand,mi-am dat seama ca Dumnezeu ne apropie de El prin astfel de incercari....si totusi sunt si sfintii carora ne rugam lui Dumnezeu,si acestia fac minuni,iar daca nu se constata nicio diferenta,atunci trebuie stiut ca Dumnezeu vrea ca noi sa ne rugam Lui in continuare si sa ducem aceasta cruce in continuare,pt ca El e alaturi de noi. |
Salut! Ceea ce stiu eu este ca se urmareste creearea unui guvern mondial si transformarea intregii planete intr-un urias lagar de concentrare unde nui se vor suprima libertatile fundamentale si independenta. Eu as vrea sa ne putem impotrivi cumva si stiu cateva vorbe de care ne putem ajuta "buturuga mica rastoarna carul mare" si "cu pasi mici si rabdare ne atingem scopul"
Eu ma gandeam ca pentru inceput sa reusesc sa fac cunoscuta la lume o idee a mea: DOar un singur membru al familiei sa poarte cip si sa faca cumparaturile pentru toata familia, de recomandat bunicul sau bunica sau probabil ne-am putea baza pe ajutorul prietenilor nostri fideli care ne-au fost totdeauna alaturi, cainii. Ei sa tina in cipurile implantate in ei, banii familiilor. Cipul trebuie privit ca un card bancar. Lasati banii multi in conturile bancare si pe cip doar strictul necesar astfel ca in cazul decesului respectivului membru al familiei, nu veti pierde multi bani. Ideea e ca sa fim cat mai multi neposesori de CIP care la un moment dat ne-am putea impotrivi. Neavand cipul, ei nu ne vor mai putea manipula. |
Ce simplu este doar sa spui... Intelege ca nu sunt atat de prosti incat sa accepte asa ceva. Crezi ca daca nu porti cip singurul dezavantaj este ca nu mai poti cumpara? O sa vezi tu.
|
Citat:
|
Chemare la Referendum
Ati auzit oare de chemarea la Referendum a Sfantului Parinte arhimandrit Justin Parvu de la Man. Petru Voda.
Vezi site-ul: http://nunemaispionati.org/referendum ? In timp ce voi va vaitati pe Forum se strang semnaturi pentru Referendumul National in privinta actelor biometrice introduse in Romania peste vointa poporului ortodox. Deja s-au strans 500 mii semnaturi. O puteti face si voi comunicand cu cunostintele voastre,prieteni, rude sa se opuna acceptarii de documente electronice cu cip. Doamne ajuta! |
Citat:
Cipul nu trebuie acceptat sub nici o forma ,chiar cu pretul propriei vieti. Ideile astea mi se par puerile ,in primul rand prin primirea cipurilor ne pierdem mantuirea ,ajungem in iad. Problema cu mancarea e secundara ,dar nu de neglijat. |
Citat:
Ce pozitie ia guvernul ? Parintii sunt scandalizati ,dar ce folos. Ei ,astia cu pliantele spun ca asta oricum se intampla. Ce sa ne mai miram,poate ca Dumnezeu vrea sa mai improspateze neamul asta al lor. Dar cum sa dispara englezii ,nu inteleg ,ei exista in continuare ,nu ii opreste nimeni sa se inmulteasca. |
Citat:
Nici nu va imaginati cate metode exista. Sa nu uitam ca prietenii nostri iudei au institute intregi (think tank) care asta gandesc de multi ani. Deci in mod firesc vor veni cu scheme foarte perverse si bine gandite. Pentru cei care nu stiu legea implantarii cipurilor in oameni este deja in vigoare in Romania. E vorba doar de implantari in scopuri medicale (deocamdata). Nu stiu daca au si implantat ceva dar legea exista. Viitorul suna bine! ;) |
voi nu vedetzi ca noi (romanii sau unii oameni) avem un soi de exces de zel shi o servilitate in toate?, noi am implementat comunismu' ala cel mai terifiant, crunt shi sadic, asha ca nu-i exclus ca noi sa incepem shi sa facem shi implanturile cele mai sofisticate, de tot soiul rau, cu injectzia, pilula, timbrul, scaiul, bratzara sau tot felul de noi shi noi posibilitatzi ca doar suntem plini de initziativa shi talent shi mari inventatori shi asha ne merge mintea ca ochii mortului dar shi cardurile pecetluite tot la fel de nocive sunt shi tot la noi vor apare primele, parca vad, cardurile sau CI sau pashapoartele cu cip sau pecetluite cu minciuna satanei, cu shtampila aia cu ||......||......|| care este minciuna acceptata pentyru a fi shi noi "dreptzi", ca mereu noi am slujit la satana cel mai bine shi cel mai fidel shi asha o s-o shi sfarshim, cei mai lingai shi cei mai "intzeleptzi" dintre "intzeleptzi"... duca-s-ar pe pushtii, in descert, topeasca-se de la fatza Domnului toata vrajitoria sataniceasca a bagabombonzilor cu toata cumomoara lor fermecata shi goana lor dupa marire shi slava de sine shi de la oameni shi draci din aia viceVersata vicentorsata viceglobululpamantesc... ca bAbili suntem la marshavie shi furaciune shi minciuna shi mai ceva ca mai cevaul maicevarilor bariseilor deznadajduitzi shi maniatzi, mai ceva ca totzi betzivii betzivi... betzivii cei mai lacomoshi la burdeloqqqlhul lor propriu shi personal... ca sa para ingamfatzii ca ar fi buni shi intzeleptzi... nici vorba... ei ishi aduna grija faradegrijii ce izvorashte din hotzul shi BANdidtul cel mare...
|
Citat:
Pentru articolul de care ziceai vezi linkul aici pe forum: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6694 |
Citat:
Regimul comunist a fost in esenta lui satanic si s-a si manifestat asa mai ales la inceputuri. Zeci de mii de monahi prin manastiri au fost omorati in anii '20 in Rusia. Manastiri si biserici demolate etc. Tot prin anii 20 fiind debandada si razboi civil dar si cu terte tari, lipsurile si foamea erau prezente si foarte acute la ei. Dupa anii 60 in schimb nivelul de trai se imbunatatise si se traia material ok. Nu existau produsele din vest cu etichete frumoase (si continut toxic) dar cele autohtone erau naturale si foarte bune. Concluzie: comunismul a fost criminal pentru ce a facut cu religia si libertatile umane. Foamea in schimb nu a fost specifica comunismului dupa anii 60, ci Romaniei datorita familiei Ceausescu. Comunismul a fost doar o prefatare, o etapa, a ceea ce va urma. In spatele comunismuli a stat vrajmasul iar acesta nu doarme, deci lucrarea sa intunecata se desfasoara in continuare. Lucrul si mai ciudat si greu de inteles pentru neavizati este ca cei care acum critica pe la tv comunismul de fapt fac parte din aceeasi organizatie (cult) cu cei care au stat la baza comunismului. Comunismul a fost un mare experiment iar datele colectate sunt prelucrate si vor fi folosite in noua ordine mondiala care urmeaza sa se instaureze. Viitorul suna bine! :37: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:51:39. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.