Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Despre Biserica Ortodoxa in general (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=506)
-   -   Implantarea Cipurilor (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5140)

povestitorul_dragutz 20.12.2008 17:22:18

Implantarea Cipurilor

Am auzit ca de la anul care vine, o sa se inceapa implantarea cipurilor, introducerea obligatori doar a cardurilor... Ce stiti despre acest lucru?

cristiboss56 20.12.2008 19:17:25

Citat:

În prealabil postat de povestitorul_dragutz (Post 105116)
Am auzit ca de la anul care vine, o sa se inceapa implantarea cipurilor, introducerea obligatori doar a cardurilor... Ce stiti despre acest lucru?

Bine ai venit pe forum ! Despre aceasta problema , s-a discutat si para discutat la Generalitati, parami-se. Cipurile vor fi o obligativitate pentru inceput in zootehnie , cu preponderenta la cabaline, bovine si ovine. In timp vor fi folosite si la om, dar pentru Romania va fi peste multi ani, tinand cont ca la noi toate intarzie , si cele bune si cele rele . Sa ne vedem de credinta noastra , netulburandu-ne prea mult la ce va sa fie, pentru ca ne diluam gandul la credinta, ne risipim fara rost.

sofiaiuga 20.12.2008 19:31:27

Citat:

urmareste pe youtube ,filmul ingerul digital si te vei lamuri urgent.Doamne ajuta!

BogdanF2 20.12.2008 21:42:24

Citat:

Stai linistit, momentan nu sunt obligatorii nicaieri in lume. Insa nu stim pentru cat timp, un anume om imprtant (Rockefeller) spunea ceva de genul: "All we need is a major crisis, and everybody will accept the new world order".

moro.d 20.12.2008 22:28:36

pai .. nu sunt, dar nici nu vor fi vreodata obligatorii... fiecare si-l va dori, de buna voie... ca altfel... infometeaza.. inseteaza... se imbolnaveste... :46:

cristiboss56 20.12.2008 22:56:24

Citat:

În prealabil postat de moro.d (Post 105163)
pai .. nu sunt, dar nici nu vor fi vreodata obligatorii... fiecare si-l va dori, de buna voie... ca altfel... infometeaza.. inseteaza... se imbolnaveste... :46:

Vom trai si vom vedea , caci multe vede, aude omul in secunda vietii din asta lume.

geo.nektarios 20.12.2008 23:00:43

Citat:

Fratele meu, daca ai credinta in Hristos, NIMIC nu trebuie sa te inspaimante!!! Citeste Psalmul 90 ca este pt intarire si te vei scapa de aceasta "teama"!!! iar ceea ce trebuie sa ne preocupe pe noi nu este altceva decat ce spune rugaciunea Sf.Efrem Sirul!!! Asta este ESENTA vietii duhovnicesti si desavarsirea ei! AMIN!!!

schimnic 21.12.2008 00:03:21

Citat:

sfintii parinti au zis ca nu vor fi obligatorii aceste implanturi....mai rau va fi ca lumea il va cere...sa nadajduim in Domnul nostru Iisus Hristos si sa trecem cu bine peste toate incercarile grele care ne asteapta...oricum implantul in toata lumea va fi dupa cel de al 3-lea razboi mondial

schimnic 21.12.2008 02:04:29

Citat:

lumea e beata si doarme atat de mult incat nu crede in Biblie zicand ca sunt "BASME ...tampenii samd..." dar crede in asa zisii mincinosi conducatori mondiali care terorizeaza lumea cu tot felul de "teroristi" ,vor teroriza lumea acesti oameni cu aceste basme ale teroristilor,crizelor financiare... care de fapt nici nu exista pana cand lumea pt siguranta ei va cere acest cip prin care zic ei ca este pt siguranta contra rapirii furturilor crimelor ...etc..tatal lui bush a afirmat ca este nevoie de un colaps financiar pentru ca lumea sa accepte noua ordine mondiala...deci unde este adevarul fratilor?.....mai bine zis guvernatorii sunt cei care fac manipulare in masa nu religia...religia este o cale a adevarului pe care lumea o vede dintr`o alta perspectiva si una foarte gresita....asa ca nu va incredeti in acesti oameni care si ei sunt la fel ca si voi fratilor...rugati`va neincetat Lui Hristos Dumnezeu sa ne lumineze mintile si sa ne dea putere...Doamne ajuta

povestitorul_dragutz 21.12.2008 12:36:36

Tot ce ne trebuie este o criză majoră, și toată omenirea va accepta noua lume...

povestitorul_dragutz 21.12.2008 12:37:10

Chestia asta ar avea treaba cu globalizarea?

patinina34 22.12.2008 04:43:15

Citat:

În prealabil postat de povestitorul_dragutz (Post 105232)
Chestia asta ar avea treaba cu globalizarea?

Chip - este obligatoriu in America de Nord, pentru animale.
Eu am caine si are chip implantat. Cainele aici traieste in case, nu poti inchide cainele afra, deoarece Animal Services iti va lua animalul, deci inseamna ca tu nu ai grija de animalul tau.

La fel si pisicile, trebuie tinute in casa, cu chip etc.

Pentru fermieri este tot asa, au chip.
De ce? Tocmai ca sa fie usor de gaite aceste animale in cazul ca se pied.

Nu este vorba de globalizare, este vorba de identificare.

NOTA: Aceste chip-uri nu sint pentru umani.

sherlock_holmes 22.12.2008 06:33:49

Aaron russo -Rockefeller plan to microchip people

http://www.youtube.com/watch?v=bzuc1Pu_4Hw

Despre chip,9/11,viitor dar si despre "emanciparea " femeilor la final in viziunea teroristilor care conduc lumea ( in cazul de fata rockefeller,unul dintre cei mai bogati si influenti "oameni" ( familii ) ai planetei.

sherlock_holmes 22.12.2008 06:54:06

http://www.youtube.com/watch?v=apEmP...eature=related

la acest link,la final ( puteti sa mutati cursorul cu mouseul pe ultimul minut ) aveti despre motivele emanciparii femeilor...impozitarea muncii lor,lasarea educarii copiilor pe seama scolii si a statului...

povestitorul_dragutz 22.12.2008 18:56:31

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 105344)
Chip - este obligatoriu in America de Nord, pentru animale.
Eu am caine si are chip implantat. Cainele aici traieste in case, nu poti inchide cainele afra, deoarece Animal Services iti va lua animalul, deci inseamna ca tu nu ai grija de animalul tau.

La fel si pisicile, trebuie tinute in casa, cu chip etc.

Pentru fermieri este tot asa, au chip.
De ce? Tocmai ca sa fie usor de gaite aceste animale in cazul ca se pied.

Nu este vorba de globalizare, este vorba de identificare.

NOTA: Aceste chip-uri nu sint pentru umani.

Cam usor au gasit motivul si pentru asta....

povestitorul_dragutz 22.12.2008 18:59:45

Spunetimi un lucru: daca la caini si pisici se baga cipuri pentru a nu paticeva rau, si sunt obligati stapanii sa-i tina in casa, de ce pe copii ii lasa sa fie aruncati inainte de a se neste? Daca stam bine sa ne uitam, oamenii care au caini si motani prin casa, ii intretine bine, cu tot felul de mancaruri, cu vitamine. Oare, cum cresc niste animale, niste dobitoace, NU puteau sa-si creasca si proprii prunci pe care i-au aruncat la gunoi inca inante ca acestia sa aiba dreptul la a se naste?! Iata cum iti bate joc diavolul de omenire si isi aduce fel de fel de motivatii.

patinina34 24.12.2008 20:20:08

Citat:

În prealabil postat de povestitorul_dragutz (Post 105423)
Spunetimi un lucru: daca la caini si pisici se baga cipuri pentru a nu paticeva rau, si sunt obligati stapanii sa-i tina in casa, de ce pe copii ii lasa sa fie aruncati inainte de a se neste? Daca stam bine sa ne uitam, oamenii care au caini si motani prin casa, ii intretine bine, cu tot felul de mancaruri, cu vitamine. Oare, cum cresc niste animale, niste dobitoace, NU puteau sa-si creasca si proprii prunci pe care i-au aruncat la gunoi inca inante ca acestia sa aiba dreptul la a se naste?! Iata cum iti bate joc diavolul de omenire si isi aduce fel de fel de motivatii.

Ai asa de mare dreptate!!!!!!!!
Din pacate, aici este datoria parintilor, daca acestia exista.

Eu nu intelege, si n-am inteles niciodata de ce sufera copiii... adultii, inteleg, insa copiii.........

Ai dreptate, este o alegere pe care o persoana la un momnet dat in viata o face, apoi cu siguranta, amare vor fii regretele.

cristiboss56 24.12.2008 20:50:01

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 105705)
Ai asa de mare dreptate!!!!!!!!
Din pacate, aici este datoria parintilor, daca acestia exista.

Eu nu intelege, si n-am inteles niciodata de ce sufera copiii... adultii, inteleg, insa copiii.........

Ai dreptate, este o alegere pe care o persoana la un momnet dat in viata o face, apoi cu siguranta, amare vor fii regretele.

Pacatele si mai ales pacatele strigatoare la cer, nespovedite si neandreptate se repercuteaza asupra tuturor descendentilor. Semintia nevrednica ce a nesoscotit cu buna stinta Legea Divina, unde pacatul a fost cu voie, premeditat, va dispare , asa cum si Psalmistul ne spune. Se vor ofili ca iarba, azi sunt si maine nici urma nu va fi.

patinina34 26.12.2008 05:39:44

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 105708)
Pacatele si mai ales pacatele strigatoare la cer, nespovedite si neandreptate se repercuteaza asupra tuturor descendentilor. Semintia nevrednica ce a nesoscotit cu buna stinta Legea Divina, unde pacatul a fost cu voie, premeditat, va dispare , asa cum si Psalmistul ne spune. Se vor ofili ca iarba, azi sunt si maine nici urma nu va fi.

Da, ce mare nesabuinta pe parinti!

Copii vin pe lume, suflete neprihanite si fara pacat persona, insa din pacate mostenesc pe cele ale parintilor.

Stiu ca prin Sfantul Botez se sterg 7 pacate, insa ca sa fiu sincera nu am nici cea mai palida idee care ar fii pacatele sterse prin Botez, si care sint cele ce raman. Banuiesc ca cele de moarte nu se sterg, din pacate.

BogdanF2 28.12.2008 18:33:15

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 105705)

Le stie Dumnezeu pe toate. Spunea Sf. Teofan Zavoratul (parca) ca unii copii se nasc cu boli grave si incurabile, si raman handicapati pentru toata viata, pentru ca altvfel ar fi facut pacate mari si si-ar fi pierdut sufletul. Si Cuv. Paisie Aghioritul parca spunea ca i-ar fi placut sa fi fost nascut handicapat.

BogdanF2 28.12.2008 19:02:48

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 106184)
Le stie Dumnezeu pe toate. Spunea Sf. Teofan Zavoratul (parca) ca unii copii se nasc cu boli grave si incurabile, si raman handicapati pentru toata viata, pentru ca altvfel ar fi facut pacate mari si si-ar fi pierdut sufletul. Si Cuv. Paisie Aghioritul parca spunea ca i-ar fi placut sa fi fost nascut handicapat.

Cuv. Paisie Aghioritul spunea asta din cauza ca (spunea el) cei care se nasc cu astfel de boli isi aduna rasplata multa in ceruri (daca le rabda cu smerenie).

cristiboss56 28.12.2008 22:58:09

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 106191)
Cuv. Paisie Aghioritul spunea asta din cauza ca (spunea el) cei care se nasc cu astfel de boli isi aduna rasplata multa in ceruri (daca le rabda cu smerenie).

Da Bogdan asa este, un exemplu ti-l pot da in acest sens pe Sf.Grigorie Decapolitul, care a cerut boala hidropicii. Dupa exact un an de chin , dar si de multa rugaciune, a plecat la Domnul .Chiar azi am facut o comanda on line cu niste carti printre care si despre cele aratate de tine, si care sun un fapt real. Recomand cu multa caldura tuturor sa parcurga titlurile cartilor si invataturilor Ortodoxe de pe adresa :www.librariasophia.ro Se onoreaza comenzi de carte crestina in toata tara si dupa cat stiu si in strainatate. Cartile ce nu apar in site, le puteti tasta la cautari si mai mult cu sigur le gasiti pe toate ce le doriti. Mancam mai putin, dar citim mai mult ! ! !

oana_maria 17.04.2009 15:35:37

Citat:

În prealabil postat de BogdanF2 (Post 106191)

si cei care ii inconjoara pe cei ce au de dus aceasta cruce grea...
parintii care vad ca copilul lor e bolnav,fratii ce sufera si ei,si nu mai sunt in centru atentiei si care renunta la toate in favoarea fratelui lor....ca mine....dar Dumnezeu le stie pe toate,si trebuie sa ii multumim pentru toate.Cand eram mica,ma rugam ca eu sa fiu cea cu handicap,si nu sora mea,dar crescand,mi-am dat seama ca Dumnezeu ne apropie de El prin astfel de incercari....si totusi sunt si sfintii carora ne rugam lui Dumnezeu,si acestia fac minuni,iar daca nu se constata nicio diferenta,atunci trebuie stiut ca Dumnezeu vrea ca noi sa ne rugam Lui in continuare si sa ducem aceasta cruce in continuare,pt ca El e alaturi de noi.

Raphael 14.07.2009 08:56:24

Salut! Ceea ce stiu eu este ca se urmareste creearea unui guvern mondial si transformarea intregii planete intr-un urias lagar de concentrare unde nui se vor suprima libertatile fundamentale si independenta. Eu as vrea sa ne putem impotrivi cumva si stiu cateva vorbe de care ne putem ajuta "buturuga mica rastoarna carul mare" si "cu pasi mici si rabdare ne atingem scopul"
Eu ma gandeam ca pentru inceput sa reusesc sa fac cunoscuta la lume o idee a mea:
DOar un singur membru al familiei sa poarte cip si sa faca cumparaturile pentru toata familia, de recomandat bunicul sau bunica sau probabil ne-am putea baza pe ajutorul prietenilor nostri fideli care ne-au fost totdeauna alaturi, cainii. Ei sa tina in cipurile implantate in ei, banii familiilor. Cipul trebuie privit ca un card bancar. Lasati banii multi in conturile bancare si pe cip doar strictul necesar astfel ca in cazul decesului respectivului membru al familiei, nu veti pierde multi bani. Ideea e ca sa fim cat mai multi neposesori de CIP care la un moment dat ne-am putea impotrivi. Neavand cipul, ei nu ne vor mai putea manipula.

Nevrednicul 14.07.2009 10:09:23

Ce simplu este doar sa spui... Intelege ca nu sunt atat de prosti incat sa accepte asa ceva. Crezi ca daca nu porti cip singurul dezavantaj este ca nu mai poti cumpara? O sa vezi tu.

sergiu 14.07.2009 10:32:37

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 105708)

Asta deja se intampla in vest, unde populatiile bastinase treptat dispar facand loc imigrantilor. In Londra abia daca mai vezi oameni albi (in afara de turisti). Partea proasta e ca imigrantii aia nu sunt nici aia mai buni decat bastinasii care dispar...

Danette 14.07.2009 11:27:36

Chemare la Referendum

Ati auzit oare de chemarea la Referendum a Sfantului Parinte arhimandrit Justin Parvu de la Man. Petru Voda.

Vezi site-ul: http://nunemaispionati.org/referendum ?

In timp ce voi va vaitati pe Forum se strang semnaturi pentru Referendumul National in privinta actelor biometrice introduse in Romania peste vointa poporului ortodox. Deja s-au strans 500 mii semnaturi.

O puteti face si voi comunicand cu cunostintele voastre,prieteni, rude sa se opuna acceptarii de documente electronice cu cip.

Doamne ajuta!

anita 14.07.2009 11:42:25

Citat:

În prealabil postat de Raphael (Post 153121)
Salut! Ceea ce stiu eu este ca se urmareste creearea unui guvern mondial si transformarea intregii planete intr-un urias lagar de concentrare unde nui se vor suprima libertatile fundamentale si independenta. Eu as vrea sa ne putem impotrivi cumva si stiu cateva vorbe de care ne putem ajuta "buturuga mica rastoarna carul mare" si "cu pasi mici si rabdare ne atingem scopul"
Eu ma gandeam ca pentru inceput sa reusesc sa fac cunoscuta la lume o idee a mea:
DOar un singur membru al familiei sa poarte cip si sa faca cumparaturile pentru toata familia, de recomandat bunicul sau bunica sau probabil ne-am putea baza pe ajutorul prietenilor nostri fideli care ne-au fost totdeauna alaturi, cainii. Ei sa tina in cipurile implantate in ei, banii familiilor. Cipul trebuie privit ca un card bancar. Lasati banii multi in conturile bancare si pe cip doar strictul necesar astfel ca in cazul decesului respectivului membru al familiei, nu veti pierde multi bani. Ideea e ca sa fim cat mai multi neposesori de CIP care la un moment dat ne-am putea impotrivi. Neavand cipul, ei nu ne vor mai putea manipula.

Ce spui tu ,inseamna sa aduci in pacat pe un membru al familiei ca sa poata trai ceilalti.
Cipul nu trebuie acceptat sub nici o forma ,chiar cu pretul propriei vieti.
Ideile astea mi se par puerile ,in primul rand prin primirea cipurilor ne pierdem mantuirea ,ajungem in iad.
Problema cu mancarea e secundara ,dar nu de neglijat.

anita 14.07.2009 11:48:59

Citat:

În prealabil postat de sergiu (Post 153136)
Asta deja se intampla in vest, unde populatiile bastinase treptat dispar facand loc imigrantilor. In Londra abia daca mai vezi oameni albi (in afara de turisti). Partea proasta e ca imigrantii aia nu sunt nici aia mai buni decat bastinasii care dispar...

Sergiu ,mai ieri am citit ,dar nu mai gasesc acum sa dau linkul,deci am citit ca in Anglia au aparut pliante care le recomanda adolescentilor sa aiba doua orgasme pe saptamina.
Ce pozitie ia guvernul ?
Parintii sunt scandalizati ,dar ce folos.
Ei ,astia cu pliantele spun ca asta oricum se intampla.
Ce sa ne mai miram,poate ca Dumnezeu vrea sa mai improspateze neamul asta al lor.
Dar cum sa dispara englezii ,nu inteleg ,ei exista in continuare ,nu ii opreste nimeni sa se inmulteasca.

sergiu 14.07.2009 11:56:25

Citat:

În prealabil postat de Raphael (Post 153121)

Unul din principalii pasi va fi nu instituirea cumparaturilor prin cipuri ci accesul in sediul firmei unde ai serviciu. Cei care au acces cu cartele electronice stiu ce spun. Alt aspect va fi accesul la transport, la plata utilitatilor, la plata impozitelor - nu-ti platesti impozitul la casa vine statul si ti-o confisca, accesul la servicii medicale, accesul la politie - nu ai cip te violeaza oricine pe strada fara sa poti depune plangere etc etc etc.
Nici nu va imaginati cate metode exista. Sa nu uitam ca prietenii nostri iudei au institute intregi (think tank) care asta gandesc de multi ani. Deci in mod firesc vor veni cu scheme foarte perverse si bine gandite.

Pentru cei care nu stiu legea implantarii cipurilor in oameni este deja in vigoare in Romania. E vorba doar de implantari in scopuri medicale (deocamdata). Nu stiu daca au si implantat ceva dar legea exista. Viitorul suna bine! ;)

vsovi 14.07.2009 12:15:38

voi nu vedetzi ca noi (romanii sau unii oameni) avem un soi de exces de zel shi o servilitate in toate?, noi am implementat comunismu' ala cel mai terifiant, crunt shi sadic, asha ca nu-i exclus ca noi sa incepem shi sa facem shi implanturile cele mai sofisticate, de tot soiul rau, cu injectzia, pilula, timbrul, scaiul, bratzara sau tot felul de noi shi noi posibilitatzi ca doar suntem plini de initziativa shi talent shi mari inventatori shi asha ne merge mintea ca ochii mortului dar shi cardurile pecetluite tot la fel de nocive sunt shi tot la noi vor apare primele, parca vad, cardurile sau CI sau pashapoartele cu cip sau pecetluite cu minciuna satanei, cu shtampila aia cu ||......||......|| care este minciuna acceptata pentyru a fi shi noi "dreptzi", ca mereu noi am slujit la satana cel mai bine shi cel mai fidel shi asha o s-o shi sfarshim, cei mai lingai shi cei mai "intzeleptzi" dintre "intzeleptzi"... duca-s-ar pe pushtii, in descert, topeasca-se de la fatza Domnului toata vrajitoria sataniceasca a bagabombonzilor cu toata cumomoara lor fermecata shi goana lor dupa marire shi slava de sine shi de la oameni shi draci din aia viceVersata vicentorsata viceglobululpamantesc... ca bAbili suntem la marshavie shi furaciune shi minciuna shi mai ceva ca mai cevaul maicevarilor bariseilor deznadajduitzi shi maniatzi, mai ceva ca totzi betzivii betzivi... betzivii cei mai lacomoshi la burdeloqqqlhul lor propriu shi personal... ca sa para ingamfatzii ca ar fi buni shi intzeleptzi... nici vorba... ei ishi aduna grija faradegrijii ce izvorashte din hotzul shi BANdidtul cel mare...

sergiu 14.07.2009 12:19:37

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 153154)
Sergiu ,mai ieri am citit ,dar nu mai gasesc acum sa dau linkul,deci am citit ca in Anglia au aparut pliante care le recomanda adolescentilor sa aiba doua orgasme pe saptamina.
Ce pozitie ia guvernul ?
Parintii sunt scandalizati ,dar ce folos.
Ei ,astia cu pliantele spun ca asta oricum se intampla.
Ce sa ne mai miram,poate ca Dumnezeu vrea sa mai improspateze neamul asta al lor.
Dar cum sa dispara englezii ,nu inteleg ,ei exista in continuare ,nu ii opreste nimeni sa se inmulteasca.

Nu este vorba de disparitia imediata, evident. Ci de o tendinta, de ceva ce se intampla. Musulmanii din Anglia fac cate 5-10 copii pe cand albii abia daca fac 2. Specialistii in demografie spun ca in aproximativ 80 de ani populatia globului va fi aproape toata neagra/maro/galbena. Rasa caucaziana va fi pe cale de disparitie si va fi tinta rasismului.

Pentru articolul de care ziceai vezi linkul aici pe forum:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=6694

sergiu 14.07.2009 12:55:56

Citat:

În prealabil postat de vsovi (Post 153164)
voi nu vedetzi ca noi (romanii sau unii oameni) avem un soi de exces de zel shi o servilitate in toate?, noi am implementat comunismu' ala cel mai terifiant, crunt shi sadic, asha ca nu-i exclus ca noi sa incepem shi sa facem shi implanturile cele mai sofisticate, de tot soiul rau, cu injectzia, pilula, timbrul, scaiul, bratzara sau tot felul de noi shi noi posibilitatzi ca doar suntem plini de initziativa shi talent shi mari inventatori shi asha ne merge mintea ca ochii mortului dar shi cardurile pecetluite tot la fel de nocive sunt shi tot la noi vor apare primele, cardurile sau CI sau pashapoartele cu cip sau pecetluite cu minciuna satanei, cu shtampila aia cu ||......||......|| care este minciuna acceptata pentyru a fi shi noi "dreptzi", ca mereu noi am slujit la satana cel mai bine shi cel mai fidel shi asha o s-o shi sfarshim, cei mai lingai shi cei mai "intzeleptzi" dintre "intzeleptzi"... duca-s-ar pe pushtii, in descert, topeasca-se de la fatza Domnului toata vrajitoria sataniceasca a bagabombonzilor cu toata cumomoara lor fermecata shi goana lor dupa marire shi slava de sine shi de la oameni shi draci din aia viceVersata vicentorsata viceglobululpamantesc... ca bAbili suntem la marshavie shi furaciune shi minciuna shi mai ceva ca mai cevaul maicevarilor bariseilor deznadajduitzi shi maniatzi, mai ceva ca totzi betzivii betzivi... betzivi cei lacomoshi la burdeloqqqlhul lor propriu shi personal... ca sa para ingamfatzii ca ar fi buni shi intzeleptzi... nici vorba...

Comunismul a fost dur in Ro din cauza lu ceausescu si mai ales a neveste-sii! Nicaieri in tari comuniste din pactul de la varsovia nu se facea foame in anii 80! Fie Ungaria, fie RDG, fie Cehoslovacia, fie Polonia, fie URSS (vecinii Moldova si Ucraina), nicaieri in aceste tari nu s-a facut foame! Cunosc foarte bine cazul R. Moldova unde in anii 80 oricand la alimentara erau 4-5 feluri de salam, gaini intregi (nu picioare), carne de vita si porc, 4-5 feluri de cascaval, 2 feluri de unt (taranesc(80%) si tartinabil(60%)), lactate de toate felurile, ciocolata, bomboane "Bucuria" si exemplele pot continua.

Regimul comunist a fost in esenta lui satanic si s-a si manifestat asa mai ales la inceputuri. Zeci de mii de monahi prin manastiri au fost omorati in anii '20 in Rusia. Manastiri si biserici demolate etc. Tot prin anii 20 fiind debandada si razboi civil dar si cu terte tari, lipsurile si foamea erau prezente si foarte acute la ei. Dupa anii 60 in schimb nivelul de trai se imbunatatise si se traia material ok. Nu existau produsele din vest cu etichete frumoase (si continut toxic) dar cele autohtone erau naturale si foarte bune.

Concluzie: comunismul a fost criminal pentru ce a facut cu religia si libertatile umane. Foamea in schimb nu a fost specifica comunismului dupa anii 60, ci Romaniei datorita familiei Ceausescu.

Comunismul a fost doar o prefatare, o etapa, a ceea ce va urma.
In spatele comunismuli a stat vrajmasul iar acesta nu doarme, deci lucrarea sa intunecata se desfasoara in continuare. Lucrul si mai ciudat si greu de inteles pentru neavizati este ca cei care acum critica pe la tv comunismul de fapt fac parte din aceeasi organizatie (cult) cu cei care au stat la baza comunismului. Comunismul a fost un mare experiment iar datele colectate sunt prelucrate si vor fi folosite in noua ordine mondiala care urmeaza sa se instaureze.
Viitorul suna bine! :37:

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:51:39.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.