![]() |
Pr. Arsenie Papacioc despre mesajul Pr. Iustin Parvu
Parintele Arsenie Papacioc despre parintele Justin: “ARE DREPTATE!”:
Vedeti, v-am spus despre clipul ala era o facatura : Urmariti sa vedeti ce zice Parintele Arsenie Papacioc despre Parintele Justin Parvu: http://www.youtube.com/watch?v=B6cPGPRCuhk |
Este bine venit mesajul parintelui Arsenie. Acum poate vor veni multi care vor spune ca si parintele Arsenie rataceste, asemeni purtatorului de cuvant de la Patriarhie. Stim atat de putine lucruri despre Antihrist, dar vorbim fara masura despre semnele lui.
Pecetea fiarei nu poate fi un microcip. A spune ca pecetea lui Antihrist este o microschema introdusa sub pielea omului este totuna cu a spune ca pecetea lui Antihrist este o inscriptie facuta cu pixul. Pe Antihrist trebuie sa-l intelegem ca pe un fenomen spiritual. De ce lumea ar dori sa i se inchine? Pentru ca in el va exista ceva ce va gasi ecou in fiecare suflet in care nu se afla Hristos. Oare e intamplator ca in Biserica nu se citeste din Apocalipsa? Nu. Asa ca e mai bine sa fim cu luare aminte si sa nu ne mai aventuram in tot felul de afirmatii. |
|
|
Laurentiu, nu pecetea provoaca pierderea lui Hristos, ci pierderea inradacinarii in Hristos va avea ca urmare si primirea pecetii. Iar luminarea vine din unirea cu Hristos.
|
mai de graba spus....fara Revolutie = Involutie
„Dacă ne-am găsi în Turcia, am cumpăra pâine pe bani turcești, dar asta nu înseamnă că ne-am turcit. ”
Parintele Arsenie Papacioc generalizeaza situatia actuala ori n-o cunoaste indeajuns de bine, mergand astfel pe ideia Parintelui Porfirie, iubirea inainte de toate... Nimic rau pana aici... Daca aceasta ar fi insa respectata de conducatorii nostri si ar actiona conform vointei poporului, lucru pe car enu-l fac. Dorm cu totii in bocanci, si altii ne-au luat drept cobai... In rest se simte din mesaj influenta arhieresca, ce incearca a-si spala imaginea prin glasul unui alt mare duhovnic... Ca sa fim realisti, pe langa spusele Parintelui Arsenie Papacioc, noi cei din lume mai trebuie sa facem si alegeri practice, cu cip, ori fara cip. Si majoritatea crestinilor bine informati, nu vor sa fie incipuiti precum produsele comerciale sau vitele... Si pentru a-si infaptui vointa, poporul trebuie sa actioneze pe masura situatiei. Daca stam cuminti, calca astia peste noi, nici nu de baga in seama. Asa s-a facut Unirea de la 1918 ? Sa fim seriosi si realisti cu situatia actuala! Se poate si fara cipuri! Iar cheltuielile destinate incipuirii, mai bine le-ar orienta catre adevaratele probleme din lume care au prioritate: razboaie, foamete, boli, inundatii, clima, etc etc etc |
|
Mesajul era pt. Costel!
|
Diferenta...
Parintele Iustin "a tras de clopot" ca sa nu mai dormim daca vrem sa schimbam ceva acum, cand mai e vreme in privinta cipurilor.
Si de parerea asta sunt si eu! Parintele Arsenie Papacioc, ne spune insa, sa nu ne alarmam, ci sa stam linistiti ca inca nu e cazul sa ne nelinistim (!?) Sa stam linistiti sa ne vaccineze cu mizeria de gardasil... Sa stam si sa privim linistiti cum se legifereaza homosexualitatea... etc etc....nu prea rimeaza cu ortodoxia |
Constantin, am un respect deosebit fata de tine, te rog sa nu te superi daca afirm ca cineva "trage clopotul" doar atunci cand e cazul. Ce s-ar intampla daca cineva ar trage clopotul la ora 3 noaptea? Am merge la slujba, pentru ca spre asta ne-a invatat glasul sau? Cu siguranta nu. Am fi cuprinsi de tulburare. Nu tulburarea e semnul omului ce traieste in Hristos, ci linistea.
|
|
Daca duhovnicii gandesc duhovniceste privind prin prisma talcuirii Sfintei Evanghelii,... cu antihrist etc, noi cei din lume gandim mireneste...practic.
Cum e posibil sa fim noi prima tara din lume care implementeaza aceste cipuri biometrice(?) Avem noi o economie atat de bogata, performanta, rentabila, incat sa poata plati o asa administratie costisitoare, de nivel de stat bogat, occidental (?) Dupa ce ca romanii sunt saraci, si ultimii bani trebuie sa-i bage in administratiile biometrice "made in EU". Nu e mai firesc ca banii astia sa-i orientam catre alte directii cu adevarat prioritare pt neamul nostru? Si apoi cu sau fara simbolurile lui antihrist, ingradirea libertatii umane e un fapt evident. Daca de la Dumnezeu suntem liberi, atunci e firesc ca aceste conduceri europene care se autoproclama democrate-sociale, sa ne respecte vointa si libertatea de alegere, altfel singure isi pun eticheta de tirani, dictatori, si sub astfel de vremuri tiranice-dictatoriale, ajungem la concluzia Parintelui Iustin -MUCENICIA. |
Citat:
|
Citat:
Insa acum nu e alarma falsa! Mai putem opta inca la acte fara cipuri. Pe langa ingradirea libertatii, am spus mai sus ca e un sistem mult prea costisitor pt economia Romaniei Romania nu se compara cu tarile occidentale pt a-si implementa un astfel de sistem. Acesta administratie costisitoare insemna si mai multa saracie, foame pe cap de locuitor... |
|
Constantin, clopotul te cheama la slujba. Daca sunt alarme false ce fac? Ma imbrac si ma indrept spre biserica, ca acolo sa-mi dau seama ca a fost o alarma falsa? Cel care se tulbura in miezul noptii la auzul clopotului, nu e lipsit de trairea in Hristos, dimpotriva, i se descopera ca este o abatere de la menirea sa.
|
Citat:
Dar daca Antihrist va fi asa dupa cum sustii doar un fenomen spiritual [ceea ce nu este oricum pe deplin adevarat], te rog din inima, explica-mi cum se va face ca pe baza unui fenomen spiritual [caci atunci si implanturile de care se pomeneste in Cartea Apopcalipsei, in frunte sau in mana dreapta] oamenii vor putea sau nu vor putea sa faca tranzactii economice in vremea preaspurcatului antihrist, care va fi o persoana concreta, un conducator politic si religios care afirma ca el va fi salvatorul lumii, el va fi Iisus Hristos, hulindu-L in toate modurile imaginabile pe Adevaratul si Preadulcele nostru Domn si Mantuitor Iisus Hristos. Pe ce baza, concret, omul va putea sau nu sa vanda sau sa cumpere, daca tot incerci sa ne explici ca implantul nu va fi cu cip, ci un simplu fenomen spiritual. Cum ii va face antihrist pe majoritatea locuitorilor lumii sa-L huleasca pe Domnul Iisus Hristos fara un mijloc de control/coercitie de la distanta a constiintelor celor implantati? Iar acel mijloc de coercitie este un cip implantat in corpul omenesc, care datorita variatiilor de caldura/temperatura din interiorul corpului omenesc va avea o sursa permanenta de alimentare cu energie si va deveni cip [biometric, evident dotat si cu mini-antena RFID -Radio Frequency Identification Data] activ care va furniza via mini-antena RFID si via satelit in mod activ informatii unui centru mondial de control dotat cu un super-computer - memorie de ordinul miilor/zecilor de mii de terraocteti [1 terraoctet = 1024 gigaocteti], aflat in permanenta la dispozitia fiului de curva "fara tata" din semintia evreiasca a lui Dan [e vorba evident tot de antihrist] si a slugilor sale demonizate sau posibil slugilor sale demoni pe care Domnul pentru rautatea oamenilor din ultimele vremuri le va ingadui sa iasa din iad si sa umble la suprafata Terrei. |
Este posibil ca Pr. Arsenie Papacioc sa nu fi inteles bine problema... Din declarataia sfintiei sale, deduc ca si el s-ar impotrivi, doar ca ceva mai incolo, nu chiar acum.
Momentan nu s-a ajuns inca la pecetluire, dar sunt pasi mici. Unii se vor opune acum, altii mai tarziu. Cred ca important este sa nu ajungem la a primi pecetea, si eu cred ca cu cat ne trezim mai repede cu atat mai bine. Nu sunt de acord cu Pr. Arsenie in comparatia cu banii turcesti. Cuv. Paisie Aghioritul facea o distinctie clara intre bani si actele de identitate. A accepta 666 pe actul tau de identitate e destul de grav... A accepta un cip fara 666, nu e chiar asa de grav, dar tot nu e bine. Bogdan. |
Nu sunt o admiratoare a parintelui Iustin, dar acum cred ca are o atitudine corecta. Ma bucur pentru sfintia sa. Iar mesajul parintelui Arsenie Papacioc este fara personalitate, e pe placul ecumenistilor, bun de ametit oameni nestiutori. Eu, una, nu-l cred.
Din pacate, nu suntem uniti. Daca cineva rosteste un adevar, altcineva trebuie musai sa-l contrazica! Cine stie care este drumul bun sa mearga pe acela si sa nu astepte ca toata lumea sa-l aprobe! |
Îi întrebăm și noi pe cei care spun că doar lepădarea de Hristos aduce după sine osânda: dacă Domnul nostru Hristos n-ar fi spus că: “De cel ce se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Mă voi lepăda de el înaintea Tatălui” (Matei 10, 33), ci ar fi zis: “Chiar de vă veți lepăda de Mine în fața oamenilor, nu contează, ajunge ca înlăuntrul vostru să nu vă lepădați, căci Eu oricum tot vă voi duce în rai”, atunci ar mai fi fost lepădarea un act care să aducă osândirea? Firesc, ne veți răspunde: Nu, deoarece atunci n-ar mai fi fost legiuit acest lucru de către Legiuitor. Același lucru se pare că-l spune și Apostolul Pavel: “Căci fără lege, păcatul era mort” (Romani 7, 8) și “unde nu este lege, nu este nici călcare de lege” (Romani 4, 15) și, de asemenea: “prin Lege vine cunoștința păcatului” (Romani 3, 20) (cunoaștem păcatul și devenim conștienți de el numai după ce e dată legea împotriva lui). Astfel e alungată neștiința și păcătosul nu mai are putința de a se dezvinovăți. Astfel, acceptăm faptul că nu lepădarea în sine este actul care aduce pedeapsa, ci încălcarea unei porunci date de Domnul Hristos și care a fost rânduită să aibă urmări veșnice (Matei 25, 41-46). Nerespectarea poruncilor are urmările cuvenite. Pentru păzirea acestor porunci, pe care nesocotindu-le cineva are de suferit veșnic despărțirea de Dumnezeu, mii și mii de oameni și-au sacrificat viața din iubire fierbinte pentru Hristos. Toți aceștia sunt cetele de martiri și de mărturisitori ai credinței noastre care, dacă Domnul n-ar fi legiuit ca urmare a lepădării osânda veșnică a iadului și despărțirea sufletului de Dumnezeu, poate nu și-ar mai fi jertfit viața. Dar din dragoste pentru El, chiar dacă lepădarea n-ar fi adus după sine osânda iadului, de El tot nu s-ar fi lepădat.
Să vedem acum ce-a rânduit Domnul în legătură cu tema peceții, care sunt urmările pe care le vom suporta, nesocotindu-I poruncile și de ce le vom suporta. Domnul nostru Hristos a spus că oricine se va lepăda de El va merge în iad și va fi pedepsit. Unora poate li se va părea că e aspru pentru o simplă discuție în care ne lepădăm de El să suportăm în consecință caznele veșnice. De aceea îi îndemnau unii pe mucenici ca să evite martiriul, să se lepede de Iisus în afară, dar înlăuntrul lor să creadă în El. Mucenicii însă le-au răspuns că sunt mai răi decât prigonitorii lor, pentru că aceia îi lipseau de viața aceasta trecătoare, pe când aceștia încearcă să-i lipsească de viața cea veșnică. Domnul a prezis acum 2000 de ani că va veni cineva care va impune un sistem mondial de negoț la care, ca să participe cineva, va trebui să aibă un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte. Domnul a lăsat pentru motive pe care le cunoaște prea înțeleapta Lui Judecată ca: “Cine se închină fiarei și chipului ei și primește semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea și el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, și se va chinui în foc și pucioasă, înaintea sfinților îngeri și a Mielului. Și fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Și nu au odihnă nici ziua, nici noaptea cei ce se închină fiarei și chipului ei și oricine primește semnul numelui ei” (Apocalipsa 14, 9-11). Ne explică, așadar, în Scriptură foarte limpede că, dacă ne învoim cu acest sistem și ne lăsăm însemnați, urmarea acestui consimțământ va fi pedeapsa veșnică a iadului. |
As vrea tare mult sa vad si interviul original, de obicei mass media distorsioneaza mesajul. Am inteles ca se poate gasi aici (http://www.youtube.com/watch?v=OTignBfd98w), dar se pare ca e private si eu nu pot sa-l vad :(. Daca stie cineva un link care merge, il rog sa mi-l dea si mie.
In afara de asta, cred ca orice duhovnic mai poate si gresi din cand in cand. Chiar si Sf. Serafim de Sarov a spus ca atunci cand vorbea din propriile pareri, mai gresea. Si Pr. Dumitru Staniloae a crezut initial ca ecumenismul este bun (prin anii '60?) ca apoi sa ii vada adevarata fata si sa il condamne fatis. Bogdan. PS: Pentru antioniap, Pr. Arsenie Papacioc este foarte anti-ecumenism, pe "viata si pe moarte impotriva", cum spune sfintia sa. |
Citat:
"[caci atunci si implanturile de care se pomeneste in Cartea Apopcalipsei, in frunte sau in mana dreapta ar fi doar tot un "fenomen spiritual", ceea ce este numai partial adevarat, el fiind si un fenomen fizic concret [implantul unui material emitator strain in corpul nostru prin injectare] caci prin pecetluirea cu semnul preaspurcatului, primim intr-adevar si lepadarea de Sfanta Taina a Botezului, desbotezarea adica]. Romeo Domnul sa ne ajute sa nu traim acele vremuri ! |
|
Parintele Iustin Parvu a si zis intr-un interviu :E doar o parere,ma! ,el doar si-a dat cu parerea si a zis sa ne gandim de doua ori nu a spus sa nu acceptam si ne-a obligat asta.Dar ma intristeaza faptul ca Biserica Ortodoxa critica parerea parintelui Iustin Parvu,Arsenie Papacioc se contrazice cu Justin,e o nebunie totala.
|
Pr. Arsenie Papacioc a vorbit bine si cumpatat dar Adevarul vine DOAR de la Hristos.
Daca vine cineva si imi spune ca trebuie sa accept niste acte cu coduri de bare si cu 666 nu sunt deloc placut impresionat. CLAR! Apoi o sa vina cineva sa imi bag un cip sub piele ca asa e mai sigur, ca nu mai imi fura nimeni banii si teroristii nu mai au unde sa se acunda. Va zic ceva tuturor, Eu nu sunt un Parinte. Sunt ditamai pacatosul dar pot sa vina la usa mea incepand cu Patriarhul si terminand cu toti Parintii din Romania sa ma convinga ca nu e nimic rau in a accepta cipul ala, ca tot nu il accept! Nu accept asa ceva NICIODATA plecati si lasati-ma. Fiecare face ce vrea! Alegerea trebuie respectata! |
Cred ca trebuie sa avem echilibru, discernamant. Particularitatea teologiei ortodoxe cu privire la sfarsitul lumii este echilibrul dintre eshatologia particulara si cea universala. Adica sa fiu pregatit pentru sfarsitul meu personal in fiecare clipa, nu sa fac speculatii despre sfarsitul lumii fara sa ma gandesc la sfarsitul meu.
|
Din filmarea cu Parintele Arsenie Papacioc, reiese clar manipularea si distorsiunea ce e facuta comunicatului Parintelui Iustin Parvu, de catre acel "reporter".
Cu alte cuvinte pe Parintele Arsenie Papacioc " l-au dus cu presul", ca sa obtina acel filmulet, cu care BOR sa-si spele lasitatea .... |
|
Domnilor, nu se contrazice unul cu altul... nu pricepetzi ca pe Bisericile Domnului vor sa puna mana? sa ne lupatam intre noi ca orbii? sa ne hulim shi sa ne deznadajduim unii pe altzii?, shi vor sa le controleze, sa le faca sa-shi piarda harul din Bisericile pe care pun mana shi-l introneaza pe antichrist, ca sa se aduca blestem in loc la binecuvantare, deci controlul ii vizeza inainte de toate pe monahi, pe preotzi shi pe cei cu putere duhovniceasca asha ca lupta o putem duce doar astfel:
-calugaritzi-va shi induhovnicitzi-va viatza in taina shi nu pentru ochii oamenilor, oriunde suntetzi shi unde locuitzi facetzi cele ce le fac shi monahii, calugarii, credincioshii, ascunshi de priviri, deci asha fel sa facetzi ca fiecare suflet de creshtin sa fie o biserica Vie a Lui Hristos... shi antichristului i se va risipi puterea lui vrajitoreasca shi fermecatrufia sadizmului shi nedreptelor judecatzi.... shi rautatzi... caci vrea sa ne ucidem intre noi (duhovniceshte, hulind, urand, blestemand, fiindu-ne frica, shi altele)... ori ar vrea ca sa domneasca pacea fatzarnica shi nu aia de sus ci aia a bunastarii mortzii peste toate... a minciunii ca nu este moartea a doua! deci nu mintzitzi shi pazitzi-va sufletele de hula shi gazetarie a spectacolului shi circului shi dezastrului, caci fiecare gest de Omenie conteaza... iar dezastrul este ca ajungi in iad shi nu cum vei muri... caci fiecare v-a muri cumva... dar problema este al cui mori cand mori? shi al cui ai trait cand ai trait? shi unde ai dori cu dor sa itzi petreci veshnicia cand va fi sa tzi-o petreci, shi cum tzi-ai pregatit? |
|
Citat:
deci nepasarea shi minciuna shi suficientza shi rasplata de la oameni insheala pana shi pe cei aleshi... mai devreme sau mai tarziu... dar Biserica este acolo unde exista un singur Credincios care Marturiseshte Adevarul prin Viatza Sa, shi acolo unde este Adevarul este shi Biserica cu Hristos (Calea Adevarul shi Viatza, a shi o, inceputul shi sfarshitul) shi cu totzi sfintzii Sai... asha cum a dat mai inainte prin prooroci shi sfintzi ca sa shtie poporul, caci nimic nu face Domnul fara ca mai inainte sa fi aratat ce va face.... fara a fi scris... fara a fi vestit... asha ca spune sf Voievod " Sa stam bine shi cu frica shi cu luare aminte caci Domnul se vesteshte peste pamant intru venirea Sa" dar sa nu-l confundam cu antichristul ca shi ala o sa vina ca sa inshele facand minuni mari ca un fel de Har o fi shi ala, ca a zis Deosebitzi Duhul, deci shi Harul... shi ai carui Duh Suntetzi.... iar in antichrist va locui ca un fel de har duhul rau... shi va pecetlui cu && sau cineshtie cu ce dupa cum spunea Trambitza 3 shi celelalte Trambitze de la Dumnezeu graind shi Trambitzand. |
cipuri
Doamne ajuta! Eu cred ca trebuie sa fim constienti ca ne asteapta vremuri grele si ar trebui sa ne straduim atat cat putem sa ne rugam, sa postim!Consider ca cipurile sunt o modalitate de lepadare de Hristos (dupa cum scrie in Biblie) si mi-este groaza cand ma gandesc ca nu voi fi suficient de curajoasa si intarita in credinta astfel incat sa nu accept (pentru ca neacceptarea va implica multe neajunsuri si nu stiu cum le voi face fata, doar cu mila si ajutorul Lui Dumnezeu); cred ca daca ne-am mobiliza cu totii am putea sa facem ceva astfel incat sa impiedicam acest lucru..doar ca nu toata lumea e suficient de informata, ceea ce se da la Tv este insuficient iar oamenii nu iau in serios acest lucru.Trebuie sa tinem cont de ceea ce spun marii duhovnici, oameni cu viata sfanta! Chiar daca Parintele Arsenie Papacioc considera exagerata manifestarea Parintelui Iustin Parvu DEOCAMDATA un lucru cert este ca ne asteapta vremuri grele, cip-urile nu sunt inofensive!
SA ne ajute Bunul Dumnezeu sa nu ne lepadam de El, sa ne intareasca in credinta, sa ne dea mult curaj si sa nu uitam ca nu foloseste omului daca va castiga lumea intreaga dar isi va pierde sufletul! Doamne Ajuta! |
E bine sa nu mai producem tulburare. Asa cum Hristos a venit in trup, la fel si Antihrist va fi un om concret - spune Sfantul Dimitrie al Rostovului. A crede ca unele semne, bare pot sa influenteze prin ele insele, constiinta omului, inseamna a lasa nepermis de multe in seama magiei. Daca omul are o legatura adevarata cu Dumnezeu, pe fata sa se intiparesc semnele sfinteniei. Asa ca inlocuirea semnului Domnului cu semnul lui Antihrist este posibila doar prin lepadarea de Dumnezeu. Hristos poate fi smuls din sufletele noastre doar prin pacat, nu prin astfel de semne. Nu poate patrunde tehnologia mai adanc in noi, decat a facut-o Hristos prin Taine. Asa ca ma vad nevoit sa repet: nu primirea unei peceti provoaca pierderea lui Hristos.
|
e f.f.bine ca parintele IUSTIN PIRVU A TRAS CLOPOTUL acuma ,pt ca e vb de prima treapta a piederii libertatii individuale si de aci pina a a doua treapa ,a inchinarii nu mai e decit un pas ,iar preventia e mama intelepciunii.Chiar nu va ginditi ca BIG BRODER ,indiferent ce scuza ar lua ca sa apara ,este o inclacare flgranta a libertatii si intimitatii fiecaruia dintre noi.No i nu sintem de talia sfintului PORFIRIE ,care a mai fost exemlificat,sau a par.ARSENIE PAPACIOC ,noi nu avem garantia ca vom reusi sa nu acceptam semnulfiarei ,cind se va impune ,mai usor este sa prevenim!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:00:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.