![]() |
Topic pentru cei care cred ca implantul este SEMNUL
Citind mai multe posturi si vazand atatea pareri am observat ca sunt multi altii ca mine care cred ca acel implant cu cip este SEMNUL profetit in Apocalipsa.
Din ce am citit pana acum am inteles ca atunci cand va fi treaba asta cei care nu vor semnul vor fi prigoniti. Un Parinte spunea ca ar fi bine sa ne invatam cu putin ca sa invatam sa traim in acele vremuri. Va fi o intoarcere la o viata simpla. VA FI O RUPTURA EXTREM DE DURA FATA DE MODUL NOSTRU DE VIATA ACTUAL. Daca vom fi dezbinati si imprastiati vom avea mai putine sanse sa supravietuim. Vom deveni o minoritate si ar fi bine sa stam uniti si organizati ca sa putem supravietui. Supravietuirea consta in 2 aspecte, credinta in Dumnezeu si grupul (familia). Mai mult decat atat, cred ca ar fi bine ca inca de pe acum sa ne cunoastem, sa ne organizam si ce e cel mai important, SA NE INFORMAM CORECT. Inca de pe acum trebuie sa tipam cu o singura voce impotriva acestei nedreptati ca atunci sa nu spuna nimeni ca nu am vorbit. In cazul semnului, implicatiile sunt uriase. E practic o alegere. Daca pana acum am fost un popor slab si calcat mereu in picioare, acum e momentul sa ridicam fruntea. Toti cei care cred in Hristos stiu ca El a promis viata vesnica celor ce Il vor marturisi in aceste timpuri. Si a si promis ca va fi alaturi de noi. Nu vom avea icre negre pe masa, dar nu vom muri de foame. De aceea toti care doriti sa faceti parte cumva la acest plan, sa tipati impreuna ca sa fim mai bine auziti, trimiteti-mi mesaje aici pe forum ID-urile voastre de messenger sau adresele email. Trebuie sa ne formam un grup, trebuie sa avem INFORMATII CORECTE si sa ne rugam Lui Dumnezeu sa nu ne paraseasca acum. Domnul fie cu voi! |
Vad ca nu a scris nimeni nici la mesagerie si nici pe forum. :(
Nu-i nimic, eu mai voi implica alaturi de ceilalti in organizare. Dar aici nu va fi ca la Revolutie. Unii vor merge in strada in fata gloantelor si altii vor ramane la televizor ca apoi sa se bucure de libertate. Aici alegerea este uninominala. Alegerea sau refuzul implantului sunt optiuni personale. Ce alege unul il marcheaza pana la final si e mai usor sa fii influentat daca stai intre cei care au ales implantul decat daca stai intre cei care nu aleg implantul. De fapt va fi o presiune foarte mare pe capul celor care nu il aleg. Inca mai e timp de gandire dar NU MULT! Chiar acum aprox. o ora era difuzat pe Discovery un documentar despre cat de importante sunt datele biometrice si cum ne vor ajuta sa transformam societatea. Retineti ca e cineva care se grabeste! |
Este cît se poate de clar că: CIPUL BIOMETRIC este semnul lui anticrist.
Urmează, cît de curînd implantul, OBLIGATORIU, prin lege. CINE îl respinge va suporta consecințe inimaginabile. Eu nu am ce să fac. Constat cum CIVILIZAȚIA asta se duce...dracului. Lumea sa TÎMPIT în așa hal că se dă pe "mîna" mașini(COMPUTER) creată de ia însăși. Deci dăm putere ..."icoanei" creată de om. Lumea ar trebui să se trezească si cei care cred că Dumnezeu există, să se unească, și să ia atitudine, chiar cu riscul de ai face să rîdă pe necredincioși. Cine va rîde la urmă contează. |
Solutiile ni le dau tot Sfintii. Iata ce spune Sfantul Efrem Sirul:
. Deci, multi din Sfinti, cati se vor afla atunci, la venirea spurcatului Antihrist, vor varsa rauri de lacrimi, cu suspine, catre Dumnezeu Cel Sfant, ca sa se mantuiasca de balaur si, cu mare sarguinta[COLOR=red], vor fugi în pustietati, in munti si in pesteri, cu frica se vor ascunde.[/COLOR] Si isi vor presara pamant si tarana pe capetele lor, rugandu-se noaptea si ziua, cu multa smerenie. Si li se va darui lor aceasta, de la Dumnezeul Cel Sfant, si-i va povatui pe dansii Darul Duhului Sfant in locuri hotarate, si se vor mantui[COLOR=red], fiind ascunsi in gauri si in pesteri,[/COLOR] nevazand semnele si infricosarile lui antihrist. Caci celor ce au cunostinta, cu usurinta le va fi cunoscuta venirea lui. Iar celor ce isi au mintea de-a pururea la lucruri lumesti și iubesc cele pământesti, nu le va fi cunoscută venirea acestuia. Caci, cel ce de-a pururea este legat cu lucruri lumesti, macar daca ar si auzi, tot nu crede, ba il si uraste pe cel ce i-ar spune despre venirea lui Antihrist. Pentru aceasta Sfintii se intaresc in credinta spre a scapa, ca toata invaluirea si grijile vietii acesteia le-au lepadat. |
Citat:
|
Eu cred ca acest microcip ce se urmareste sa ne fie implantat este semnul lui Antihrist din trei motive:
1. Textul Apocalipsei, cap. XIII-XIV porunceste sa nu ne insemnam cu 666 pe mana dreapta ori pe frunte. 2. S-a demonstrat stiintific ca tehnologia de scanare a microcipurilor chiar utilizeaza 666. Multi sfinti sunt de parere ca ,,numarul de om" este CNP despre, al carui semn este 666. 3. Se pare ca abia dupa acceptarea acestor microcipuri va incepe ,,distractia", adica adevarata lepadare care nu va fi deloc simbolica. Mai intai, poate ca unii o vor duce mai bine, dar apoi se va incerca reeducarea lor in directia dorita. Prin acel microcip poti fi controlat si manipulat, caci nu mai esti stapan pe nimic din ce era al tau. Ti-ai vandut libertatea pentru un blid de linte. Exista microcipuri care pot influenta comportamentul uman. Exista microcipuri care transmit informatii despre ce vezi si ce vorbesti etc. Atunci sa-i vad eu chiar si pe atei daca se vor simti bine daca acele informatii vor ajunge la indemana oricui. Se vor cai multi si dintre cei care vor primi acest microcip, dar va fi tarziu. Se vor zbate si ei si-si vor pierde si sufletul pe langa toate acestea. Acel microcip nu confera siguranta, ci mai multa nesiguranta. Orice raufacaror dotat cu aparatura necesara stie totul despre tine, iar cine stapaneste informatia stapaneste situatia. |
nush daca vrea sa-mi posteze ce scriu....
|
uite ca vrea...:)
Buna, sunt si eu nou pe aicea, recunosc ca nu sunt dus prea des la biserica, dar cred si eu in Dumnezeu. In primu rand am ramas putin impresionat (in sensu bun al cuvantului) cand am intrat pe site prima oara si am vazut ca sunt destul de multi oameni care vorbesc deschis despre Dumnezeu (oameni ca mine, ma gandesc ca nu sunteti toti preoti:) ). Si in al doilea rand cred si eu ca se apropie ceva. Nush daca mo mai prinde si pe mine in viatza sau nu, dar referitor la ce a spus IT, cu pregatirile si organizarea nush ce sa spun dar daca te apuci de asa ceva acuma, ai putea sau hai sa spun, am putea parea mai mult decat paranoia. Si ce sa organizezi si sa pregatesti, o coliba, o pestera, o plantatie, o comunitate? Treaba cu cipurile o sa fie ceva treptat, nu dintr-o data (parerea mea), adica azi voi pleca eu din sistem (daca refuz cipu), maine vei pleca tu, peste o saptamana va pleca altu si tot asa pana la ultimu. Poti plati cu cartela mai nou la benzinarii la supermarketuri, dar nimeni n-a scos "varianta" cash. Daca eu trebuie sa plec azi, si tu peste trei luni, eu trebuie sa supravietuiesc cumva fara tine 3 luni pentru ca nici tu nici nimeni nu va pleca de nebun daca nu-i pus in fatza alegerii. Si daca stai bine sa te gandesti, de dormit si de imbracat nu-i asa o mare problema. Imi aduc aminte de cand eram mai mic, si aveam ganduri sa plec de acasa, mi-am facut o lista intreaga cu tot felu de chestii (cutzite, sfori, ace, carlige si mai stiu eu ce) si dupa ce am termnato, m-am blocat cand mi-o trecut prin minte intrebarea: ce mananc? :) Si asta cred ca va fi o problema, ce vei manca, daca nu vei mai putea sa cumperi nimic daca nu esti marcat? Asa parca scrie...
|
@ andrei_b25
Am sa iti scriu tie dar si pentru altii. O comunitate trebuie clar infiintata, altfel vom avea probleme. Nimeni nu poate supravietui de unul singur. In al doilea rand aceasta comunitate trebuie formata pentru a ne cunoaste. In viitor aceasta comunitate va supravietui in locuri foarte greu accesibile. Dar aceste locuri sunt greu accesibile omului nu si demonului. Daca vom sta acolo nu inseamna ca pacatele ne vor parasi. Minciuna, hotia, desfranarea, tradarea si altele vor veni si acolo!!!! Cu mancarea trebuie sa supravietuim. Orice om daca il lasi in padure trebuie sa invete sa manance ceva ca sa supravietuiasca. Pe de alta parte, Dumnezeu se va ingriji sa avem mancare. Studiul unui manual de supravietuire e util insa mai utila e credinta in Dumnezeu. Foarte multi astazi se amagesc spunand ca mai e ceva timp pana se vor intampla toate astea. Tinand cont ca acum e 25 ianuarie si scriu aceste randuri cu geamul crapat si in bermude, atunci am toate motivele sa cred ca zilele acelea au venit. Inca 5-10 grade in plus si toata planeta va fi data peste cap. E de ajuns sa dispara datorita schimbarilor climatice toate albinele si lumea va avea o problema cu toate soiurile de culturi. Si stiti ceva? Albinele au inceput sa dispara. Aceste schimbari la nivel de planeta dezechilibreaza ecosistemele. Odata cu ele se duc plantele si odata cu plantele si papica. Foametea va fi cunoscuta si de cei alesi si de cei care poarta semnul fiarei. |
Citat:
Omul credincios ,omul intru Hristos nu se va lepada sau se va duce in directie gresita chiar si avand acel cip.Se pare ca urmeaza venirea Antihristului ,semnele Apocalipsei incep sa apara. |
IT, mie nu-mi e clar ceva: la ce te referi? La noile buletine si permise auto sau la cipul implantat sub piele?
Si nu inteleg de ce atatea planuire, ce atata grija pentru aceasta "evadare" fata de lume. Pai daca tot s-ar spune ca suntem "crestini", de ce ar fi asa de dificil si de incurcata treaba sa lasi totu si s-o tai unde te taie capu? Unu dintre rapsunsurile la aceasta intrebare este pentru ca NU VREM si ne place foarte mult modu de viata de acum, adica cu burta plina mereu, la caldurica si cu toate cele necesare pentru o viata trainica, si ne-ar fi tare greu sa plecam de nebuni prin vagauni si scorburi sa traim ca salbaticii din niste motive religioase in care am crezut, dar deh, uite ca acum cand suntem pusi cu situatia fata in fata, parca e prea complicat, da' parca nu ne-ar pica bine sa plecam ca si incepem sa ne facem griji, sa ne punem intrebari, ca nu suntem pregatiti si in final sa concluzionam ca nu e de de noi "evadarea" asta. Dar nu va uitati numai la voi, ganditi-va ca majoritatea au famili, cum sa isi supuna copii la un mod de viata auster? Hehe, atunci vom vedea adevarata noastra fata de "crestini", ca normal, omu la anaghie se cunoaste. Si inca ceva: sa ma lamureasca si pe mine careva, de unde s-ar sti clar ca vremurile de acum sunt cele profetite in Biblie? Stiti ca acolo spune ca trebuie sa avem traire duhovniceasca ca sa-si dea seama care-i momentu, ca fara "practica" in religie, adica comoara noastra fiind plina doar de lene si delasare, nu am crede chiar si-un sfant de ne-ar spune, asta e cea mai urata chestie, ca totul se va petrece, iar noi nu vom realiza, crezand ca inca n-a venit timpu. Asta nu inseamna ca a venit, dar nici ca nu a venit. Toata agitarea si tulburarea asta cu vremurile de pe urma nu e decat o mare incertitudine si atat, insa nimeni nu stie lamurit daca e sau nu e! :1: |
Singurul aliment care nu se strica este mierea de albine. Aviz pentru mai incolo, cand inca vom mai putea folosi banii, ca sa ne facem provizii de lunga durata pentru anii grei care vor urma.
|
minciuni evidente !
s-a contrazis fraglant si cu parinteele Iustin si cu apocalipsa ; ori daca par Iustin nu e infailibil , totusi apocalisa e infailibila , caci este vedenie directa de la Mantuitorul , este nimic altceva decat vorbirea directa a Mantuitorului catre sf Ioan Evanghelistul , deci este o carte infasilibila ... in aceasta carte infailibila , se spune clar ca antihristul va pecetlui pe oameni cu numarul 666 pe mana si pe frunte, si asta se intampla acuma sub ochii nostri , la asta se vrea sa se sajunga ... deci cine spune contrar apocalipsei este un inselat si un invatator mincinos , despre care ne-au avertizat si Mantuitorul si sfintii parinti ... sa isi vada de treaba par nu stiu care , calistrat , ca eu nu primesc absolut nici un buletin sau pasaport , sa il primeasca dumnealui si toti cei ce vor sa se lepede de Hristos ; nu au decat ; apocalipsa spune negru pe alb , ca cine va primi pecetea de 666 se va duce in iad , iar cine va muri neprimind-o se va mantui si va fi mare in imparatia lui Dumnezeu !!! daca asa spune eu nu mai comentez nimic ; nu mai spun nerozii de genu ca ce am sa fac , cum am sa traiesc in munti ? sfintii parinti au spus clar ca cei care vor trai in munti pe vremea lui antihrist vor fi ajutati de Dumnezeu prin minune ; deci iata ca in ziua de azi apar multi necredinciosi , gen par calistrat , care invata contrar tuturor sfntilor parinti , Bisericii de 2000 de ani , si sfintei scripturi ; ei lauda pe sfintii mucenici care au murit de multe ori in chinuri grele , si acum se tem ca nu cumva sa fie suspectati ca sunt nebuni de aceasta lume nebuna ! iaca mare lucru ! si daca am sa ajung intr-un spital de nebuni fiind perfect sanatos ce daca ? asta conteaza sau mantuirea ? vezi de treaba , mearga ei pe calea cea lata , eu nu merg ! in plus cine spune ca voi ajunge in spitalul de nebuni daca voi sta pe un munte ca si cioban cu cateva oi sau capre ( cum de altfel ne-a sfatuit si cuviosul Paisie aghioritul ) , si voi cobori sa platesc numai impozitul ? nimeni frate , nu are nimeni treaba cu ce faci tu pe munte , ce ? nu s-a mai auzit de ciobani ??? auzi ce minciuni poate sa spune inselatul ala de calistrat si cei asemena lui ? cum sa le spun ? lepaduci ? cred ca nu are rost sa ii bag in seama mai bine , caci nu depind eu de ei deloc ; fiecare pe drumul lui , si la urma vom vedea , la judecata lui Hristos , care ne-a spus clar in apocalipsa ce avem de facut si ce fel de preoti si ierarhi si duhovnici avem noi in zilele noastre ! nu au decat sa se duca ei in iad cu toti cei ce vor sa ii urmeze ... eu nu voi urma calea lor inselatoare ... va dau un sfat : cititi apocalipsa , ca e vremea noastra , cititi pe sfintii parinti si sfaturile lor cu privire la acesete vremuri , si urmati lor ; nu va luati dupa lupii in piei de oaie , care vorbesc impotriva sfintilor parinti , ATAT de evident ! frate , nimeni nu te obliga sa urmezi pe unul sau pe altul ; unul invata dupa sfintii parinti , altul invata dupa propria parere , la fel ca si sectarii si catolicii ; si fiecare va urma o parere sau alta ; fiecare este liber sa urmeze ori sfintilor parinti si scripturii , ori invatatorilor improvizati de azi ! si rasplata va fi pe masura fiecaruia : unii vor merge acolo unde s-au dus sfintii parinti si unde este si Mielul injunghiat , iar altii se vor duce unde este locul fricosilor si necredinciosilor ! cititi apocalipsa si veti vedea : scrie sau nu negru pe alb , ca cei care vor primi pecetea de 666 se vor duce in iad ? eu zic ca scrie ! |
atentie la ce spun sfintii parinti ; ei ne avertizeaza ca multi parinti vor primi pecetea dintr-o ascunsa frica si parut curaj si paruta intelepciune ; ei se tem sa nu apara ca si radicali in fata unei lumi radical antihristica ; dar cum sa fii altfel decat radical hrisitc intr-o lume radical antihristica ? cum sa fii altfel decat nebun intr-o lume nebuna ?
se vor lepada multi din ierarhi si preoti si monahi si credinciosi , astfel incat se va ajunge inainte de sfarsit sa fie foarte rari adevaratii crestini ; noi insa sa ne gandim ca anii lui antihrist nu sunt atat de lugi pe cat se va parea , vor fi numai trei ani si jumatate ... atata putem si noi rezista pe un un munte , nu moare nimeni din asta ... dar alta este durerea mea ; nu ca ne va fi greu la munte , ca nu e greu ; ci din cauza ca multi se vor rataci de frica ... multi vor zice ca pecetea nu e nimic , cum de altfel vedem ca au si aparut deja multi care invata asemenea minciuni evidente ... dar o vreme acesti invatatori mincinosi vor fi pasati sa stea in biserica noastra ; insa in curand se va face si al optulea sinod ecumenic , care va scoate afara si pe ecumenisti si pe pe antihristii care vor sa primeasca buletinele si pecetea , zicand ca nu e nimic ... spune clar la sfintii parinti ca acestia vor fi scosi afara la al optulea sinod ecumenic ... caci mai intai se va face de mincinosi un al optulea sinod ecumenic fals , in care vor schimba invataturile sfintilor parinti si ale sfintei scirputuri dupa placul lor ; dar mai apoi ortodocsii adevarati vor lua atitudine zicand ca nu se mai poate rabda una ca asta , si vor face adevaratul al optulea sinod ecumenic , prin are vor fi exclusi din biserica mincinosii acestor vremuri ... si vor continua acesti mincinosi sa aiba propriile lor biserici asa zis ortodoxe , pretinzand ca au sfinte taine , nemaiavand nimic , si asta va si de fapt uraciunea pustiirii de care s-a spus in sfanta scriptura ... iar adevarati ortodocsi nu vor mai intra in acele false biserici , dupa cum a zis si sf ioan de Kronstadt ... iar apoi cand va veni antihristul , acei mincinosi , vor pune in locul icoanei Mantuitorului o icoana a lui antihrist si se vor inchina la acela , stiind de fapt ca e o minciuna , dar acceptand-o de frica , zicand ca trebuie sa ramai in conditiile normalitatii si ca azi nu se mai poate altfel , ca sunt vremurile de pe urma ; asta va fi inselaciunea lor ; si pana la sfarsitul lumii vor merge din inselaciune in inselaciune , si la urma vor ajunge sa fie dupa cum a zis si sfantul Moise arapul : vor fi toti preotii numai curvari si ucigasi de oameni , punanad la cale uciderea tocmai a acelor ortodocsi care nu au urmat calea lor mincinoasa ; si astfel va veni si sfarsitul ... deci noi sa nu urmam calea lor , ci sa mergem dupa cum ne-au invatat sfintii parinti ... chiar si daca aceasta va fi o cale a suferintei ... |
Aprope de semnul fiarei
http://video.crestinortodox.ro/Inger...-20001389.html aveti grija la minutele 1h30min -> 1h40min pt cei slabi de inima. explica chestii istorice ascunse:D e interesant.
|
nu e interesant ci e ADEVARAT.
|
stim ca cei care vor merge in munti vor fi ajutati prin minune de Mantuitorul , asa cum evreii au fost ajutati prin minune sa reziste 40 de ani in desert , unde e mai rau decat in munti , mult mai rau ??? si noi crestinii nu o sa rezistam numai 3 ani si jumatate cu ajutor de sus ??? mare este NEcredinta celor care se indoiesc de asta !
in plus , daca ai sa ai niste capre sau oi la munte nu iti mai trebuie paine masonica , ca nu mori tu fara paine , vezi de treaba ... oricum , mesajul este pentru marturisitori , nu pentru cei ce cred ca nu pot trai fara carne si paine , este pentru cei care nu vor sa isi lepede credinta nici cu pretul vietii ... dar ortodoxia nu va muri acum , pe vremea antihristului , ci numai antihristul va muri saracu' ... eu insa am sa merg in munti si nu am sa primesc nici un buletin sau pasaport cu 666 ... cine va dori sa nu se lepede sa faca la fel , caci prin primirea lui 666 se recunoaste dumnezeirea lui antihrist , ceea ce este lepadare ... este adevarat ca acest sens inca nu i s-a dat de catre lume , adica sensul de a primi prin 666 dumnezeirea antihristului se va da numai cand antihristul va aparea si se va declara la ierusalim drept dumnezeu mesia ; atunci se va da lui 666 sensul de primire a dumnezeirii lui antihrist , acuma 666 este numai o chestie tehnologica ( cica ! asa vor ei sa insinueze ; dar noi stim foarte bine ce scrie in apocalipa ! ) ; dar noi stim foarte bine cu cine are legatura acest semn si ce este in spatele acestui numar , dictatura mondiala a lui antihrist si recunoasterea lui ca mesia ... ori daca acuma primesti actul de identitate cu 666 , nu este inca pecetluire dar tot un fel de lepadare este , caci noi stim foarte bine ce se ascunde in spatele acestui numar si ce semnificatie va dobandi el cand va aparea antihristul ; deci cine primeste acuma 666 pe acte sprijina viitoarea dictatura si religie mondiala antihristica ... si face aceasta fara sa fie obligat , caci noi avem prin constitutie dreptul sa nu primim buletinul cu 666 pe motive religioase ; deci daca avem acest drept putem sa il folosim ; si deci cine primeste 666 pe acte se face sprijinitor de buna voie al viitoarei dictaturi si religii antihristice care va veni ; iar dovezi ca ce se ascunde in spatele acestui sistem de control total cu 666 sunt prea multe si este plin internetul de ele ; la ora actuala stie toata lumea cine este grupul bieldenberg , masoneria , sionismul , si ce planuri au ei ... eu nu primesc nici un act cu 666 pe motive religioase , am acest drept prin lege ; sa mi se respecte ! |
domnule, ca va fi 42 de luni adica 3 ani shi jumatate, poate sa insemne ca:
din 5500 de la intemeierea lumii cand a venit Domnul Iisus Hristos + 3.500 de ani = pana in anul 9000 de la intemeierea lumii deci era vorba ca antichristul va domni pana in anul 3500 e.n dar Domnul din mila de oameni shi Trimis de Tatal a redus acele vremuri, dand ca sa se poata Libera fiecare shi invia mai repede, caci Hristos-Duhul a venit in 1938 shi este cu noi... curmand acest veac pe la mijloc deci a venit dupa 7500 de ani din 15000 de ani, shi reducand zilele durerii cu 1.500 de ani... sau cum judecata s-ar fi facut dupa 10.000 de ani, caci diavolul ii tzine in inchisoare pretz de 10 zile se poate ca sa le fi redus cu 2500 de ani... iar cei ce vor invia, care vor fi sfintzi sfintzitzi shi dreptzi, asupra lor, moartea a doua nu mai are nici o putere... caci au Biruit/ vor birui shi ei alaturi de Hristos. deci poate sa insemne shi 3 ani shi jumatate cum ii tzinem noi, dar shi dupa cum socoteshte Dumnezeu... deci nu shtiu daca este chiar asha de trecatoare vremea antichristului... |
hai sa va dau un exemplu:
am luat de la Biserica intr-o zi o carticica shi era etichetata direct prin tipografiere, prin imprimare ||..cod..||..cod..|| deci codul nociv shi nu doar pe eticheta ca s-o dezlipesc shi s-o arunc, acasa, bineintzeles, deci ce am facut? poi am taiat partea aia din coperta shi am aruncat-o la cosh! acuma daca o sa ne pecetluiasca in carne ce o sa facem? poate asha vom proceda shi cu noi, vom taia afara, organul care te duce in ispita... ca macar sa intri in Imparatzie, orb sau shchiop shi sa nu-tzi fie dat tot trupul shi sufletul laShengheena fiecare se descurca, dar ne spune CLD pe undeva, nu mai dau citatul, ca sa nu venim la El cu din astea, la Biserica, sau acasa, sa nu mancam mancaruri cu astfel de semne shi etichete... iar eu le dau jos... le curatzesc caci este un cod viclean, ca doar nu toate codificarile sunt asha facute cu rautate shi viclenie impotriva ortodocshilor cum este asta, ca mai sunt coduri de bare care nu sunt nocive ci doar o codificare simpla... |
Apel din partea Avocatului Mihai Rapcea
In data de miercuri 11.02.2009, intre orele 9-11, vom organiza in Bucuresti un miting de protest impotriva aplicarii hotararii de Guvern nr.1566/15.12. 2008 privind inserarea cipurilor biometrice in pasapoarte (nuvreau sa par prapastios, dar chiar numarul Hotararii de Guvern imi da fiori- 1566 este un numar straniu, caci daca adunam primele doua cifre dinnumarul hotararii 1+5, atunci avem... hotararea 666). Vom cere ANULAREA Hotararii de Guvern si SUSPENDAREA ei de catre instanta dejudecata. Reamintesc ca in aceeasi zi vom avea termen de judecata la Curteade Apel Bucuresti, unde se va cere suspendarea Hotararii 666, pana lajudecarea contestatiei. Declaratia de miting va fi depusa la primarie luni26 ianuarie, inca nu stim exact ce locatie ne va aproba primaria, dat fiindnumarul mare de participanti pe care il speram. Intentia noastra este de aface mitingul in fata sediului Curtii de Apel Bucuresti, pentru a aratajudecatorilor seriozitatea cazului, importanta lui precum si larga sustinerea populatiei fata de aceasta cerere de suspendare. Cei care sunt ferm hotarati sa participe, sa isi anunte participarea dintimp, pentru a organiza cu acestia o intalnire prealabila, pentru aspecteorganizatori ce. Legea ne obliga sa avem la fiecare 10 oameni, o persoanainsarcinata cu servicul de ordine al mitingului.Un alt miting pe care il anuntam de pe acum, dar a carui data nu este incastabilita (intrucat depinde de cei de la institutia Avocatului Poporului -cand ne primesc in audientza) va fi la sediul Avocatului Poporului, pe str.Eugen Carada, langa Banca Nationala, in Bucuresti. Vom cere AvocatuluiPoporului sesizarea Curtii COnstitutionale cu privire laneconstitutionali tatea Legii 298, ce priveste inregistrarea comunicatiilor. Doamne ajuta ! Mihai Cei care vor sa participe pot anunta prin e-mail : rapcea@gmail. com sau pe grup Group home page: http://groups.yahoo.com/group/refuzimplant |
asa chiar de ziua mea se face miting impotriva lu 666 ... hi hi hi ... ce bine ! as veni si io , da e cam departe la bucuresti ...
|
Hmmm... voi ziceti ca un pasaport care contine nu-stiu-ce numar care se gaseste peste tot in natura e unul anticrist... Voi stiati ca pasaportul biometric se gaseste peste tot in lume, nu? http://en.wikipedia.org/wiki/Biometric_passport
Iarasi niste insi care nu stiu cu ce se mananca tehnologia o dau pe tampenii... Crezi in Dumnezeu? Atunci de ce naibii crezi in prostii lumesti fara nici o legatura cu spiritualitatea? Hai sa o luam altfel... Daca un scriitor scoate o carte denumita "666" voi o ardeti? Chiar daca e beletristica buna? Ei bine, daca o ardeti, conform nu numai societatii, ci si a mea, sunteti idioti fara de cultura (vezi comunism/nazism etc.) Daca nu o ardeti, din punctul de vedere al "religiei materialistice" sunteti la un pas de iad. Felicitari! Calea de mijloc? Credinta e in voi, nu in niste numere, in biserica sau in preoti. Credinta e in insasi substanta fiintei tale si atat. Nu in niste numere. My two cents. |
Citat:
|
Citat:
In rest poti sa fredonezi..."Bogatii au saracit si au flamanzit, iar cei ce-l cauta pe Domnul (din toata inima) nu se vor lipsi de tot binele". |
Citat:
|
help
Scz de deranj,am shi eu o rugaminte dak ma puteti ajuta,am intalnit o fata care mi-a spus ca a facut parte din lumea intunecata,cum o pot ajuta sa gaseask lumina?Dak imi puteti recomanda un preot ar fi OK,i-am luat capul intre maini si i-am spus Tatal Nostru,s-a smucit shi m-a intrebat ce vreau s-ai fac,am intrebat-o ce a simtit si mi-a raspuns k a simtit o energie foarte mare si ca am noroc ca nu am dat peste o alta persoana din lumea intunecata,nu vreau sa par paranoic dar chiar este real.Cum o pot ajuta?PLS
|
http://www.infocon.ro/stiri/2007/07/...070718-50.html
adresa unde se arata clar ca SUA finanteaza si inarmeaza gruparile teroriste talibale , al quaeda ; aici se arata clar ca bin laden este recrutat de CIA si serviciile secrete pakistaneze sa lupte impotriva afganistanului dar si impotriva noastra ... SUA finanteaza propriu-zis terorismul mondial ... bin laden este numai un simplu pion al SUA , mai bine zis al masoneriei si grupului bieldenberg ... ei sunt prieteni , si criminali ai umanitatii in acelasi timp ... atacu din 11 septembrie a fost finanta de serviciile pakistaneze si de CIA ... criminali de talie mondiala ... |
Citat:
|
pentru ca nu stiu cati intra la acest topic asa ca am postat la generalitati, unde intra sigur toata lumea. da-mi mesaj pe mail pentru a va trimite petitia pentru semnatura si dupa ce strangeti, dati-mi va rog din nou mail pentru ca in functie de cate petitii vor fi stranse , sa le si ducem. Doamne ajuta !
cautati topicul "petitie contra cip" |
despre e vorbiti ?
|
Citat:
|
Citat:
Toata chestia asta e un joc de multi bani la mijloc, petrol etc. Obama vrea si el un os, normal, nu? Cati nu sint din tara lui care mor de foame? Multi, prea multi... |
Citat:
Tu esti nou pe forum si iti dai cu parerea. Citeste posturile mele cu privire la cartile de credit, modalitatea de scriere a informatiilor pe banda magnetica si mai nou pe cip, modalitatile de fraudare, algoritmul Luhn, algoritmii bancii din track2 cat si comunicatiile in interiorul retelei VISA/MC. Niste rusi din Moscova au pus la cale un sistem de clonare a comunicatiilor din interiorul retelei si cu care usureaza bancomatele de banci. Cipul din carduri sau pasaport a fost de mult clonat si cine stie sa faca asta poate cumpara, inchiria, comite ilegalitati, IN NUMELE TAU. De aceea urmatorul pas este implementarea cipului sub piele ca o metoda de securitate in plus. E doar marketing, securitate mai putin. Tu faci parte din categoria aceea chinuita de prejudecati, cum ca orice crestin e automat un inapoiat care nu are contact cu tehnica. Kiddo, printre crestini sunt unii care pot intelege algoritmii si modul de comunicare din sistemul acesta mai bine decat intelegi tu micul dejun. You do not own 2 cents yet so... step back. |
Nu mai dati atentie la linkuri de genul INFOCON si alte abureli din astea.
Calea voastra trebuie sa fie Iisus, Dumnezeu si Sfantul Duh. Nu va abateti de la Cale. Cunosc multi care au site-uri din astea cu teoria conspiratiei si majoritatea tind spre aceleasi minciuni. Niste extraterestrii, niste initiati si ocultism. B-O-T-U-R-I Nu mai puneti botul la asa ceva. Majoritatea dintre ei nu fac altceva decat SA TRADUCA articole de pe site-uri de profil, straine. ATAT! Am stat de vorba cu multi dintre ei si nu sunt oameni care au cunostinte peste medie, nu sunt stralucitori la matematica si nici nu sunt cercetatori in adevaratul sens al cuvantului. Sunt doar persoane avide de senzational. Asta nu e rau pentru ca majoritatea oamenilor au o inclinatie spre asa ceva, sunt fascinati de necunoscut. Diferenta e ca acestia desi nu cunosc nimic concret despre anumite lucruri au convingeri clare ca acele lucruri exista si au vointa proprie. Nu incerc sa combat toate teoriile lor. Chiar si eu cred ca 9-11 a fost o facatura la nivel inalt. Dar acum nu trebuie sa stau si sa imi bat capul cu asta toata ziua. OK! Si daca a fost o facatura ce? Daca iese maine Obama si spune, oameni buni, Bushica si compania au facut o regie ca sa va fure banii. Ei si? Cu ce ma afecteaza pe mine, un roman care traieste intr-o gaura mizerabila din sud-estul Europei acest lucru? Sunt langa mine oameni care sufera datorita ignorantei mele si a semenilor mei, din acelasi neam cu mine. Prima data la mine in curte ar trebui sa ma uit. Va zic, studiul acestor teorii este doar pierdere de vreme. Folositi timpul cu folos, pentru voi si pentru apropiatii vostri, cat si pentru cei ce sunt in suferinta. Cautati-L pe Hristos! Este singura materializare a Lui Dumnezeu care ofera detalii concrete. |
Citat:
Poti ajunge oricand fata in fata cu asa ceva. Nu e neaparata nevoie de apocalipsa. Doamne Fereste! dar un cutremur de 7-8 grade in Bucuresti ar transforma orasul actual intr-o lupta de supravietuire. Traficul este aglomerat acum si unitatile sanitare nu fac fata, daramite in cazul unui dezastru? Primul lucru, s-ar opri curentul, gazele si apa ca sa se evite alte accidente. Cum vei supravietui fara aceste lucruri timp de 2 saptamani sa zicem. Urmatoarea cadere in acest domino sunt painea si alimentele zilnice. Cam greu sa mai obtii o paine fara apa, gaze si curent electric nu? Apoi medicamentele, situatia infractionala ridicata, etc etc. Tot ceea ce am spus mai sus are o probabilitate de 99%. Un cutremur puternic va fi (mereu e unul la ~30 ani) si infrastructura, cladirile, traficul si densitatea populatiei sunt cunoscute de toti. Daca ceea ce am spus mai sus are o probabilitate de 99%, atunci nici macar 1% din locuitorii Bucurestiului nu sunt pregatiti pentru asa ceva. 1. Sa supravietuiesti fara sa iti iei masuri de protectie este foarte greu. Necesitatea masurilor este evidenta. 2. Sa ai masuri de protectie si sa fii singur e cu mult mai greu sa supravietuiesti decat daca faci parte dintr-un grup in care toti indivizii sunt pregatiti sa supravietuiasca. 3. Sa faci parte dintr-un grup pregatit sa supravietuiasca dar care este parasit de Dumnezeu atunci e imposibil sa supravietuiesti. Evident si reciproca e adevarata, daca Dumnezeu vrea sa supravietuiesti, vei supravietui si daca e sa cazi din avion intr-o mare agitata plina de rechini. :) Ciudat, majoritatea spun, pai e cum vreau Dumnezeu, nu? La ce bun sa ma mai agit? Ei bine, nu e dupa cum vrea Dumnezeu, ci totul e la Mila Lui. Personal nu va cred prea bun pentru pentru Mila Lui deci ideal ar fi sa fac si eu ceva. Pe principiul, Dumnezeu iti da dar nu-ti baga si in traista. In concluzie, consider esential ca toti acesti crestini care vor refuza SEMNUL sa inceapa sa socializeze, sa se organizeze, sa se informeze si sa se ajute intre ei. Dumnezeu este Tatal. Si carui tata nu i-ar placea sa isi vada toti copiii sub acelasi acoperis la aceeasi masa? |
Citat:
|
Mai frate IT mata nu ai auzit ca Dumnezeu e activ si proniator adica are grija nu numai de oamenii de pe pamant dar si de cele mai mici insecte?
Dar cum sa nu aiba grija de mantuirea tuturor? |
Citat:
Insa nu cred ca daca iti vei baga mana in foc, aceasta nu se va arde. Mantuirea e usoara, schimbarea e dificila! Omul trebuie fie ajutat TOT de om si apoi Dumnezeu va aproba. Ca asa te-ai putea spovedi direct Lui, n-ai mai avea nevoie de slujitorii Lui. Dumnezeu vrea asta ca omul sa se schimbe din interiorul lui. Daca ar dori, ar putea cobora in clipa asta pe pamant si ar mantui pe toti si l-ar termina pe satan. Nimeni si nimic nu Il impiedica sa faca asta. Are puterea toata. Insa isi doreste ca sa inceapa schimbarea din noi, noi prin fortele noastre sa ne chinuim sa ne schimbam. RETINE Mantuirea e usoara, schimbarea (Calea) e dificila! |
multumesc pentru urarile de bine ! sa va dea Domnul la fel !
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:12:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.