![]() |
Sufar de o boala grea dragostea!!!!!!!!!
Iubesc f mult pe cineva dar m-a parasit!
|
il iubesc si nu pot sa il uit ma rog sa imi treaca dar nu pot cred k e dragoste la prima vedere nu am cu cine vb nimeni sa ma mangaie plang mereu k un copil
|
de ce sunt asa barbatii fara inima nu toti dar credeam k e mai diferit de ceilalti si eu asa il cred dar nu inteleg de ce nu mai vrea eu zic ca nu am gresit cu nimic imi place mult de el e exact tot ce imi doream de la un barbat de ce trebuie sa sufar sa ma paraseasca?
|
Citat:
|
Doamne-ajuta!
Pot sa iti spun din proprie experienta ca, dupa un timp, ai sa ajungi si tu la concluzia ca nu tot ce ti se intampla "rau" in viata este cu adevarat o nenorocire. Si cand ai sa-ti aduci aminte cat ai suferit pentru fiecare lucru care parea o catastrofa, dar care era de fapt un pas inainte, spre mai bine, ai sa zambesti. Avem o vorba: "tot raul spre bine". Ai nadejde. O sa vezi ca "asa trebuia" pentru ca tie sa-ti fie bine. Doamne-ajuta! |
Citat:
|
Dragostea nu e boala grea,e doar un moft,ma refer la faptul ca tu nu il poti uita sau ti-e mereu gandul la el....Sunt atatea lucruri minunate la care sa te gandesti...Doamne ajuta!
|
Citat:
|
nu pot sa il uit tocmai am vb cu el si acu ma uraste el nu ma iubit doar ii placea de mine dar acum are si el un sentiment pt mine ma uraste
|
il iubesc din inima si sincer sufar mult si simt cum ma doare inima nu am iubit pe nimeni k pe el va spun e groaznic
|
nu a fost doar o simpla iubire draga cristii am simtit k e mai mult inca din nainte sa-l vad dar nu credeam sa se termine asa repede el zice k eu nu sunt potrivita pt el de viitor nici nu mai vb k nu era cazul dar il iubeam si il iubesc sti o dragoste adevarata nu se uita niciodata
|
Citat:
|
nu cred ca o sa mai iubesc vreodata urasc barbatii sunt asa fara inima nu au mila de noi femeile nu pot crede cum ma uraste nu i-am facut nimic de ce ma uraste k il iubesc
|
k i-am zis k e mincinos si si-a batut joc de sentimentele mele de iubirea mea
|
nu e un om chiar rau uneori e dar eu il iubesc si asa se manie repede si altele imi place de el puteam vb cu el orice avea o inima buna ma facea mereu sa rad imi placea sa stau langa el sa il ascult cum vb imi placea totul la el
|
stiu k nu ma iubea pt ca el isi dorea o alta femeie mai buna cred k mine sti cand ma gandesc k o sa fie al alteia imi e mai rau dar incerc sa sufar in mine sa ma inchid in mine sa il pastrez in inima mea k pe o amintire frumoasa
|
o amintire care ma va face mereu sa sufar asta e viata dragii mei frati pt voi e usor k aveti pe cineva alaturi nu stiti cum e durerea mea nu e un simplu moft draga alin e ceva real care ma chinuie el nu va intelege niciodata cat de mult il iubesc el vrea altceva sa-i dea Domnul!
|
astept parerile voastre eu ramane sa ma rog sa imi dea Domnul putere sa imi revin o sa imi revin stiu dar inima mea nu va mai fi intreaga o sa ramana in o parte din ea.E asa grea dragostea asta dragilor si mai ales sa iubesti fara sa fi iubit
|
Da, viata pare mai complicata decit o 'boala" de tipul asta.
Pai uite cum vad eu lucrurile: ori tu te-ai indragostit de persoana nepotrivita si el a facut cu tine ce si cum voia, ori ai ales gresit, nu era omul lasat de la Dumnezeu pentru tine. Un lucru stiu sigur: nu toti barbatii sint netrebnici asa cum nu toate femeile sint la locul lor. Eu am pus la "Rugaciuni" o culegere de acatiste catre Maica Domnului. In cazul tau l-as alege pe cel care este pentru tine, adica Bucuria neasteptata, si l-as recita de multe ori. Pana cind m-as lamuri exact ce este in inima mea. Ce ar fii sa incerci si tu? |
Nu stiu ce sa zic ma rog dar nu il pot scoate din inima si sufletul meu imi pare rau k are o parere proasta despre mine k nu i-am facut nimic nu l-am inselat,mintit........nimic doar vrea sa o terminam si in seara asta a zis k e ultima convorbire.Nu vroiam sa ii zic cuvinte neplacute dar eram f suparata pe el.Imi pare rau dar oricum numai suntem impreuna nu ma iubeste asa k de ce sa mai stea cu mine nu?
|
Hei Alicia ,nu te mai perpeli atat, ca-ti faci mai mult rau singura, decat ti-a facut el. Zici ca are o parere proasta despre tine ...si ca te uraste si asta pt ca-l iubesti. Pai gata cu suferinta ..fata draga ..ce faci arunci margaritare la porci ? Noaptea e un sfetnic bun si maine va fi mai bine.Nu-l suna nu mai cere explicatii nici maine ,nici peste o saptamana...gandeste ca poate i-ai cerut prea mult . :6:
|
Te duci la Sfantul Maslu ca sa te vindeci ca asta nu e dragoste e patima si te distruge daca nu o tratezi.
Iar in legatura cu durerile si alte de astea nu le mai baga in seama. Nu o sa mori ci tocmai invers daca lasi netratata aceasta boala te distruge si nu e exclus sa mori de tanara cu zile. Acolo la Sfantul Maslu te rogi la Domnul nostru Iisus Hristos si la Maica Domnului sa te vindece. |
Citat:
|
Toata lumea stie ce e o deceptie in dragoste, cat doare si ca e trecatoare.
Cel mai bun lucru: nu te mai gandi la el si munceste pana iti "sar capacele"! Fa sport, fa curat in casa, numai fa ceva si ocupa-ti timpul. Il vei uita cat ai bate din palme. Dar stand si tanguindu-te, iti prelungesti durerea sfasietoare. Si dragostea si deceptia fac parte din viata noastra. |
[COLOR=green]Dragostea, ca boală grea, se vindecă numai în pat.[/COLOR] :53:
|
Altu alicia.....ce sa - i faci...e greu, dar sanatos....in ziua de azi nu prea mai exista dragoste....ci cat mai multi bani....totul e material....e trist, dar adevarat.....ce e interesant, e ca in in occident oamenii sunt satui de material...si au inceput sa mai iubeasca...dar greutatile vietii ii imping pe toti spre izolare...din pacate...sa ne rugam la Cel de sus!...Doamne ajuta!:18:
|
Citat:
Am vazut ca spui cuvinte mari precum dragoste adevarata...unde este dragostea adevarata in acest caz?Sau macar stii ce semnifica ea? Dar tu,ce iubesti la acest om? |
"shi daca nu vetzi fi ca shi aceshti mici copilashi ai Mei, cu nici un chip nu vetzi intra in imparatzia Cerurilor, caci Imparatzia Cerurilor este a celor ca ei" , "Lasatzi copiii sa vina la Mine" "Venitzi totzi cei ostenitzi shi impovaratzi shi disperatzi shi ingrijoratzi shi pierdutzi shi Eu va voi da Odihna sufletelor voastre" cam asha ceva ne spune sf Treime, citatele sunt inexacte, din memoria mea plina de rateuri,
"Of tu care ai parasit dragostea cea dintai cauta shi te pocaieshte" spune Hristos-Duhul unuia din ingerashii uneia din cele 7 Sfeshtnice ale Sale eu ce pot sa-tzi spun: Poi cine iubeshte shi laasa... cine iuuuubeshte shi laasa... Dumnezeu, deci Dumnezeu sa-i dea pedeapsa... Duuumnezeu sa-i dea pedeapsa, (daca nu se pocaieshte de nimitnicia sa) dar iata cantecul popular: "Păi cine iubește și lasă, Cine iubește și lasă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, Dumnezeu să-i dea pedeapsă, Târâișul șarpelui Și pasul gândacului, Vâjâitul vântului, Pulberea pământului, Pulberea pământului. Că furnica de-i furnică, La trup mare, la cap mică, Și la mijloc subțirică De umblă pe sub pământ, Tot se ține de cuvânt, Tot se ține de cuvânt. Hai, dar noi oameni botezațî, Dar noi oameni botezați, De cuvânt suntem lăsați, De cuvânt suntem lăsați. Că cine iubește și lasă Dumnezeu să-i dea pedeapsă Târâișul șarpelui Și pasul gândacului, Vâjâitul vântului, Pulberea pământului." |
Alicia, incearca sa-ti imaginezi ca tu esti cea care nu iubeste, iar el se face carpa in fata ta numai sa-l accepti cu orice pret. Cum l-ai privi?
|
Alicia, daca te ajuta cu ceva sa sti ca nu esti singura care sufera din dragoste. Si eu am fost parasit si singura concluzie la care am ajuns e ca asa a vrut Dumnezeu. De ce asa a vrut Dumnezeu, nush exact, crede-ma ca nush exact, poate sa-mi puna rabdarea la incercare, poata sa-mi puna dragostea la incercare, poate sa o aduca si pe ea pe calea cea buna, poate sa ma apropie mai mult de El...astea sunt momentele care ne definesc cel mai bine, momentele in care suferim, depinde de noi cum le valorificam. Poti sa fugi (sa faci orice numa sa uiti) sau poti sa stai sa suferi, sa lasi durerea sa se consume singura si sa te rogi la Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci peste.
Oricum parerile noastre nu prea conteaza pt tine in momentu asta, pt ca tu sti una si buna acuma: il vrei pe el, oricum ar fi :). Dar na, cand mai ia si el cate o pauza din mintea ta, mai iei si tu cate o parere de pe forum. |
Eu zic sa nu iei nici o masura, cu timpul ori dragostea ta se va stinge ori el se va întoarce. Trebuie sa întelegi ca daca nu-i place de tine ar fi un chin sa fiti împreuna si sa nu-l judeci.
|
Wow, sunt de acord cu Traditie!! This is new. Dar ma bucur
|
Si eu m-am mirat,acum sunt intru totul de-acord cu Traditie...
Majoritatea celor maturi avem dreptate cand gandim despre o astfel de situatie ca fiind naiva si "copilareasca",fiindca am uitat ca la randul nostru am trait asemenea momente,cu aceiasi intensitate si chin,cu acelasi zbucium si incertitudine. Este foarte dureros!Varsta face o astfel de situatie atat de dureroasa,nu stiu cum,dar,parca tineretea amplifica cu mult prea mult sentimentele si trairile. Sfaturile noastre sunt de prisos,atata timp cat inima nu poate fi controlata,iar mintea parca o i-a razna in avalansa de simtire si dezamagire. Dar crede-ne,Alicia,este o perioada trecatoare,puternica si trecatoare,menita sa-ti formeze personalitatea pentru perspectiva,intr-un fel atat de misterios.Cred ca nici un om,nici un suflet fragil de om nu este ocolit,mai ales in tinerete,de astfel de chinuri si simtiri,si iata-ne,suntem intregi,ne-am continuat drumul cu bune si cu rele si am invatat intotdeauna cate ceva,pe traseul acesta complicat al supravietuirii. Trebuie sa lasi timpul sa rezolve totul si nu te consuma,fiindca pierzi energie pretioasa,energia de care vei avea mult mai mare nevoie pe viitor.Ceea ce nu poti schimba,trebuie sa ai intelepciunea si taria de a accepta,altfel te termini,luptand mereu potrivnic,cu fantomele unor iluzii care nu se vor intrupa vreodata.Iar mai tarziu vei regreta,vei regreta cand iti vei da seama ca te-ai secat de atatea si-atatea lucruri frumoase pe care le detii.Este minunat ceea ce simti,dar si foarte inselator,mai ales daca ai certitudinea ca baiatul respectiv nu te doreste alaturi si nu-ti impartaseste sentimentele.Nu merita,nu merita pentru nimic in lume zbuciumul si lacrimile,chiar daca disperarea iti transmite o stare pesimista,vei vedea ca totul trece si sentimetele se pot stinge,ori se pot metamorfoza in lucruri care-ti pot fi cu adevarat folositoare.Tu nu trebuie sa te epuizezi in zadar,bucura-te de tinerete,de sanatate,bucura-te de natura.pe prieteni si de familie,si-ntr-o zi iti vei da seama ca aceste sunt adevarate comori pamantene,iar restul doar capricii si frustrari surpatoare. Dragostea adevarata este cea construita din fapte si clipe,din lacrimi si bucurii impartasite cu persoana iubita pe o perioada lunga de timp,nu cea fulgeratoare si atat de irationala.Dupa cum spunea si Eminescu;"Ce e val,ca valul trece!" ...iti vorbeste o persoana care a suferit si s-a incapatanat sa simta multa durere si iubire,multi ani de neresemnare. |
Citat:
Iar din propria experinta, iti mai spun ca de multe ori E MAI GREU PTR CEI CARE AU PE CINEVA ALATURI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Doamne-ajuta! |
Citat:
despartirile dor , si cand moare cineva ne doare foarte tare,tot despartire e, dar alicia , sigur ti-ai spus de cateva ori" timpul este important" sau "timpul le vindeca pe toate", gandeste-te ce ai pierdut mai important si mai important in tot acest timp cat ai avut o realtie cu el? timp alicia , ai pierdut timp , ai investit sentimente dar timpul a trecut , a trecut alicia , ce a fost a fost si nu o sa mai fie , resemneaza-te, ridicate de unde ai cazut si nu iti bate joc de "timpul" tau, ai sa te intrebi un timp ce mai face el si te vei vindeca alicia pentru ca timpul le vindeca pe toate , si daca pui rugaciune catre Dumnezeu iti va merge bine , roaga-l pe Dumnezeu sa te ajute sa faci ceva bun , sa iti fie bine , sa te intareasca, ai sa mai gasesti inca vreo 3 baiati minunati pe putin, daca o ai pe mama ta langa tine , intreab-o ai sa vezi ca iti va spune: draga mea, un iubit il gasesti oriunde, la munca , la scoala, pe strada...ce-i al tau e pus deoparte te-a intrebat "heaven" foarte bine: " ce iubesti tu la acest om??", fizicul alicia? ce-i ala? mai sunt baieti frumosi , si daca tu esti buna , baiat bun o sa gasesti si acela o sa fie al tau si ca sa fii buna deja ai inteles alicia: timpul le vindeca pe toate , si chiar le vindeca si ai sa te gasesti la un moment dat , mai puternica , mai hotarata si echilibrata...toti ti-au dat sfaturi bune si frumoase aici , TU insati te poti ajuta cu voia lui Dumnezeu , deci vorbeste cu Dumnezeu in rugaciuni alicia. eu zic ca te asteptam toti sa ne scrii ganduri mai vesele, invinge tristetea pentru ca poti si gaseste-ti preocupari placute Domnului. P.S. daca simti nevoia sa vorbesti cu cineva din cand in cand pana se vindeca rana:P, scrie-mi un mesaj privat si te contactez eu Dumnezeu sa iti ajute in tot ceea ce faci alicia |
Doamne ajuta
Multumesc la toti pt sfaturi acum sunt f bine sunt fericita si ma rog la Doamne Doamne sa fie asa bine tot timpul si cu mine si cu el,este un om minunat prietenul meu ii apreciez caracterul m-a impresionat,poate din cauza asta m-am indragostit asa de el pt k e mai deosebit.Imi doresc doar mantuirea sufletelor noastre e mai buna decat toate!si voua la fel va doresc
|
Si eu
Si eu am patit la fel ca tine,dragostea e dureroasa mai ales cand iubesti cu adevarat.:53:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:23:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.