![]() |
Manifestatii pe Dealul Mitropoliei
[COLOR=green]Pe dealul Mitropoliei, cateva sute de persoane au protestat impotriva introducerii cipurilor in noile pasapoarte biometrice. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]O femeie pare convinsa ca cipurile sunt semnul diavolului si ca prevestesc sfarsitul lumii din 2012. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Un domn in varsta a cerut poporului sa se constituie in Garzi Nationale pentru a se apara de terorismul cipurilor impuse de guvern. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]De la Muntele Athos, preotii au trimis un mesaj catre romanii ortodocsi prin care sunt avertizati de instalarea unui guvern mondial al masoneriei care va fi condus de catre anticrist. [/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]Un jurnalist anunta publicul ca, potrivit parintelui Iustin, cipul biometric este unealta necuratului.[/COLOR] [COLOR=green][/COLOR] [COLOR=green]sursa: HotNews[/COLOR] |
cand asta?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Multam inca o data! |
Citat:
[COLOR=green]Aici:[/COLOR] http://www.realitatea.net/ |
Iata,ca mai esto o farama de zvagnire in acest popor.sunt sigur ca au fost si oameni care nu aveau habar pt ce sunt acolo dar,cred ca majoritatea erau constienti de nebunia acestor pasapoarte.sper sa nu se termine aici.doamne ajuta
|
BOR si forta de reactie rapida
[COLOR=green]Patriarhia Romana a criticat Primaria Capitalei pentru ca a permis organizarea unui miting contra pasapoartelor biometrice intr-un spatiu asociat cu Biserica Ortodoxa - la baza Dealului Mitropoliei. |
[COLOR=green]Aș fi vrut măcar un comentariu la postarea de astăzi, dar nu a venit nici din partea celor care au urlat pe aici împotriva cipurilor, pașapoartelor, 666... :79: Oare de ce?[/COLOR] |
Azi la Facultatea de Teologie din Arad a vorbit preotul Constantin Necula desi subiectul nu era aceste cipuri, inevitabil s-a atins subiectu ca na avem si noi talibanii nostrii si vad ca pareririle is tare impartite ... Dumnezeu cu mila sa zic asa
|
Citat:
[COLOR=green]Atâta timp cât BOR se dezice de manifestație și de așa-zișii "creștin-ortodocși" care ar fi participat, nu văd unde e contradicția.[/COLOR] |
[COLOR=green]M-ați solicitat la discuții cu subiecte proprii. :43: De ce nu aderați? Ce nu vă place? Că acțiunile Dvs, hilare, hidoase, exagerate sunt negate de însăși conducerea BOR? Am spus, de multe ori, ca din tot ceea ce facem/faceți să nu lipsească rațiunea.[/COLOR] :79: |
Of,of,of,of......Silverstar,Silverstar!carcotasul de serviciu nu este bagat in seama!Vai,vai,vai!se pare ca plictisesti forumul asta.nu-ti plac talibanii?dute pe alt forum!Doamne ajuta
|
Citat:
[COLOR=green]Ce Doamne ajută? Să plec pe alt forum? Da' ce ești tu aici? Proprietarul forumului ca să mă alungi? Nu ți-e rușine? Stai în banca ta și, dacă ai ceva de spus, de adăugat la subiect, bine, dacă - nu, atunci - taci! Ciocu' mic! :66:[/COLOR] |
Draga mea,multumesc pt apelative.imi este atat de rusine.......ciocul mic?ha!mai cunosc aceste cuvinte!in parlamentul Romaniei.A,da!Am uitat.Faci parte din acelasi mecanism al gandirii,chipurile,democratice.no coment
|
Cred ca mai satanica e dorinta unora de a vizita tari straine decat implantul unui cip.
Faptul ca vom fi supravegheati mai strict e benefic, ne va aduce aminte ca trebuie sa ne controlam toate gândurile si faptele. |
Citat:
|
Citat:
[COLOR=green]Chiar crezi că prezinți atâta importanță încât cineva să-și piardă timpul supraveghindu-te pe tine? Și adică, pentru ce?[/COLOR] :24: |
Citat:
[COLOR=green]M-am exprimat foarte clar și nu văd nici un motiv pentru care nu m-aș face înțeleasă.[/COLOR] :101: |
Citat:
|
Citat:
[COLOR=green]Sunt rațională! Sunt un ortodox rațional. Și mă rog bunului Dumnezeu să mă țină așa. :25:[/COLOR] |
Citat:
|
Unii sunt incapatanati si o tin pe a lor. Cad in pacatul mandriei (primul pacat capital), si neaga realitati evidente (precum iadul). Adevarata cunoastere se face prin revelatie divina, restul e de la diavoli. Noi trebuie sa ne rugam, tinem capul plecat, si asa, prin voia Domnului, sa-I fim placuti, in vecii vecilor, Amin.
|
Of, Doamne!Sfintia Voastra Silvia.Doamna iartama! :45:
|
Citat:
[COLOR=green]Îmi indici și mie versetul din Biblie unde scrie așa ceva?[/COLOR] |
Cine vrea IA cine nu NU IA! NU putem sa obligam pe cineva sa nu ieie sau sa ii convingem..Eu nu inteleg un lucru,de ce obligare pentru aceste pasapoarte?????
|
Citat:
|
Citat:
[COLOR=green]S-a spus și la TV-uri că cine nu vrea poate solicita pașaport obișnuit. Nu-i nici o problemă. Nimeni nu obligă pe nimeni să facă ceva împotriva voinței proprii, dar sunt anume persoane care trebuie să facă, să creeze puțină panică... Așa ies în evidență...[/COLOR] :79: |
Citat:
Va rog sa va uitati la documentarul mirobolant "Ingerul digital" in care se arata ca iadul a fost inregistrat, sub 14 km, in Rusia. Se poate deci spune ca o prima intrare catre infern a fost facuta. Doamne, apara-ne pe noi, robii Tai! |
Citat:
Iar cei, care au iesit in evidenta, folosindu-se de ocazie, sunt cei de la MISA, care cu putin timp in urma...umblau cu peruci pe cap prin vami; iar acum se fac aparatori crestinilor. Este deadreptul ridicol. Vorba aceea: te faci frate cu dracu pana treci podul. |
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...trice.htm?cfnl=[COLOR=green]Preotul George Istodor: Nu exista nici un fel de argument rational cu numarul 666 care se regaseste in pasapoartele biometrice [/COLOR] |
Phiiiiii! Sa tot fii George Istodor! Dar sa mai fii si preot si sa sustii asa ceva mi se pare cam prea mult. Mai, mai mai! Adica a gresit Dumnezeu ca nu l-a chemat pe d-l Istodor sa scrie capitolele 13, 14 si 15 din Apocalipsa! Ca le scria de stergea orice urma a lui Antihrist! Dar nici acum nu-i tarziu, caci se pricepe asa de bine sa intoarca vorbele, de l-ar invidia si legiunile de draci izgoniti de Mantuitorul pentru serviciile aduse lui Scaraoschi.
Observ ca d-l Istodor, are si ucenici... Nu pot sa-i spun ,,parinte'', pentru ca nici in vis n-as vrea sa-mi apara un preot care sustine asa ceva, darmite sa stiu ca ar trebui sa fac ascultare de unul ca dansul! Doamne, eu sa-i incredintez comoara cea mai scumpa a mea, sufletul, pentru ca dumnealui sa i-l ofere plocon lui Antihrist? Sa lase politica si sa puna mana pe Biblie si pe Scrierile Sfintilor Parinti, ca nu l-a pus Dumnezeu acolo in slujba lui Antihrist ca sa-i intimideze pe crestinii care au curajul de a marturisi adevarul. Negrul e negru, chiar daca unii au albus de ou pe ochi si nu mai vad. Comunistii erau mai cinstiti in intentii. Sustineau ca nu exista Dumnezeu si omul vedea clar cu cine are de-a face. Masonii nu spun deschis ca nu exista Dumnezeu, ci cauta sa se foloseasca chiar de preoti pentru a sminti poporul: ,,Credeti, dar cum vrem noi, nu cum stiti voi de la strabuni.'' Citez cateva cuvinte recente ale unui preot ortodox. Sursa: Apologeticum [COLOR=#000000],,Biserica nu este doar Sinodul și nici Sinodul nu este în chip deplin Biserica. Biserica în deplinătatea ei (πλήρωμα) ne cuprinde pe toți credincioșii ortodocși și ne responsabilizează pe toți, după măsura așezării noastre în rânduielile corpului ei lucrător. Pentru pregătirea unui răspuns drept, cu incidență asupra legilor ce vizează supravegherea persoanei, se cuvenea o largă dezbatere și o atentă consultare cu întreg corpul Bisericii, cu toți ierarhii, preoții, monahii și credincioșii Bisericii. Sfântul Sinod, privitor la acest răspuns, s-a expus sarcinii de reprezentare și îndrumare a unei turme pe care n-a cercetat-o și n-a tratat-o cu duh părintesc, ci cu duhul unei ocârmuiri lumești. Mulțimea credincioșilor nu este o adunare de partid căreia să-i impui comandamente; este un așezământ în inima căruia ocârmuitorul are menirea de a se face paznicul Adevărului, descoperitorul Dreptății, călăuzitorul Jertfei și îndreptătorul Credinței. Acum se vede că oile voiesc a păzi cele de taină, iar noi preoții stăm rușinați și temători neștiind ce să facem și ce să zicem. [/COLOR] [COLOR=#000000] [/COLOR] [COLOR=#000000]Este un lucru trist că un astfel de răspuns despre buletine, pașapoarte și cipuri, a fost grăbit de pricini politice diverse. S-ar fi cuvenit o consultare cu toate Bisericile Ortodoxe surori, care să convină în simfonie asupra unei rezoluții precise pe această temă. Biserica Greciei dovedește această chestiune într-un fel, Biserica noastră într-alt fel, celelalte biserici altfel, fapt care pune în mare derută pe credincioși."[/COLOR] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:15:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.