![]() |
Parintele Cristian Pomohaci
Stie cineva cum se ajunge la biserica unde slujeste parintele Cristian Pomohaci?Si daca se gasesc locuri de cazare in caz ca se ajunge seara in acel sat.
|
Citat:
http://www.cjmures.ro/Harta_judet/f.htm |
Nu aș recomanda nimănui să meargă la acel preot. E faimos pentru înaint-vederile sale, dar personal sunt sigur că nu sunt de origine divină. Am auzit multe lucruri extrem de urâte despre activitatea și trecutul lui, de la persoane credibile.
Dacă il cauți ca să îți facă o muncă de vrăjitor atunci trebuie să te duci la el cu mulți bani și multă răbdare. Costă mult ca să îți pierzi sufletul :32: |
Citat:
|
|
daaa, el este... sunt de aceeasi parere cu ovidiu-s.
|
e preot, si divortat pe deasupra... ca l-a lasat nevasta! :confused:
|
Citat:
Mie imi place cum canta, canta foarte frumos si cu suflet. http://www.youtube.com/watch?v=Nd7yn...eature=related Imi place si cantecul, dar si ce spune dupa cantec, despre numarul 13 si despre superstitii. Si o pricesna (stiu ca unii nu le plac, dar asta e): http://www.youtube.com/watch?v=cHvtw...eature=related |
Aveti mare grija...ce preot alegeti!
NIMENI NU POATE SLUJI LA DOI DOMNI!!!!!!!!!
(Sa ne ierte Bunul Dumnezeu ...ca acum judecam...:2::9:) |
acuma cu divortul parintelui ii discutabil ca daca era de vina era dat afara si apoi n-am fost nimeni sa vedem ce a fost cu adevarat in familia lui nu stim, verba volant...
iar apoi daca e interpret de muzica populara ce e rau in asta:-?? |
Citat:
|
nu mi-a spus-o ca pe o barfa, ci ca pe o explicatie... ca eu il intrebasem cum de mai poate sluji ca preot, daca e divortat.
|
|
Moșuni, județul Mureș...
|
Eu l-am vazut la Happy Hour, emisiunea lui Catalin Maruta si, nu stiu de ce , dar nu mi-a placut de el. Si nu pentru ca interpreteaza si melodii populare, dar ,nu stiu, am simtit ca are un aer, asa, de superioritate.Ii privea, cam de sus, pe toti din emisiune. Impresia asta mi-a lasat-o mie.
|
Am încercat să mă abțin și să nu intru pe acest topic pentru a posta dar citind cele scrise de voi uite că nu am rezista.Au mai fost discuții pe forum despre acest părinte.Cine vrea informații referitoare la cum se ajunge și multe altele găsește pe situl "la moșuni" sau cu o căutare pe Google Părintele Cristian Pomohaci.
Acei care cunosc părerea mea pe care mi-am mai exprimat-o și ală dată vor cârti, încercând să mă contrazică dar eu mă repet: În primul rând este un preot ortodox,pe lângă aceasta are, deși relativ tânăr trei licențe,deci o persoană cu studii serioase. După câte știu eu noi ortodoxii nu trebuie să judecăm pe nimeni cu atât mai mult un preot! Eu am fost de două ori acolo dusă de val (din spirit de turmă) și vreu să vă spun că atmosfera de acolo depășește tot ce poate fi descris în cuvinte. [COLOR=darkred]Încerc să fiu nepărtinitoare și să privesc lucrurile prin prisma rațiunii care, însă odată ce ai intrat în acea biserică nu mai funcționează![/COLOR] Sinceră să fiu și eu am avut și încă mai am multe neliniști legate de acel loc drept pentru care nu m-am înscris pe lista de așteptare pentru a intra la părintele. Pot însă să vă spun că multe persoane care au mers acolo datorită unor mari necazuri au devenit foarte credincioase,iar cu unii s-au întâmplat adevărate minuni și sunt convinsă că datorită în primul rând credinței lor. Eu nu spun nimănui nici să se ducă nici să nu se ducă,fiecare face cum crede. Mă rog la bunul și milostivul Dumnezeu să mă păzească de rele . [COLOR=darkred]Sunt oameni disperați care atunci când aud de un loc ca acesta dau fuga acolo să se vindece căci nu mai au nici o speranță! Să nu-i judecăm nici pe aceștia![/COLOR] Vă mai spun un singur lucru și închei,iar după aceasta puteți să săriți pe mine că nu mă supăr :1: cei câțiva români care se află în acel sat destul de sărac din Maramureș (căci marea majoritate sunt unguri și catolici) trăiesc datorită părintelui;- fac prescuri,lumânări,găzduiesc credincioșii (care vin în număr foarte mare de prin toată lumea),cărora le mai vâd și produsele din gospodărie ouă,lapte. Pentru acești țărani nevoiași părintele este un fel de Dumnezeu iar portretul lui stă pe perete lângă icoane. Sî încă ceva,acolo se citesc Moloftele Sfântului Vaslie cel Mare.Se știe că citirea acestora se face cu post și rugăciune.Mulți spun că sub aspectul acesta de om modern părintele ar fi un mare postitor. Și încă ceva:orișice dar cât de mic aduci la acea biserică,la sfârșitul liturghiei iese părintele cu o listă și mulțumeste fiecăruia chiar și pentru un buchet de flori de câmp, culese în drum spre acel loc și o face cu mare dragoste,ceea ce pe la noi nu se prea întâmplă ci dimpotrivă..... Acesta este puncul meu de vedere și nu cer nimănui să fie deacord cu mine! |
[COLOR=black]Fiți măi oameni serioși! Dacă Dumnezeu vrea să vă îndrume o va face cum știe El cel mai bine. Prin ceea ce numim noi deseori noroc sau întâmplare. Nu prin semne, arătări și minuni de care nu suntem vrednici.[/COLOR]
[COLOR=black]Ioan 20.29 " Fericiți cei ce n-au văzut și au crezut!" [/COLOR] [COLOR=black]Matei 6.31-33 "Deci, nu duceți grijă, spunând: Ce vom mânca, ori ce vom bea, ori cu ce ne vom îmbrăca?Că după toate acestea se străduiesc neamurile; știe doar Tatăl vostru Cel ceresc că aveți nevoie de ele.Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă." [/COLOR] [COLOR=black]Psalmi 117.6 "Domnul este [COLOR=black]ajutorul meu, nu mă voi teme de ce-mi va face mie omul.[/COLOR]" [/COLOR] [COLOR=black]Lasați-l în pace pe acest uns al Domnului. Lăsați-l pe părintele Pomohaci să răspundă doar pentru sufletul lui, nu și pentru al vostru. [/COLOR] [COLOR=black]Stau la câțiva kilometri de Moșuni. Am vecini și rude cărora părintele Pomohaci le-a "deschis Cartea" și le-a deschis și punga. Culmea e că puținele lucruri (majoritatea despre trecut, inutile de altfel, ce nu au schimbat deloc situația respectivilor), care părintele le-a spus despre ei erau adevărate. Aceste amăgiri sunt specifice demonilor. Aceștia nu au darul înainte-vederii adevărate și puterea schimbării Răului în Bine. [/COLOR] [COLOR=black]Sunt curios să văd cu ce se va alege d-na Nutzy de pe urma întâlnirii cu părintele Pomohaci.[/COLOR] |
M-am întors la acest topic cu inima plină de durere căci acum câteva ore am aflat vestea morții soțului unei cunoștința și vecină de -a mea,care ani de zile a bătut drumul spre Moșuni în speranța că se va întîmpla o minune.
La aflarea veștii că are cancer, a refuzat să se opereze sperând că prin post și rugăciune se va întâmpla o minune.Au postit toți din casă(și ce posturi ...) și unii apropiați de-ai lor dar ...inevitabilul s-a produs.Mă doare sufletul pentru ei căci sunt o famile tare unită și nelipsiți de la biserică. De ce v-am spus aceasta? V-am spus ca să înțeleagem că nu este bine să judecăm,omul când are așa un mare necaz se agață de orișice firișor de speranță. Că sunt unii care trag foloase din suferința oamenilor? Ei vor răspunde în fața Dreptului Judecător. Pomeniti-l și pe Stefan în rugăciunile voastre să-i așeze sufletul cu drepții în loc luminat. |
Citat:
|
Acuma, daca i-am spus cuiva satul unde slujeste parintele nu inseamna ca indrum pe cineva intr-acolo. Sunt multe semne de intrebare legate de ce se intampla la Mosuni. Aud mai nou ca se pregateste construirea unui schit de maici unde Pomohaci va fi duhovnic. Nu stiu daca aproba Sfantul Sinod o asemenea intentie, dar daca aproba, numarul semnelor de intrebare creste substantial. Chiar vroaiam sa-i spun doamnei care a intrebat ca poate, in drum spre show-ul de la Mosuni, gaeste o biserica smerita cu un preot pe masura bisericii unde se pot rezolva probleme discret si duhovniceste.
|
|
|
Categoric sunteti domnule Laurentiu! Eu nu indraznesc sa fiu astfel desi sunt tentat; sunt prea mic sa ma pronunt. Am sa mai fac o vizita la Mosuni in Postul Mare, cand se anima activitatea pe-acolo, sa vad ce se mai intampla. Nu stiu ce sa zic, oamenii se roaga acolo intr-o maniera care mi-a adus aminte de penticostali si aparenta lor fervoare care seamna mai mult a agitatie psihica autoindusa. Inca n-am reusit sa-l intreb pe vladica Andrei despre cea ce se pentrece in ograda proprie, poate si din cauza ca e un subiect sensibil, greu de transat. Intre timp mai multi preoti din Ardeal au inceput sa citeasca molitve si nu sunt putini cei care-i cauta. Un lucru e clar: fenomenul este alimentat de credinciosii neinformati si catehizati cumsecade. Mai mult, in joc sunt si sume de bani destul de consistente.
Nu exista (din cate stiu) reactii ale ierahilor care sa faca lumina in chestiune. Inca mai asteptam..... |
Cateva date despre Mosuni, biserica de acolo, programul slujbelor si cum se ajunge in localitate se pot afla urmand linkul de mai jos
http://www.crestinortodox.ro/biseric...ica-din-mosuni |
un preot sarlatan
Acest sarlatan asa zis preot Cristian Pomohaci isi permite sa cumpere un audi A6 cu bani cash .
Isi bate joc tot este Dumnezeiesc.Il invoca cica pe Dumnezeu si il santajeaza ca daca nu-i rasp la rugaciuni nu vom mai vb cu Dumnezeu.Cere bani la oamenii ,le spune sa faca un legamant cu Dumnezeu cum ca vor aduce luna de luna 10 mil la Biserica. Iar ce face vinerea la ora 12 ,asa ziza slujba de exorcizare e u scenariu de prost gust,pacat sunt multi oamenii care se lasa dusi de nas doar ptr ca poarta sutana. Ghicitoria este un mare pacat ptr un preot,Dumnezeu sa-l ierte ptr ca face el e lucratura diavoleasca si mai cere si o gramada de bani ,profita de oamenii necajiti care cauta disperati orice cale ptr ai ajuta Dumnezeu . |
despe sarlatanul de Pomohaci
Apropo de acel Audi A6 al lui Cristian Pomohaci, la facut cadou unei curve din Sibiu(Ogner Danila Gabriela) care a facut un accident f garv cu el si a omorat o fetita de 19 ani si a mai bagat 3 oamenii in spital.
Iar dudia la locul acidentului cand sa dat jos din masina isi cauta fardurile nu o interesa faptul ca a omorat o fetita nevinovata fiindca ea gonea disperata ca sa ajunga mai repede la club. |
Pai de unde stii tu lucrurile astea, gratiela? Da-ne si noua niste dovezi, doar nu ai vrea sa te credem pe cuvant, ca asa si eu pot sa spun vrute si nevrute despre cine nu imi place, si asta nu inseamna ca e adevarat.
|
Citat:
Asa ceva este strigator la cer. Priviti aici: http://www.youtube.com/watch?v=gGNCVOVihek |
Citat:
Atitudinea preotului este de-a dreptul ilară iar isteria "enoriașelor" de asemenea. M-am întrebat:oare nu sunt minunați oratori printre preoții noștri ortodoxi?De ce trebuie să vină pentricostalii să facă circ în bisericile noastre? Luminează-l Doamne pe părintele Cristian și pe noi păcătoșii...!!! După cunoștința mea posturile rânduite de biserică sunt cele patru.Intrând pe situl lor am văzut un anunț care făcea apel la acei care intenționau să meargă la Moșuni să țină o săptămână post înainte de sărbătoarea Pogorârea Sfântului Duh. |
Citat:
|
parintele cristian pomohaci
incetati fratilor sa mai vedeti greselile preotilor,ei sunt oameni ca si noi cu pacate de care vor raspunde pentru ele.nu sint sfinti.nu va mai uitati in gradina altuia fie el si preot uitativa ,doar in a voastra.cind veti ajunge in fata judecatorului nu veti da socoteala pentru ce a facut cutare preot sau cutare ci cele ce ati facut voi.nu mai aratati cu degetul la preoti cind si noi suntem la fel de pacatosi.o reamintesc si ei la predici si de cite ori au ocazia.in sfinta biserica mergeti pentru sufletele voastre si pentru a va uni cu christos martor fiind preotul nicidecum un sfint.rugativa mai intai sa le fie iertate pacatele si apoi pentru voi.acestea sunt ispite rugativa pentru ei.sa binecuvinteze dumnezeu pentru cei care ginditi asa.doamne juta
|
[quote=solentina;152611]incetati fratilor sa mai vedeti greselile preotilor,ei sunt oameni ca si noi cu pacate de care vor raspunde pentru ele.nu sint sfinti.nu va mai uitati in gradina altuia fie el si preot uitativa ,doar in a voastra.cind veti ajunge in fata judecatorului nu veti da socoteala pentru ce a facut cutare preot sau cutare ci cele ce ati facut voi.nu mai aratati cu degetul la preoti cind si noi suntem la fel de pacatosi.o reamintesc si ei la predici si de cite ori au ocazia.in sfinta biserica mergeti pentru sufletele voastre si pentru a va uni cu christos martor fiind preotul nicidecum un sfint.rugativa mai intai sa le fie iertate pacatele si apoi pentru voi.acestea sunt ispite rugativa pentru ei.sa binecuvinteze dumnezeu pentru cei care ginditi asa.doamne juta[/quote
Nu te supăra dar nu prea am încredere în opinia cuiva care scrie Dumnezeu cu literă mică.Îar respectul pentru preot stă și în a-i scrie numele cu majuscule ! Vezi că este și un topic despre scrierea gramaticală unde sunt criticați acei care își bat joc de limba română.:104:. Prin bunăvoința admin-ului avem butonul Edit!Îți recomand să-l folosești înainte de a posta un text. |
Draga Dorina nu trebuie sa te superi pe mine ,deobicei imi fac corecturile de rigoare si apoi le postez.Aseara eram foarte obosita si suparata de ceeace am citit si mi-a scapat .Am vazut greselile ,dar postasem deja.Sincer am vazut si la altii greseli se mai inimpla,cred ca se mai pot accepta fata de alte greseli mult mai grave.oricum iti multumesc pentru atentionare.sa ai o saptamina frumoasa
|
Sa fim seriosi ,parintele e un om mare care face din suflet amandoua lucruri:cantatul si slujirea de Dumnezeu.Restul numai rautati.Prietenii stiu de ce.:))
|
Citat:
Atata timp cat are dragoste de Dumnezeu si nu incalca cele 10 porunci poate sa faca si acrobatii.Nu va mai dati cu parerea si cunoasteti-l cu adevarat. |
Citat:
Si eu nu recomand la lume sa creada ce spui tu,du-te la Mosuni si apoi da-ti cu parerea.Dupa tine un preot ar trebui sa se trezeasca ,sa manance,sa se roage si sa se culce. |
Citat:
Ai auzit de dovezi?Si eu pot sa spun ca nu te duci la Biserica,asa simplu...deci... |
Intrebare
Citat:
|
Doamne -ajuta-ne ca fara tine suntem nimic.
Doamne iarta-ne ca suntem pacatosi.
|
adevarul despre pomohaci
uitati-va ,chibzuiti, luati atitudine...........
http://www.youtube.com/watch?v=gGNCV...eature=related este un intreg serial ilar de-a dreptul, despre atitudinile mai mult decat ecumeniste si bine intentionate............prietenii stiu de ce............. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:29:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.