![]() |
Va rog sa cititi si sa nu va panicati.Sa ne pregatim pentru mucenicie!
Am postat acest articol pentru toti cei care vor sa se mantuiasca,ca un semn de avertisment.Sa numai credem in ce vedem la TV sau auzim pe la radio.Sa ne pregatim de mucenicie precum zicea Parintele Iustin Parvu,ca daca mai vrem sa ne mantuim in vremurile de azi,trebuie sa fim pregatiti pentru o moarte de propovaduire muceniceasca.Asa spunea si Parintele Adrian Fageteanu.Parintele Nicoale Tanase spunea ca aceste acte de identitate biometrice sunt trenul care ne duce spre iad,deci o pregatire metodica si perversa(ascunsa)si vicleana pentru inrobirea populatiei si pregatirea ei pentru a accepta pecetea antihristului(cipul pe mana drepta sau pe frunte).Azi in ziarul The Province(Provincia)aici in Canada BC a aparut o stire care anunta ca pana in 2010 vor sa introduca permisul biometric,deci o fac la o scara mondiala si foarte repede,cum era de prevazut de fapt.Va rog sa nu va speriati,doar vreau sa va informez,atata tot,Doamne ajuta!
"Intrarea in Europa" Consecintele Uniunii Totul se indreapta spre un stat unic, cu o guvernare unica aflata la Bruxelles (lucru deja realizat), cu un teritoriu unic (Acordul Schengen a perfectat aceasta), cu cetateni care sa aiba pe tot cuprinsul Uniunii o cartela unica, universala, de identitate (altfel controlul lor ar fi deosebit de dificil), toti dotati cu un cod numeric unic (C.N.M.U.) ce contine metoda de Numerotare Europeana a Articolelor (!), adica EAN-13, cu numarul 666, fara de care "individul" nu poate face nici cea mai marunta tranzactie economica (de pilda, cumpararea unei paini). CARTELA UNIVERSALA BIOMETRICA(UBC)card: http://www.winextra.com/wp-content/u...al_id_card.jpg http://3.bp.blogspot.com/_sn8rHLP3qU...al+id+card.bmp Toate tind deci catre o centralizare si o conducere ce nu poate tine cont de particularitatile fiecarei natiuni. De altfel, prin eliminarea granitelor interne, aceste natiuni se vor amesteca, diferentele dintre ele se vor sterge incetul cu incetul, eliminandu-se astfel cultura, istoria si limba proprie fiecarui neam. In plus, moneda va fi unica (ECU), armata va fi o armata comuna europeana iar politia se va transforma in mult discutatul Europol [COLOR=#cccc99]94 [/COLOR]. Constitutiile nationale, incet-incet isi pierd valabilitatea. Imnul de stat si drapelul fiecarei tari vor ramane doar o amintire istorica. Si aceasta intr-un moment in care Uniunea Europeana inca nu are o Constitute proprie! [COLOR=#cccc99]95 [/COLOR] Expresie arhicunoscuta si excesiv intrebuintata de ziaristii si oficialitatile romane. Toti vor sa "intre in Europa", creand in mass-media o atmosfera de febrilitate, o psihoza a dorintei de a fi si romanii considerati "in rand cu lumea". Cati dintre dumneavoastra stiu insa ca totul nu este decat un camuflaj pentru cu totul alte interese decat cele ale romanilor ? Cat priveste credinta, este cunoscut faptul ca "Uniunea" nu agreeaza ideea de "religie nationala", asa cum este ortodoxia, ci doreste o religie mixta, unica, un sincretism "ecumenic" care sa fie despartit de stat, nemaiexistand obligativitatea salarizarii clerului"[COLOR=#0066cc] [/COLOR]. Astfel ortodocsii sunt marginalizati si siliti chiar sa accepte "inovatii" de la centru, de pilda schimbarea sarbatorilor religioase. Deoarece numarul catolicilor este covarsitor in UE (340 de milioane), se va acorda prioritate pentru fixarea Pastilor dupa calendarul latin, adica fara nici o legatura cu adevarata Traditie apostolica si cu pogorarea luminii sfinte de la Ierusalim. Din pacate, aceasta chestiune a intrat in atentia comunitarilor inca din 1997, dupa marturisirea unui delegat elen la lucrarile Consiliului European, caruia i s-a raspuns astfel: "De acum data sarbatorii Pastilor este norma comunitara. Pe noi nu ne intereseaza daca voi sunteti ortodocsi. In UE toate sunt in comun." Asadar, vom fi constransi sa acceptam orice erezie, orice grupare para-religioasa care va rupe din trupul Bisericii si va pierde atatea suflete. Inchipuiti-va deci ce inseamna ca Romania sa-si deschida granitele si sa "intre in Europa". Lupta cu sectele si "problema uniatiei" va fi zadarnicita. Orice pseudo-religie va putea fiinta legal, chiar si asociatii "religioase" ale homosexualilor, adunaturi cu care reprezentantii Bisericii noastre deja s-au obisnuit la intalnirile "ecumenice" ale Consiliului Mondial al Bisericilor". Ortodoxia va fi nevoita astfel sa reintre in catacombe, caci orice protest ar insemna agresiune impotriva ordinii publice si a dispozitiilor comunitare, iar crestinii vor ajunge imediat in arhivele SIS. De fapt, ajunge doar o mica banuiala, o soapta "undeva, acolo sus", delatiune de altfel legalizata prin Acordul Schengen, pentru ca un ortodox sa fie pus sub urmarire discreta. Ce altceva ar mai insemna intrarea Romaniei in Europa ? S-ar deschide granitele si conflictele interetnice s-ar intensifica. Forta de ordine nu va tine insa cont de interese nationale, istorice sau sociale, ci va actiona conform ordinelor de la Bruxelles. Orice proces juridic, orice hotarare in probleme sociale, ba chiar si decolarea unui avion de pe aeroportul national se vor face doar cu aprobarea Consiliului Europei. De altfel, chiar astazi, la eliberarea unei vize pentru intrarea intr-una din tarile membre Schengen, se cere intai acordul Bruxellului. Ce se va mai intampla ? Vesticii ar cumpara masiv terenuri si obiective economice romanesti si orice poate fi schimbat pe bani, deoarece, granitele noastre devenind si ale lor, implicit tara noastra devine a lor, fiind un bun comun. Romanii vor fi incetul cu incetul marginalizati in propria lor tara, devenind cetateni de gradul al treilea. Aceasta va genera confuzie, deziluzii, deznadejde si multe sinucideri in randul tinerilor fara posibilitati financiare. Problema se va rezolva insa "democratic": in Belgia, de pilda, exista un serviciu special pentru a-i ajuta pe cei care doresc a se sinucide, sugerandu-le procedee sigure si nedureroase ... Ce ne vom face daca, noi fiind ortodocsi, ni se va impune euthanasia ? Cate cazuri de euthanasie silita nu se vor petrece "legal", facand astfel sa dispara "delicat" o multime de oameni deranjanti ? Apoi, ce-am spune daca ni se va impune prin norma comunitara sa lucram duminica, dandu-ni-se in schimb trei alte zile libere ? Credeti ca va protesta cineva ? De frica SIS si multumiti cu oferta celor trei zile, toti vor accepta sa incalce un canon extrem de important al Bisericii. Se pot face astfel o multime de supozitii despre ce va urma. Nu sunt insa pura fantezie, ci se bazeaza, asa cum am vazut, pe o legislatie deja existenta si aplicabila. Din pacate UE nu este, asa cum ne asteptam, o comuniune democratica de state autonome. Trebuie sa ne trezim si sa vedem ca Imperiul European este la usa. Teritoriul Schengen deja exista si incet, dar sigur, va duce la nivelarea constiintelor si a natiunilor. Noi vom urma maine, prin "grija" oficialitatilor noastre, care ne vor pune in fata faptului implinit, prezentandu-ne totui intr-o lumina cat mai roza. Iar cauza tuturor acestor evenimente este unica: iubirea de arginti. Ea l-a facut pe Iuda sa-si tradeze Stapanul si acum istoria se repeta. Dar sa nu uitam ca Iuda s-a spanzurat ... Vedem deci ca planurile sunt aproape realizate. Ultimul pas este acceptarea inmatricularii pe mana si inchinarea la antihrist. Iar pana atunci lumea este pregatita metodic spre a primi voluntar aceasta noua religie, ultima religie, care va fi un amestec de stiinta si parapsihologie, dupa cum afirma cu mult discemamant ieromonahul american Seraphim Rose. Traim deci intr-o lume in care toata creatia devine o insiruire enorma de informatii. Se numara, se codifica si se inmatriculeaza totul, inclusiv oamenii: "Marfa de aur si de argint, pietre pretioase si margaritare, vison si porfira, matase si stofa stacojie, tot felul de lemn bine mirositor si tot felul de lucruri de fildes, de lemn de mare pret si marfa de arama si de fier si de marmura, si scortisoara si balsam si mirodenii si mir si tamaie si vin si untdelemn si faina de grau curat si grau si vite si oi si cai si carute si trupuri si suflete de oamenii." (Apoc. 18:13) http://www.rfidjournal.com/ezimageca.../phpqcm6Aj.jpg Aici puteti viziona: [SIZE=2]Parintele Amfilohie Despre decaderea Bisericii,tehnologie, microcipuri:[/SIZE] http://www.youtube.com/watch?v=vgZtZV7F3NM http://www.youtube.com/watch?v=myd2MENLvS0 Pr Adrian Fageteanu despre actele electronice 2009 01 20: http://www.youtube.com/watch?v=_HUqY...eature=related Danion Vasile - Profetii ale sec XX despre Apocalipsa: http://www.youtube.com/watch?v=twikkyr-wPI Doamne ajuta si sa nu ne fie frica!! |
[COLOR=green]Ce manipulare... Criza lovește tocmai în oamenii săraci și răspândacii fac valuri să abată atenția de la ceea ce e mai grav, în aceste momente, pentru omenire... E foamete, mizerie, boală, analfabetism... [/COLOR] |
Draga Silvia,te rog sa nu te superi si sa ma ierti,poti sa ma consideri inapoiat sau needucat sau oricum vrei tu,dar sa nu te sperii de ce zice lumea,lasa,ce daca am scris ce am scris,fi sigura ca pe unii ii va ajuta si pe cei care nu cred nu are ce rau sa le faca acest articol,sti cum e lumea uita repede de ceva ce nu le convine,Doamne ajuta si Domnul sa te binecuvanteze!
|
[COLOR=green][/COLOR] |
[COLOR=#008000][/COLOR]
[COLOR=#008000]Un credincios adevărat nu are motive să se teamă... Am spus acest lucru de multe ori pe aici, dar inutil... [/COLOR] |
[SIZE=4] Citat:
Citat:
[/SIZE] [SIZE=4] Silvia, parerea BOR NU este deocamdata din PACATE... ci cum am mai anuntat pe un thread postat de mine, Sinodul BOR se va intruni abia in 25-26 febr pt a discuta aceste probleme... dar si eu ma tem ca pozitia BOR va fi pro cipuri... si de aici "va fi spre caderea multora si spre ridicarea unora..." Eu despre aceste lucruri spuse de ortodox4life stiam din copilarie... stiam ca va veni timpul ca sa fim "prigoniti" ca primii crestini... Bunica imi spunea si ea... si batranii din satul dumneaei... tata imi spunea la fel de la dansul din sat... (mama e din ju.Neamt, tata e din jud.Cluj - deci nu e aberatie!!! nu aveau cum sa ma minta) apoi am stat de vorba si cu parinti aghioriti (din Sf.Munte) si spuneau la fel... Pr.PETRONIU Tanase MARELE staret in viata al romanilor aghioriti marturiseste acelaeasi lucururi... marturii credibile de la batrani total lipsiti de cunostiintele stiintifice... dar cu CREDINTA CURATA si DARUITI trup si suflet lui Dumnezeu... caci cine are pe DUmnezeu "le da lor Duhul a grai..." asa cum spune in Sf.Scriptura!!! Pr.Cleopa inainte sa moara a raspuns la intrebarea "ce va fi dupe ce mergeti la Domnul?" - "VA FI FOARTE FRIG!!!" a tacut cateva clipe, parca obosit si a spus iar: "Eu plec, dar voi care rameneti veti prinde pe antihrist" si nu a mai vorbit.... Deci... nu mai e mult... Iarta-ma!!! Daca Sf.Scriptura MINTE, atunci NU avem Dumnezeu! [/SIZE] [SIZE=4]Daca NU credem, ne asemanam cu cei din timpul lui NOE, care nu credeau de venirea potopului si radeau de Noe... si cand s-au deschis cerurile cu ploia... toti strigau dupa Noe sa le deschida... si daca ar fi vrut nu ar fi putut deschide, ca usa a fost in chisa de DUMNEZEU!!! [/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [SIZE=4]SA STAM BINE SA STAM CU FRICA SA LUAM AMINTE!!! [/SIZE] |
Citat:
Oricum Sora draga, sa stii ca Dumnezeu STIE CINE REZISTA VREMURILOR DE PROGOANA SI CINE NU, ca pe cei slabi Dumnezeu ii va lua dinainte... asta pt ca sa nu se piarda sufletele lor... iar pe cei TARI ii va lasa Dumnezeu ca sa arate ca BISERICA INTEMEIATA PE JERTFA SA BIRUIESTE!!! AMIN |
[COLOR=green][/COLOR] |
Citat:
BISERICA a spus prin sfintii Ei si prin INTEMEIETORUL EI, HRISTOS, ce va fi... aia spunem si noi acum! Ca SINODUL BOR va aproba acestea, nu inseamna ca Sf.Scriptura se IMPLINESTE? cand spune ca "SAREA PAMANTULUI SE VA STRICA" si ca "la sfarsit vor fi inselati de va fi cu putinta si CEI ALESI"??? .... Alesii nu sunt altceva decat CLERUL nostru care prin APROBAREA poporului au fost Hirotoniti ca daca erau hirotoniti fara voia poporului si spunea NU ESTE VREDNIC, nu mai putea continua ca si CLERIC!!! De aceea ei sunt numiti "cei alesi" din popor ca sa ii duca la Hs... "NU voi M-ati les pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi" adica pe APOSTOLI ce erau si PRIMII CLERICI ai Bisericii!!! Sincer, din mila Domnului NU MA TEM!!! Nici a vbi la telefon sau a scrie pe mail de asemnea lucuri!!! Cine se teme de adevar, acela RIPOSTEAZA!!!! |
Despre ce mucenicie vorbesti?
Sa înteleg ca ai de gând sa refuzi actul de identitate biometric? Ce crezi ca poti pati pentru asta? Crezi ca o sa fii executat? |
[COLOR=green]geo.nektarios scrie:[/COLOR] |
Citat:
ceea ce CRED imi SUSTIN!!! [SIZE=3][COLOR=red]Iar a citi selectiv din Sf.Scriptura si a crede selectiv, inseamna NECREDINTA IN DUMNEZEU si IMPOTRIVIREA FATA DE EL!!! Apoi acest LUCRU l-au facut ERETCII din inca vremea Apostolilor!!!! [/COLOR][/SIZE] |
Citat:
[COLOR=green]Da, m-am convins. Mai ai mult până să te maturizezi și să fii rațional.[/COLOR] |
Fricosii nu se mantuiesc!!
Citat:
Iar daca o sa fiu executat,nu asta e problema,aia ar fi o moarte usoara,prigoana,tortura astea sunt mai grele dar ne va ajuta Dumnezeu sa le induram si pe acestea.Pe Sfantul Stefan in timp ce-l omorau cu pietre,el vedea cerurile cum se deschid si pe Hristos si pe ingeri care il intampinau si erau gata sa-i primeasca sufletul,deci nu simtea durerea loviturilor,desi aparent ziceai ca sufera cumplit.O sa fim prigoniti ca asa scrie si in Biblie: Fericiti cei prigoniti pentru dreptate,ca a lor este imparataia cerurilor. Fericiti veti fi cand va vor ocari si va vor prigoni si vor zice tot cuvantul rau impotriva voastra,mintind pentru Mine.Bucurati-va si va veseliti ca plata voastra multa este in ceruri. Asa ca este o mare binecuvantare sa mori marturisind drapta credinta Ortodoxa si pe Domnul Hristos,Doamne ajuta! |
Citat:
Cu CREDINTA SI CU DRAGOSTE sa ne APROPIEM ca sa fim partasi vietii celei vesnice! Sa ne rugam sa nu ne ia Dumnezeu HARUL ca altfel cadem in ghearle satanei! Fara HAR ne vine si frica si LEPADAREA de Hs! SA FIM TARI IN CREDINTA!!!! AMIN!!!! |
Citat:
Daca refuzi actul respectiv cel mult o sa platesti amenda. Nu cred ca te va tortura cineva pentru ca nu vrei sa accepti un act de identitate iar daca vei fi torturat vreodata pentru Hristos trebuie sa ai demnitate, a trâmbita prea mult dovedeste frica. |
Citat:
|
Matei cap.24
[SIZE=4][COLOR=red]37. Și precum a fost în zilele lui Noe, așa va fi venirea Fiului Omului. [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]38. Căci precum în zilele acelea dinainte de potop, oamenii mâncau și beau, se însurau și se măritau, până în ziua când a intrat Noe în corabie, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=red]39. Și n-au știut până ce a venit potopul și i-a luat pe toți, la fel va fi și venirea Fiului Omului.[/COLOR][/SIZE] |
[quote=ortodox4life;115472]Am postat acest articol pentru toti cei care vor sa se mantuiasca,ca un semn de avertisment.Sa numai credem in ce vedem la TV sau auzim pe la radio.Sa ne pregatim de mucenicie precum zicea Parintele Iustin Parvu,ca daca mai vrem sa ne mantuim in vremurile de azi,trebuie sa fim pregatiti pentru o moarte de propovaduire muceniceasca.Asa spunea si Parintele Adrian Fageteanu.Parintele Nicoale Tanase spunea ca aceste acte de identitate biometrice sunt trenul care ne duce spre iad,deci o pregatire metodica si perversa(ascunsa)si vicleana pentru inrobirea populatiei si pregatirea ei pentru a accepta pecetea antihristului(cipul pe mana drepta sau pe frunte).Azi in ziarul The Province(Provincia)aici in Canada BC a aparut o stire care anunta ca pana in 2010 vor sa introduca permisul biometric,deci o fac la o scara mondiala si foarte repede,cum era de prevazut de fapt.Va rog sa nu va speriati,doar vreau sa va informez,atata tot,Doamne ajuta!
E foarte bine ca cineva sa arate aceste lucruri,e bine ca toti sa stie ce se intampla in lume in orice domeniu si nu e vorba de a speria oamenii,ci doar de a-i informa. |
Citat:
Cand s-au implinit zilele stim cum a asteptat sfarsitul. |
Mucenicia
Cine pe cine indeamna la mucenicie???
Mucenicia sau martirajul sunt asumate de catre o persoana in Numele lui Hristos pentru a nu se lepada de Mantuitor, spre lauda lui Dumnezeu - arata lucrarea Duhului in inima omului, Duhul intareste, Hristos mantuieste, Tatal este laudat in Ceruri, slava Lui. De lucruri va temeti? Cu ce poate vatama un nenorocit de cip sufletul tau? Ce pata face noroiul de pe drum asupra inimii crestinului? Dar nelinistea, rumoarea si inchipuita mucenicie pentru pricini desarte oare nu ne tulbura si nu ne induce ganduri de pacat? Singura problema cu aceste nenorocite de cipuri este ca sunt portite de violare a libertatii persoanei. Restul e tulburare si deznadejde. Ne temem de lucrurile lumii acesteia si ne dam in grija uneltitorilor vazduhului... Ce a zis Arhanghelul cel cuminte: SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA. NU sa urlam, nu sa luam coasa in mana. Semnul pe mana sau pe frunte il PRIMESTI nu ti se pune. Adica Sfantul Ioan nu zice de un semn in lucrurile lumii ci de pecetea lui antihrist. Sa primim pecetea Duhului Sfant, Sfanta Impartasanie cei vrednici de ea, sa umblam in calea Bisericii si sa cautam cumintenia si linistea mintii. Sa nu intram in furtuna lumii, ca acolo sufla duhurile vazduhului. Nu mai indemnati pe toti la mucenicie, ca smintiti pe cei mai mici si intristati pe cei batrani. Mucenicia vine la indemnul launtric al Duhului si ea se infaptuieste in cumintenie si in pacea inimii. Daca unii monahi s-au ingrijorat de ceva sau de altceva nu inseamna ca grija lor este o povara pentru toti. Sa se cerceteze fiecare si sa stie daca poate duce mucenicia cea mai mica, aceea care pentru cei mai multi dintre noi este maximul puterii proprii: lupta cu pacatul si cu ratacirea. Cand vom fi biruit pacatul sau vom fi fost macar pe cale, atunci poate putem sa intindem mana si altora. Pana atunci sa nu fim calauze chioare orbilor, ca ne inghite vantul negurii. |
Completare
Asa cum zice si Traditie, mucenicia asta a ajuns acum la indemana oricui... Ne opunem pasapoartelor biometrice si gata, suntem martiri ai lui Hristos... Haideti sa nu fim marunti in traire si mari in vorbire. Ne vor rusina sfintii la Judecata cand se vor citi faptele lor si mai apoi pretentiile noastre.
Mucenicia acea din scrisoarea parintelui Iustin eu nu o inteleg ca simpla opunere la pasaportul biometric ci ca pe o lupta cu duhul celui care cauta sa uzurpe. Ca este un pericol sa cadem si sa ratacim, sa ne supunem duhurilor din vremurile noastre si sa slujim lor in loc de a sluji lui Hristos. Parintele isi face griji pentru cei mici ca noi, dar cand trimiti avertismente celui tulburat nu il salvezi ci il tulburi si mai tare. Measajul pentru unul ca mine este sa imi vad de ale mele, cu impartasirea rara, cu nevrednicia si cu pacatul... Pasaportul biometric ma va tulbura sau ma va departa de Hristos doar in masura in care eu imi asum inchinarea la imparatia lumii acesteia in locul inchinarii si impartasirii Celui Viu. Pasaportul poate fi o cale/ unealta de a ma compromite in efortul meu mult prea apatic de a urma invatatura si a fi partas lui Hristos doar in masura in care eu imi asum aceasta ratacire. Asadar tot la fiecare dintre noi ajunge, la fel cum a fost dintru inceputuri: Adam a gustat fructul pentru ca asa a ales... A ALES! Asadar nu fructul l-a pierdut pe Adam ci Adam l-a condamnat pe Adam la bejenia din Eden. Si nu fructul era necurat ci FAPTA OMULUI, neascultarea de Domnul si deznadejdea: pierderea credintei in Domnul si increderea in iluziile proprii. Oare nu ne-a aratat Hristos ca Dumnezeu nu cauta la lucrul mainilor omului ci la lucrul inimii lui? Nu pentru primirea unui cip ne paste iadul ci pentru primirea duhurilor si a minciunilor in inima. |
Citat:
"Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde,decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei;căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase" Pentru primirea duhurilor si a minciunilor in inima exista taina spovedaniei dar acel cip odata ce-l primesti te lepezi pentru totdeauan de Hristos. Citat:
Iisus le-a zis: Oricine voieste sa vina dupa Mine, sa se lepede de sine, sa-si ia crucea si sa-Mi urmeze Mie. [COLOR=darkred]Caci cine va voi sa-si scape sufletul il va pierde, iar cine va pierde sufletul sau pentru Mine si pentru Evanghelie, acela il va scapa. [/COLOR]Caci ce-i foloseste omului sa castige lumea intreaga, daca-si pierde sufletul? Sau ce ar putea sa dea omul, in schimb, pentru sufletul sau? [COLOR=darkred]Caci de cel ce se va rusina de Mine si de cuvintele Mele, in neamul acesta desfranat si pacatos, si Fiul Omului se va rusina de el, cand va veni intru slava Tatalui Sau cu sfintii ingeri.[/COLOR] Si le zicea lor: Adevarat graiesc voua ca sunt unii, din cei ce stau aici, care nu vor gusta moartea pana ce nu vor vedea Impratia lui Dumnezeu venind intru putere. Ai vazut ce zice?Sfatul meu(care de fapt este si al tuturor sfintilor)a fost de buna credinta,nu am zis nimic de la mine sau doar ca sa ma aflu in treaba.Cine crede,sa fie binecuvantat iar cine Nu,Dumnezeu sa-l aiba in paza Sa,dupa cum a spus si Parintele Iustin Parvu!Doamne ajuta! |
Sa nu va faceti asa mari probleme, pentru ca se poate ALEGE, spre deosebire de vremea Inchizitiei, cand nu era aceasta posibilitate; pur si simplu cei ce disconsiderau ce scrie in biblie erau arsi pe rug; "inalta civilizatie" era pe atunci, trebuie recunoscut.
Saracul numar in baza zece scris cu cifre arabe, ce parere a ajuns sa aibe lumea despre acesta... De la inchinari la idoli, la zoolatrie, s-a ajuns la teama de numere. E incredibil. Suntem departe de strabunii nostri exploratori cosmici. |
Citat:
De unde ati socotit ca un pasaport cu cip echivaleaza cu a primi semnul fiarei? Si anume ce putere are un simplu numar? Prin ce "har" mi se schimba numele de la Botez prin pasaport? Are pasaportul sau lumea asta putere peste cea a Duhului? Cum sa inlature oricine prin simplu gest sau lucru pe Hristos de la noi? Ori daca pasaportul nu te face din crestin piatra sau desfranat prin ce anume imi anuleaza botezul? Explicati, va rog, care este mecanismul prin care se leapada omul de Hristos printr-un lucru, un obiect... Lepadarea este cea a vointei, a cautarii, este dezertarea de la lupta, este intoarcerea de la Fata Lui, este apostazia, hula... Cand primeste cineva sase sute seizeci si sale de lei plata pentru munca lui se cheama ca a primit pe necuratul??? Nimic din cele ce nu sunt launtrice nu vatameaza mantuirii. Nu ne invata Mantuitorul ca sa dam cezarului ce e al lui? Sa nu ne tulburam din pricina puterii lumesti. Puterea lumeasca trebuie tratata ca una a lumii acesteia, pe cand noi slujim Unuia mai presus de toate. Cum zice ingerul Domnului cand vesteste: "Pace tie!" sau "Nu te tulbura!". Sfintii Parinti nu invata tulburarea sau paranoia, ci invata curajul si nadejdea, asumarea PROPRIILOR GREUTATI: ducerea crucii... Sa fim treji nu inseamna sa fim atenti la mersul lumii acesteia si a puterilor din ea ci sa fim ca floarea soarelui dupa Lumina Celui Inviat. Cine isi asuma numarul fiarei constient si face slujire duhurilor vazduhului va fi ingreunat. Dar asumarea trebuie sa fie constienta, la fel ca asumarea CONSTIENTA a crucii. La fel cum Adam a mancat DESI DOMNUL II PUSESE OPRIRE, asa si omul de azi. Eu zic sa ascultam de invatatura Bisericii si sa nu ne tulburam. Neincrederea cronica si suspiciunea continua sunt tulburari. Ne ameninta mult mai grav pacatele si nevolnicia proprie decat orice altceva din afara. Eu unul ma simt apasat de pacat, nu de pasaport sau buletin... Pacatul este pata care murdareste, pasaportul este doar un obiect. Pasaportul pot oricand sa il ard, arunc, rup... Pacatul este vesnic atarnator daca nu este spalat prin harul Domnului la taina marturisirii. |
Citat:
[COLOR=green]Ca informare, da! Nimeni nu are nimic împotrivă. Dar, vezi te rog, îndemnul la frică, la umilință, la sărăcie, ca și cum n-am mai putea de bine...[/COLOR] :29: |
Citat:
poi daca-l refuzi shi nu-l primeshti pe antichrist sa se autointroneze intr-o biserica splendida... va trebui sa traieshti ca shi pustnicii, ca shi cei cu casa shi gradina shi animale shi traind fara sa ai acces la bani, la ceva, caci daca nu ai acte de identitate shi cartele biometrice shi alte marshavii atunci tzi se va da mereu amenzi caci trebuie sa plateshti birurile, datoriile catre stat shi toate impozitele cezarului... shi cum o sa faci? caci multzi traiesc la bloc sau in orash shi daca vor refuza buletinele shi cipurile vor fi nevoitzi sa accepte ca viatza lor shi cariera lor sa se degradeze, copiii sa moara de foame iar sotzia ii va spune sotzului -sa semnam, ca sa ne fie bine, cand vor venii echipa de iluzionsihti shi scapatori, umbland din casa in casa asha ca pentru un recensamant ca sa semnezi shi sa te invoieshti pentru autointronarea lui anichrist.... in ideea asta am impresia ca vine ca omul ishi va zice: -ce fain ar fi daca... ar fi parca... shi astfel imprieteneshte cu fiul faradelegii, din tatal minciunii shi din maica patimashe a patimii... de inchina la antichrist shi va ajunge in iad ca shi asha acolo merg shi sunt miliarde de oameni... shi apoi om vedea ce o fi... dar apoi nu mai ai ce face... caci zilele mi le-am pierdut in betzii, in desfranari, ravnind dupa chefuri shi mancaruri alese, mainile au tins dupa averea obtzinuta prin furt, shi tolanit in paturi moi shi haine shi mashini de lux, sau cum se ruga sf Nifon..."vai mie pacatosului, cum ma voi arata la judecata shi cum voi raspunde judecatorului..." dar acest sistem satanizat shi bine securizat va elimina orishice nu este de la oameni dupa ratziunile lor, shi astfel vom asista la noul BABILON, caci se spune ca in germania apare un nou Hitler (natzional-socialist), in Italia un nou Musolinii (camashile negre shi verzi) iar dreptatea de om va fi ashea, cum a spus un ziarist, adept a ei" "nici munca fara bani, nici bani fara munca" shi asta va guverna toata viatza omului aidoma in iad shi in muncile iadului.... caci cartela shi cipul va fi asigurarea ca se aplica astfel de dreptate comunista a lacomiei shi nemultzumirii, caci se poate verifica lesne starea economica shi financiara a cetatzeanului, shi taxele shi birurile platite... dar Never nu s-a dus cu ceilaltzi sa ridice Babilonul cel nou shi barbatul lui cel falnic, asha ca sa zicem shi noi asemenea lui: NEVER! forEvar! |
Eu cred ca cei care vor refuza noile mijloace deînregistrare vor fi doar ridicoli, ca si musulmanii care fug de carnea de porc, evreii de ce nu e kosher etc.
Vezi ca este si mucenicie închipuita, cum au facut sectantii care au facut puscarie fiindca nu vroiau sa treaca la ortodoxie etc. |
Traditie, acum un an nici nu banuiam ca vor iesi aceste pasapoarte. Lucrurile s-au precipitat. Vom vedea cum evolueaza. Daca accepti pasaportul cucip, si apoi se trece la implantarea subcutanata, va trebui sa ti-o faci, caci altfel nu vei mai putea scoate bani din banca, nu vei mai putea face plati, etc. Vezi, deci, ca exista o legatura, motiv pentru care oamenii se feresc sa accepte acest pasaport cu date biometrice.
Tu ai accepta cipul implantat ? Dar ceilalti, care accepta acum acest pasaport, fara sa-si faca nici cea mai mica problema? Ironiile nu-si au locul in discutia despre acest pasaport. La urma urmei face fiecare ce vrea! |
Citat:
Si pecetea lui Antihrist tot o inselare va fi. Pasaportul asta biometric chiar daca accepti chiar daca nu,nu inseamna nimic in esenta dar...te va creea dependent de un sistem care te va desparti in cele din urma de Hristos. Cel care a deschis acest topic a facut foarte bine.Neliniste simt doar cei legati inca de lume |
Citat:
dumneata ca nimeni nu se poate impotrivi nalucifariferizarii SF a tehnologiei stocarii shi inregistrarii in registrele lor? orishice este nou shi avantajos este imposibil ca sa opui rezistentza. Le fac ei reclama un pic, le prezinta ca pe ceva de dorit, ceva extraordinar shi totzi cei ce cauta simandicosul lux, tehnologic ishi cumpara, ishi agonisesc, neshtiind ca in casele lor prin aceste unelte ademenitoare patrunde minciuna shi gLumea, rapindu-l pe om incet incet de la credintza sa... poi de ce greshesc musulmanii ca fug de carnea de pork?(ortodocshii ar trebui sa fuga de oricefel de carne, inclusiv aia din fratele sau) shi ce e rau in a manca kosher? adica dupa legea VT? nu e rau asha ceva, deci de ce insinuezi ca greshesc, shi cine eshti ca sa-i judeci? la noi, la creshtini, la neamuri, nu e nevoie sa te tai in carne shi sa tzii ale lor obligatoriu, dar nu-i interzis, oricum noi urmam predaniile sfintzilor, iar acestea nu osandesc cele ale VT.... shi totushi, sectantzii aceia nu au facut bine daca s-au opus trecerii la ortodoxie cu fortza?... poi este scris cine voieshte, deci nu obligator... sau a ajuns cumva scumpa shi Buna ortodoxie un fel de partidul (comunist) unic shi obligator? iar daca ai sa portzi buletinul in buzunarul de la piept, in portofel sau cu tine pestetot, potzi dumneata sa confirmi ca nu ai sa te molipseshti cu obijnuintza de a shi face mai devreme sau mai tarziu cele ale lui 666 ori &&? numai pentru ca shi asha le face toata gLumea? nu sunt in masura sa shtiu care este nocivitatea... dar asha se va manifesta, asha cum a fost in cazul lui Adam shi al Evei care n-au facut decat sa manance dintr-un pom interzis nishte roade, deci ce rau puteau ei face? ce putea fi nociv? nu ca acuma daca cineva intr-o gradina n-ar avea voie sa manance nishte mere din unul din merii din gradina ar fi ceva absurd? pentru glUme ar fi absurd sau pentru fiul faradelegilor, fiul cel obraznic ala care ishi permite sa manance din toate cele... shi noi ca scaietzii purtatzi de vantul entuziast o sa zburam shi o sa intzepam, o sa zburam shi o sa intzepam... cu cartea de identitate la noi shi cu toate birurile shi taxele platite..., shi vom dormi linishtitzi caci "marele berator autoinscaunat" vegheaza pentru linishtea noastra, ca sa-i fie puse in aplicare toate marshaviile shi hulele impotriva lui Dumnezeu. |
Frica
Eu nu va inteleg modul de gandire...
Dupa "metoda" voastra ar trebui sa incercam sa programam copii din pruncie sa nu cumva sa poata vreodata sa cada... NU OPRIREA CU DE_A SILA este cea care pazeste ci pastrarea curateniei. Caci unul care nu a vazut praful si noroiul sigur nu va fi murdarit, dar ce merit isi va fi castigat? El a fost ferit. Noi nu suntem feriti. Plecand de la un lucru, un obiect faceti extrapolari in aspecte duhovnicesti, de parca ar putea un obiect rupe pecetea Duhului... NUMAI PERSOANA OMULUI se poate pune de-a-ndaratul si se poate lepada. De unde stiti ca asa va fi si ca DIN CAUZA CIPULUI omul va fi pierdut? Inca odata ne scapa motivul adevarat al necazului... Eu zic ca sa fim atenti sa nu cumva sa devenim din crestini ocultisti... Crestinul trebuie sa se teama doar de relele launtrice, adica de cele care asupra sufletului sau vesnic aduc cinste ori necinste. Nu sunt ridicoli cei care nu vor aceste pasapoarte, dar nu din cauza ca au dreptate in ceea ce priveste relatia intre ele si mantuire, ci din cauza ca aceste documente pot deveni instrumente de restrangere a libertatii persoanei. Iar libertatea persoanei este deja ceva cu atingere asupra celor launtrice. Un om constrans renunta mai usor la libertatea lui spirituala, dar totusi cel mai usor nu renunta cel constrans ci cel sedus. Asadar sa ne pazim usa mintii cu tarie dar cu si mai mare tarie sa pazim tainita inimii... Caci nu ceea ce foloseste omul este daunator ci ceea ce iubeste, ceea ce pretuieste. Laudat fie Hristos pentru jertfa Lui, caci prin El am capatat noi viata. Asadar eu unul nu ma tulbur si nu ma infior. Imi pun nadejdea in Hristos si astept. Nu vad de ce e in mod necesar iminenta o mare persecutie... Persecutia nu stiu daca va fi in planul fizic. Cei care zic ca daca azi mergi la piata sa cumperi varza inseamna ca maine vei ajunge sa fii talharit acolo se bazeaza pe frica, nu pe buna paza. Pentru ca a nu merge la piata si a sta cu teama este rezultatul uneltirii talharilor, care astfel te controleaza indirect. Ferindu-ne de puterile lumii acesteia sa nu ramanem la cheremul celor din vazduhuri... Fiecare lupta se da la momentul potrivit. Cine isi risipeste sagetile la inceputul luptei si isi toceste spada va ramane descoperit chiar cand are nevoie de ele... |
Citat:
Daca o tinem nefolosita, ne trezim cu ea ruginita, atunci cand avem mai mult nevoie de ea. |
Adam si Eva
"asha cum a fost in cazul lui Adam shi al Evei care n-au facut decat sa manance dintr-un pom interzis nishte roade, deci ce rau puteau ei face? ce putea fi nociv? nu ca acuma daca cineva intr-o gradina n-ar avea voie sa manance nishte mere din unul din merii din gradina ar fi ceva absurd?"
Vezi tu, Adam nu a gresit prin gestul de a manca, iar fructul nu era necurat, dimpotriva. Adam a gresit pentru ca DUMNEZEU I-A CERUT SA NU MANANCE IAR EL STIIND ASTA A MANCAT. Pacatul era deci necredinta si semetirea, radix omnia malorum: iubirea egoista de sine... A ascultat inselaciunile aceluia, care le zicea ca vor fi ei cunoscatori... Acum nu avem de a face cu asa ceva. Acum Dumnezeu ne cheama sa ne impartasim cu Hristosul Lui si duhurile lumii vor sa ne tina de la El. Nu se contesta existenta pericolului ci doar ca pericolul este in alta parte. De ce nu exista o la fel de mare mobilizare de eforturi in a combate lucrarea duhurilor ce de zi cu zi: hedonismul, venalitatea, stilul de viata orgiastic, fetisismul? Pentru ca se cauta adormirea simturilor in cazul acesta... Dar se pune gaz pe foc pentru niste obiecte... Ce zic? Zic ca sa nu pierdem din vedere paza inimii din pricina de cipuri pe pasaport... Ar fi trist sa pierdem zile de lucrare buna sau chiar sufletul din cauza unor griji nedemne. Sau stie careva cand e Ziua Domnului a celei de-a doua veniri? |
Inca ceva si cam atat, ca ma lungesc la vorba necuviincios de mult
Ce sa facem acuma?
Vine furul, da foc paielor din fundul curtii si alergam toti din casa sa stingem focul acolo, in timp ce talharii se muta in casa... Ca orice foc de paie va trece, dar sa ne ramana casa. Sa pazim casa, ca daca arde casa sau o fura talharii vom ramane pierduti pe drum. |
Dragilor cred ca m-a inspirat Domnul, caci iata cat e de simplu:
se iubeshte omul pe sine? se iubeshte foarte tare caci este un mic egoist, iubeshte omul sa cumpere ca sa manance shi sa-shi cumpere tot felul de produse? vai ce-i mai place... atunci ce s-o fi gandit antichristul? de ce sa nu strecuram, prin dragostea lui de sine shi de poftele sale, numarul nostru 666? shi astfel, avandu-l omul la piept, prin posheta ori borseta, shi iubindu-se pe sine, caci ii place sa se vada in oglinda shi prin poze, de ce sa nu se lipeasca el asha incet incet de semnul nostru, de pecetzile noastre?... shi odata ce va cadea in plasa noastra are sa inceapa singur sa pecetluiasca shi el mai departe cu && raspandind virujul shi barul cu bordel asha din om in om cum merge pacatul shi dracul ori luand locul lui Dumnezeu sa inceapa el sa aplice lejea shi sa-i dea bir de vrednicie shi intzelepciune. lejea aia comunista a nemultzumirii shi lacomiei shi a tipilor rebeli shi haioshi "nici munca fara paine, nici paine fara munca" caci orice altceva este exclus shi nu se poate fiindca orice ban va fi bine contorizat intr-o contabilitate globala, iar daca n-o recunoshti, n-o primeshti vei fi considerat fur, excroc, rau... shi vei fi exclus de peste tot. Nu-i exclus sa fi chiar eutanasiat la cererea ta semnata electronic... adica prin fals. deci e cat se poate de simpla explicatzia... omul se lipeshte de poza sa shi de datele sale shi de actele sale ca il reprezinta shi astfel se va lipi shi de pecetzile dracului, incet, incet, caci aceste buletine vor fi la piept sau prin buzunare sau la chei shi omul le va primi in suflet, caci acolo e tzinta distrugerilor, ca sa-l desparta pe om de Dumnezeu, sa adopte legea faradelegilor shi cu ea sa manance din fratele sau, in spirit de sigurantza, o shtiintza, o dreptate a lacomiei shi nemultzumirii, caci simtzindu-se omul vinovat o sa vrea mereu ca sa dea vina pe cineva, iar acest sistem v-a gasi din belshug pe cine sa gaseasca vinovat, caci vor amagi cu shtiintza shi parapsihologia shi religia unita adica cu toate vrajitoriile, cu Babilonul cel nou shi cu barbatul model al babilonului cel plin de goliciuni de jurimprejur, caci iubirea goliciunii este in mintea lor regasirea raiului pierdut shi il vor reconstrui, raiul omului, ei neshtiind ca in Rai, fericirea era Dumnezeu shi nu atractzia catre goliciuni. |
Am recitit ieri istoria spusa de Pr. Cleopa despre cum ne ispitesc diavolii. Cel mai mare , Sarsaila, ne spune: sa faceti lucruri bune, dar nu azi, ca aveti alte lucruri de facut, ci maine... Maine sa va ocupati de aceste lucruri!
Leinarus, daca tu esti sigur pe tine, stiind de unde vin ispitirile, asteapta pana vin acelea. Noi , cei mai slabi in credinta, printre care prima sunt eu, trebuie sa ascultam de marii Duhovnici, ca poate in lenea noastra uitam sa ne pazim si cadem in plasa diavolului. |
Citat:
|
Citat:
nu UE fixeaza data Pastilor ci Biserica, romano-catolicii vor sarabatorii dupa calendarul gregorian iar ortodocsii dupa cel iulian(indreptat sau neindreptat depinde de BO) , si ce-i daca sunt 340 milioane de catolici in UE, cu ce te deranjeaza?? da, majoritatea cetatenilor din UE vor sarbatori Pastile dupa calendarul latin, fiindca vor fi majoritari nu ca sa fie impotriva ortodoxiei ,cu ce ii deranjeaza pe cei din gurvernul UE cand tine o religie sau alta sarbatorile, pot sa-ti spun linistit ca-i doare-n cot, sunt fortati ortodocsii de azi din Italia, Spania, Portugalia, Polonia etc. sa sarbatoreasca deodata cu catolicii??? nu cred ar trebui sa fie acel guvernator/senator sau ce- fi un catolic megafanatic sa incerce asa ceva, sa incerce nu sa reuseasca. |
Citat:
[COLOR=green]De unde tragi tu concluzia că eu nu am respect pentru mine? Ce faci? Vii să-mi dai lecții și tu? Sau vrei să gândesc panicat pentru că așa e moda aici, pe forum? [/COLOR] |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:34:42. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.