![]() |
O noua infatisare a site-ului CrestinOrtodox
Am reusit sa lansam noua versiune a site-ului CrestinOrtodox.ro. Sper sa va placa. Daca veti intalni erori, am marea rugaminte sa mi le comunicati. Acum ma ocup de rezolvarea celor pe care le-am intalnit eu.
|
Arata bine, mult mai bine ca inainte. Sunt curios daca folositi o solutie dezvoltata independent sau un CMS comercial.
Si nu stiam ca faceti parte din ActiveSoft. |
Imi place foarte mult. Felicitari. Capitolele din Biblie nu trebuie ordonate alfabetic.
|
Felicitari!
Felicitari! Arata mult mai bine si este mai functional. Am observat ca daca accesam categoria "Predici la sarbatorile de peste an" trimite pe homepage.
http://www.crestinortodox.ro/predici...i-modern/m:353 |
Mult mai atractiv, ordonat și plăcut ochiului !
|
Pentru cinci secunde am crezut ca am gresit casa.....
In general schimbarile sunt binevenite mai ales daca sunt insotite si de niste facilitati la indemana utilizatorilor. Spor in toate! |
Îmi place foarte mult cum arată și este și mai funcțional.Mulțumim pentru cadou!
|
Da este minunat pe moment am crezut ca am gresit site-ul,cu noua infatisare asteptam cu drag mai multi crestini o schimbare placuta pt paste si speram la mai multe schimbari pana se termina postul k doar vine PASTELEEEEEEEEE!Ma bucur cand omul mai face unele schimbari nu ramane intr-un anumit fel toata viata si in cazul nostru e ceva deosebit pt toti!Deci spor la treaba domnule Admin,sa vedem cu ce ne mai incantati!
|
sorry, mie nu-mi place noua infatisare :(
|
super! pana sa ma dezmeticesc,am iesit de doua ori de pe pagina......setez crestinortodox.ro ca homepage !
|
inregistrare
In prima pagina nu se intampla nimic daca apesi pe butonul "Inregistreaza-te"... Singura modalitate de a-ti face un cont este sa apesi pe "Intra in cont" si de acolo sa optezi pentru inregistrare.
Apoi legat de forum, chiar acum cand scriu acest mesaj observ ca am doua butoane, unul "Raspunde la mesaj" dar scris gresit (si anume "Raspunde la measj) si unul "Preview Post". E mai bine sa le avem pe amandoua scrise coret si intr-o singura limba, fie engleza, fie romana. |
Citat:
|
Este o varianta care iti ofera totul din prima pagina-scurt si la obiect.
FELICITARI. |
Imi place. Bravo, Admin!
Nu stiu de ce dar la mine culorile sunt cam estompate, comparativ cu ce a fost. Se poate corecta butonul "Raspunde la measj"? |
pentru ca vad ca se fac propuneri, mie mi-ar placea sa fie si Apostolul zilei,nu doar Evanghelia
|
Rugaminte
Fratele meu, Adrian (admin) am o intrebare si totodata rugaminte: am gasit la Audio multa muzica bizantina, dar nu se poate descarca... eu as vrea sa am unele dintre ele, dar ma oftic de fiecare data cand intru... nu tot tp am net ca sa pot intra si sa ascult... sau sunt alti frati sau surori ce nu au de unde gasi sa aiba si ei muzica psaltica si ca si mine mai rau isi fac doar audiind pe site...
Te rog frumos, in numele tuturor, pune si optiunea de a descarca muzica psaltica sa ne folosim si cand nu intram pe site!!!! |
De dimineata nu stiam unde am nimerit .credeam ca am gresit site-ul .mare surpriza ! acum e O.K. Multumesc, Adrian pt munca depusa .
|
Eu, de cand a aparut noua versiune, pe acest forum am mereu error on page! Si nu-mi dau seama de ce?
Puteti sa imi raspundeti ce se intampla? |
Laudat sa fie domnul iisus.
Este un sait frumos credincios tatalui ceresc,meritam si noi crestini ortodoxi un sait sa ne mai spunem necazul si bucuriile.Doamne aparane si ne pazeste de cel rau,amin.
|
1 atașament(e)
Felicitarii! foarte frumoasa noua intrare !
|
Citat:
|
Frumos!
Frumos!Felicitari,insa cu o mica obiectie :uneori se petrec mici blocaje .Inca odata felicitari!
|
Arata foarte bine. Felicitari!
|
Felicitari! Arata foarte bine.
|
dar au fost uitatzi de pe prima pagina... cei intotdeauna neluatzi in seama... subiectele cele mai arzatoare de pe forum,
asha ca sa se arate printre shtiri la rubrica noutatzi, chipul marshav shi spurcat al antichristului, al ereticului-sectant-ortodox interior, plin de iubirea egoista a slavei desharte, aratandu-shi o "responsabilitate" foarte serioasa, ca ar fi util sa shtie shi altzii parerea lui... ori parerea aia ce trage matza de coada crezand ca trage un semnal de alarma... Pisica, aia care a papa-t proorocia lui Veronica de la Vladimireshti pentru ca a pismuit-o pe Verginica Maicii Domnului... trist, trist, sarman suflet de artist... caci rugaciunea visatorului, a celui ce-shi pune nadejdea in vise shi inchipuiri, el nu shtie cum gandul inimii sale se semetzeshte iar inima lui se alipeshte shi este cuprinsa de trufie... caci nu intzelege cu inima cum se petrece acest lucru... caci el se roaga shi inchipuie in mintea lui, adeseori plange sau vede lumini ori aude vorbe ori simte cu simtzurile sale lucruri nemaintalnite... shi i se pare ca starea asta decazuta shi deplorabila este un rod al Harului shi asta e semnul desavarshitei inshelari ca el ar vrea sa petreaca asha pururea... inshelandu-se complet... shi multzi au sarit in prapastie altzi shi-au pus capat zilelor iar altzii n-au realizat nimic, n-au urcat spre desavarshire... fiind complet inshelatzi.... cum ne spune sf Simeon, noul Teolog, ca o patzesc multzi, asha cum o patzim shi noi, capatand o dragoste patimashe shi trufase plina de rautate shi sadism din pricina minciunii shi a socotelii mincinoase ce vine din gandul rau shi inshelator shi semetz al inimii... alipindu-ni-se inima incet incet de trufie shi bunastare... slugi oarbe ale egoismului... |
Imi place noua prefata,este mult mai detaliata si usor de accesat paginile dorite.Ca sa nu mai spun de culoare...
Multumiri Admin-ului care este intotdeauna atent la necesitatile vizitatorilor,si care nu-si neglijeaza niciodata statutul de administrator. |
Atentie la browser!
Eu am mari probleme in a deschide articolul principal, de pe prima pagina, folosind browser-ul Internet Explorer. Se blocheaza pur si simplu... Am observat ca daca-l deschid in Mozilla nu sunt probleme.
|
Multumesc draga admin....ma bucur ca pot accesa mai usor paginile dorite.....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/1.gif...
|
Acasa
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va rasplateasca dragostea, rabdarea, osteneala, timpul petrecut pentru si langa noi sa vi-l transforme in [COLOR=Red]jertfa.[/COLOR] Acum nadajduim sa ne imbracam si noi [COLOR=Red]inima[/COLOR] in "haine noi" asa cum Adminul nostru ne-a imbracat casuta. Pentru ca oriunde as "alerga" inima tot aici , adica [SIZE=3][COLOR=Red]Acasa[/COLOR][/SIZE] ma cheama..
|
Toate bune si frumoase
Meritul pentru care noi suntem la curent cu nenumarate si pretioase informatii duhovnicesti care zi de zi ne hranesc sufletul,este al dumneavoastra domnule Adrian.Pe aceasta cale va multumim frumos si va dorim spor in toate.Doamne ajuta!
|
Este foarte frumos. Ca un om imbracat in straie de sarbatoare. Ma bucur ca ati sters mesajele de la sectiunea "Secte si culte" Doamne ajuta
|
am vrut sa verific de curand cursul dolarului la BNR si intrand pe pagina respectiva am observat ca are acelasi "look" ca si site-ul CrestinOrtodox, ce coincidenta!!
|
Astazi nu am reusit sa dau de topicul Acatiste rare/ Acatiste catre Maica Domnului si restul de acatiste pe care le-am postat!
Am gasit doar cel intitulat Acatiste. Ma intreb daca au fost mutate in alta parte sau sterse, sau este doar o problema temporara? |
...este tarziu,nu stiam unde sa scriu,dar ma bucur ca la aceasta ora sunt atat de multi membri pe forum.
...Nu ma simt singura! |
Citat:
|
Dupa logare apare scris numele fiecaruia, de ex.: "Florin, Popescu"
Virgula se pune numai cand scriem "Popescu, Florin", de exemplu in bibliografie. Chiar daca la noi din anumite cauze s-a incetatenit sa se scrie mai intai numele de familie, cum se obisnuieste la unguri, sau in catalog, totusi corect este prenumele mai intati si apoi numele de familie. Iar cele doua nume nu trebuie despartite prin virgula. Virgula o punem numai cand scriem numele de familie mai intai, si asta doar in anumite cazuri. |
redirectionare
nu merge redirectionarea automata dupa logare... problema e mai veche, ar cam fi timpul sa se remedieze.
|
Multumesc administratiei pentru facilitatea "ignor list" !
|
Multumim pentru pagina separata de video!!!!:6:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:26:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.