![]() |
Pentru mine astazi s-a nascut o stea!
1 atașament(e)
[COLOR=Blue]Astazi pentru mine s-a nascut o stea! Ce poate fi mai frumos in viata - decat s-a te nasti, s-a cresti alaturi de parinti care te iubesc si iti ofera toata dragostea lor, s-a ai copii care s-a iti umple inima de bucurii iar apoi spre toamna vietii sa astepti si nepotei! Prin astea toate cu ajutorul Bunului Dumnezeu am trecut! Astasi a fost o zi mare - Am devenit BUNICA! fetita mea a nascut o fetita superba! Dragi prieteni, nici nu va puteti imagina prin ce emotii poate trece o mama cand isi stie fata in sala de operatii! Cu credinta in Bunul Dumnezeu sper ca totul sa fie bine.[/COLOR]
|
Dumnezeu sa o ocroteasca, sa fie sanatoasa, isteata, frumoasa si voioasa!si eu am un nepotel de trei luni (sunt matusa)!
cum o sa se numeasca minunea de fetita? |
Felicitari Maria, cu ocazia trecerii in randul bunicelor! Sa va traiasca nepotica!
Dumnezeu si Maica Domnului s-o ocrotesca toata viata ei. |
Sa va traiasca nepotica si sa va bucurati de ea.
|
Doamne cât este de bine / Când e buni lângă mine / Buni, tata, mama mă iubesc / Și de mine se -n grijesc / Ține-i Doamne indurate / La mulți ani cu sănătate / Fa-le parte tot de bine / Să se bucure de mine
*Să fiți fericiți și Domnul să vă fie alăturea ! Cu mult drag : Cristian |
Felicitare
Cu ocazia acestui mare eveniment va doresc multa sanatate si parintilor putere prin voia lui dumnezeu sa o creasca cu frica si credinta in dumnezeul nostru,creatorul a tot ce a fost,este si va fi.AMIN.
|
1 atașament(e)
Dragii mei prieteni, va multumesc din suflet pentru urarile din mesajele voastre, desi nu va cunosc va simpt aproape! si asta pentru mine inseamna MULT! Mii de multumiri!
|
Buni
Citat:
Doamne ajuta tot o Buni |
Felicitari.
Sa fie sanatoasa si Dumnezeu sa o ocroteasca. p.s.: la cat mai multi nepoti :4: |
Bunica
Cu părul nins, cu ochii mici
Și calzi de duioșie, Aieve parc-o văd aici Icoana firavei bunici Din frageda-mi pruncie. Torcea, torcea, fus după fus, Din zori și până-n seară; Cu furca-n brâu, cu gândul dus, Era frumoasă de nespus În portu-i de la țară... Căta la noi așa de blând, Senină și tăcută; Doar suspina din când în când La amintirea vreunui gând Din viața ei trecută. De câte ori priveam la ea, Cu dor mi-aduc aminte Sfiala ce mă cuprindea, Asemuind-o-n mintea mea Duminicii preasfinte... de Ștefan Octavian Iosif |
Sa iti traiasca si sa te bucuri de ea nede mar,Dumnezeu sa o apere de tot raul caci lumea e rea.Ce frumos e sa devii bunic ..
|
Citat:
|
1 atașament(e)
Pentru puiuțul tău
|
Bunico!
FETITA SI FLORICICA
Floricica frumusica Cine-ti dete viata, oare Si culori stralucitoare? Spune-mi cine te-a facut Cine haina ti-a tesut? - Cel ce-ti dete zile tie Tot EL imi dadu si mie, El e Tatal tau si-al meu Si se cheama DUMNEZEU ! Felicitari pentru ingerasul ce s-a nascut ca dar al lui Dumnezeu, sa fiti fericiti cu totii, de la mic pana la mare. E tare bine sa fii bunicuta ! Crede-ma! Doamne ajuta! cu mult drag, icamilin:53::53::53: |
1 atașament(e)
[COLOR=Blue]Multumesc mult , dragi prieteni !! MULTUMESC , MULTUMESC , MULTUMESC ! VA SARUT PE TOTI ![/COLOR]
|
La Multi Ani ptr prunca!
Sa-ti traiasca nepotica, draga Maria, si sa va aduca multa bucurie si veselie in casa si in suflete!:25:
si un cadou ptr bebe, sper sa-i placa Tweety, preferatul meu :103::1: http://upload.wikimedia.org/wikipedi...5px-Tweety.png |
Sa-i dea Domnul sanatate, iubire si fericire!
|
Felicitari!
Citat:
Draga nede_mar , Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ii dea nepoticei tale multa sanatate, multe impliniri in viata, iar celor din familie le doresc sa se bucure din plin de fetita care le incalzeste acum sufletele. Sa fie intr-un ceas bun! Doamne-ajuta! |
poezia
Citat:
|
1 atașament(e)
Multumesc din suflet pentru urarile voaste, nici nu va imaginati ce bucurie mi-ati facut. Cuvintele voastre mi-au incalzit sufletul si le consider magice! Va doresc tot binele din lume!:53::53::53::8:. La fel va doreste si micuta care astazi implineste doua saptamani, si zambeste in vis ingerasilor care o mangaie!
|
cercei
Citat:
Felicitari |
Citat:
Mila Domnului sa fie cu ea si cine o va creste, sanatatea sa-i fie de fier !!! |
2 atașament(e)
Dragi prieteni primiti scuzele mele, a trecut ceva timp si nu v-am multumit pentru atentia care mi-ati acordato la bucuria ce mi-a umplut sufletu. Maine nepotica mea implineste o luna, si de trei saptamani eu ma impart intre casa lor si a mea , stiti cum e ! Baita, spalat hainute, treaba , nu jucarie! Dar sunt foarte mandra de asta si foarte bucuroasa ca totul e bine. Va multumesc din tot sufletul pentru felicitari Dumnezeu sa aiba grija de voi sa va ajute in tot ce va doriti si sa va fereasca de tot raul posibil! Primiti cu drag o poza de la prima baita, si un pupic de la micuta Maria-Alexandra si de la mine tot binele din lume!
|
E foarte frumoasa!
Sa va traiasca! In fiecare zi se naste o stea! :53: |
Citat:
|
Sa va traiasca!
Citat:
Doamne-ajuta! |
Citat:
Domnul s-o aiba in paza! |
1 atașament(e)
Citat:
|
Sa va traiasca,sa va bucurati de ea si sa fiti si dumneavoastra sanatosi ca sa o cresteti,sa o ocrotiti sa sa o indrumati cu intelepciune in viata.
M-a nostalgiat bucuria voastra,mi-a amintit de nasterea baietelului meu,a altei stelute stralucitoare,de zilele in care il stergeam pe trupusorul atat de fraged si micut,cu ceai de musetel fiindca nu-i cazuse buricutul,apoi de prima lui baita...a adormit instantaneu printre prosoape,de la cadita pana in dormitor.Sunt bucurii care aproape nu pot fi descrise! Dumnezeu sa va daruiasca sanatate tuturor! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:45:58. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.