Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   România pe calea pierzaniei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5876)

silverstar 17.03.2009 20:52:55

România pe calea pierzaniei

[COLOR=green]Iată o cronică a știrilor de astăzi... Vă place, stimați colegi? Pe mine mă-ngrozește și mă-ntreb neputincios, până când și până unde? [/COLOR][COLOR=black]

[/COLOR][COLOR=green]România pe calea pierzaniei[/COLOR][COLOR=green],[/COLOR][COLOR=green] așa am intitulat acest mesaj după ce am văzut principalele știri de la TVR.
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- Într-un sat din Moldova cîțiva tați au negociat cu traficanții de organe să-și vîndă copiii pentru transplanturi de organe în străinătate. Prețul, în jur a 5000 de euro. Din fericire, traficanții erau polițiști deghizați!
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- O rețea de falsificatori de diplome de licență și bacalaureat a funcționat pe la Alexandria. În rețea persoane de la universități din București, Tîrgoviște și Timișoara, între care 2 profesori universitari. Se falsificau și cărți de identitate pentru că la examenele de licență se prezentau alte persoane decît cele înscrise. Astfel s-a ajuns să aibă diplome de licență în economie și inginerie persoane care nu aveau nici liceul! Tariful pentru licență în jur de 3500 de euro. Numărul absolvenților cu astfel de diplome, în jur de 15000!
[/COLOR][COLOR=black]
[/COLOR][COLOR=green]- La Cluj, ca și la Pitești, izbucnește scandalul permiselor de conducere false. Un astfel de permis era obținut cu o sumă între 1500 și 3000 de euro. Aproape cît o diplomă de licență din știrea de mai înainte![/COLOR]

alx 18.03.2009 00:55:23

Avem o infinitate de posibilitati, in fiecare moment al existentei noastre.
Suntem ceea ce gandim.
Viitorul apartine celor care cred cu tarie in frumusetea viselor lor, si Legea Vietii.

Si totusi... ne intristam ca multe persoane inca sunt (semi)salbatice, pentru ca au grija "unii" sa contureze aspectele negative din tara, alimentand lenea intelectuala si de actiune.
Vrei sa iti faci viata gri, doar cu trairi gri, fade ? Bine, ai aceasta posibilitate.
Vrei sa iti faci viata o capodopera? Foarte bine, poti face si asta.

Ridicati-va, ganditi frumos, si actionati in consecinta, inflorind Gradina de Oameni.

cristiboss56 18.03.2009 01:02:24

Citat:

În prealabil postat de alx (Post 123031)
Avem o infinitate de posibilitati, in fiecare moment al existentei noastre.
Suntem ceea ce gandim.
Viitorul apartine celor care cred cu tarie in frumusetea viselor lor, si Legea Vietii.

Si totusi... ne intristam ca multe persoane inca sunt (semi)salbatice, pentru ca au grija "unii" sa contureze aspectele negative din tara, alimentand lenea intelectuala si de actiune.
Vrei sa iti faci viata gri, doar cu trairi gri, fade ? Bine, ai aceasta posibilitate.
Vrei sa iti faci viata o capodopera? Foarte bine, poti face si asta.

Ridicati-va, ganditi frumos, si actionati in consecinta, inflorind Gradina de Oameni.

Libertatea e a noastră , depinde in ce sens o folosim. Toate indatoririle noastre "sunt infățișate in Scrierile Sf. Apostoli. Cecetați-le și apucați-vă să le impliniți cu conșticiozitate, fiindcă este indoelnic că mântuirea se poate rândui fără implinirea indatoririlor pe care ni le impun poziția socială și ocupația noastră. "

patinina34 18.03.2009 01:07:12

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123000)
[COLOR=green]Iată o cronică a știrilor de astăzi... Vă place, stimați colegi? Pe mine mă-ngrozește și mă-ntreb neputincios, până când și până unde? [/COLOR]

[COLOR=green]România pe calea pierzaniei[/COLOR][COLOR=green],[/COLOR][COLOR=green] așa am intitulat acest mesaj după ce am văzut principalele știri de la TVR.[/COLOR]

[COLOR=green]- Într-un sat din Moldova cîțiva tați au negociat cu traficanții de organe să-și vîndă copiii pentru transplanturi de organe în străinătate. Prețul, în jur a 5000 de euro. Din fericire, traficanții erau polițiști deghizați![/COLOR]

[COLOR=green]- O rețea de falsificatori de diplome de licență și bacalaureat a funcționat pe la Alexandria. În rețea persoane de la universități din București, Tîrgoviște și Timișoara, între care 2 profesori universitari. Se falsificau și cărți de identitate pentru că la examenele de licență se prezentau alte persoane decît cele înscrise. Astfel s-a ajuns să aibă diplome de licență în economie și inginerie persoane care nu aveau nici liceul! Tariful pentru licență în jur de 3500 de euro. Numărul absolvenților cu astfel de diplome, în jur de 15000![/COLOR]

[COLOR=green]- La Cluj, ca și la Pitești, izbucnește scandalul permiselor de conducere false. Un astfel de permis era obținut cu o sumă între 1500 și 3000 de euro. Aproape cît o diplomă de licență din știrea de mai înainte![/COLOR]

Asta la polonezi si chinezi se intimpla de ani de zile, nimic nu este nou, doar personajele s-au schimbat.

silverstar 18.03.2009 07:50:03

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 123033)
Libertatea e a noastră , depinde in ce sens o folosim. Toate indatoririle noastre "sunt infățișate in Scrierile Sf. Apostoli. Cecetați-le și apucați-vă să le impliniți cu conșticiozitate, fiindcă este indoelnic că mântuirea se poate rândui fără implinirea indatoririlor pe care ni le impun poziția socială și ocupația noastră. "

[COLOR=green]Întreb și eu: unde este preotul satului? De ce nu se implică în viața oamenilor? Preotul ar trebui să fie cel care educă, în lipsa școlii, care sfătuiește, care verifică și îndrumă... De ce preoții ortodocși nu se implică în viața comunității așa cum o fac preoții catolici? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Este foarte simplu să aruncăm cuvinte frumos meșteșugite într-o troacă de porci, nu-i așa?[/COLOR] :4:

silverstar 18.03.2009 07:52:33

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 123035)
Asta la polonezi si chinezi se intimpla de ani de zile, nimic nu este nou, doar personajele s-au schimbat.

[COLOR=green]Și dacă-i așa, ce propui? Să lăsăm să se întâmple, să transforme într- o practică curentă ca să fie și la noi ca la polonezi? [/COLOR]
[COLOR=green]Ilustră logică![/COLOR] :4:

silverstar 18.03.2009 07:54:20

[COLOR=green]Comunicat IPJ Bacău - fragment[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De asemenea s-a considerat că situația precară în care se aflau cele două familii, datorită faptului că niciun părinte nu lucrează, că au multi copii, că se întrețin exclusiv din alocațiile acestora, că au nivel de educație foarte scăzut și aspiră la o viață mai bună, nu justifică atitudinea celor doi invinuiți de a-și pune la dispoziție copiii minori în scopul prelevării unui organ, respectiv al unui rinichi sau chiar a vânzării acestora ca pe o “marfă”.[/COLOR]

[COLOR=#800000]http://bacaul.ro/parintii-care-isi-vindeau-copii-pentru-organe-comunicat-ipj-bacau-3829/#more-3829[/COLOR]

dorinastoica14 18.03.2009 08:11:34

Sigur că aceste lucruri sunt alarmante dar nu sunt câtuși de puțin noi.S-au practicat și înainte se practică și acum.Unii s-au îmbogățit căci au avut"marfa" pe mâna lor,alții sunt niște bieți ticăloși, căci oameni nu pot fi numiți care fac aceasta pentru a supraviețui sau pentru a avea bani de băutură căci sumele pentru care își vând copii sunt imfime în comparație cu câștigurile de care beneficiază acei care se ocupă cu așa ceva.
Pe mine mă deranjează această tendință pe care o are media de a generaliza numai ce este rău în societatea românească .

silverstar 18.03.2009 08:19:00

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 123077)
Sigur că aceste lucruri sunt alarmante dar nu sunt câtuși de puțin noi.S-au practicat și înainte se practică și acum.Unii s-au îmbogățit căci au avut"marfa" pe mâna lor,alții sunt niște bieți ticăloși, căci oameni nu pot fi numiți care fac aceasta pentru a supraviețui sau pentru a avea bani de băutură căci sumele pentru care își vând copii sunt imfime în comparație cu câștigurile de care beneficiază acei care se ocupă cu așa ceva.
Pe mine mă deranjează această tendință pe care o are media de a generaliza numai ce este rău în societatea românească .

[COLOR=green]Ce este bun în România? Poți să-mi spui și mie? De mult nu am mai auzit/citit ceva tonic... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ne amăgim, ne bucurăm că trăim într-un "dolce farniente", că avem acolo un venit... Nu facem nimic, nu ne implicăm, nu ne revoltăm. [/COLOR]
[COLOR=green]S-o facă alții, nu-i așa?[/COLOR]

patinina34 18.03.2009 09:45:39

:105:
Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123068)
[COLOR=green]Și dacă-i așa, ce propui? Să lăsăm să se întâmple, să transforme într- o practică curentă ca să fie și la noi ca la polonezi? [/COLOR]
[COLOR=green]Ilustră logică![/COLOR] :4:

Spuneam ca cine face asa ceva a avut model bine "prelucrat" deja de altii, din pacate.
Cum de ai inteles totul pe dos? E posibil ca rastalmacesti chiar orice cuvintel? Iti da asa o satisfactie?

janina 18.03.2009 10:46:07

Aș putea să spun și eu foarte multe legate de corupție legate de topic de exemplu -de Ong-uri Protecția Copilului pt că am lucrat în domeniu dar Dumnezeu mi-a ajutat și pe unde am fost am văzut că e la fel-adică corupție-(pile )Am motivele mele să cred că nu trebue să judecăm cît de greu ar fi într-un servici domeniu corupt- .Fiind acolo am promovat mai departe . Aveam mereu tendința să spun tot ce se perece acolo cu acei copii să fac reclamații și după ce am plecat! -(mi-am dat demisia ) dar Dumnezeu m-a ținut să nu fac rău .Știam că acei copii sînt lăsați de izbeliște de societate , (copii cu handicap) de-și erau și copii cu potențial , cum e să te angajezi în acest domeniu și multe altele .Să ne rugăm Domnului pt acești oameni ai corupției și să nu ne mai mire nimic -sîntem creștini nu?
chiar dacă e greu și va fi mereu țara tuturor posibilităților Dumnezeu va fi alături de creștini

dorinastoica14 18.03.2009 10:56:30

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123081)
[COLOR=green]Ce este bun în România? Poți să-mi spui și mie? De mult nu am mai auzit/citit ceva tonic... [/COLOR]

[COLOR=green]Ne amăgim, ne bucurăm că trăim într-un "dolce farniente", că avem acolo un venit... Nu facem nimic, nu ne implicăm, nu ne revoltăm. [/COLOR]
[COLOR=green]S-o facă alții, nu-i așa?[/COLOR]

Fii serioasă! Am încercat să fac ceva în biserica de care aparțin și am fost aruncată afară fără ca nimeni să-mi ia apărarea.Să facă acei care se laudă că au dat jos comunismul!

silverstar 18.03.2009 13:41:42

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 123121)
Fii serioasă! Am încercat să fac ceva în biserica de care aparțin și am fost aruncată afară fără ca nimeni să-mi ia apărarea.Să facă acei care se laudă că au dat jos comunismul!

[COLOR=green]Chiar că n-am vrut să te supăr. Ce-ai sărit așa pe mine? [/COLOR]
[COLOR=green]Mai cu milă, te rog...[/COLOR] :79:

silverstar 18.03.2009 13:44:32

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 123116)
:105:

Spuneam ca cine face asa ceva a avut model bine "prelucrat" deja de altii, din pacate.
Cum de ai inteles totul pe dos? E posibil ca rastalmacesti chiar orice cuvintel? Iti da asa o satisfactie?

[COLOR=green]dorinastoica14 - te rog, scuză-mă. Mesajul in intregime este pentru patinina34...
[/COLOR]

scrabble 18.03.2009 14:47:45

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 123121)

Daca nu va e cu suparare, puteti detalia intamplarea?

dorinastoica14 18.03.2009 15:14:15

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123148)

Iartă-mă dar sub blâdețea firii mele se ascunde un om tare rebel iar postările tale nă incită.Ți-am mai spus și altă-dată că semănăm!:6:

silverstar 18.03.2009 16:23:15

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 http://www.crestinortodox.ro/forum/i...s/viewpost.gif
[COLOR=#008000]Problema e ca la fiecare persoana bineintentionata si care doreste sa schimbe lucrurile, sunt cel putin 20 care ii dau in cap…Am trecut si eu prin așa ceva, ani la rand am fost terorizată în școală... Stiu cum este considerat un om care - simplu - vrea sa munceasca pentru ca de asta e platit. :17: [/COLOR]

Anca-Miha 18.03.2009 22:29:41

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123181)
[COLOR=#008000]Problema e ca la fiecare persoana bineintentionata si care doreste sa schimbe lucrurile, sunt cel putin 20 care ii dau in cap…Am trecut si eu prin așa ceva, ani la rand am fost terorizată în școală... Stiu cum este considerat un om care - simplu - vrea sa munceasca pentru ca de asta e platit. :17: [/COLOR]

Bine, bine, dar ce propui in legatura cu topicul deschis de tine? Cam ce ar fi de facut in situatiile mentionate de tine?
Si as vrea sa stiu daca prin acele fapte este incriminat tot poporul roman?

99_Estera 18.03.2009 23:58:47

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123181)

Adica vrei sa zici ca vrajmasul diavol nu doarme niciodata ca stie ca are putin timp si mugeste pe cine sa inghita!

cei care dau in cap sunt stapaniti de el!

clar

silverstar 19.03.2009 07:24:39

[COLOR=green]Născuți pentru organe și alocații :29:[/COLOR]
http://www.ziaruldebacau.ro/ziarul/2...si-organe.html

silverstar 19.03.2009 07:42:46

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 123237)
Bine, bine, dar ce propui in legatura cu topicul deschis de tine? Cam ce ar fi de facut in situatiile mentionate de tine?
Si as vrea sa stiu daca prin acele fapte este incriminat tot poporul roman?

[COLOR=green]Ce propun? Simplu! Sa vad preotii implicându-se in viata comunitatii. Sa aud ca preotii umbla din casa in casa, sta de vorba cu oamenii, explica ce e bine si ce e rau... La tara preotii tin slujba numai duminica. In rest ce face, unde este? Locul lui e in mijlocul oamenilor cu vorba blajina si sfat de parinte... Si preotii primesc salariu. Atunci sa-si justifice salariul.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Asta trebuie sa facem. Sa cerem preotilor sa coboare in mijlocul multimilor defavorizate, needucate...[/COLOR]

Florin-Ionut 19.03.2009 09:27:03

Cineva, nu zic cine, zicea ca Germania si-a revenit din situatia dezastruoasa de dupa razboi pentru ca s-a pocait, i-a parut rau de ce a facut in razboi. Pe cand Romania este departe de pocainta inaintea lui Dumnezeu si va ramane in starea de rau atat timp cat nu se va intoarce cu adevarat catre Dumnezeu.

patinina34 19.03.2009 09:35:06

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123149)

[COLOR=green]dorinastoica14 - te rog, scuză-mă. Mesajul in intregime este pentru patinina34... [/COLOR]

:25:
Pai cum, sa sar pe tine draga!!!
Ma faci si sa zimbesc, doar explicam ca asa ceva se intimpla de multa vreme in lume, deci nu este ceva nou.
Exista retele intregi de pasapoarte, documente, diplome de facultate care circula liber prin lume;
este rau daca si romanii, incep, insa partea aceea dintre romani care vrea bani nemunciti si rapid.
Cu siguranta, este cineva care studiaza cazurile astea, din partea romanilor.
Uite aici, la Vancouver imi amintesc un scadal groaznic la universitatea di Vancouver, cind i-au prins pe chinezi. Sigur au fost deportati toti, insa nu este bine, sint de acord cu tine.

Ma ierti, daca te-am luat "tare" oricum cine stie, nu era in intentiile mele.:53:
Sper ca raspunsul meu te-a clarificat si ca daca mai ai vre-o nelamurie, te rog sa-mi spui.
Lamurirea va sosi imediat, promit solemn!!!:9:

antoniap 21.03.2009 06:24:02

Sfantul Serafim de Virița: “Banii si inselaciunile lumii vor pierde mai multe suflete decat prigoana ateista!”

[COLOR=green]Domnul este puternic sa ridice lucratori ai Sai daca Îl vom ruga. Hai sa ne rugam si sa cerem, si atunci si din pietre Domnul îi va ridica pe alesii Sai!“.[/COLOR]

• [COLOR=#000080]„În cele mai grele timpuri se va mântui mai usor acela care în masura puterilor sale se va nevoi cu rugaciunea lui Iisus, trecând de la chemarea numelui Fiului lui Dumnezeu la rugaciunea neîncetata“.[/COLOR]
La întrebarea unui fiu duhovnicesc despre viitorul Rusiei, staretul i-a zis sa se apropie de geam si sa priveasca. Acela a vazut Golful Finic si o multime de vapoare care navigau sub diferite pavilioane.
- Cum sa înteleg aceasta? l-a întrebat el pe batiuska.

Staretul a raspuns:
- Va veni o vreme când va fi în Rusia o înflorire duhovniceasca. [COLOR=#000080]Se vor deschide multe biserici si manastiri si chiar cei de alte credinte vor veni sa se boteze la noi pe astfel de corabii. Dar aceasta nu va fi pentru mult timp, ci pentru aproximativ 15 ani, iar apoi va veni antihristul.[/COLOR]
- Va veni vremea când Rusia va fi sfâsiata în bucati. La început o vor împarti, iar apoi vor începe sa jefuiasca bogatiile ei. Occidentul va concura în toate felurile posibile la distrugerea ei si va da partea ei rasariteana pâna la o vreme în stapânirea Chinei. Extremul Orient îl vor acapara în mâinile lor japonezii, iar Siberia - chinezii, care vor veni în Rusia, se vor face casatorii mixte, iar în final prin viclenie si perfidie vor lua teritoriul Siberiei pâna la Urali. Când China va voi sa treaca mai departe, Occidentul se va opune si nu va permite. Multe tari se vor întoarce împotriva Rusiei, dar ea va rezista, pierzând mare parte din pamânturile sale.

Acesta este razboiul despre care spune Sfânta Scriptura si proorocii ca va deveni pricina pentru unirea întregii omeniri. [COLOR=#ff0000]Oamenii vor întelege ca nu se poate trai asa pe mai departe fiindca tot ce este viu va pieri si vor alege un guvern unic care va fi antecamera împaratiei lui Antihrist.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Apoi vor începe prigoanele asupra crestinilor[/COLOR][COLOR=#ff0000]; [/COLOR]când în adâncul Rusiei vor iesi primele esaloane din orase trebuie sa se grabeasca cineva sa iasa între primii, caci multi dintre cei ce vor ramâne vor pieri. [COLOR=#ff0000]Va veni împaratia minciunii si raului. Va fi atât de greu, atât de dificil si îngrozitor încât sa nu dea Dumnezeu sa traiesti pâna atunci.[/COLOR] Dar noi nu vom prinde acele vremuri.

Sursa: Razboi intru cuvant

maxx2000ro 22.03.2009 12:53:52

Si eu

Cu Daniel in fruntea BOR si Biserica se duce de pierzanie nu numai Romania....

dorinastoica14 22.03.2009 15:28:50

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123323)
[COLOR=green]Ce propun? Simplu! Sa vad preotii implicându-se in viata comunitatii. Sa aud ca preotii umbla din casa in casa, sta de vorba cu oamenii, explica ce e bine si ce e rau... La tara preotii tin slujba numai duminica. In rest ce face, unde este? Locul lui e in mijlocul oamenilor cu vorba blajina si sfat de parinte... Si preotii primesc salariu. Atunci sa-si justifice salariul.[/COLOR]

[COLOR=green]Asta trebuie sa facem. Sa cerem preotilor sa coboare in mijlocul multimilor defavorizate, needucate...[/COLOR]

Sunt atâția bătrâni singuri,părăsiți de copiii cărora le-au încredințat toată averea lor,care mai vin din când în când să le aducă câte un blid de mâncare lăsându-i apoi în voia sorții.Am exemple pe strada mea .O bătrână de 90 de ani care se îmbracă,își ia bățiul și vrea să plece la fiul căruia i-a dat și pensia și casa și la care nu a fost de muuuulți ani căci locuiește într-o vilă somptuasă iar bătrâna deh,ca bătrânii.
De câte ori am vrut să spun preotului despre această bătrână și situația ei !!! Dar nu i-am spus căci mi-a fost teamă să nu fiu refuzată!
Sunt zeci de cazuri sociale care ar trebui să fie asistate și de biserică.Dacă propui așa ceva riști (cel puțin eu) să ți se spună să-ți vezi de ale tale sau și mai rău! Noroc că se mai găsește câte un creștin milostiv care vizitează și cetează pe bătrâni,pe orfani și pe cei bolnavi!

adorcrysti 22.03.2009 19:54:15

Asa cum intr-o familie ca membru al ei se necesita sa pui umarul la buna desfasurare a lucrurilor asa si tara aceasta necesita ajutata decatre oameni destoinici.Sa cautam ca multumirea noastra sa vina de pe urma roadelor faptelor noastre.
Post usor!

silverstar 22.03.2009 20:16:07

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 123996)
Sunt atâția bătrâni singuri,părăsiți de copiii cărora le-au încredințat toată averea lor,care mai vin din când în când să le aducă câte un blid de mâncare lăsându-i apoi în voia sorții.Am exemple pe strada mea .O bătrână de 90 de ani care se îmbracă,își ia bățiul și vrea să plece la fiul căruia i-a dat și pensia și casa și la care nu a fost de muuuulți ani căci locuiește într-o vilă somptuasă iar bătrâna deh,ca bătrânii.
De câte ori am vrut să spun preotului despre această bătrână și situația ei !!! Dar nu i-am spus căci mi-a fost teamă să nu fiu refuzată!
Sunt zeci de cazuri sociale care ar trebui să fie asistate și de biserică.Dacă propui așa ceva riști (cel puțin eu) să ți se spună să-ți vezi de ale tale sau și mai rău! Noroc că se mai găsește câte un creștin milostiv care vizitează și cetează pe bătrâni,pe orfani și pe cei bolnavi!

[COLOR=green]Asta-i adevarul, Dorina! Nu se implica. Le este bine si nu vor bataie de cap. De asta eu sunt asa de revoltata si nu mai cred in bunele intentii... [/COLOR]
[COLOR=green]Autoritatile nu fac nimic, biserica nu face nimic, scoala - nu! Totul este programat sa se distruga, inclusiv acest genocid asupra trecutului și viitorului nostru. Și spun asta pentru ca cei mai vulnerabili, cei care au de suferit mai mult in aceste timpuri, sunt copiii si batranii.[/COLOR]

patinina34 22.03.2009 21:38:06

Voi aveti dreptate Dorina si Silvia, amindoua, asta e realitatea, insa noi putem face ceva?
Sa ne plangem, sa ne facem glasul auzit, poate-poate se va indrepta ceva?
Poate o petitie?
Ce parere aveti?Demostrat cu fapte concrete!\Asa ca si in cazul celor 6 copii, Nutzy a reusit!

Noesisaa 22.03.2009 22:39:06

Citat:

În prealabil postat de patinina34 (Post 124060)
Voi aveti dreptate Dorina si Silvia, amindoua, asta e realitatea, insa noi putem face ceva?
Sa ne plangem, sa ne facem glasul auzit, poate-poate se va indrepta ceva?
Poate o petitie?
Ce parere aveti?Demostrat cu fapte concrete!\Asa ca si in cazul celor 6 copii, Nutzy a reusit!

Sigur ca putem sa facem ceva. Dorina, ce te doare daca ii duci un blid din ciorba pe care o mananci la pranz acelei batrane? De ce trebuie sa astepti biserica sau statul sa ia nu stiu ce masuri?

Si apoi, cineva aici spune ca sa cerem preotilor sa faca sa dreaga, etc etc etc. Dar noi ce facem??? Lasa preotii in care si asa nu ai incredere. Fa ceva daca nu iti place!
Si asta nu o spun cu rautate.

Mihailc 22.03.2009 23:57:48

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 123323)

Ai vorbit despre durerea sufletului meu

dorinastoica14 23.03.2009 06:24:25

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 124067)
Sigur ca putem sa facem ceva. Dorina, ce te doare daca ii duci un blid din ciorba pe care o mananci la pranz acelei batrane? De ce trebuie sa astepti biserica sau statul sa ia nu stiu ce masuri?

Si apoi, cineva aici spune ca sa cerem preotilor sa faca sa dreaga, etc etc etc. Dar noi ce facem??? Lasa preotii in care si asa nu ai incredere. Fa ceva daca nu iti place!
Si asta nu o spun cu rautate.

Dacă am citi cu atenție cel scrise răspunsul dat, ar fi la subiect.Nu am afirmat că acelei bătrâne nu i se aduce de mâncare.Aici este vorba de sufletul cuiva,de lipsa afecțiunii.Când formulez o postare pornesc de la general la particular iar în cele spuse nu contează cazul în sine ci ideia.
Și nu am afirmat niciodat că nu am încredere în preoți.Sumt la fel ca și noi oamenii pe diferite trepte de evoluție!
Și nici nu am de gând să schimb ceva în țara aceasta.Mă străduiesc din răsputeri să mă schimb pe mine.Doamne ajută!

dorinastoica14 23.03.2009 06:53:22

Când vorbim despre această categorie socială și anume bătrânii și problemele lor, mă gândesc la acele persoane foarte bătrâne de care nu are cine să se îngrijească dar mai ales care sunt lipsite de afecțiune și care s-ar simți mult mai bine în așezăminte speciale pentru ei, unde ar socializa,ar avea asistență medicală,religioasă și condiții decente de trai.
Știți oare cât este de greu să obții un loc într-un astfel de cămin și nici condițiile nu sunt stălucite?Ar trebui să existe cămine pentru bătrâni în fiecare localitate,și pentru cei cu pensii mai mari și pentru cei mai săraci îar comunitatea să-și rezerve din când în când timp și pentru aceștia oferindu-le posibilitatea să se simtă încă vii !
Ori acestea nu se pot face decât prin grija și cu aportul financiar al statului.

silverstar 23.03.2009 07:51:39

[COLOR=green]Trebuie sesizte autoritățile locale: primar, consilieri, ONG... Sigur că și preoții ar avea un cuvânt de spus numai să cunoască realitățile.[/COLOR]
[COLOR=green]Intr-un oraș mai mic sau in comune, ar fi mai simplu de contactat autoritatile.[/COLOR]
[COLOR=green]Cu petitiile nu se rezolva nimic. Cu cat mai sus, cu atat scad sansele de a sensibiliza pe cineva. [/COLOR]
[COLOR=green]Si trebuie insistat, trebuie sa fie cel putin doua-trei persoane implicate care, odata angajate intr-asa proiect, sa insiste zi de zi si ceas de ceas.[/COLOR]

andreicozia 24.03.2009 19:09:41

Citat:

În prealabil postat de O rețea de falsificatori de diplome de licență și bacalaureat a funcționat pe la Alexandria. În rețea persoane de la universități din București, Tîrgoviște și Timișoara, între care 2 profesori universitari. Se falsificau și cărți de identitate pentru că la examenele de licență se prezentau alte persoane decît cele înscrise. Astfel s-a ajuns să aibă diplome de licență în economie și inginerie persoane care nu aveau nici liceul! Tariful pentru licență în jur de 3500 de euro. Numărul [I
absolvenților[/i] cu astfel de diplome, în jur de 15000!
]

Sa fie sanatosi cei cu diplome falsificate, pot fi si milioane ca degeaba... deoarece in prezent acestia mai pot "opera" numai in interiorul granitelor tarii iar in Romania nu prea pacalesti tu asa usor pe nimeni ca esti CHIRURG, de exemplu...desi cu spagile astea cine stie, oricum fereasca Dumnezeu sa cazi pe mina lor!

In Occident, fratilor, spuneti ADIO pacalelilor savirsite cu diplome false!(aviz amatorilor)...imediat dupa 94-95 de cind credibilitatea in tarile din Est s-a prabusit ca turnurile de la 9,1,1, s-a terminat cu acceptarea de-a moaca a calificarilor prezentate la ghiseuri....in prezent esti frecat la maxim cu teste de credibilitate, hirtii peste hirtii... inainte chiar si de a accepta actele care treubiesc sa vina direct de la Universitati... neatinse de solicitant.

antoniap 31.03.2009 00:23:11

PROTEST LA CAMERA DEPUTATILOR !!!
ASOCIATIA VICTIMELOR MINERIADELOR 1990-1991 DIN ROMANIA(A.V.M.R.)
http://www.avmr.ro , tel/fax:021.310.73.32/0766.482.999,0728.178.998
COMUNICAT
Asociatia nostra va organiza joi 02.04.2009 intre orele 12.00-14.00 un protest, in fata sediului Parlamentului Romaniei(trotuarul de vis-a-vis-Parcul Izvor)
Protestul ANTI-CIP vizeaza dezbaterea organizata de Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor, pe tema pasapoartelor. La dezbatere au fost invitati sa participe pentru consultari si reprezentanti ai Coalitiei inpotriva Statului Politienesc.
Presedinte
Viorel Ene

Sursa: Apologeticum

tigerAvalo9 31.03.2009 00:25:13

Lumea ,omenirea in general este pe calea pierzaniei,ce se intampla in secolul 21 este tragic numai crime,violuri,razboaie ,atentate etc.Nu numai Romania.Semne care arata ca Mantuitorul va veni in curand .Doamne ajuta!

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:29:38.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.