![]() |
Revolutia Moldovei
Ce parere aveti de revolutia impotriva comunismului izbucnita de moldoveni? Am inteles de la stiri ca aceasta revolutie nu are ca scop doar inlaturarea comunismului, ci si unirea Republicii Moldova cu Romania. Poate sunt gresit informata, dar vreau sa aud si alte pareri.
|
Este imposibil,Moldova nu se va uni niciodata cu Romania.Poate oamenii vor dar deja e stat autonom.Parerea mea este ca incearca sa ne imite,seamana izbitor cu revolutia din 1989.
|
DAr de unirea Germaniei ai auzit Aline? Si de cele doua Germanii se spunea la fel; si tot s-au unit.
|
Anca,foarte multi moldoveni,cetateni de rand nu vor sa se uneasca cu Romania ci doar sa plece Voronin.
|
Citat:
Germania in schimb....cu totul alta situatie. Si oricum unirea a sfarsit sa mai fie o prioritate inca de la inceputul anilor '90, si de partea romana, si de partea moldoveneasca. Asta e situatia. |
[quote=tigerAvalo9;128334]Este imposibil,Moldova nu se va uni niciodata cu Romania[/
QUOTE] Poti spune ce intelegi prin "imposibil" si "niciodata" ? O doar un lucru ce depinde de timp, reintregirea Romaniei. |
Daca ai sti ca moldovenii de rand nu doresc asta(majoritatea ) ai avea alta parere.Ei vor doar sa plece Voronin.
|
Citat:
|
Stiu istoria,si stiu ca si BASARABIA APARTINE ROMANIEI ,E PAMANT ROMANESC.
|
Sufletul moldoveanului este roman si traieste in Romania Mare, nu de acum ci din totdeauna.
|
Voronin a spus ca Romania are spiritul expansionist,cat de orb este acest om,e ca si cum ai vedea o ciocolata rupta si tu spui ca nu e rupta.Acest om nu iubeste Romania oare?NU cunoaste istoria?Minti iluminate.Doamne lumineaza mintile celor din politica!
|
Citat:
Comunistii din Moldova au inventat sintagme gen "limba moldoveneasca",istoria Moldovei separata de cea a Romaniei,etc,lucruri care au generat si vor genera protestele mai ales ale tinerilor care au acces si la alt fel de educatie decat cea prorusa si probolsevica. Asa ca mai bine i-am incuraja si noi sa-si cera drepturile,sa-i numim fratii nostrii si sa le intindem o mana de ajutor si un gand bun. |
Ce revolutie aiureala toti din Republica Moldova sunt crestini ortodocsi mai bine decat sa se tie aiurea de revolutii ar face BO din Republica Moldova de tine de BOR impreuna cu BO Rusa niste denii panortodoxe pe romana si rusa.
Apoi la Pasti Sfanta Slujba panortodoxa si dupa aia agape cu fratii rusi si romani si revolutia sa o amane dupa ce trece Saptamana Luminata. |
Citat:
Politicieni aici nu mai exista ci doar inchinatori la legile anticrestine |
Chiar daca au dat afara jurnalistii, nu vor putea pastra secrete fata de Dumnezeu. Toate abuzurile sunt vazute si notate. Daca nu aici, mai tarziu vor fi sanctionate.
|
Citat:
Curios cum de Sfintele Pasti s-au hotarat sa faca si ei rascoala. |
|
Citat:
|
Citat:
|
am auzit ca atunci cand Basarabia s-a rupt de Romania,icoana Binecredinciosului Voievod Stefan cel Mare si Sfant a plans....
|
Oricum natiunile sunt ceva pe cale de disparitie.
De la venirea Domnului nostru Iisus Hristos in lume natiunile ar trebui sa dispara si sa instaureze fratia universala crestin ortodoxa. Dovada a acestui fapt e ca sunt foarte putini cei care doresc unirea Basarabiei cu Romania. Si rusii tot oameni sunt si romani tot oameni sunt. Daca Romania si SUA vor face impotriva Rusiei in razboi atunci e foarte clar ca Dumnezeu va lasa iar grele mustrari. Sa nu se uite de cutremurul din 1940 care a venit la mai putin de o luna de la instalarea guvernului legionar impreuna cu garda de fier la putere. Romania ar fi trebuit in al doilea razboi mondial sa faca ca Serbia,ca Grecia sau ca Rusia si sa lupte impotriva nazistilor. Pana la urma o fi fost pronia lui Dumnezeu sa dispara regimul aberant cu nobilime din Rusia sa poata lupta poporul mai bine impotriva ereticilor nazisti. Apoi se vede clar ca Duhul Sfant le-a terminat masinile de razboi nazistilor dand o iarna foarte grea , de nu mai mergeau tancurile naziste ca nu erau proiectate de "foarte desteptii" ingineri germani sa reziste la asemenea frig. Apoi regimul comunist crestin e lasat de la Duhul Sfant ca vedem caci crestinii la inceput aveau toate proprietatile de obste. Asa ca nu inteleg ce au unii cu acest regim ideal. Singura greseala a regimului comunist din Romania e ca nu a fost crestin ortodox care daca era crestin ortodox si acum Romania tot regimul ala il avea pentru ca l-ar fi vrut populatia. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:54:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.