![]() |
sa ne rugam impreuna!
Parintele SAVA de la manastirea BUCIUM - Fagaras are mare nevoie de rugaciunile noastre. Trece prin niste momente grele, este foarte bolnav, e deznadajduit, necajit, parasit si uitat de toti cei pentru care la momentul potrivit, dansul s-a rugat!
Pe data de 30 aprilie 2009, superiorii lui vor lua niste decizii, speram corecte cu privire la statutul parintelui SAVA. Va rog din suflet, pomenitit-l, toti cei care l-ati cunoscut dar si cei care nu-l cunoasteti. Stiu ca este un preot bun pe care ispitele din marele post al Sfintelor Pasti, nu l-au ocolit ! Rugaciunea " Mare esti Doamne, minunate sunt lucrurile Tale si nici un lucru nu este de ajuns spre marirea slavei Tale ", am primit-o de la parintele Sava in 23 oct.2008 Hai sa spunem cu totii acesta simpa si scurta rugaciune pentru a se face dreptate parintelui Sava de la M. Bucium Doamne ajuta! cu deosebita recunostinta, icamilin |
Citat:
Da, Ica, eu ma altur tie. Imi pare de rau de acest parinte Sava, deoarece este o situatie similara cu a unui alt preot foarte drag mie... Mare esti Doamne, minunate sunt lucrurile Tale si nici un lucru nu este de ajuns spre marirea slavei Tale. Amin. |
Doamne ajuta!
Nina draga, sa ne auda bunul Dumnezeu rugaciunile! Sa fim cat mai multi, ai vazut ce mare putere are rugaciunea cand e spusa de mai multe persoane cu credinta!
|
"Unde se aduna mai multi in Numele Meu, Eu voi fii acolo" - zice Mantuitorul.
|
Ica draga, dar se trateaza de acelasi preot care este numit eretic, pe un alt topic si care va fii schimbat din functia de preot?
Am vazut un filmulet, acuma eu ma intreb daca aici vorbim de aceeasi persoana sau nu?! |
Doamne ajuta
Doamne milueste0ma pe mine pacatoasa
|
Citat:
Daca cineva alege sa il pomeneasca in ciuda a tot ce a facut (sau nu Dumnezeu stie) din punctul meu de vedere, nu face decat sa isi agoniseasca siesi comori in cer. Ce este sa ne rugam doar pentru cei pe care ii iubim?.. Multumim Icamilin, pentru frumoasa ta dovada de iubire.:6: |
Doamne ajuta!
[quote=eduardd;131966]...tot are nevoie de rugaciune. Chiar mai multa.. as putea spune.
Va rog sa ma credeti ca nu am stiut exact ce s-a intamplat, o prietena, acesiasi persoana care m-a rugat sa facem rugaciuni pentru Remus, a venit la mine, mi-a cerut sa dau un nou mesaj pe Forum si sa ne rugam pentru parintele Sava de la manastirea Bucium. Ea il cunoaste bine, e un parinte cu mult har, a ajutat-o mult in anii ce au trecut cu rugaciunile sale. Stia ca a fost dat afara din preotie, i s-au confiscat toate cartile sfinte, se pare ca este foarte grav bolnav, nimeni nu mai vorbeste cu el, ca n-are pe nimeni. M-a impresionat cu cele ce mi-a povestit, asa ca am dat mesajul pe care l-ati citit. Asta noapte am aflat de la o prietena de pe Forum ca acest parinte a cazut in erezie, am vizualizat si eu filmuletul prezentat de PROtv, m-am infiorat, m-am cutremurat dar este clar inscenare, deoarece aceea tanara care a cochetat cu parintele, nu a fost deloc socata de rugamintea preotului, nu s-a speriat din contra ii facea placere sa se auda vorbind, tocmai pentru a-l face pe parinte sa cada in ispita. Filmarea respectiva este clar facuta pentru a-l denigra pe parinte. Nu-i iau apararea, nu am fost acolo, e clar ca parintele a gresit enorm, imbratisand femeia in fata altarului din biserica, a gresit si cu expresiile pe care le-a folosit, dar va da seama el singur la judecata. Simt ca are nevoie de rugaciune, pacat ca nu a rezistat ispitei din timpul postului cand cel rau se distreaza de minune cand ne ataca pe fiecare cum ii place. Sa multumim lui Dumnezeu ca nu am patit noi nimic in acest post. Este si el un simplu om, supus ispitelor. Dumnezeu sa-l ierte si sa se milostiveasca de starea in care se afla, maine cand va avea loc judecata cea mare din partea superiorilor lui. Dezicia va apartine dragi frati intru Hristos daca puteti sa-l pomeniti in rugaciunile voastre. Doar rugandu-ne pentru el, putem sa-l ajutam sa se trezeasca si sa revina cu picioarele pe pamant. Nu as vrea sa trec prin starea lui sufleteasca de acum. Ati citit despre manastirea Bucium (Google), ca arata ca un colt rupt din rai, chiar in perioada de staretie a parintelui Sava. Atatia ani de calugarie, de rugaciune, de staretie, sa dispara chiar asa, intr-o clipa de nalucire. A gresit si va plati dar eu il voi pomeni in rugaciunile mele. Doamne ajuta! |
Ica ,toti gresim dar nu stie nimeni .
Dumnezeu sa il ajute pe parintele Sava si sa il lumineze daca intr-adevar este adevarat ce spune acolo. (Eu nu am vazut filmulet ,am citit ce scrie presa doritoare de scandal). Ce sa plateasca ,nu cred ca e vorba de asta ... Repet eu doar am citit pe internet niste articole. |
L-am cunoscut vara trecuta pe Parintele Sava. Frumusetea spirituala si harul sau deranjeaza. Adevaratii prieteni nu l-au uitat si sunt alaturi de dansul. In toata tara, se fac rugaciuni pentru acest mare suflet. Nu consider ca este trist, descurajat sau parasit. Parintele Sava este un luptator adevarat, bucuria credintei fiind totdeauna in sufletul dansului.
|
Raspund aici pentru toti:
Sigur ca are nevoie de mai multa rugaciune, decit oricine altcineva. Daca a gresit cineva, il punem la zid? Sa-l puna zid cel care nu a gresit niciodata si este lipsit de pacat! |
Eu am avut ocazia sa-i daruiesc parintelui cartea mea de suflet ("Hristos rastignit din nou"), si sper si eu, alaturi de toata lumea, ca bunul Dumnezeu va face lucrarea Sa in toti ai Sai.
Doamne ajuta! |
discutii
Ma bucur ca m-ai sant oameni care incearca sa acopere greasala unora,mai mult decat atat,cere sa ne rugam ptr.un suflet care a facut atat bine,tot prin rugaciune.
am citit cele scrise aici si m-am bucurat de unele persoane care,ii doare sufletul pentru un biet om,care din pricina unor slabiciuni omenesti,s-a intamplat ceeia ce stiti,ne rugam pentru iertarea gresalelor aproapelui nostru. Insusui Mantuitorul Hristos spune:"Nu judecati,ca sa nu fiti judecati''.(Matei cap.7;1-3.;Luca 6;37.)sa luam aminte de cele spuse.trecand cu vedera cele intamplate,citim cele spuse de Evanghelistul Ioan la cap.8;3-7.cititi va rog despre acea femeie prinsa in adulteri de farisei...si sa luam aminte. Pe Pr.Sava il stiu mai bine de jumatate de an,suficient timp pentru a-l cunoaste[...]nimic de reprosat. Iar despre acele femei reporter pro-tv din BV,care au facut mult rau bisericii,facand prin aceasta multa sminteala intre crestini si asa zbuciumati de curentele sectare,in mare parte fiind inscenare,vor avea acum s-au mai tarziu probleme grave asa cum au patit unii din ai lor colegi. Hristos a inviat,invierea tuturor:53: |
Citat:
Adevarat a Inviat , Parinte! Fiecare va da plata dupa faptele sale. Din punctul meu de vedere, eu am pacatele mele, nu pot sa-mi fac mai multe, judecind pe altii, ca deja sint pacatoasa destul. Cit desprei cei care au inscenat/ pingarit numele acestui amarit preot si apoi om, pai atunci...:20: |
Sincer nu l-am cunoscut pe acest parinte, dar cand am citit postarile dvs. n-am putut sa rezist sa nu deschis Sfanta Scriptura, sa ma duc la Evanghelia dupa Ioan, la capitolul 15 si sa nu citesc versetul 19:
" Daca ati fi din lume, lumea ar iubii ce este al sau; dar pentru ca nu sunteti din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea va uraste." Iata fratilor cu ce avem de-a face, cu un om care nu este din lumea aceasta, din motivul cu pricina, probabil ca nu va avea un sfarsit prea bun in raport cu aceasta lume, dar numai asa i se poate cunoaste si misiunea de jertfa vie. Suntem toti datori sa-l ajutam, fie ca-i bun, fie ca nu, sa ne rugam pentru el, este parintele nostru, si ce este cel mai important si nu trebuie sa ne scape, este ca : MANTUIREA NU ESTE USOARA! Har si pace de la Domnul! |
Scandaluri tipice urmarind un scop precis. Sa-i dea Dumnezeu putere duhovniceasca sa nu cada in masonerie cu aceasta ocazie. Caci aceasta poate fi o tactica de racolare in masonerie. Se cauta persoane care pot ispiti preotul sa cada intr-o slabiciune omeneasca, apoi este conditionat sa intre in masonerie ca sa-si mentina preotia sau este amenintat cu caterisirea. N-am vazut filmul cu pricina, dar daca este preot bun cam acestea sunt ispitele care-l pandesc. Iar daca ProTv apara bunele moravuri, apoi cum de n-am observat pana acum? Fie voia lui Dumnezeu cu parintele Sava! Si nu voia oamenilor.
|
Doamne ajuta!
Citat:
Sper ca maine dimineata sa primesc vesti despre parintele Sava. Bunul Dumnezeu sa se milostiveasca de dansul si sa-l ajute sa se regaseasca ! |
Doamne ajuta!
[quote=ClaudiuT;132939]
Suntem toti datori sa-l ajutam, fie ca-i bun, fie ca nu, sa ne rugam pentru el, este parintele nostru, si ce este cel mai important si nu trebuie sa ne scape, este ca : MANTUIREA NU ESTE USOARA! Calde multumiri tuturor celor care ati indraznit sa va spuneti parerea deschis pentru parintele Sava care din pacate, a cazut in grea ispita ! Cu siguranta, mantuirea nu este usoara, deci sa ne rugam sa se faca dreptate ! |
[quote=antoniap;133010....poate fi o tactica de racolare in masonerie. Se cauta persoane care pot ispiti preotul sa cada intr-o slabiciune omeneasca, apoi este conditionat sa intre in masonerie ca sa-si mentina preotia sau este amenintat cu caterisirea....... Iar daca ProTv apara bunele moravuri, apoi cum de n-am observat pana acum? Fie voia lui Dumnezeu cu parintele Sava! Si nu voia oamenilor.[/quote]
Si cate vom mai auzi de acum incolo.... Masonerie, pericolul de insemnare cu numarul fiarei apocaliptice 666 (implementarea cip-urilor biometrice pentru buletin, pasaport sau carnet de conducere auto), legea 298 din 21.11.2008 care obliga furnizorii de servicii de comunicare electronica sa pastreze orice convorbire, sms sau e-mail pe ultimele 6 luni, premiera in Romania a pasapoartelor biometrice care contin imaginea faciala si amprentele detinatorului,( poate servi la ucideri, terorism si crima organizata ) ca sa nu mai vorbim de faptul ca pericolul cip-urilor biometrice se prelungeste chiar si atunci cand omul nu este in viata. Rugati-va dragii mei cu totii, sa ne fereasca bunul Dumnezeu de toate acestea care vor veni, fie ca vrem, fie ca nu santem intrebati daca vrem, fie ca stim, fie ca nu stim......( ati asistat la vreo dezbatere nationala facuta de Protv sau alte posturi de televiziune??? pe aceasta tema??? ) Fara cuvinte! Ai mila de noi Doamne ! |
Citat:
Ati fi preferat ca aceasta problema sa fie musamalizata? Sa fie rezolvata in interiorul Bisericii? Este un lucru bun ca a fost scoasa la suprafata, pentru ca toti credinciosii care au avut de-a face cu parintele au dreptul sa stie. Ce se intampla cu domnul Sava de acum inainte este treaba Bisericii, dar toata lumea interesata are dreptul sa stie ce s-a intamplat. |
Din mini vacanță, scrabble direct pe forum și atacă :
Citat:
:106: |
Doamne ajuta!
Am promis ca revin cu vesti, referitoare la parintele Sava:
Acum se afla la un spital din Sibiu, a suferit o interventie chirurgicala, a facut ocuzie intestinala. Sa ne rugam sa treaca cu bine peste aceasta operatie ! Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Bine mai zicea parintele Arsenie Boca :"Tu fa bine si asteapta raul .Binele ti-l va rasplati Dumnezeu.Daca oamenii-rudele ti-ar face bine,tie ce cruce ti-ar mai ramane?" Iata ca si pe parintele Sava nu l-a ocolit RAUL ce l-a dus in ISPITA... |
Doamne ajuta!
Dragii mei, cu bucurie pot sa va anunt ca parintele Sava a suportat operatia cu bine, se ridica din pat, se plimba. Vineri va parasi spitalul din Sibiu, mergand spre Bucuresti. Azi e ziua de nastere a parintelui, imi permit sa-i urez aici pe forum, multa sanatate si putere sa treaca prin tot ce-i este scris sa treaca. LA MULTI ANI !, :53::53: :53:Doamne ajuta! parinte Sava, sa va faceti sanatos si ma rog la bunul Dumnezeu sa se milostiveasca si sa va ajute sa va gasiti rostul in viata!
|
Toate sunt facute, ca sa nu mai stim ce e adevarat si ce e minciuna.
Devreme ce Iisus Hristos a venit pentru cei cu pacate, sa ne rugam si noi pentru cei impovarati, caci nu se stie daca nu avem noi mai multe pacate decat acestia. Doamne nu ne lasa! |
Doamne ajuta!
Citat:
La multi ani, parintelui ! Nu-l cunosc, nu stiu despre ce emisiune este vorba, dar stiu ca nimic nu ne indreptateste sa ridicam piatra din locul ei ! Am citit aici, pe forum, "povestea" de poveste... Sa-i fim aproape oricui in suferinta, pentru ca atunci fug toti si nu-i raman decat strainii intru ajutor! Slava Domnului ca sunt mai multi acestia decat suma "prietenilor" si a familiei!!! |
La Multi Ani pentru Parintele Sava, si Dumnezeu si Maica Sfanta sa-i indrepteze pasii spre o viata linistita in duh crestinesc!:25:
|
Citat:
La sfarsitul vremurilor, nu se va stii care este cel drept si care este cel stramb!:46: Important pentru noi, pentru sufletul nostru, sa tinem pasul cu ceea ce ne poarta spre mantuire! |
In Numele Domnului nostru Iisus Hristos spre Slava Lui Dumnezeu Tatal. Amin!
Fratilor, eu inteleg durerea voastra pentru acest parinte insa eu nu cred ca judecata superiorilor sai va fi precum cea a reporterilor ProTv. Eu stiu ca Sfanta Traditie vorbeste si de anumiti oameni pentru care nu e bine sa ne rugam. De-L vor avea Cap pe Domnul nostru Iisus Hristos si vor chema Numele Sau la aceasta judecata ca sa se faca Lumina nadajduiesc ca va afla iertare. Aduceti-va aminte de Sfantul Apostol Petru: la cate minuni a fost el martor si cat s-a hranit sufletul sau cu Intelepciunea si Caldura si Dragostea fiecarui Cuvant rostit de Mantuitor iar apoi intr-o singura noapte de 3 ori s-a lepadat de Domnul. Daca Bunul si intru tot Laudatul Dumnezeu a gasit de cuviinta a-l ierta pe ucenicul Sau iubit nadajduiesc ca nici pe aceasta sluga a Sa nu va lasa sa piara. Ca a Sa este Imparatia, Puterea si Slava, a Tatalui si a Fiului si a Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor! Amin!
|
Sa te auda bunul Dumnezeu!
Citat:
|
Am primit acum vestea ca Pr. Sava a fost caterisit, iar calugarii din manastire imprastiati pe la alte manastiri. Dumnezeu cu mila!
|
Citat:
Domnul Dumnezeu sa-i ocrtoeasca si sa-i aiba in paza Sa pe toate oile sale pierdute, ca Sa-Si adune turma!!!:6: |
preoteasa maria sotia parintelui irineu de la biserica ortodoxa din dublin este grav bolnava va rog sa o amintiti in rugaciunile voastre,ca dumnezeu sa i aduca alinare in necazul in care este atit ei cit si familiei
|
Citat:
Trebuie sa ne spui numele dansei pentru rugaciune! |
Citat:
Nu inteleg de ce au fost nevoiti ceilalti calugari sa plece? Doamne ajuta! |
numele este MARIA era pus deja or cum multumesc ca ati fost amabila si mia ti atras atentia. doamne ajuta
|
Citat:
Intrupandu-Te, mult Milostive, voit-ai a Te da spre junghiere, ca un miel, pentru pacatele noastre. Pentru aceasta ma rog Tie, sa curatesti si pacatele Roabei Tale Maria. Tamaduieste ranile sufletului Roabei Tale Maria, Doamne, si o sfinteste toata si o invredniceste Stapane, sa fie partasa dumnezeiestii tale Cine celei de taina. Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Sa stam toti cu frica si cu cutremur, tinand ochii inimii in sus si strigand catre Mantuitorul : Intareste-ne si ne intelepteste Milostive Doamne, intru frica Ta. Si acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. Fa si Roabei Tale Maria, milostiva pe Cel pe care L-ai purtat in pantecele tau, Stapana, si o pazeste pe roaba ta Maria, neintinata si fara de prihana, ca, primind inlauntrul meu Margaritarul Cel duhovnicesc, sa se sfintesca. Sanatate daruieste Roabei Tale Maria, ca Tie Doaman toate sint cu putinta! Amin. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:38:03. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.