![]() |
Ce se poate minca din gunoi, Prigoana666
In prealabil postat de Alin B
"Concomitent sau mai bine zis inainte de actiunea de pecetluire, fiara va cere inchinare iar cei care nu vor consimti vor fi ucisi. Deci cei care vor scapa de "insemnare" probabil vor fi nevoiti sa traiasca ascunsi, departe de societate, probabil unii vor muri si de foame.. " Daca va trebui sa ne ascundem prin vagaunile pamintului ca Emanuel, si totul va fi distrus si poluat, oare ce se va putea minca din gropile enorme de gunoaie pentru a putea supravietui 3,5 ani pina la A doua venire infricosata a Mintuitorului nostru Iisus Hristos |
Cine iti garanteaza ca vei avea acces si acolo?
Mi se pare totusi ridicol modul asta de a ridica problema.. |
Mananci iarba :21:
|
Papica silipsa ei ti se pare ceva ridicol?...nu prea cred. Incearca odata pe tine sa vezi cit rezisti.
Lipsa de mincare si apa potabila este tortura #1 din toate vremurile fiind acolo in top cu deprivarea de somn |
Citat:
|
Citat:
|
Voi vorbiti serios?
Mai bine v-ati ruga sa intarzie acele vremuri. Oricum cred ca adevarata problema va fi pastrarea credintei, nu hrana. |
Scoarta de copac ,viermi,gandaci.Cred ca v-am infricosat.:21:
|
Citat:
|
Citat:
da, radacinile care sunt mai bogate in minerale |
Citat:
|
Citat:
Practic cum o sa faci? |
Citat:
|
Citat:
fructele de padure, legumele din propria gradina. In asemenea cazuri se fac rezerve serioase, nu se pleaca cu mainile in buzunar intr-o pestera... |
Citat:
Nu-mi place ușurința cu care abordezi o problemă atât de serioasă. |
Citat:
De acord! Oricat si-ar bate cineva capul acum nu inseamna ca e musai sa o scoata la capat ATUNCI. Desi probabil niste cursuri despre supravietuire n-ar strica nimanui, chiar si in zilele noastre. Imi place emisiunea de pe Discovery cu tipu' care maninca paianjeni (au proteine!), serpi, scorpioni, etc. :) |
Ca sa rezisti in pustie, trebuie sa fii foarte mult timp la rugaciune, smerit.
Cit despre rest, Domnul te va lua sub aripa sa: ori gasesti un rau, un lac pentru apa ori chiar un paraias, ori o pasare, ori radacini, plante, fructe de padure ( apropo - aici sint extraordinar de scumpe). Si cate si mai cate... Daca te rogi suficient, Dumnezeu va provedea pentru tine. |
Cine nu a citit inca viata Mariei egipteanca, s-o faca si va vedea in ce chip stie Dumnezeu sa lucreze. Dar aici cred ca e vorba de relatie, de participare, Dumnezeu il hraneste pe om dar si omul trebuie sa fie total legat ombilical de Dumnezeu si sa se lase in mainile Lui.
|
*ideea este ca cine va fi ajuns pana atunci la acea desavarsita masura duhovniceasca, probabil se vor satura doar cu radacini..
Cei care nu s-au invrednicit insa, vor putea sa se mantuiasca rabdand foamea sau acceptand sa moara de foame. |
Citat:
Problema nu e chiar atat de simpla ,pesteri nu sunt la tot locul prin munti si nu e usor de trait acolo. In zona unde traiesc eu muntii nu au pesteri. Sa ne rugam si Dumnezeu va avea grija daca va fi sa traim pana in Ziua Judecatii. |
Citat:
|
Citat:
Ne vom transforma in tzatze in curand ,mai trebuie sa gasim o poarta si o bancuta. |
Cand m-am ratacit in padure, pe la 16 ani, in padurile dese dintre Neamt si Suceava, ma chinuiam sa-mi amintesc ce citisem despre pustnici, depsre ceea ce mancau ei in pustie. Nu-mi aminteam deloc. Nu-mi dadeam seama cum voi supravietui, mai ales ca nu speram sa mai ies de-acolo, la cat de mult m-am chinuit sa gasesc drumul dupa o noapte si aproape doua zile. Nu am facut decat sa beau apa de izvor...Dar, Sf. Inger m-a scos de-acolo, iar Dumnezeu mi-a auzit strigatele de disperare pe care le-am indreptat spre cer.
Asa va avea Dumnezeu grija si atunci, nu trebuie sa ne gandim prematur, in general situatia in sine iti ofera si solutiile premergatoare... Oricum, este bine sa stie lumea cam ce ar putea face cand se pierd in padure, exact ca la emisiunea aceia a englezului, pe care-l ador. Mi se pare un om atat de puternic si de echilibrat ! Oricum, mi se pare cam stupid titlul...parca nici in gunoi nu m-as incumeta sa cotrobai, probabil ca nu as muri de foame, ci de toxiinfectie alimentara. |
Paradoxul ar fi altundeva; ce te faci daca te nimeresti sa cauti in gunoiul celui care a primit pecetea si a avut acces la "cumparaturi " !?
Asta da intrebare 1 Deci, oricum am da-o, rationamentul sta mai degraba dincolo de aparente si vorbarie ...si iar vorbarie. |
Da, ory, ai dreptate. In acest caz sa-si pastreze acestia si gunoiul; sa nu-l arunce, ca s-ar putea ca niste infometati de crestini sa se sature de la firimiturile lor. Personal prefer radacina de copac.
|
Citat:
|
Citat:
Este buna intrebarea ta Oare un crestin neprihanit care iese noaptea din vagauna lui la cautat prin gunoaiele pacatosilor, pacatuieste si el sau nu? ce spun Duhovnicii? Oare nu se considera ca acest crestin gindeste in felul urmator: Lasa-i pe alti ignoranti in ale mintuirii sa se pecetluiasca si sa munceasca pentru Antihrist ca eu sunt mai destept, vin noaptea tiptil, pe virfuri, si-i maninc din resturile pe care mi le lasa el la intrare. De intoxicatie alimentara te imbolnavesti si din magazin. Am vazut un documentar cu ca exista grupuri nonconformiste parca de tineri care se hranesc din resturi alimentare si sunt bine merci. Aiai da antrenati pentru venirea Antihristului! |
Cred ca putem sa incepem de acum sa ne invatam si noi cu gunoaiele. Nu strica nici la smerenie.
|
Citat:
CU smerenia insa, recunosc ca este mai greu |
Nu stiu ce aveti voi cu gunoaiele, dar am vazut in ceva indreptar de spovedanie ca sa mananci spurcaciuni este un pacat.
|
Topicul asta e serios sau e o insiruire de postari ale unor useri pusi pe saga?
Asadar am descoperit noi valente ale smereniei, mancatul din gunoaie?!? Trebuie sa ne "antrenam" culegand ciuperci, radacini, luand cate-o gura de cernoziom pe stomacul gol in fiecare zi si tragand pe nas 3 damfuri de polen?? Mi se pare ilar, de domeniul burlescului. Eu personal ma regasesc in situatia de-a-i prezenta sotului meu o varianta cat mai autentica a ortodoxiei prin comportamentul pe care-l am. De multe ori chiar ii traduc ce se posteaza pe acest site. Cum va imaginati voi ca ar reactiona la acest topic? (gasesc redundante si covarsitor retorice intrebarile de genul: "de ce devin ortodocsii protestanti" - e clar de ce, a se citi topicurile de pe site care tin isonul astuia de fata) Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne! |
Nu cred ca am ajuns si vom apuca vremurile cand se vor manca gunoaie.La vremurile de astazi ceva de mancare gasesti la orice colt.Bani si mana si inteligenta sa ai.Dar credinta este cea mai importanta.
|
Citat:
Titlul topicului poate e putin cam ciudat, dar cred ca se poate extrage din ce este scris aici si niste invataminte.. Ia-o ca pe un mic exercitiu de imaginatie. Concluzia este ca daca ar fi sa vina o prigoana si am fi nevoiti sa ne rupem de societate, am muri de foame. Iar unele sfaturi "duhovnicesti" despre virtuale surse de hrana pentru omul care pana ieri se hranea la supermarket, sunt intr-adevar cam hilare, dupa cum ai remarcat. |
Citat:
Cred ca stiu si despre cine e vb. , par. Nicodim Manduta. |
Citat:
Asa ca, asta chiar de unde au mai scos-o!! Parca nu avem destul de lucru cu adevaratele pacate - mandria, orgoliul, rautatea, cleveteala, desfranarea samd. Stiu ca sunt off topic. Pardon. Nu ar trebui sa ma bag si aici. ;-) Nu te supara, IonutS. |
Citat:
Si-n tot contextul asta morbid, in toata lumea asta nebuna in care traim, eu sa aleg sa ma gandesc cum o sa fie atunci cand va veni sfarsitul lumii?? Nu multumesc. Prefer sa-mi pastrez miligramul de optimism zambindu-i unui necunoscut pe strada, culegand o floare, mangaind un caine, privind la luna si la stele, citind o poezie sau sarutandu-mi sotul. Doamne ajuta! |
Citat:
Jos cu isteria apocaliptica, tovarasi! ;-) Sa fim treji tot timpul, dar nu speriati de bombe. Pai fecioarele 'cuminti' din pilda, cele care aveau candela si ulei, si-au permis chiar sa adoarma. Erau linistite ca au destul ulei.. |
Citat:
Eu nu zic ca vine Apocalipsa, dar o criza alimentara s-ar putea sa infruntam. Si politica strutului nu cred ca e opusul intelept al panicii. Citat:
Pana la urma, somnul este opus trezviei.. Faptul ca s-au trezit la timp, nu e meritul lor, meritul lor au fost ca pana sa atzipeasca au avut grija sa cumpere ulei.. Adica nu s-au panicat, dar nici n-au ignorat posibilitatea ca ceea ce au in candele la momentul respectiv sa nu le ajunga. |
Citat:
Cred ca daca ne ocupam de ce ne-a zis Hristos sa facem si sa fim, mai ales, suntem destul de pregatiti pentru price prigoana. Care nu se stie de loc de ce fel va fi, oricat speculeaza unii. Cred ca un crestin trebuie sa traiasca mai ales in prezent. 'Sa lasam zilei greul ei'. Citat:
Dar asta mi se pare ca vrei si tu sa zici. |
Citat:
Tu nu-ti doresti sa se termine undeva toate prostiile astea? Eiu da, chiar daca s-ar putea sa prind mai degraba sfarsitul meu decat al lumii. Citat:
Citat:
Spunea un preot, apropo de pilda fecioarelor, ca Mirele vine la miezul noptii, miezul noptii fiind expresia maximei intunecimi spirituale, spre care se pare ca mergem. Deci Mirele s-ar putea sa fie aproape, ceea ce e un motiv de bucurie. Si intr-adevar, unele topicuri pe aici sunt o nebunie, si pe unii chiar i-ar putea sminti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:19:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.