![]() |
cipul biometric
Buna ziua, dragi useri!
Nu ma mai intrat de mult pe acest forum. Mi-am amintit de el, dupa ce, la o Biserica din Ploiesti, s-au distribuit unele - pliante cu mesajul lui Arhim justin Parvu de la Manastirea Petru Voda cu privire la microcipurile de care se zvoneste ca se vrea a fi introduse in cartile noastre de identitate. As vrea sa va citez, spre a va cere parerea cu privire al unele afirmatii, care deocamdata din punctul meu de vedere sunt neargumentate: [COLOR=MediumTurquoise]"Cu multa durere asist, in ultima vreme, la ultimele patimiri ale Crestinatatii[/COLOR].[COLOR=MediumTurquoise]Acesti cip care vrea sa substituie chipul lui Dumnezeu din om este un razboi la adresa Crestinatatii si a persoanei umane, in general. ""DAca e corect si cinstit ceea ce se face, de ce nu se mediatizeaza, de ce nu se face cunoscut acestui popor? Aceste probleme de o importanta covarsitoare se dezbat, insa la intuneric.. oare ce au de ascuns? oare ce dictatura se mai pregateste si de data aceasta?.... Frati romani, este vorba totusi de identitatea noastra. Cui ne-o vindem?"[/COLOR] [COLOR=Black]As vrea sa stiu, dumneavoastra ce aprere aveti in legatura cu aceste microcipuri? Prin ce credeti ca ar fi ele in folosul poporului, si de asemeni, ce dezavantaje credeti ca ne aduc? Intelege cineva oare cum "suvbstituie ele echipul lui Dumnezeu in om[/COLOR]"? |
Dupa parerea mea, nu are nici un sens sa ne isterizam pentru aceste microcipuri. Vezi ca mai exista discutii aprige pe alte threaduri despre asta. (am uitat care)
Cum o sa se substituie imaginea lui Dumnezeu in om din cauza codificarii unor date in mod electronic? Acea imagine nici macar prin pacat nu poate fi stearsa de tot. Poate fi numai intunecata prin pacat. Suntem botezati, deci acea imagine este curatita, ramane sa facem noi sa rodeasca botezul in noi. Aceste microcipuri sunt un mod simplu de a contine datele si de a le centraliza. Sunt practice pentru un stat de drept. se pot evita multe luari de identitate false, se pot prinde mai usor cei care fac fraude, etc. O dictatura poate oricand folosi gresit, abuza de absoult ORICE lucru, care la origine este neutru sau chiar bun. De exemplu; in cartea 1984 de G. Orwell, scrisa in 48, aparate de filmat ascunse supravegheaza orice om. Ar trebui atunci sa banam camerele video si aparatele de filmat, pt ca o dictatura ar putea abuza de ele? Ar trebui sa banam medicina pentru ca unii medici din timpul nazismului au omorat handicapati in numele eugeniei? Sau sa banam psihiatria pentru ca in Uniunea sovietica disidentii erau trimisi in spitalele spsihiatrice? Oare nu avem noi crestinii ceva mai important de facut, chestii cu iubirea lui Dumnezeu, a aproapelui, rugaciunea, despatimirea etc? Numai pacatul ne poate indeparta de Dumnezeu si adevarul ne face liberi, iar pacatul sclavi. Nu un microcip nenorocit. |
Citat:
Afla spre surprinderea ta ca aceste carti de identitate pe baza de cip uri biometrice sunt foarte usor de falsificat: http://www.unitedfortruth.org/ Daca nu se deschide pagina cu pricina, da un click pe Links si alegi din meniu optinea "Clone a Veriship". Pacat ca esti asa de credul cu ce zic atarnatorii neamului romanesc. iti recomand si tie diferite surse de inforamtie pe langa cea mentionata mai sus. Incearca intai sa te docuemntezi si dupa asta sa vorbesti cu asemena usurinta despre o problema grava a umanitatii. Daca vorbesti limba engleza te poti documenta pe larg din mai multe surse dar si asa sunt destule site uri romaensti care au dezbatut problema pe larg. http://saccsiv.wordpress.com/category/aaron-russo/ Aici poti vedea si un film care ii scaote la iveala pe cei care "conduc lumea pamanteasca" si care vor ca oamenii sa fie implantati cu CIP ul mentionat mai sus http://victor-roncea.blogspot.com/ poti gasi pe acest blog informatii pe larg despre cip uri http://bataiosu.wordpress.com/ si aici poti gasi multe informatii utile si care cu siguranta nu o sa le auzi la radio sau tv si faorte putin prin presa noastra vanduta in marea majoritate http://www.refuzimplant.blogspot.com/ http://www.nunemaispionati.org/ http://www.fight4romania.com/ un site ce doreste inceperea unui noi campanii pentru Romania. Surse in Engleza: http://video.google.com/videoplay?do...80303867390173 filmul de mai sus in engleza; cel tradus nu este complet (de pe saccsiv.wordpress) http://video.google.com/videoplay?do...53830426590918 regizorul filmului de mai sus a dat un interviu in care a dezvaluit multe lucruri pe care muritorii de rand nu trebuie sa le stie. Coincidenta sau nu, dupa acest interviu a murit, oficial de cancer. http://video.google.com/videoplay?do...+picture&hl=en Linkul de mai sus eprezinta o conferinta tinuta de David Icke in Londra, anul trecut, vorbeste la randu i despre cei care conduc lumea si despre cip ul implantabil. http://thecrowhouse.com/bigpic.html un alt film care desi nu face nici o iluzie religioasa, descrie in final Apocalipsa Dumenzeu sa ne ajute! |
INGERUL DIGITAL-Intreg filmul
|
Citat:
Eu iti dau dreptate ca avem alte prioritati. Dar, in caz de chiar suntem aproape de sfarsitul veacului acestuia, trebuie sa luam la cunostinta de posibilitatile prin care vrajmasul ne-ar putea insela. Caci de se va intampla sa devina obligatorie inciparea, sa nu fim luati prin surprindere. Eu bat la pariu cu oricine ca in acel moment TOATE mijloacele de comunicare vor fi restrictionate si nu vom mai avea libertatea de a ne exprima parerile ca acum. Daca pana atunci nu ne vom informa, va fi prea tarziu pentru scolarizarea maselor in scopul prevenirii raului ultim prezis de Ioan la capitolul 13. Dar mai vedem noi... :) |
Explicatia mea despre cipuri
Eu nu sunt de acord cu introducerea cipurilor in trupul omului. In legatura cu asta, va intreb de ce nu se ataseaza pe piele, cu posibilitatea le scoti si sa le repui pe mana. E simplu sa faci asta si e mai inteligent si uman. Uite o alta explicatie cum ca, cei care au inventat acestea sunt inclinati sa faca rau umanitatii. E ca si cum ar face din noi niste produse insemnate, ne-ar transforma in altceva decat e fiinta lasata de D-zeu sa traiasca pe Pamant, in alcatuirea ei sfanta. Sper ca stiti ce idei s-au mai vehiculat pe la documentarele stiintifice: ca prin ingineria genetica sa ne puna in loc de picioare alte doua perechi de maini ca sa ne adatam ptr. calatoriile cu navele spatiale in cosmos.
Un copil de 6-7 ani ar zice ca este nefiresc si s-ar impotrivii cu totul acestor cipuri biometrice. Poate ca am uitat sa avem gandul sfant al unui copil. Sunt oameni ai Bisericii care sunt pe buna dreptate alarmati de acestea, fiindca in Apocalipsa lui Ioan Teologul este o oarecare referire la ele, dar nesigura din punctul meu de vedere. |
Priviti si aflati mai multe:
CIP BIOMETRIC RFID URMARIRE IN MASA http://www.youtube.com/watch?v=Gx4O5E02heo |
Pr. Justin Parvu despre cipuri
Un cuvant frumos si ziditor din partea Pr. Justin Parvu pe tema prigoanei:
http://www.calauzaortodoxa.ro/mari-d...-oficialitati/ |
Danion Vasile
tot despre prigoana impotriva crestinilor:
http://www.calauzaortodoxa.ro/mari-d...-oficialitati/ |
Doamne ajuta!
Si noi A.S.C.O.R Ploiesti am distribuit pliante referitoare la actele biometrice si este bine ca se distribuie si in biserici pentru ca oamenii trebuiesc informati in primul rand. Multi dintre cei din jurul nostru am observat ca nu stiu nimic despre asta, despre ce primirea acestui tip de acte presupune. Eu consider ca nu s-ar fi auzit atatea voci impotriva fara un motiv. Observam ca nici unul din parintii pe care noi in regasim in carti, sau in conferinte sau pe la manastiri departe de lume nu sunt de acord cu aceasta. Asa cum pana acum, atatia oameni au trait si si-au urmat cursul vietii in mod firesc fara microcipuri nu vad de ce ar fi necesare daca nu s-ar urmari ceva. Si cred ca stim ce se urmareste, si unde vrea sa se ajunga.... Mai mult nu scriu pe aceasta tema, pentru ca nu sunt eu indreptatita sa vorbesc de ce microcipurile sunt bune sau nu, insa eu cred ca daca noi ne vom ruga din inima, Dumnezeu ne va lumina, va vorbi prin glasul constiintei noastre, si atunci vom simti singuri de ce nu ne sunt de folos spre mantuire. |
Citat:
Ce conteaza parerea noastra de mireni fata de parerea unui duhovnic ca Pr. Iustin Parvu sau a unui sfant in curs de canonizare, precum Cuviosul Paisie Aghioritul :) ? Iata apelul original al Pr. Iustin: http://hristofor.wordpress.com/2009/...-nu-va-temeti/ Si ce scria despre subiect Cuviosul Paisie Aghioritul in 1987 (acu' 22 de ani): http://www.razboiulnevazut.org/artic...vremurilor-666 Inca ceva: http://apologeticum.wordpress.com/20...are-de-alarma/ Din toate astea eu inteleg ca cipurile astea sunt un pas premergator pecetluirii proorocita in Cartea Apocalipsei. Doamne ajuta! Bogdan. |
nu se isterizeaza pentru ca massmedia e controlata de masoni
|
Suspect nation
http://www.youtube.com/watch?v=KEbqVo-aRgk - Documentarul te va edifica cu totul in aceasta privinta. Este demonstrat mai mult decat evident adevarul in legatura cu aceasta problema. Vezi si similarele cu End Game si Zeigeist etc. sunt o multime de documentare care iti explica situatia actuala si sunt realizate de englezi, americani, daca cuvantul parintelui Iustin Parvu nu e suficient de credibil pentru unii.
|
Fratii mei si surorile mele, sa stiti ca aceasta "tehnologie" RFID, nu exista doar in pasapoartele biometrice.
Sunt foarte trist, insa acesta tehnologie satanica e folosita tot mai des. De exemplu eu am avut abonament la GTT (gen RATB-ul romanesc) pentru a lua tramvaiu, autobuzu si metrou. Si acest smartcard il tineam in fiecare zi in portofel. Si acum ce aflu? Ca avea tehnologie RFID! ... Doamne fereste! Si tata are in masina un dispozitiv pentru a nu se mai opri pe autostrada cand plateste. Si acest dispozitiv se bazeaza tot pe tehnologia RFID. Si m'am interesat si m'am intristat si mai tare. Multe carti de credit (Visa, Mastercard) folosesc aceasta tehnologie RFID! Unde am ajuns ... Edit: din AVIZUL Comitetului Economic și Social European privind identificarea prin Frecvențe Radio (RFID) (aviz exploratoriu) Identificarea prin frecvențe radio (RFID) este o tehnologie semnificativă, care va deveni cu timpul foarte importantă. Aplicațiile sale prezente și viitoare au potențialul de a îmbunătăți net o gamă largă de activități economice, atât în sectorul public, cât și în cel privat și de a aduce beneficii semnificative ATAT PERSOANELOR, cât și întreprinderilor. .. beneficii semnificative atat persoanelor ...? Poftim? Ce beneficiu imi aduce? Ca ma pot controla unde merg si stiu cine sunt plus ca pot vedea datele personale? Si mai zice ca va deveni foarte importanta! Deci viitorul este RFID! Dar tre' sa ne opunem! Si aici, ... extaz: Aria de acoperire a unui sistem RFID depinde de frecvența radio, de puterea dispozitivului de citire și de natura materialului aflat între etichetă și dispozitiv. În cazul sistemelor pasive, aceasta poate atinge câțiva metri, dar poate depăși 100 de metri în cazul celor active. Vin vremuri grele! |
Citat:
|
Citat:
|
da, e o schimbare
Sunt de acord ca este o situatie grava si degradanta pentru ca se trece la un alt nivel de constiinta. Ca roman plecat de ceva vreme in occident unde tehnca aceasta se foloseste de ceva vreme, pot sa confirm ca este e tehnica satanica, introduce mentalitatea Big Brother, de urmarire a fiintei umane, care dupa parerea mea nu se face neaparat fizic (desi pioni fizici se gasesc) ci se face mai ales in duh. Duce la o slabire a raporturilor directe intre oameni si la cresterea suspiciunii si temerii ca viata privata iti poate fi invadata. Raporturile profesionale se degradeaza prin aceea ca profesorul, medicul, lucratorul de la ghiseu etc. care accepta aceasta "profesionalizare" a noului misionarism satanaic isi depasesc limitele etice impuse de profesia lor si devin mici propavaduitori ai "noii religii", sau dupa caz judecatori sau tortionari. Societatea pe care o asteptai democratica este de fapt o dictatura a viciului pentru ca judecatile nu se fac dupa masura dreptatii lui Dumnezeu si a iubirii aproapelui ci dupa legea talionului si a scoaterii paiului din ochiul celalalt fara a lua seama la barna din ochiul propriu.
|
Citat:
Tehnologia RFID exista si este la inceput de drum,prima tara care o TESTEAZA,cu totalul acord oficial si CONSTIENT este Romania.Actualul pas al tehnologiei este de a implementa OBISNUINTA cu aceste cipuri,in scurt timp (20 de ani,dupa un oficial american) urmind cipurile de generatia a doua.A doua generatie va inhiba/anihila sentimentele pentru Dumnezeu,cultivind sentimente de DORINTE,MANIE,MINDRIE,FRICA,DEPRESIE etc,dupa cum vor muschii lor.Efectul este ca Evolutia spirituala NU se mai produce (ea exista dar foarte lent,independent de partea constienta din om).Partea dureroasa este ca Biserica noastra,vizavi de acestea,a adoptat o pozitie de ''NU STIM CE POZITIE SA LUAM'.Daca parintele x,y,z si-a exprimat parerea,este o parere personala,si NU reprezinta parerea Biserici noastre.Pozitia ei este una de INTRE PRO SI CONTRA,adica NECLARA.Doar atata poate sa faca Biserica noastra ?Ar trebuie mobilizati TOTI credinciosii,CA SI CUM AR FI PASTELE pentru o pozitie CONTRA,pentru ca ASTA TREBUIE EI SA FACA,ei sint pastorii si noi turma,si...multe ar fi de spus aici,dar...destul. Amin. PS: NIMENI nu va fi obligat sa-si puna semn pe mina/frunte,vor veni de bunavoie ca urmare a imposibilitatii de procurare a celor necesare,banii vor disparea,creditul va fi continut de cip..etc..stop. |
diavolul este un mare loser
....A pierdut demult razboiul cu Dumnezeu, dar din pacate mai are de facut victorii aici pe Pamant, printre oameni.
Socitatea ESTE mobilizata. In timp ce diavolul se joaca cu mintea omului si-l impinge la osandirea aproapelui laudandu-se apoi cu ispravile lui ca si comerciantii prosti prin reclame publicitare de ia-ma nene ca-s ieftin si bun, Dumnezeu isi face lucrarea Adevarului in omul care Il cauta pe El. Cind Dumnezeu a spus ca va preface stiinta omului in nebunie cred ca s-a referit si la momentul asta al "evolutiei" tehnicii moderne in care tehnica da mana cu paranormalul adica cu duhurile spurcate ale minciunii si inselarii in care cei care l-au pierdut pe Dumnezeu adevrat cred. Este o lucrare de inselare pe care oamneii care nu-L iubesc pe Hristos o imbratiseaza spre caderea lor. |
[COLOR=Black]As vrea sa stiu, dumneavoastra ce aprere aveti in legatura cu aceste microcipuri? Prin ce credeti ca ar fi ele in folosul poporului, si de asemeni, ce dezavantaje credeti ca ne aduc? Intelege cineva oare cum "suvbstituie ele echipul lui Dumnezeu in om[/COLOR]"?[/quote]
S-a descoperit ca o unda energetica,produce in orice om,sentimentul de MINIE,DORINTA etc...de la distanta fara ca acel om sa stie DE CE SE MAINIE.Tehnologia exista.Pentru al cauta pe Dumnezeu,ai nevoie de liniste si calm.Treptele catre Dumnezeu apar asa,incepind de la cel mai scazut nivel: APATIA/VINOVATIA SUFERINTA FRICA DORINTA MANIA MANDRIA .............fara PUTERE de la Dumnezeu. CURAJ NEUTRALITATE ACCEPTARE DISPONIBILITATE RATIUNE IUBIRE IUBIRE FARA CONDITII ..................sprijinul PUTERII este prezent. PACEA... ............. Aceste sentimente SINT/CONSTITUIE omul.Mergi la cumparaturi ? Esti DORINTA.Te certi ? Esti MANIA.Nu sti ce sa faci ?SUFERI si visezi pentru ca NU TE SIMTI BINE in acea clipa/secunda...etc. Aceste cipuri,vor avea''grije'' in mod automat sa mentina oamenii in sinul primelor 7 sentimente subconstiente,lipsite de puterea spirituala (80% din populatia Romaniei se situeaza acolo),iar aparitia cipurilor,este raspunsul stapinitorului acestui veac,la avansul tot mai ferm al omenirii pe calea spirituala spre Dumnezeu. PS: folosul poporului nu exista...doar iluzia despre folosul poporului exista,totul este politica,priveste MAI DEPARTE,nu te opri aici. Si o scurta povestire reala de aici de unde sint : Aveam un vecin,care tot timpul spunea/lauda mai pe ocolite...pai,am apartament,am masina si bani in banca..oooo,da sa vez ce serviciu am avut eu...etc,etc...si...de vre-o 2 luni,s-a dus dincolo.Si stau si privesc si observ ca: masina lui e TOT aici,apartamentul este TOT aici,etc,etc..dar EL NU MAI ESTE AICI. Concluzie :EL NU AVEA NIMIC....''ELE''al aveau pe EL.Aveti grije sa nu va aibe nimeni. Amin. |
world wide web
www este un alt mijloc prin care Satana invadeaza mintea omului. Jocul si manipularea prin imagine si cuvant care pina la un punct par sa aibe un caracter interactiv, de la user la user, au de fapt o intermixtiune "paranormala" ca sa zic asa si un caracter independent de vointa userului atunci cind folosesti mai indelungat calculatorul. Stimulii astia "paranormali" sunt subliminali (sub nivelul constientului) si actioneaza asupra constientului cu usurinta pentru ca la folosirea calculatorului, ca si in cazul privitului la TV creierul nu-si foloseste capacitatea de selectie, analiza si sinteza si intra intr-o stare de hipnotica...De la un punct incolo nu mai sti daca tu joci jocul, sau jocul te joaca pe tine, ca un exemplu.
Simptomele folosirii indelungate a calculatorului sunt izolarea sociala, scaderea concentrarii, a memoriei, expandarea nefireasca a constientului, care in efortul de a adapta si integra tavalugul de informatii subliminale poate peirde reperele firesti si contactul cu realul, facind loc unor idei delirante despre lume si viata. Astea sunt practic nalucirile satanice care pe net abunda. Parintele Cleopa spunea ca in 666 fiecare 6 are o semnificatie simbolica. Un 6 reprezinta adoptarea nalucirilor satanice prin pierderea credintei adevarate, alt 6 reprezinta ura fata de cel de linga tine si cultivarea violentei, iar ultimul 6 desfraul. WWW abunda in material care influenteaza si directioneaza personalitatea umana in directiile astea; cum creierul nu-si poate folosi filtrele normale in starea de autohipnoza pe care o induce calculatorul, iar perceptia timpului petrecut pe computer se modifica, pot sa treaca 12 ore ca intr-o ora, poti sa te astepti la schimbari substantiale in planul constiintei individuale si mai departe la relatiile interumane. |
Citat:
Partea proasta e ca aceasta tehnologie va fi implementata probabil si in aceste cipuri si se va sti cand esti linistit si te rogi, si atunci vor veni dupa tine sau cel mai probabil vor comanda de la distanta sa devii brusc iritat, irascibil sa nu poti sa te rogi etc. De asemenea vor incepe sa adauge in produse alimentare "mood alleviators" - modificatori ai dispozitiei, droguri mai pe sleau. Mananci o napolitana "happy day" si de la substanta din ea esti "fericit" toata ziua! In Amsterdam se servesc prajiturele cu droguri in localuri unde se consuma droguri legale -coffee shop- si se numesc "space cookey"-prajitura cosmica. Mananci prajiturele din alea si esti "fericit". Efectul latent asupra creierului evident ca nu este amintit. Este foarte trist si propun sa ne rugam la Dumnezeu ca macar urmatorii 20 de ani sa fim scutiti de aceste orori. Ma gandesc cu groaza la copiii care vor creste in acest mediu. |
|
Despre pasapoartele biometrice si permisele de conducere cu cip
|
E voie sa mananci animale care au avut cip biometric?
Nu cumva te desparte de Dumnezeu? Io intreb ca am vazut ca multe animale au cip biometric in ureche si nu stiu. Si iar nu stiu ca scria acolo pe hartiile de la Petru Voda ca nu e voie sa te rogi pentru "scopuri lumesti" cum e "pacea lumii" pastorii care s-au dus la Dumnezeu Iisus Hristos au vazut niste ingerii care cantau: "Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace intre oameni bunavoire" cum se interpreteaza pasajul de aci din Sfanta Scriptura? Iar pe urma aud la Sfanta Liturghie ce se zice rugaciunea: "Si pentru pacea a toata lumea Domnului sa ne rugam" a inceput Biserica sa se roage pentru scopuri lumesti si numai manastirea Petru Voda a ramas singura manastire drept-maritoare?Da nu e asa ca si la ei se rosteste aceasta ectenie: "Pentru pacea a toata lumea....Domnului sa ne rugam" si ei canta la Sfanta Liturghie: "Slava intru cei de sus lui Dumnezeu si pe pamant pace intru oameni bunavoire". Asa ca in viitor parintii de acolo care fac asemenea hartii absurde sa stie mai intai macar textul Sfintei Liturghii si sa nu mai scrie tot felul de absurditati pe acele hartii. |
stiati ca americanii au un cip pe care daca il pun undeva la creierul mic ai posibilitatea sa inveti in doua zile o limba straina ? la inceput si noi am luat in ras treaba cu cipurile ...insa ...scrie si in Biblie ca doar ce vor avea semnul fiarei vor putea cumpara sau vinde etc.
Maxi si Nano ,catelusii nostrii au cipul pentru ca in spania nu puteam sa le facem vaccinurile ,medicul veterinar nu il trata etc Acum reintorsi definitiv acasa vrem sa le scoatem cipurile ,lui Nano deja i s-a mutat cipul ,si eu am citit ca cipul te poate imbolnavi de cancer ,de aceea am hotarat sa mai asteptam pana facem cununia religioasa ,plecam in luna de miere (trebuie sa ii luam cu noi ) si apoi le vom scoate ! nu ma intereseaza ce zice america eu nu vreau cipul la animalutzele mele ,cu atat mai putin la noi ! cand am venit acasa am observat ca toata lumea este f incantata ca are card bancar ...noi nu ne-am scos aici nici un card ...noi suntem fericiti ca am scapat de ele ...insa cu deschiderea firmei a trebuit sa facem un cont bancar pentru firma ,dar nu am scos cardul ...oare de ce sunt toti asa de incantati ? pentru ca cipul iti simplifica viata (in aparenta) sotul meu are o vorba : diavolul iti da cu o mana ,si iti ia cu 3 inapoi ! pe mine una ma ingrozeste ideea ca ar putea sa bage la noii nascuti cipul fara ca noi sa ne dam seama ...adica sa ne dea copilasii in mana diavolului inca de la nastere ... ideea de noua ordine mondiala e legata de cipul acesta,pe care ne vor obliga sa il purtam toti ! numai ca noi oamenii suntem atat de disperati sa facem bani ,sa supravietuim ,nu mai avem timp de biserica si de rugaciune ,nu mai avem timp sa vorbim despre ceea ce se intampla in lume ...oare de ce ? asta e planul diavolului ,si din pacate fuctioneaza ! eu am semnat o petitie impotriva cipului ,insa ma intreb cat va conta ? se va face ce vrea america ! |
Citat:
Pacea de care cinta Ingerii in Cer nu este pacea din Dictionarul explicativ al L Romane..este cu totul altceva de care nici nu prea avem habar INCA |
domnule, daca cipul biometric pe care tzi-l implanteaza in trup, unii zic pe buna dreptate sau nu ca defapt nu e mare problema ca shi in cazul unor afectziuni medicii se folosesc de tot felul de implanturi in scop curativ, dupa implantuir, am impresia ca abea atunci vor veni cu infierarea cu laser pe mana sau pe frunte ce nu va fi vizibila sau poate va fi, dar ideea este ca oamenii obijnuitzi cu cipurile implantate nu vor protesta ci vor zice ca daca astea nu ne-au facut nimic atunci ce mare bai o fi o mica scriere cu laser pe trup, o numerotare sau o codificare... ca daca cipurile nu ne fac nimic atunci un cod de bare nevizibil decat cu aparatura speciala, ce poate sa-tzi afecteze?... vor entuziasma vazduhurile, vor manipula prostimea credula shi elevata, pentru bani, pentru sigurantza, vor zice ca e cel mai sigur pentru a te gasi daca te-ai pierdut, in caz de urgentza sau tot felul de motive "bune" shi astfel oamenii din lumea buna se vor pecetlui cu semnele sataniceshti shi vrajitoreshti care vor avea efect de seductzie in mase pentru inchinarea la satana... shi le va distruge sufletul caci prin asta se vor lepada de credintza primind oranduirea globalista de tip mason sau condusa de un fals mesia, dupa ce statele vor avea o conducere globalista, deja au... dupa razboiul sufletesc, deja este peste tot razboiul puterii shi al banilor spre distrugere shi nu spre pocaintza... nu shtiu exact ca nu-s prooroc dar la asta ma ashtept dupa toate informatziile de pana acum...
deci dupa implantari urmeaza infierarile sataniceshti cu laser ce nu se vor vedea dar vor fi vizibile fie pentru aparate... fie vor fi vizibile caci multzi vor da exemple ca nu se tem... mergand linishtitzi inainte pe drumul satanicesc... ||=||=||, cip, infierari nevazute zicand mereu ca asha e mult mai sigur shi ieftin... shi ca e in interesul nostru... spre binele nostru, pentru simplitate, pentru economii la buget, pentru tot felul de motive... nu shtiu exact ci deduc intuind functzie de informatziile de pana acum... asta imi da prin cap ca va fi... shi asha vor stapani tot ce mishca pe pamant, oricand fiind capabili sa te manipuleze dupa cum vor ei in mod terorist ascuns... sau chiar pe fatza... caci vor sustzine ca ei sunt vrednica..., dreptatea, ei sunt adevarul... ei sunt reprezentantza lui Dumnezeu... deci cam asta am priceput, ca dupa cipuire vor shtampila cu laser, cu cod satanicesc shi vrajitoresc avand efect de seductivitate shi inchinare shi slujire la satana shi traire in minciuni shi pacate... orientand omul spre judecatzi sadice, spre sadism shi batjocura, spre distractzie de raul altora facandu-te sa te crezi un ales, un osebit, flatandu-te cu istetzimea cu ispistetzirea... cu participarea la ceva important... defapt e minciuna introdusa in mase pe care totzi o cred... e bomba cu fum, fumigena desavarshita... e orbirea completa e iadul pe pamant... caci iadul vrea sa inghita mai ales pe creshtini, pe copii, inca de cand sunt in burta mamicilor... shi acolo vor actziona... sau mai inainte, inainte de noaptea nuntzii... inainte sau dupa botez... imediat ce li se va permite caci scopul lor este sa-shi creeze armatele pacatuirilor... caci oricepacatos este ushor de convins ca brusc sa se creada vrednic devenind razbunator pentru o falsa democratzie, un fals liberalism, o falsa dreapta credintza... deci intai cu pacatele cat de multe shi apoi cu mandria! ca vei crede ca ceea ce faci serveshte unor scopuri nobile... va fi un coshmar dar nu se va shtii caci e in ascuns caci va incerca sa-i inghita pana shi pe cei aleshi... din cer! caci nimeni nu shtie daca va trada sau nu, deci oricine este pasibil de a ajunje oricand satana oricat de sfant ar fi shi sau s-ar crede la momentul de fatza... "mantuindu-te" ei sau "mantuindu-te" singur "ajutat" de ei... defapt imbratzishand apostazia generalizata in care vei imbratzisha nemultzumirea distractiva shi cinica... judecatoria distractiva... autobarfa flatativa ce te freaca mereu la orgolii desharte... mintzind ca vina shi raul vine de la credintza... shi nu de la faptele tale cele rele, de la minciunile in care tzi-ai cladit viatza shi tzi-ai ascuns pacatele... caci vor zice ca nu exista pacate ci sunt ceva firesc, e in fire, e scris in gene... asha e firesc sa se intample shi ca iadul nu are moarte... deci sa acceptzi situatzia de fatalitate! sa mori shi sa pacatuieshti linishtit... |
Citat:
|
...
Citat:
|
cipurile sunt o mizerie sunt o privare de libertate a omului am auzit ca se poate face o cerere la politia municipala din motive religioase sa am buletin normal
|
Grav este ca unii profesori universitari de la teologie si chiar unii preoti sfatuiesc gresit credinciosii, sustinand, in contrast cu citatele din Apocalipsa cap. XIII, XIV si XV, ca putem sa ne insemnam cu 666, adica putem accepta microcip. Pai daca in Apocalipsa scrie asa si ca nu avem voie sa ne insemnam cu 666, de ce mai vin unii sa ne ameteasca spunand ca nu e asa. Ca sa-si castige osanda, probabil.
Vor unii sa serveasca sistemul si nu pe Dumnezeu, e alegerea lor. De aceea, e nevoie de discernamant, fratilor. Sa urmam pastorii cei buni care ne sfatuiesc spre mantuire, iar nu spre pierzarea sufletului nostru. |
Citat:
|
|
|
Citat:
http://dl.transfer.ro/01_Ioan_Enache...mar-55b008.avi Descărcați de aici un interviu cu Ioan Enache - Despre cipuri !!! |
Noutati- Big Brother
Mutat: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...041#post448041
................................. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:12:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.