Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Bravo, rusia inchide cazinourile (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6624)

andreicozia 01.07.2009 18:35:30

Bravo, rusia inchide cazinourile

http://www.mediafax.ro/externe/guver...l?3614;4603834

Basescu, baga la cap! Asa se scrie istoria si se protejeaza sanatatea poporului!

mihailt 01.07.2009 21:14:03

Foarte frumos.
La noi zodiacele,liniile erotice,jocurile de noroc sunt foarte prezente.
Rusia inchide cazinourile.
Romania pe de alta parte se pare ca duce o politica de inchidere a cailor ferate.
Fiecare inchide ce i se pare ca dauneaza societatii se pare.
:21:

C0rneliu 01.07.2009 21:18:13

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 149510)

Basescu, baga la cap! Asa se scrie istoria si se protejeaza sanatatea poporului!

Mda, interesant! Tinand cont ca jocurile de noroc sunt o adevarata industrie care pana la urma, urmei aduce anumite venituri statului... Nu stiu ce sa zic, e prea frumos ca sa fie adevarat! Oricum, daca se confirma, felicitari lor! :)

Anca-Miha 01.07.2009 21:25:43

Elena Udrea vrea sa atraga cazinourile pe litoral, acordandu-le facilitati fiscale!
http://www.mediafax.ro/economic/elen...l?1686;3812442
Dar nici rusii nu le inchid de tot, ci le muta in zone defavorizate. Oare nu au procedat si americanii la fel candva, mutandu-le in desert?

tigerAvalo9 01.07.2009 21:26:44

Singurul lucru bun care il face Rusia ca in rest e tara greselilor.

mihailt 01.07.2009 21:33:15

"Guvernul rus a oferit o singură opțiune legală proprietarilor de cazinouri, aceea de a-și muta activitățile în regiunile defavorizate ale țării, la aproximativ 6.500 de kilometri de Moscova.
Niciuna dintre regiunile defavorizate nu este pregătită pentru găzduirea cazinourilor, astfel că, de la 1 iulie, toate unitățile specializate în jocuri de noroc vor fi închise, mii de ruși rămânând fără locuri de muncă."
Acum nu imi dau seama cum in urma inchiderii cazinourile vor ramane "mii de rusi" fara munca.
Proabil in Moscova or fi fost vreo cateva sute de cazinouri.

IonutS 01.07.2009 21:56:04

Bravo lor.
La noi cati dintre politicieni sunt proprietari de cazinouri ?

windorin 02.07.2009 09:57:51

Eu cred ca rusii le inchid la ei si [COLOR=darkred]le deschid la noi[/COLOR], caci din zi in zi vad mai multe sali de jocuri de noroc si cazinouri. Parca au iesit ca ciupercile dupa ploaie in ultima vreme.

[COLOR=darkred]Este trist[/COLOR] faptul ca mii de lucratori (vanzatori, oameni de serviciu, etc) vor ramane fara locuri de munca, intr'o capitala cuprinsa de o asa'numita "criza", mai ales cand un loc de munca va fi greu de gasit. Desi pare o masura buna, nu stiu ce sa zic. O patima nu se vindeca anuland mijloacele, ci luptand cu ea in mod liber. Nu zic nici faptul ca anularea mijloacelor este ceva rau, insa mai bine este sa ai posibilitatea sa pacatuiesti, insa sa nu o faci.

sergiu 02.07.2009 10:36:48

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 149550)
Singurul lucru bun care il face Rusia ca in rest e tara greselilor.

Care sunt alea mai exact?

Marius22 02.07.2009 10:38:21

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 149646)
Eu cred ca rusii le inchid la ei si [COLOR=darkred]le deschid la noi[/COLOR], caci din zi in zi vad mai multe sali de jocuri de noroc si cazinouri. Parca au iesit ca ciupercile dupa ploaie in ultima vreme.

Zilele trecute, urmaream o stire in care se spunea ca Romania detine cel mai mare numar de sali de jocuri de noroc si cazinouri, dintre tarile Europei de Est. Daca in celelalte tari legislatia nu este atat de permisiva, la noi, din pacate, se pot infiinta cu prea mare usurinta.

Nevrednicul 02.07.2009 11:40:01

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 149646)
[COLOR=darkred]Este trist[/COLOR] faptul ca mii de lucratori (vanzatori, oameni de serviciu, etc) vor ramane fara locuri de munca, intr'o capitala cuprinsa de o asa'numita "criza", mai ales cand un loc de munca va fi greu de gasit. Desi pare o masura buna, nu stiu ce sa zic.

Cei care isi mancau banii in cazinouri sau bagau tot salariu la masinute sunt mult mai multi decat angajatii acestor unitati.

windorin 02.07.2009 12:11:22

Citat:

În prealabil postat de Nevrednicul (Post 149671)
Cei care isi mancau banii in cazinouri sau bagau tot salariu la masinute sunt mult mai multi decat angajatii acestor unitati.

Da, ai dreptate, insa acei angajati munceau pe rupte pentru un castig micut, din care traiau insa. Cu siguranta Domnul le va purta de grija, insa este greu tare.

Era mai bine si mai frumos daca omul ar fi avut [COLOR=darkred]dreapta masura[/COLOR].

Nevrednicul 02.07.2009 12:22:13

Nu se puteau impaca ambele parti. Asa ca s-a luat decizia care avantaja majoritatea,ceva de genu :)

andreicozia 02.07.2009 17:49:46

Ambele parti se pot impaca doar cind gindesti MIC, doar atunci impaci capra cu varza(asa cum este specific tarilor mici, cu fundul in doua luntrii), insa cind gindesti MARE prioritatea numarul unu devine sanatatea majoritatii, a omului, nu crearea de noi "locuri de munca" care duc la crima organizata, trafic de droguri, dezbinari de familie din cauza jocurilor de noroc si a adictiilor, a sinuciderilor care se tin lant din cauza acestor patimi
Ce sa-i faci, mai nou, rusii, in frunte cu cei doi, Putin si Medvedev, au ramas cu "prostul obicei" de a pune sanatatea omului inainte de profiturile a la Las Vegas.
Asa ca georgienii-evrei care detin majoritatea cazinourilor sa-si vada de hotiile lor la ei in Georgia,...numai ca nici acolo nu-i lasa...

Aici nu-i loc de drepata masura.
Drepata masura se aplica doar celor folositoare sufletului nu celor NIMICITOARE.

Daca ai pretentia ca esti ortodox, niciodata nu vei putea spune, :
Nu inchidem bordelul, ci doar reducem la jumatate numarul de prostituate

Dar se pare ca unii ortodocsi sunt altfel decit ceilalti

Anca-Miha 04.07.2009 22:28:26

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 149724)
Daca ai pretentia ca esti ortodox, niciodata nu vei putea spune, :
Nu inchidem bordelul, ci doar reducem la jumatate numarul de prostituate

Ar mai fi o varianta: dezcriminalizarea prostitutiei...

cristiboss56 05.07.2009 06:49:20

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 150227)
Ar mai fi o varianta: dezcriminalizarea prostitutiei...

Asta da "gândire" ortodoxă !

andreicozia 05.07.2009 19:37:47

Este trist cind cineva care vrea sa aibe dreptate intr-o discutie da intr-o extrema bizara si isi calca in picioare principiile de viata.
Anca, mai cu grija, si sa cintarim ceea ce scoatem pe gura

heaven 05.07.2009 19:55:11

Acum cativa ani de zile eram intr-o situatie critica din viata mea si imi cautam disperata un loc de munca.Intamplarea a facut sa mi se ofere sansa de a lucra intr-un cazino,mai precis la casieria acestuia.Parea un noroc nesperat ca am fost aleasa pentru ca acolo nu intra oricine,iar salariul era bun si ofereau chiar si cazare.
Aveam 23 de ani,eram mai naiva la varsta aceea,insa,in pofida acestui lucru,ceea ce am simtit intrand in acel loc chiar si pentru acel interviu a fost groaznic.Parca innotam intr-o mare de laturi,oamenii erau pervertiti pana in maduva oaselor,desi zambeau foarte frumos si pareau extrem de amabili.
Nimeni nu m-a influentat cu nimic,insa,sentimentul pe care l-am avut acolo m-a oripilat intr-atat,incat,a doua zi am decis sa dau cu piciorul acelui "noroc" nesperat si sa imi caut un alt drum,care intr-adevar s-a dovedit a fi benefic pentru mine si mi-a aratat ca sufletul imi este cel mai bun barometru in viata.

Anca-Miha 05.07.2009 19:56:43

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 150288)
Asta da "gândire" ortodoxă !

In caz ca nu esti la curent, prostitutia in Romania a fost dezcriminalizata, alaturi de incest. Avem si un topic pe acesta tema. este deci un fapt real! Doar nu credeti ca eu imi permit sa gandesc astfel de lucruri!

Anca-Miha 05.07.2009 19:58:52

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 150401)
Este trist cind cineva care vrea sa aibe dreptate intr-o discutie da intr-o extrema bizara si isi calca in picioare principiile de viata.
Anca, mai cu grija, si sa cintarim ceea ce scoatem pe gura

Andrei, faceam doar referire la o realitate romaneasca. Este intr-adevar trist ca am ajuns sa vedemprostitutia dezcriminalizata. Exista lege in acest sens.
M-as bucura daca v-ati informa, inainte de a arunca cu cuvinte...

andreicozia 05.07.2009 20:02:38

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 150408)
Andrei, faceam doar referire la o realitate romaneasca. Este intr-adevar trist ca am ajuns sa vedemprostitutia dezcriminalizata. Exista lege in acest sens.
M-as bucura daca v-ati informa, inainte de a arunca cu cuvinte...

Anca, hai sa nu exageram cu lucruri care nu se vor intimpla prea curind sau vreodata asa cum o facem arbitrar si la subiectul pasapoarte si aberatiile despre cipuiri in piele

C.tin 05.07.2009 20:27:41

O ciuperca a ajuns cosmarul maicutelor de la Agapia

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 149510)

Banii care se strang la impozit din astfel de surse (cazinouri, bordeluri, etc) au menirea sa ruineze o tara ortodoxa sau institutiile care le folosesc, daca sunt dintre cele de buna credinta...
Un mic exemplu, cat se poate de edificator in avem chiar in "curtea noastra". La Man. Aghapia!
Cu bani "europeni" (fondul PHARE) , deci si cu bani adunati de pe impozitul prostitutiei, drogurilor etc, unde acestea sunt legalizate, d-lor din dealul patriarhiei, vroiau sa renoveze chiliile maicilor de la Aghapia! Rezultatul actiunii lor il puteti citi pe urmatorul linc... Un cosmar!

http://www.ziare.com/O_ciuperca_a_aj...ia-806121.html

andreicozia 05.07.2009 20:46:34

Foarte interesant!
Celor care plingeau dupa impozitele percepute li s-a clarificat intr-o delcaratie a ministerului de Finante ca ceea ce se putea colecta reprezenta 0.38% din incasari deoarece restul era greu de reglementat si controlat.

Devastarea social cu implicatiile aduse de aceasta sunt insa de ordinul miliardelor de Euro, cheltuite de stat pentru tratamente, coruptie, crima organizata, prostitutie asa ca au hotarit sa trimita cazinourile in trei sau patru locatii in Siberia la ciucci si eschimosii crescatori de reni, ca pachete de stimulare a infrastructurii si economiei locale :)))

Anca-Miha 05.07.2009 21:08:17

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 150414)
Anca, hai sa nu exageram cu lucruri care nu se vor intimpla prea curind sau vreodata asa cum o facem arbitrar si la subiectul pasapoarte si aberatiile despre cipuiri in piele

http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=5848
Legea exista; a fost votata.

andreicozia 05.07.2009 22:33:12

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 150438)

In Romania?..arata-mi si mie proiectul de Lege

cristinamaria 05.07.2009 23:03:47

Sa nu fim naivi!

Este vorba de proiectul noului Cod Penal, care practic lasa neincriminate prostitutia si incestul, si incrimineaza doar proxenetismul si incestul doar daca este insotit de viol. Acest Cod Penal nu a fost inca adoptat, dar proiectul cu aceste modificari a trecut prin Comisia de Dialog Social.

In ceea ce priveste cazinourile din Rusia, nu as merge atat de departe incat sa afirm ca aceasta decizie a Rusiei este una motivata moral, sau ortodox. Rusia este o tara cu un procent urias de ateism, mai mare decat orice tara din Europa. Decizia lui Putin de a muta cazinourile este motivata pur economic. Majoritatea statelor occidentale limiteaza prin legislatie sau costuri posibilitatea deschiderii de cazinouri pe teritoriul lor, lasand tarilor mai sarace aceasta "posibilitate", in principal pentru a scoate activitatile de spalare a banilor afara din tarile lor. Rusia nu va inchide cazinourile deoarece castiga prea multi bani din asta, tot ce vor ei sa faca este sa "ridice" economic zonele defavorizate pe banii Georgiei, cu care sunt in conflict, si care primeste bani europeni. Tot ce cititi in presa este doar o campanie de imagine (scena cu pierderea locurilor de munca este induiosatoare). georgia va protesta public, dar nu va intarzia sa foloseasca aceasta oportunitate de a-si deschide cazinouri in zonele respective. Si ei castiga prea multi bani din asta. Si Europa are tot interesul sa finanteze aceste cazinouri, prin intermediul Georgiei, deoarece si Europa castiga mult din asta (asta e una din principalele metode de spalare a banilor). Este o decizie pur economica si politica. Nu am intalnit in istorie multe state care sa ia altfel de decizii.

cristinamaria 05.07.2009 23:13:31

In ceea ce priveste prostitutia, nu ar trebui pusa in aceeasi oala cu jocurile de noroc. Probabil ca statul a lasat-o neincriminata pentru de acest viciu se "bucura" numeroase capete luminate ale conducerii statului nostru, si daca vreunul este prins in flagrant (s-a mai intamplat) nu ar comite o ilegalitate ci doar un act imoral, nesanctionat insa de lege. Motivul pentru care prostitutia nu s-a si fiscalizat, adica nu se colecteaza impozite de la curve, este acela ca nu exista aparat de colectare si monitorizare a acestei activitati, iar sa creezi unul ar fi scandalul prea mare. Totusi proxenetismul este condamnat legal, tocmai pentru a lasa posibilitatea proxenetilor sa "contribuie material" la inchiderea ochilor de catre organul de control. Cu alte cuvinte daca proxenetul contribuie, este prinsa doar prostituata, si cum nu e penal, nu pateste nimic. Daca nu contribuie, organul va da un exemplu comunitatii punandu-l sub acuzare, pana ce il determina sa contribuie si apoi il scot de sub acuzare. Imi este foaaarte greu sa cred ca vreunul din aceasta categorie nu va contribui. Contributia acestuia este practic impozitul. Retinut la sursa.

andreicozia 06.07.2009 03:04:26

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 150475)
Rusia nu va inchide cazinourile deoarece castiga prea multi bani din asta, tot ce vor ei sa faca este sa "ridice" economic zonele defavorizate pe banii Georgiei, cu care sunt in conflict, si care primeste bani europeni.

nu va intarzia sa foloseasca aceasta oportunitate de a-si deschide cazinouri in zonele respective.

Nu am intalnit in istorie multe state care sa ia altfel de decizii.

Asa este,bravo lor, este o manevra de o anvergura si finete chiar ca rar intilnita la vre-un stat: sa recanalizeze banii NATO SI UE ai georgienilor la comunitatile insulare din nordul inghetat, gen celor din filmul Ostrov :))
Cum le rinduieste Dumnezeu pe toate !

andreicozia 06.07.2009 03:08:26

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 150478)
In ceea ce priveste prostitutia, nu ar trebui pusa in aceeasi oala cu jocurile de noroc. Probabil ca statul a lasat-o neincriminata pentru de acest viciu se "bucura" numeroase capete luminate ale conducerii statului nostru, si daca vreunul este prins in flagrant (s-a mai intamplat) nu ar comite o ilegalitate ci doar un act imoral, nesanctionat insa de lege. Motivul pentru care prostitutia nu s-a si fiscalizat, adica nu se colecteaza impozite de la curve, este acela ca nu exista aparat de colectare si monitorizare a acestei activitati, iar sa creezi unul ar fi scandalul prea mare. Totusi proxenetismul este condamnat legal, tocmai pentru a lasa posibilitatea proxenetilor sa "contribuie material" la inchiderea ochilor de catre organul de control. Cu alte cuvinte daca proxenetul contribuie, este prinsa doar prostituata, si cum nu e penal, nu pateste nimic. Daca nu contribuie, organul va da un exemplu comunitatii punandu-l sub acuzare, pana ce il determina sa contribuie si apoi il scot de sub acuzare. Imi este foaaarte greu sa cred ca vreunul din aceasta categorie nu va contribui. Contributia acestuia este practic impozitul. Retinut la sursa.

Da, din pacate o alta caracteristica a tarisoarelor mici si flaminde...aceea de a stoarce bani din orice indiferent de cit de urit pute si de cit de mult puroi iese impreuna cu banii astia asa cum preciza si C-tin

cristinamaria 06.07.2009 22:29:00

Gresesti. asta nu e o caracteristica a tarisoarelor mici si flamande. In aceste tarisoare acest tip de probleme sunt mai vizibile, pentru ca nu suntem inca atat de performanti la camuflaj ca statele mari si dezvoltate. Puroi insa iese muuuult mai mult in statele mari si dezvoltate. Multe din tarisoarele mici si flamande sunt folosite ca piete alternative tot de tarile mari si dezvoltate. Daca prostitutia e legala intr-o tarisoara mica, ne-am putea trezi brusc cu un foarte mare aflux de turisti straini, dintr-o tara mare si civilizata, unde prostitutia e "drastic" sanctionata de lege, din considerente "morale" desigur. Daca insa sapam sa vedem cine a facut lobby pentru legalizarea prostitutiei, putem avea surpriza sa ajungem foarte departe, peste mari si tari, departe chiar de granitele tarisoarei mici si flamande.

andreicozia 06.07.2009 23:51:26

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 150804)
Gresesti. asta nu e o caracteristica a tarisoarelor mici si flamande.

Serios, atunci a cui caracteristica este daca nu a tarilor mici si flaminde , concluzie la care ai ajuns chiar tu prin frumoasa si adevarata expunere dar in care in final te contrazici cind afirmi ca aceste lobby-uri pentru Romania, Bulgaria, etc se fac de catre tot felul de lichele de peste mari si tari care vor sa anihileze cu orice pret crestinitatea si in special ortodoxia.
Am si numele acestor indivizi, dar nu are rost sa postez aici.

Deci imi pare rau ca te dezamagesc dar faptul ca acceptam aceste conditii virite pe git de cei de departe ne baga in categoria de tarisoara mica si flaminda. Deci ne invirtim cu explicatiile in jurul cozii.

In mare contrast vine cu viteza din urma Rusia care dupa cum vedem nu a acceptat nici un fel de lobby de peste mari si tari si nu numai atit. Putin le-a dat frumusel papucii tuturor lichelelor si sugatorilor de singe care s-au aciuit ca capusele in timpul lui Eltzin si s-au declarat cei mai bogati oameni pe pamint in timp ce milioane de angajati nu-si primeau salariile.
Acolo da vointa si putere de decizie!
Bravo lor si exemplul pe care-l dau de tara MARE si cu CREDINTA IN DUMNEZEU MARE!

cristinamaria 07.07.2009 00:09:04

Gresesti cand afirmi ca Rusia este o tara cu mare credinta in Dumnezeu. Este tara cu cel mai mare procent de ateism din Europa. Nici una din deciziile lor nu este motivata de morala crestina si de altfel nici o tara din lume, chiar daca se declara crestina, nu ia decizii de politica externa pe baza moralei crestine (eu nu cunosc, daca ai tu exemple as fi curioasa sa le aflu, tot ai spus ca femeile sunt curioase pe un alt topic). Rusia este intr-adevar o putere, si ca orice putere, se comporta abuziv in relatiile sale cu tarisoarele mici si flamande, iar in raport cu Rusia cam orice tara poate fi considerata cel putin mica, daca nu si flamanda. Oricum foamea Rusiei, chiar daca e o tara maaare, ar fi foarte greu de depasit si e departe de a fi otara civilizata (au o rata a analfabetismului enorma, cred ca si asta e cea mai mare din Europa).

Faptul ca "acceptam" este o exagerare, presupune ca am putea sa nu acceptam, ceea ce nu e adevarat. Libertatea si democratia in tarile mici sau mari este, dupa cum probabil sti, o frumoasa poveste romantica. destinul tarii noastre nu este in totalitate determinat de ceea ce dorim noi ca popor sau cei care ne conduc. De regula cei care ne conduc au ajuns sa ne conduca tocmai pentru ca au acceptat sa tina cont de dorintele unor tari mari si civilizate, cum le numesti tu, sau chiar a unor structuri supra-statale. Faptul ca tarisoarele mici sunt flamande o fi adevarat, dar foamea lor tot din afara vine. cam tot ce s-a furat in ultimii 20 de ani in Romania a ajuns tot afara (si nu dau cifre ca nu m-ar crede nimeni). Vilele, masinile de lux si copii de bani gata pe care le vedem noi in tara si ne declaram indignati reprezinta sub 15% din tot ce s-a furat (se cheama comision din vanzare - toti agentii de vanzari primesc asa ceva, si conducatorii nostri tot in aceasta categorie intra). Nu iti imagina ca avem atat de multe optiuni din care sa alegem, si chiar daca am avea, este de presupus ca alternativele la ceea ce vedem si traim in prezent ar fi mult mai rele.

Deci sa ne rugam, zic, caci altfel nu putem oricum influenta lucrurile.

cristinamaria 07.07.2009 00:10:40

Ai cumva filmul Ostrov cu subtitrare? Mi-l poti da si mie?

andreicozia 07.07.2009 18:13:35

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 150825)

Eu il am pe DVD insa se poate descarca si de pe net.
Nu mai am adresa. S-a discutat mult despre acest film parca pe topicul Massmedia si se dadeau si adrese de descarcare.

Are cineva aceasta adresa?

Cristina, locuiesti in Bucuresti?

andreicozia 07.07.2009 19:28:16

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 150825)

Incearca aici:
http://laurentiudumitru.ro/blog/2009...btitrat-in-ro/

daca nu merge, du-te pe cautare google unde gasesti tot felul de trimiteri

cristinamaria 07.07.2009 22:45:58

Da, locuiesc in Bucuresti, multumesc de adresa, am sa incerc sa il descarc. Daca stii de asemenea de unde pot obtine filmul Maestrul si Margareta m-as bucura foarte tare.

andreicozia 07.07.2009 23:26:03

Maestrul si Margareta il poti gasi pe un Torent. Ultima ecranizare in serial m-a lasat masca de cit de bine jucat si profund a fost realizat. Trebuie sapat adinc pentru a gasi subtitrarile. Exista situri speciale NUMAI pentru subtitrari.

Dialogul si schimbul de idei intre Pilat si Iisus sunt bine gindite de marele M Bulgakov dpdv crestin...si mai ales jocul de mimica si priviri este fascinant

cristinamaria 09.07.2009 02:21:16

Ai citit romanul? Se spune ca este cel mai bun roman scris vreodata. Eu nu l-am putut citi, adica l-am inceput dar avansez foarte incet, mi se pare extraordinar dar dupa 12-14 ore de munca e greu sa te concentrezi la asta. Stiam de film ca este foarte bun si vreau neaparat sa il vad.

Ai vazut Indoiala (Doubt)?

andreicozia 09.07.2009 22:15:55

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 151473)
Ai citit romanul? Se spune ca este cel mai bun roman scris vreodata. Eu nu l-am putut citi, adica l-am inceput dar avansez foarte incet, mi se pare extraordinar dar dupa 12-14 ore de munca e greu sa te concentrezi la asta. Stiam de film ca este foarte bun si vreau neaparat sa il vad.

Ai vazut Indoiala (Doubt)?

Prima tentativa de a-l citi a fost la sfirsitul liceului insa eram prea verde si fara experienta ca sa-l pot cuprinde, am fost tentat mai mult de entuziasmul aratat de mama mea si citatele cu care ma bombarda, insa de abia pe la 28 ani fiind in tranzit... am inceput sa-i inteleg esenta.

Nu , Nu l-am vazut, este tot rusesc? din ce an?
O sa-l caut

Dar tu ai vazut Nostalgia?

Nevrednicul 10.07.2009 00:48:11

Citat:

În prealabil postat de cristinamaria (Post 151473)
Ai citit romanul? Se spune ca este cel mai bun roman scris vreodata.

Ce roman??

Ora este GMT +3. Ora este acum 14:52:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.