![]() |
Maria, femeia sfanta a musulmanilor
Islamul vorbește despre Iisus ca fiul unei fecioare, pe nume Maryam. Coranul o consideră cea mai deosebită femeie și amintește de așa numita Maryam în două locuri . Textele oferă multe informații despre Fecioara Maria, arătând-o ca aleasa lui Alah, din care s-a născut Iisus și care a fost îngrijită la templu de Zaharia. Ea este numită "semnul lui Dumnezeu", care și-a păstrat fecioria pentru El. De asemenea , în religia budistă , Fecioara Maria este asociată cu Kuan-Yin , un personaj care se bucură de mare cinstire în rândul chinezilor. Pentru noi creștinii Ortodocși , Fecioara Maria este un model de sfințenie, de smerenie, de ascultare față de Dumnezeu și de dăruire față de Dumnezeu. <<Preasfântă Fecioară Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi ! + >>
|
Citat:
Nu ti se pare ca asa procedeaza si diavolul ca sa ii cazi in capcana ? Iti da 10 % adevar ca sa te convinga , apoi iti toarna 90% minciuni ca sa te amageasca , sa te abata de pe drumul drept si sa pierzi definitiv mantuirea . |
Valoarea femeii la Islam
este infima. Nu numai ca si azi in multe locuri se plateste parintilor ei "mohar" plata ca fie cumparata fica lor cu camile, oi,capre si altele.
Femeia musulmana nu are in casnicie nici un drept. In fiecare moment, sotul nemultumit poate sa declare de trei ori: "esti alungata" si femeia trebuie sa lase totul inclusiv copii si sa plece la familia ei care nu o data nu vrea sa o primeasca. Sotia este propietatea barbatului si el are drept sa o "educheze" uneori cu bataia. Femeile nu au drept la mostenire. Daca parinti mor si au copii,numai barbatii se impart cu mostenirea. Dupa legea Islamica,femeia care este suspecta sau este vinovata de adulter,pedeapsa ei este sa pie omorata cu pietre pe timp ca barbatul cu care a avut relatii nu i se intampla nimica... Ce stiti voi femei crestine. Voi aveti drepturi care femeile musulmane nu ar avea nici in vis... |
http://stiri.rol.ro/content/view/365217/10/
Bine ca el isi ia un card de neveste si le tine pe toate la gramada in casa (intre neveste si intre fratii de tata este o adevarata ura). La ce folos ca o cinstesc pe Fecioara Maria (desi nu cred ca o cinstesc) daca femeile sunt bataia lor de joc. Eu am vazut aici araboaice gravide care umblau la 35 de grade cu pardesiu negru si broboada neagra in cap si pantofi de toamna tarzie in picioare. Pai aia nu e bataie de joc de nevasta si de copilul tau? Bravo turcilor din partea de vest ca au reusit sa dea drepturi femeilor. |
Citat:
Eu sunt crestina ortodoxa, dar cunosc f bine Islamul, si-l respect ca religie...si DA, avem acelasi Dumnezeu...stiti oare ce inseamna Allah in araba? Allah = Dumnezeu.... |
De unde stii tu ca nu am citit curanul?
Tu gândesti ce spui? Cum a aparut curanul? Daca nu e de la Dumnezeu de la cine e? |
Lol,cum poti sa spui ca islamismul poate cinsti o femeie:)).Daca citesti vreo 2 pagini din Coran,iti dai seama imediat ca este o religie misogina,in care femeile sunt privite ca niste simple accesorii.
|
Citat:
Mai era unu' pe aici care zicea ca e crestin ortodox si era impotriva Preotilor si Sfintelor Icoane. Cum poti "respecta" aceasta "religie"? Prin afirmatia ta, inteleg ca respecti islamul adica minciuna, deci inclusiv pe tata minciunei adica dracu. Bravo mai! |
Citat:
Si tot aici,citind alte postari,scrise de altii,daca Mahomed a fost trimisul lui Dumnezeu (ISUS HRISTOS ESTE DUMNEZEU),se poate sti daca invatatura sa ( cea adusa de Mahomed),CONTINE PORUNCILE MINTUITORULUI.Daca le contine este trimisul lui Dumnezeu,daca nu le contine,nu este trimisul Sau.Si pot sa stie aceia care cunosc Coranul,caci multi doar au ...auzit. PS:e doar o parere personala (nu cunosc Coranul) Amin. |
Citat:
Am ajuns noi crestinii ortodocsi sa ne asemenam cu islamul.... Draga mea...tu chiar nu intelegi si nu filtrezi nimic din ceea ce citesti? |
Pai daca stai sa te gandesti putin,o sa-ti dai seama ca toate religiile de origine iudaica au o tenta de misoginism,asa ca da poti gasi destule asemanari intre islamism si ortodoxie.
|
Citat:
|
Amice,cu greu se poate discuta cu tine.Cum adica islamul e lucrarea diavolului?Islamul,ca si celelalte religii e lucrarea omului si a imaginatiei acestora,dar tu oricum nu vrei sa accepti asta.Insa mai incet cu declaratiile de genul asta,faptul ca tu judeci lucrurile din perspectiva ortodoxa,nu-ti da automat dreptate,chiar te impinge catre o subiectivitate excesiva.
|
Citat:
|
Citat:
PS:..El este ascuns in poruncile Sale.Si se vede daca IMPLINESTI poruncile,iar ce se vede,FARA implinirea poruncilor,este ''ceva''care s-a prefacut in inger de lumina. Spre sfirsitul vietii sale,Mahomed a aprobat/pus mina pe sabie,dar nu mai era cine fusese,si invatatura sa a ramas.Dar fractiunile violente religioase,trag pe aceasta,din viata lui,pentru a justifica violenta.Mai multe nu stiu. Amin. |
mohamed a fost un individ redus mintal si cu probleme psihice: narcisism, sindromul obsesiv-compulsiv (obsesia superstitioasa cu reguli si numere), epilepsie, halucinatii, acromegalie (libido crescut). El a fost unul din numerosii mincinosi care au inventat o asa zisa carte revelata, asemenea fondatorului mormonismului sau, în tara noastra, a miscarii de la Pucioasa.
curanul e o carte deosebit de stupida, nu e nici o ide originala, doar o repetare infantila de amenintari, promisiuni, impunerea unor reguli absurde. Dintre învataturile antihristice si imorale ale curanului sunt: -Negarea divinitatii lui Hristos si a dogmei Treimii: 5:72 Necredinciosi sunt aceia care spun "Dumnezeu e Mesia, fiul Mariei!"... 5:73 Necredinciosi sunt si aceia ce spun "Dumnezeu este treimea din trei" caci nu exista alta divinitate decât allah cel unic... Vezi si 4:171, 5:74 si 9:30 -Negarea Rastignirii si Învierii Domnului 4:157 ...ei nu l-au omorât, nici nu l-au rastignit pe cruce, ci a fost facut [altcineva] sa semene cu el! ... -Porunceste poligamia 4:3 ...luati de sotii pe acelea care va plac dintre femei - doua, trei sau patru, dar daca va temeti ca nu veti fi drepti [cu ele], atunci [luati] una singura sau ce se afla În stapânirea mâinilor voastre (femeile sclave) -Îngaduie pedofilia (casatoria cu fetite prepuberale) 65:4 Si daca aveti îndoieli în privinta perioadei de asteptare pentru muierile care nu mai nadajduiesc sa aiba ciclu, aceasta este pentru ele de trei luni si asemenea pentru cele ce nu au înca ciclu. -Binecuvinteaza sclavia si violarea sclavelor casatorite cu alti barbati 4:24 [Asemenea, va este oprit sa luati] femeile casatorite, afara de acelea care se afla sub stapânirea dreptei voastre -Porunceste razboiul împotriva necredinciosilor, binecuvinteaza luarea de prazi si de sclavi femei si copii ale învinsilor. Un capitol întreg din curan, capitolul 8 se numeste "Prazi de razboi" http://www.maktabah.org/files/Quran/...n-Romanian.pdf Nu am timp acum sa aduc citatele care poruncesc macelarirea necredinciosilor, umilirea lor si altele. |
Asa, unde e duduia asta care sustine ca a citit ea Coranul si a umplut-o de respect?
Nu e primul caz care spune ca vai a citit Coranul si ca ce carte minunata este si ca sa nu-i judecam pe musulmani...oameni care habar nu au de nimic, nu au citit nici Biblie nici coran, sa nu mai spun de cartea de istorie de la clasa a IV a. Ca daca ar fi facut-o ar fi inteles mai multe..... |
Citat:
Amin. |
Citat:
|
Citat:
Nu vad ce legatura arte evolutionismul cu acest topic. Ce am spus despre mahomed, inclusiv cu acromegalia, e bazat pe o carte care analizeaza personalitatea acestui individ: http://www.faithfreedom.org/book.htm |
Citat:
Cand faci un asemenea discurs, nu simti ca parca te misti pe nisipuri miscatoare? |
Citat:
|
fa tu click pe linkul dat de mine si o sa întelegi de ce am zis acel lucru despre acromegalie. Nu avea sens sa ma refer la aspectele fizico-morfologice provocate de aceasta boala.
|
Nu a trebuit decat sa citesc decat 2 randuri,ca sa-mi dau seama ca cel ce a scris cartea are o atitudine partinitoare si se foloseste de termeni pseudostiintifici pt. a impresiona naivii.Intre cartea respectiva si romanele lui Dan Brown,nu exista nicio diferenta din punct calitativ.
|
Parerea ta nu are nici o importanta, esti doar un troll care a fost banat cel putin o data si sper sa fii banat din nou în curând.
Eu scrisesem pentru ceilalti. |
Eu sunt troll?Eu am inceput sa vin cu acuzatii nefondate la adresa islamismului?Ma frapeaza faptul ca multi atei sunt banati pt. ca aduc niste critici de bun simt la adresa crestinismului,iar fanaticii ce urla ca din gura de sarpe at. cand vine vb. de alte religii sunt torelati cu nonsalanta.
|
APOCALIPSA LUI IOAN - CUVÂNT AL LUI SATAN
NUMĂRUL 666 Ceea ce veți citi acum vă va șoca nu numai pe Domniile Voastre, ci omenirea întreagă, căci astăzi, Cuvântul lui Dumnezeu dezvăluie, pentru prima oară, un adevăr zguduitor. La mai mult de 1700 de ani de la cunoașterea și introducerea ei în Sfintele Scripturi, „Apocalipsa lui Ioan”, cunoscută și sub numele de Apocalipsa Sfârșitului Lumii, mai sperie și astăzi, întreaga omenire. Și pe drept cuvânt. Numai că, adevărul acestei Apocalipse este cu totul altul. Toată omenirea trebuie să știe: APOCALIPSA LUI „IOAN”, NU ESTE CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU. EA ESTE, ÎN ÎNTREGIME, CUVÂNTUL TAINIC ȘI BLESTEMUL LUI SATAN, DEMONUL RĂULUI ȘI AL INFERNULUI, CUVÂNT INTRODUS PRIN MARE ÎNTUNECARE, ÎNTRE SCRIPTURILE CELE SFINTE ALE NOULUI TESTAMENT, CU SCOPUL DISTRUGERII PLANETEI PĂMÂNT ȘI A ÎNTREGULUI UNIVERS AL LUI DUMNEZEU. Fiind Cuvântul lui Satan, iar Satan, creatorul și stăpânitorul lumii infernale, cuvintele Apocalipsei au fost scrise ascuns, tainic și cifrat, pentru a se împlini, chiar și după căderea lui Satan și a aduce, în chiar acest timp, distrugerea planetei Pământ. Fără de intervenția lui Dumnezeu, Apocalipsa lui Satan ar fi prăbușit până astăzi, nu numai Pământul, ci lumea întreagă, în abisul pieirii infernale. Ascunderea Cuvântului lui Satan în chiar Scriptura Sfintei Evanghelii a Mântuitorului, arată cât de uriașă și de diabolică este puterea și lucrarea Răului, căci, prin însăși credința oamenilor în Cuvântul Satanic al Apocalipsei, omul este pe cale să-și distrugă, el însuși, planeta. Dacă Cuvântul lui Dumnezeu a creat Cerurile și Pământurile, iată că și Cuvântul lui Satan, a creat o lume întreagă, opusă celei a lui Dumnezeu, un imperiu al demonilor și duhurilor satanice. Căci, prin puterea infernală a Cuvântului său, Satan, a devenit aproape la fel de puternic ca însuși Dumnezeu. De aici vine și marele pericol pe care îl are Cuvântul lui Satan, ascuns prin lucrare diabolică, în însuși Cuvântul Noului Testament. Și, mai este încă o taină, pe care Cuvântul lui Dumnezeu o descoperă astăzi lumii oamenilor: Prin nașterea sa, fiecare om primește și o parte din Cuvântul și puterea de creație a lui Dumnezeu. Asta înseamnă că și omul devine un creator, în numele Tatălui Dumnezeu. Acest fapt este minunat, atât timp cât omul este însuflețit doar de gândul și de puterea iubirii Tatălui ceresc, căci creația omenească se alătură Creației celei Mari a lui Dumnezeu. Ce se întâmplă, însă, când, în locul sfințeniei Cuvântului lui Dumnezeu, omul, robit Răului celui Mare, folosește Cuvântul lui Satan, Cuvântul morții, al catastrofelor și blestemelor infernale, al demonilor, monștrilor și al duhurilor pustiirilor? Vedeți, dragii Mei, prin puterea Dumnezeirii Cuvântului, Ler Domnul a creat Lumea întreagă, Cerurile și Pământurile cele Sfinte. Numai că și Satan, prin puterea Cuvântului Răului, a creat Lumea Răului, Cerurile și Pământurile duhurilor și demonilor Infernului. Iată că, după cum prin Cuvântul Iubirii, dat oamenilor, Dumnezeu vrea să înflorească Pământul, prin Cuvântul Morții Infernale, Satan vrea să distrugă, nu numai Pământul ci, întreaga Lume. Și, pentru aceasta, s-a folosit și de puterea demonică a Cuvântului infernal al Apocalipsei. Căci, fiind Cuvântul lui Satan, Apocalipsa este atât de diabolic „scrisă”, încât, prin citirea și credința în împlinirea Cuvântului Apocalipsei, creștinii înșiși fac jocul Demonului, distrugând complet omenirea și planeta întreagă. Cât despre tainicul număr 666, aflați că și acesta, este taină mare. 666 este semn satanic, prin care și sub care, se ascunde, prin puterea infernală a Cuvântul lui Satan, ascunsă în el și aruncată ca un blestem peste vreme, prin chiar Cuvântul Apocalipsei lui Ioan. 666 este lucrare de fenomenală măiestrie diabolică, în întregime, Cuvânt al lui Satan. Nu uitați pașapoartele biometrice, prin care, blestemul satanic vrea distrugerea întregii civilizații a omenirii. Căci, sub acest număr, precum în întreaga Apocalipsă, se ascunde însăși comanda satanică a mecanismului de distrugere și de autodistrugere a oamenilor, a Pământului și a universului întreg. Împlinirea Cuvântului Infernal, ascuns în Apocalipsă și în numărul 666, înseamnă căderea Sfintei Treimi, a întregii Dumnezeiri a Împărăției Cerurilor lui Iisus Hristos. Înseamnă moartea Universului, poruncită și îndeplinită de Cuvântul lui Satan. Căci Satan a cunoscut o mare taină: Pământul este astrul cel mai important al lui Ler Dumnezeu, iar distrugerea lui poate provoca căderea întregii Creații dumnezeiești, aruncând în pieire satanică toate Cerurile și Pământurile. Deci, frații Mei dragi, citirea și credința în cuvintele acestei Apocalipse, înseamnă întruparea, prin Cuvântul lui Satan, a poruncii infernale de distrugere a Universului. De-aceea, dragii Mei, credeți în Iubirea lui Dumnezeu și nu în Cuvântul morții demonice! Nu mai citiți această Apocalipsă, căci, citind-o, se multiplică puterea infernală a Cuvântului lui Satan, poruncind Moartea și Pieirea Pământului! DRAGII MEI, LUAȚI AMINTE! CUVÂNTUL APOCALIPSEI NU VESTEȘTE, CI PORUNCEȘTE SFÂRȘITUL LUMII! NU PORUNCIȚI, PRIN CUVÂNTUL ȘI CREDINȚA ÎN CUVÂNTUL LUI SATAN, PIEIREA OAMENILOR, A PĂMÂNTULUI ȘI A LUMII ÎNTREGI! Dragii Mei, Satan, și întreaga Împărăție Satanică au căzut. Și, cu el, a căzut și întreaga putere a Cuvântului său, înafară de cuvântul și taina numărului ascuns în Apocalipsă. Căci, chiar dacă puterea de distrugere a Cuvântului lui Satan din Apocalipsă, s-a micșorat prin căderea Demonului, puterea Cuvântului Răului nu a pierit de tot, ci, este încă vie în Cuvântul Apocalipsei și, lucrează mai departe, împlinirea morții și pieirii veșnice. Cunoașterea acestei taine și a marelui pericol în care trăiește omenirea a fost și motivul Revenirii lui Iisus Hristos, în acest timp, pe Pământ, spre Lupta cea Mare cu Împărăția lui Satan și spre oprirea prăbușirii Pământului și a întregii Creații Dumnezeiești, în abisul infernal. De aceea, Domnul și Dumnezeul nostru, a hotărât doborârea definitivă a lui Satan și prezentarea acestuia, la Judecata cea Mare a lui Iisus Hristos. Trist este, că, până la un anumit punct, Cuvântul Apocalipsei lui Satan, s-a împlinit, împreună cu multe din catastrofele poruncite de Cuvântul Răului cel Mare. Și, chiar și întreg Cuvântul Apocalipsei s-ar fi împlinit, distrugând totul, dacă Iisus Hristos nu ar fi învins Puterile Infernului. De aceea, Ler Dumnezeu cheamă întregul popor al Pământului, la credință și rugăciune, la iubire frățească și uniune sfântă, la pace și la înțelegere, sub semnul Sfintei Sale Cruci. Căci, Răul și urmele Răului din Univers pot fi oprite numai de Cuvântul lui Dumnezeu, în momentul în care toți oamenii Pământului sunt ca într-un gând, împreună cu Dumnezeirea lui Iisus Hristos. Iată cum vorbește Cuvântul lui Dumnezeu: „ EU, IO IISUS HRISTOS CEL SFÂNT, DUMNEZEUL CERURILOR ȘI PĂMÂNTURILOR, L-AM DOBORÂT PE SATAN ȘI TOATĂ PUTEREA DUHURILOR ȘI DEMONILOR SĂI. SATAN A CĂZUT ȘI AȘTEAPTĂ JUDECATA CEA MARE. VOUĂ, OAMENILOR PĂMÂNTULUI, VĂ PORUNCESC SĂ MĂ AJUTAȚI, FIECARE CUM POATE, CA, PRIN IUBIREA, CREDINȚA ȘI PUTERILE VOASTRE, SĂ DOBORÂM ÎMPREUNĂ URMĂRILE MONSTRUOASE ALE STĂPÂNIRII SATANICE ASUPRA OAMENILOR ȘI ASUPRA PĂMÂNTULUI MEU CEL SFÂNT ! ” Eu, Io Iisus Hristos Ler Dumnezeu, Împăratul Cerurilor și Pământurilor. |
Citat:
Nu te supara dar tot ce ai scris aici nu are nici o legatura cu topicul . Sa revenim deci la subiect . |
Citat:
Sa stii ca satan nu e chiar asa de puternic cum ai tu idee, ca ar fi in stare sa darime imparatia LUI DUMNEZEU asta e de domeniul imaginatiei (lui satan). Ca sa stii si tu satan este fiul (fii Lucifer,Ahriman si mai sint)LUI DUMNEZEU si se supune puterii LUI DUMNEZEU ,dar nu se supune puterii oamenilor ci vor sa ne stapineasca, pe noi nu pe DUMNEZEU. Daca toata omenirea va cadea in pacat asta nu inseamna ca toata creatia va cadea. Esti prea subiectiv cind vorbesti de oameni si ii vezi prea sus si credema ca nu sint chiar sintem destul destul de jos. |
Cit timp in raiul musulmanilor o sa fie femei cu sini rotunzi si baieti cu ochi negri care o sai serveasca cu vin nu putem spune ca e o cale buna sau o invatatura venita de la DUMNEZEU.Fecioara Maria va fi pomenita de toata lumea nu numai de musulmani.
|
mare dreptate ai !!! dar putine femei stiu adevarul despre islam, si mi-e mila de ele.
doamne ajuta Citat:
|
Citat:
|
da, asa e
dar copii sunt ai mamei, si nu a tatalui !!!
femeile in islam n-au nici un drept, doar daca e sotzul bogat poate primi aur !!! Citat:
|
Citat:
|
ok
va dau dreptul la replica, as avea rugamintea sa postati versete din qu'ran cu drepturile femeilor in islam. va rog !!
Citat:
|
Citat:
|
Din cate am citit eu in el, si femeile au drepturi si mai multe decat m-as fi asteptat.
Insa nu stiu in ce masura ele se si aplica. Eu respect femeile musulmane si le admir tzinuta, nu as vrea sa le vad renuntand la decenta si eleganta lor (imi place valul, de exemplu), dar as vrea sa fiu sigura ca sunt libere sa aleaga asta, si ca nu sunt constranse de familie sau de societate (daca nu faci x y z esti o curva si nu te mai ia nimeni de nevasta). Ca daca nu fac scoala si stau acasa sa se ocupe de familie, e alegerea lor, si nu ceva impus. Ca se bucura de aceleasi drepturi in cadrul CUPLULUI ! Nu ca barbatul are voie orice, iar ea nu are voie nici sa cracneasca. Iar faptul ca au ucis o femeie cu pietre e adevarat, a fost la stiri. Chiar de ar fi o practica restransa, nu are nici o scuza. |
Citat:
|
Rozerin, nu e asa usor sa fii femeie, si asta nu doar din cauza fiziologiei :)
E greu, e foarte greu sa te lupti cu vanitatea, cu dorinta de a atrage atentia, cu sentimentul de putere pe care-l ai cand vezi ca un barbat este captivat de tine, si, ce e mai trist, cu eroarea de gandire ca toate astea ar putea inlocui dragostea. Si barbatii sunt slabi. Fie ca le judeca prea aspru, facandu-si ei singuri pacat, fie ca le cauta cu tot dinadinsul. De cate ori nu am auzit de la un barbat sau altul ca EA (oricine-o fi fost) e cocheta, e aranjata, isi pune in valoare feminitatea. Si altele, mai sobre, erau dispretuite. Nu ignorate: dispretuite. |
Citat:
Islamul e o inventie a unui nebun mincinos si nu e de mirare ca e violent si pervers. Iata ce spune curanul despre femei: 2: 223 Sotiile voastre sunt ogor pentru voi. Veniti la ogorul vostru când si cum voiti (adica femeia trebuie sa se supuna tuturor dorintelor sexuale ale barbatului) 2:282 Luati martori doi dintre barbatii vostri, iar daca nu sunt doi barbati, [luati] un barbat si doua muieri 4:11 Allah va poruncete în privinta [mostenirii] copiilor votri: un fiu are [o parte] cu partea a doua fiice 4:15 Împotriva acelora care preacurvesc dintre muierile voastre, chemati sa faca marturie peru dintre voi. Iar de au marturisit, atunci tineti-le închise în case pâna la moarte 4:20 Daca vreti sa schimbati o sotie cu alta sotie [prin divort] si i-ati dat uneia dintre ele un qintal, nu luati nimic din el înapoi. 4:24 [Asemenea, va este oprit sa luati] femeile casatorite, afara de acelea care se afla sub stapânirea dreptei voastre (daca o femeie sclava este casatorita musulmanul o poate lua) 4:176 Daca un barbat s-a stins din viata si nu are nici un copil, dar are o ora, acesteia îi va reveni jumatate din ceea ce a lasat dupa el, iar el o mosteneste [în totalitate] daca ea nu are nici un copil; daca sunt doua surori, atunci primesc ele doua treimi din ceea ce a lasat dupa el; daca sunt frati - barbati si femei - atunci barbatul primeste cât partea a doua femei. 33:30 O, voi sotii ale Profetului! Aceea dintre voi care va savârsi o fapta rusinoasa va avea parte de chin ce i se va spori îndoit 33:33-34 O, voi sotii ale Profetului! Voi nu sunteti ca nici una dintre femei. Daca sunteti pioase, nu va aratati binevoitoare [fata de barbati], cu vorba, pentru ca acela care are o boala în inima sa nu pofteasca la voi, si spuneti vorbe potrivnice! Sedeti în casele voastre si nu va aratati [nurii] 33:37 (referindu-se la casatoria lui mahomed cu sotia fiului sau adoptiv)... Noi (alah) Ti-am dat-o tie sa-ti fie soata, pentru ca dreptcrediciosi sa nu ai aiba retinere în privinta sotiilor fiilor lor adoptivi, daca acestia întrerup orice legaturi cu ele. 33:50 O, Profetule! Noi (alah) îti îngaduim tie sotiile tale, carora tu le dai zestre, precum si pe acelea car se afla sub stapânirea dreptei tale (sclave), pe care Allah ti le-a daruit ca prada, precum si pe fiice unchiului tau dupa tata si pe fiicele matusii tale dupa tata, pe fiicele unchiului tau dupa mama sipe fiicele matusii tale dupa mama, care au purces împreuna cutine, si asemenea orice femeie dreptcredincioasa, daca se daruieste ea însasi Pfetului, daca primeste Profetul sa o ia în casatorie acesta este un privilegiu numai pentru tine, fara de [ceilalti] drepcredinciosi 37:48 (descrierea raiului) Si vor avea lânga ei fete neprihanite, cu priviri scurte si cu ochi mari, frumosi 38:52 (tot descrierea raiului) Si vor avea [fecioare] frumoase, cu priviri curate 52:20 (tot raiul) Întins pe paturi rânduite! Si Noi le vom da ca soate hurii cu ochii mari 55:56 (tot raiul) În ele sunt [hurii] neprihanite pe care nu le-au atins înainte de ei nici oameni nici djinni. 56:36-38 (tot raiul) Si le-am facut pe ele neprihanite, mladioase si toate de o vârsta, pentru oamenii mâinii drepte. 65:4 Si daca aveti îndoileli în privinta perioadei de asteptare pentru femeile care nu mai nadajduiesc sa aiba ciclu, acesta este pentru ele de trei luni si asemenea pentru cele ce nu au înca ciclu (mahomed si musulmanii aveau drept sotii fete care nu atinsesera pubertatea) 66:1 O, Profetule! De ce îti opresti tu ceea ce Allah ti-a îngaduit, cautând multumirea soatelor tale? (mahomed este îndreptatit sa dispuna sexual de sotiile lui fara sa-i pese de dorintele acestora) 55:5 (despre sotiile lui mahomed) Si daca va divorta de voi, s-ar putea ca Domnul lui sa-i dea în locul vostru soate mai bune decât voi, musulmane, dreptcredincioase, ascultatoare, tânguitoare, adoratoare, postitoare, desfeciorite si fecioare http://www.islam.ro/coran.pdf |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:03:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.