Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   2012 - A cincea dimensiune ?!? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7313)

OmuBun 09.10.2009 10:21:13

2012 - A cincea dimensiune ?!?

Voi reda in cele ce urmeaza paginile unui medic psiholog, din care fiecare dintre noi este liber sa spuna daca este o simpla speculatie sau intr-adevar, fiinta umana este inca in stadiul primitiv, judecand dupa gandurile egoiste si pernicioase pe care le are fiecare dintre noi.
Imi cer iertare daca n-o sa "cad" pe lungimea de unda a celor profund indoctrinati (cu care pe alocuri am mai avut mici diferente de opinie), dar indicat este ca nimic sa nu fie luat la modul personal, ci doar sa selectam ceea ce consideram in strafundul sufletului nostru ce este de acceptat. Deci... "Nu trageti in pianist!"
Citat:

Inainte de orice as dori sa va povestesc cate ceva despre mine. Nu sunt o persoana facila, din contra, sunt una din fiintele care cauta, scormonesc, contesta si isi bazeaza logica nu atat pe argumente stiintifice, cat pe trairi sau experiente proprii. Nu pot spune ca sunt o novice in domeniul paranomalului, caci inca din copilarie primesc mesaje si comunicari, insa datorita pregatirii, ma uit intai la disfunctiile interlocutorului si abia apoi la capacitati .
Trebuie sa va spun, ca eu sunt psiholog si lucrez preponderent cu copiii. Am copii de
toate varstele si de toate categoriile sociale. Am copii a caror parinti ar trebui consiliati si
copii care au reale probleme de adaptare. Unii sunt introverti , altii exuberanti, dar toti la un loc sunt suflete care incearca sa se adapteze la conditia de om, care incearca sa se ajusteze la frecventa acestei planete, sa se integreze in societate si sa devina membri ai ei. Spun tot timpul ca ar trebui infiintata o scoala a parintilor, care sa fie obligatorie inainte de a aduce un suflet pe lume. Copiilor nu le sunt de folos daruri nenumarate si bunuri peste masura, ei au nevoie de dragoste, afectiune si atentie, insa noi din lipsa de timp, sau poate pentru ca suntem prea stresati si obositi, ii respingem, ii trimitem in camera lor sau afara la joaca, sau mai rau lasam pe altii sa se ocupe de ei, de nevoile si problemele lor, de educatia lor, iar apoi ne intrebam cu cine seamana acest copil, agresiv sau timid, de la cine a mostenit aceasta cruzime sau acest limbaj. Cautam in neam tot felul de asemanari – si intotdeauna gasim vinovatii situati de partea cea mai slaba a arborelui genealogic - o facem din dorinta de a ne ascunde noua insine esecul, din dorinta de a brava, de a ne amagi, insa adanc in sufletul nostru sta ascunsa identitatea vinovatului, vinovat ce nu va fi niciodata demascat, aratat lumii intregi, vinovat ce nu va fi adus nici macar la nivelul consiintei.
Cu asta ma lupt eu in fiecare zi. Uneori castig batalia, alteori o pierd sau nu se intampla
nimic, dar ce pot spune cu siguranta este faptul ca intre parinti si copii, in urma consilierii,
se infiripa o mica punte de legatura, ca un firicel luminos de ata, care creste si se ingroasa cu fiecare mangaiere sau vorba buna, cu fiecare poveste citita, cu fiecare sarut de noapte buna.
Dar sa revenim la povestea noastra. Tin minte ca era o dimineata de vara, cu cer
innorat. Era o atmosfera apasatoare, sufocanta. Am decis sa deschid geamul in speranta
ca usorul disconfort pe care il simteam va fi alungat de aerul proaspat. Nu ma simteam in
apele mele, aveam o usoara presiune in plexul solar; stiam ca aceasta apasare este
alarma mea interioara, care imi da de stire ca anumite evenimente mai putin agreabile mie, urmeaza sa se produca. Speram din tot sufletul sa fie o alarma falsa, mai ales ca stiam ca trebuie sa vina un baietel nou.
La ora stabilita acesta intra in cabinet impreuna cu mama sa.
Pustiul, un copil superb, cu ochii albastri precum cerul de vara, cu parul saten, ciufulit, era imbracat intr-o pereche de blugi nu foarte noi si un tricou galben pe care scria Love me. Ma gandesc ce bine ar fi sa scriem pe hainele tuturor copiilor lubiti-ma. In felul acesta nu am mai uita. Se uita lung la mine, dupa care se aseza hotarat pe fotoliu. Aflu, desi stiam din fisa, ca se numeste David (aici nu este numele lui real) si ca are 7 ani.
De obicei, dupa o scurta perioada de acomodare, cand simt ca pot comunica cu copilul,
rog parintele insotitor sa astepte in sala de asteptare, insa spre surprinderea mea, David ii spune mamei lui sa plece. Sunt intrigata de reactia lui, mai ales ca nu adusesem vorba despre asa ceva si incerc sa ma lamuresc. Aflu de la el ca a fost adus aici de catre mama lui ca urmare a faptului ca el aude "o voce in cap, ca si cum ar fi la telefon", care ii vorbeste si pe care o intreaba vrute si nevrute, inclusiv cum sa treaca la anumite niveluri pe calculator, voce care intotdeauna ii da raspunsuri corecte. ll Intreb daca stie cum se numeste acea voce si imi spune ca el iI cheama cu numele de Agthon, ca acesta vine dintr-o alta constelate, din care a sosit si el la reincarnare, si ca au stabilit sa ramana in contact pe toata durata sederii lui aici, pe acest pamant. II intreb cat va sta pe la noi si imi raspunde ca daca ar fi sa numaram in anii actuali ar fi cam 200, insa curand vom socoti altfel timpui si de aceea nu imi poate spune. Am continuat discutia aproape o ora si am ramas uimita de maturitatea si profunzimea raspunsuri lor sale. Am aflat pe parcursul discutiei ca unele dintre raspunsuri erau date de ,,vocea de la telefonul din cap".
Inainte sa iasa pe usa camerei, s-a intors catre mine si mi-a spus ca aseara dupa ce
aflase de la mama lui ca trebuie sa vina la mine, Aghton i-a spus sa-i transmita psiholoagei ca o roaga sa scrie tot ceea ce va discuta cu el intr-o carte, chiar daca nu ii este pe plac si totodata, ca el sa fie crezut ca ceea ce spune este real, sa nu ii para rau dupa vaza pe care a spart-o acasa, de dimineata, cand a incercat sa inchida geamul.
Va inchipuiti ce senzatie de panica am trait in acel moment, mai ales ca eram singura
care stiam acest lucru! In acea clipa am avut confirmarea ca toate trairile si experientele lui erau reale. Era ca si cum deodata un val gros mi se ridicase de pe ochi. Atunci mi-am dat seama ca ideile de la care plecam, chiar daca se pot numi deformatie profesionala si anume ca ceea ce aude este rodul unei imaginatii bogate, a unor trairi ezoterice de natura schizofrenica, sau a unor comunicari izvorate din dorinta de a avea ceva in plus fata de ceilalti, de a fi diferit fata de medie, sunt nefondate. Asa am ajuns astazi aici, in postura de scriitor. Am incercat, bineanteles sub indrumarea lui, sa adun cele mai importante mesaje primite. Vi le redau exact asa cum au venit, fara a face corecturi, spre a pastra autenticitatea si acuratetea lor.
Va multumesc anticipat pentru timpul alocat citirii acestei carii. Unii o vor considera o
nebunie, altii o vor intelege. Primilor le cer iertare, celorlalti le doresc sa isi gaseasca drumul si sa-si constientizeze misiunea.

OmuBun 09.10.2009 10:33:25

Povestea e destul de lunga, dar eu o sa va dau in limita timpului cate un capitol, iar daca doriti sa faceti comentarii, sa speram ca ele vor fi constructive si oricand bine-venite. Din acest motiv, ele vor fi redate in postari consecutive intrucat un capitol nu poate incapea intr-un singur post.

Citat:

I

La a doua intalnire m-am simtit cumva apropiata de acest pusti. Era ca si cum ne
cunosteam de foarte multa vreme, ba mai mult intre noi aparuse acel sentiment de
comuniune, cum numai prietenii foarte vechi iI au.L-am intrebat cum ii este mai comod, sa ii pun intrebari sau sa il las pe el sa imi povesteasca? Dupa o scurta perioada de gandire mi-a raspuns ca ar prefera sa fie intrebat.
Aryana: Cum te numesti tu aici pe pamant?
David: David.
A: Mai ai si un alt nume?
D: Acum nu. Am avut multe nume, dar acum am unul singur.
A: Cum preferi sa iti spun?
D: David.
A: De ce?
D: Pentru ca acesta este numele meu actual.
A: Mi-ai spus la inceput ca ai sosit la incarnare de pe o alta planeta. Stii cum se
numeste?
D: Se numeste Inua si se afla in apropiere de Orion.
A: Si locuitorii ei se numesc tot Inua?
D: Nu se numesc inuaki.
A: Deci tu esti inuaki?
D: Am fost inuaki, acum sunt pamantean.
A: Cum este fosta ta planeta ?
D: Mai frumoasa ca Pamantul.
A: Are acelasi relief?
D: Aproape. Are ape, munti, campii, insa difera plantele. Copacii de acolo au majoritatea
culori care seamana cu argintiul de aici, numai ca un pic mai alb.
A: Aveti anotimpuri?
D: Da, dar nu ca aici. Acolo nu este niciodata iarna, nu exista zapada. Doar ploaie. Si
pomilor nu le cad frunzele. Si nu este cald cum este aici vara.
A: Aveti mari si oceane?
D: Da, marile se numesc avata si oceanele surim. Avem si pesti , numai ca au alte culori.
De fapt totul are alta culoare.
A: Ce fel de culoare?
D: Altfel, nu stiu cum, sunt aceleasi nuante, numai ca mai sterse. Rosu nu e rosu ca aici
ci un fel de rosu - alb.
A: Adica roz?
D: Nu, un rosu mai putin aprins, ca si cum ai da cu alb peste el.
A: Si inuaki cum sunt? Sunt oameni?
D: Nu, sunt inuaki. Ei seamana foarte tare cu soparlele, dar si cu oamenii.
A: Adica sunt reptile?
D: Nu sunt repile. Sunt inuaki.
A: Imi poti descrie unul?
D: Sunt inalti, cam cat biblioteca ta (2 m), stau in picioare, au doua maini, cam ca ale
noastre, dar au trei degete, merg la fel, numai ca au o coada groasa si destul de
puternica. Au pielea alba si ochii auriu-violet, si vorbesc si ca noi si ca ei.
A: Cum adica ca ei?
D: Adica in gand. Spun ceva in gand si ceilalti aud.
A: Un fel de mesaje, asa cum primesii tu?
D: Da, exact.
A: Si pielea lor cum este? Are solzi?
D: Nu, este moale, ca a noastra, catifelata, dar nu au par si nici sprincene.
A: Au dinti?
D: Da.
A: Ce mananca acesti inuaki?
D: Mancare, ca si noi, insa nu carne. Ei se hranesc cu ceea ce am putea numi legume,
fructe si seminte.
A: Aceste plante le cultiva la fel ca noi?
D: Da intr-un fel, insa nu dureaza asa de mult.
A: Cum adica?
D: Acolo, pui o samanta in pamant, adaugi un fel de apa si te gandesti cat de repede
trebuie sa obtii rezultatul, si apare atunci cand ai hotarat.
A: Adica daca eu vreau ca maine sa am mere, maine le pot culege din pom?
D: Nu chiar asa de repede. Cel mai scurt timp este de doua rotatii.
A: Ce fel de rotatii?
D: Ale planetei. Asta ar fi cam 5 zile pamantene.
A: Si fiecare isi seamana si culege mancarea?
D: Da, sau daca ai nevoie si nu te-ai gandit la timp, pofi cere oricui, caci toti sunt dispusi
sa ajute, dar nu se intampla prea des.
A: Si cum se intampla acest miracol? Cum reusesc inuaki sa obtina ceea ce vor?
Pamantul este responsabil?
D: Intr-un fel, caci solul este putin diferit de cel de aici, si in orice caz este foarte
curat. Dar sa nu crezi ca este suficient. Conteaza intentia. Tu ceri ceva din Matrice si acest lucru se materializeaza, deoarece ai nevoie. Ei nu cer decat ceea ce le este necesar. Nimic in plus. Totul este proaspat, deoarece nu ar avea sens sa tii mancarea in frigider, din moment ce o poti culege oricand. Nu are sens sa ceri nici in plus, caci ar insemna pierdere si acest lucru nu place Matricei.
A: Si cum se procedeaza? Pui samanta si te gandestii sa creasca?
D: Cam asa. Pui samanta in pamant, ii pui un fel de apa, o umpli de lumina si iubire
si apoi te rogi sa se conecteze rapid la matricea ei universala, din care sa isi traga toate
informatiile necesare pentru a ajunge la maturitate in cate zile vrei tu. In acel moment in
interiorul ei se aprinde ca o lumina si din ea incepe sa iasa un firicel luminos, care se duce si se racordeaza la matrice, si astfel incepe procesul.
A: Si dupa ce culegi fructele sau legumele, ce se intampla cu restul plantei?
D: Aceasta fie ramane in continuare, dar fructele sau legumele viitoare vor fi folosite
doar ca seminte, fie se lasa sa se usuce, dupa care se cere disiparea ei rapida, in
elementele din care s-a format, pentru a nu fi un balast pentru planeta.

topcat 09.10.2009 10:35:55

fiintele care cauta, scormonesc, contesta si isi bazeaza logica nu atat pe argumente stiintifice, cat pe trairi sau experiente proprii
E clar :)

OmuBun 09.10.2009 10:36:12

Continuare Capitol I
Citat:

A: Sa inteleg ca voi nu aveti gunoi?
D: Nu prea. Ei nu au gunoi, deoarece nu au ambalaje si resturi menajere. In caz ca
totusi ceva trebuie aruncat, este dus intr-un anume loc, unde sunt inuaki care ajuta la
descompunerea lor in particule primare. In acest fel, la ei nu exista gropi de gunoi sau
lucruri aruncate.
A: Bine, dar daca totusi cineva nu duce ceea ce vrea sa arunce acolo, ci iI arunca pur si
simplu in drum?
D: De ce sa faca asa ceva? Eu nu am auzit ca cineva sa faca un asemenea lucru. Nu ar
avea nici o logica.
A: Voi aveti masini, sau mijloace de transport?
D: Un fel de. In afara planetei calatorim cu ceea ce pamantenii numesc farfurii
zburatoare, iar pe Inua se folosesc acelasi gen de aparate, insa de mici dimensiuni.
A: Ce fel de combustibil folosesc?
D: Nu folosesc combustibil de loc. Sunt un fel de perpetuum mobile. Ele functioneaza
vesnic, fara combustibil, caci au un fel de cercuri suprapuse, din magnet, de polaritati
opuse, care genereaza un camp, care la randul lui este activat cu ceea ce pe Pamant se
numeste Merkaba. Adica prin forta gandului sunt activate doua tetraedre, in a caror mijloc se afla magnetii. Campurile acestora sunt prinse cumva in interiorul tetraedrelor si acestea incep sa se invarta, generand un fel de camp de forta care face ca vehicolul sa se miste. Prin schimbarea polaritatii il poti cobori si ridica, iar prin inclinarea magnetilor ii poti da directia. Acest lucru se realizeaza cu ajutorul unui fel de casca, pe care ti-o pui pe cap si care este in directa legatura cu inima navei.
A: Intr-un fel sunt conduse cu forta gandului.
D: Si cu forta gandului, dar fara magneti acestea nu ar functiona.
A: Din ce sunt construite navele?
D: Dintr-un fel de metal, pe care noi nu iI avem aici pe pamant. De fapt sunt 5 metale
combinate. Acest amestec se realizeaza cu ajutorul unor fascicole de raze, de diferite culori. Aceste raze se obtin cu ajutorul unor cristale mari.
A: Fiecare poate avea o asemenea nava?
D: Da, insa doar daca ai nevoie.
A: Si cand iei o nava ramane proprietatea ta, chiar daci o folosesti sau nu?
D: Navele sunt ale tuturor. Daca nu iti mai trebuie, o duci la loc, de unde ai luat-o. Nu
are nici un rost sa o pastrezi. In acest fel altcineva o poate lua atunci cand ii trebuie.
A: Ele se platesc? De fapt exista bani?
D: Nu, acolo nu exista bani, caci un sunt necesari. Toti lucreaza atunci cand este nevoie,
ajuta, atunci cand sunt solicitati si au tot ceea ce le trebuie.
A: Aveti conducatori?
D: Intr-un fel. La fiecare a 260 rotatie a planetei se alege un conducator si un consiliu
format din 12 fiinte. Sunt ca un fel de alegeri aici, insa nimeni nu are voie si fie ales de mai multe ori la rand. Cand cineva este ales, el nu mai are voie sa fie din nou. Abia dupa ce toti locuitorii au fost, pot veni din nou aceiasi. Oricum nu poti fi conducator sau in consiliu, daca nu ai 5200 de rotatii de planeta.
A: Cred ca este un lucu bun!
D: Da, caci fiecare vine cu optimism si daruire, si cand iti doresii ca totul sa fie bine,
sigur reusesti.
A: Voi aveti copii?
D: Da, dar sistemul este altfel. Cand se constata ca este nevoie de forfe noi, se cauta
doritori si atunci acestia concep un urmas, care este crescut intr-un loc special, gandit
optim, pentru ca dezvoltarea sa fie perfecta. E ca un fel de casa de copii, numai ca aici ei
au tot ceea ce le trebuie. Invata istoria planetei, comportament, meditate, telepatie,
cresterea plantelor, tehnica si multe altele. Profesorii lor sunt intotdeauna Inuaki cei mai
experimentati, mai in varsta. Cei mici isi pot vedea parintii ori de cite ori doresc si invers.
Oricum ei pot comunica telepatic asa ca aceasta separare nu este o problema. De fapt
acolo distanta nu constituie un impediment.
A: Urmasii lor se nasc vii, sau din oua, precum repilele?
D: Se nasc vii, dar de fapt nu se nasc, caci ei sunt conceputi si crescuti ca embrioni in
locuri speciale. Parintii se duc acolo si lasa materialul genetic, iar apoi acestia cresc si se
dezvolta intr-un mediu controlat. De aceea ei nu sunt bolnavi, sau nu exista defectiuni
genetice.
A: Si casa, bunurile raman ale urmasilor, le poti lasa mostenire?
D: Daca vrei, dar nu are rost, caci o entitate ajunsa la maturitate este ajutata sa isi faca
un rost al ei, nu are sens sa iei ceva de la altcineva din moment ce poti avea orice.
A: Bine, dar daca ai bijuterii de familie? De fapt exista asa ceva?
D: Nu, caci sunt de prisos, si noi avem aur, insa el este folosit mai mult la nave si la
diverse aliaje, caci nu are nici un rost sa pui aur sau alte metale pe tine, acestea doar iti
perturba campul.
A: Aici este foarte apreciat.
D: Da, caci el iti confera un anumit statut, te situeaza de-o parte a societatii, insa la ei nu
ai cum sa pari altceva decat ceea ce esti, deoarece toti stiu cu cine stau de vorba, ce stie sa faca, ce capacitati are.
A: Dar din cate infeleg toti sunt cam la acelasi nivel.
D: Nu, caci experienta lor difera, si acolo sunt inuaki care au anumite aptitudini sau
inclinatii. Unii se pricep la constructii, altii la plante, altii la educatie. Asta nu inseamna ca
ceilalti nu stiu aceste lucrari. Acolo trebuie sa inveti de toate si dupa ce ti-ai insusit
informalile poti vedea ce ti se potriveste cel mai bine.
A: Voi aveti cupluri? Sot si sotie? Sexe diferite?
D: Sunt sexe diferite, formeaza cupluri, dar nu este ca aici. Acolo nu te obliga nimeni sa
stai, daca nu iti mai doresti acest lucru. Poti oricand sa ramai singur sau sa iti cauti alta
pereche. Copiii de asemenea pot sta cu parintii atunci cand ajung la maturitate, insa nu se intampla acest lucru. Este voie, dar nimeni nu simte nevoia. Acolo, toti sunt prieteni.
A: Se intalnesc ca aici, la petreceri?
D: Ei se intalnesc oricand doresc, insa nu am vazut petreceri ca aici.
A: Dar daca cineva se cearta cu vecinul?
D: Nu exista asa ceva. Nu am auzit sa se fi intamplat. Daca totusi exista o divergenta
se cheama consiliul si se face apel la Codul Legilor, insa de foarte mult timp nu s-a mai
intamplat asta.
A: Ce este Codul legilor?
D: Este un cristal urias, in care stramosii lor au lasat scrise anumite reguli. De fapt sunt
reguli universale. Cand ai o problema, pui mainile pe cristal si acesta iti trimite in cap solutia, in conformitate cu normele inscrise acolo.
A: Curn iti trimite in cap?
D: Nu stiu exact, deoarece nu am facut asta niciodata, dar am inteles ca sunt ca niste
imagini care iti apar aratandu-ti ce trebuie sa faci.
A: Si se respecta?
D: Sigur!
A: Bine, dar daca cineva zice ca el nu vrea acest rezultat, el vrea sa faca altceva si
nu este multumit!
D: Nu se poate. Cum sa nu faca ceea ce a vazut? Toti respecta acest lucru.
A: Bine, dar sa presupunem ca nu vrea, s-a hotarat sa omoare entitatea care i-a adus un
prejudiciu.
D: (razand In hohote) Este imposibil. A omori pe cineva in seamna sa te omori pe tine. Prin ucidere se creeaza o perturbare in Matrice, care se intoarce si iti face rau. Asa ceva nu s-a mai pomenit. Poate ca a existat in trecut, insa ei au iesit de mult din ceea ce aici se cheama legea cauzei si a efectului. Nu stiu cum sa te fac sa intelegi, insa ei nu stiu sa faca rau. Nu cunosc aceste lucruri. Pur si simplu nu exista. Tin minte ca atunci cand am aflat ca au existat asemenea forme de gand mi s-a parut o aberatie.
A: Dar au existat?
D: Da, dar cu mult timp in urma. Am invatat despre aceste lucruri, insa ele nu mai pot fi
traite astazi.
A: Imi poti traduce in ani terestri?
D: (dupa o lunga perioada de gandire) Cam cinci sute de mii de ani!
A: Deci voi de cinci sute de mii de ani traiti asa, intr-o simbioza perfecta?
D: Nu, de mai putin, la inceput a fost greu si pentru ei, pana s-au desprins.
A: S-au desprins de ce?
D: As dori sa continuam discutia data viitoare.
A: Sigur.
Imi iau ramas bun de la David si caut sa inteleg tot ceea ce a vrut sa imi spuna. Uitandu-ma in urma imi dau seama ca as fi putut pune alte intrebari, mult mai orientative, mai
punctuale, insa noutatea informatiilor m-a bulversat, facandu-ma intrucatva sa imi pierd
concentrarea. Ma hotarasc sa imi notez anumite aspecte ce consider ca ar trebui reluate.

OmuBun 09.10.2009 10:55:16

Capitolul II

Citat:

A: Ma gandeam sa imi mai explici odata cum este cu locuitul pe Inua. Au casele lor
individuale sau sunt la comun?
D: Nu, fiecare are casa lui. De fapt nu sunt case ca aici si nu exista blocuri.
A: Dar cum sunt casele lor?
D: Sunt construite in pamant. Ei si-au dat seama ca nu are rost sa le faca la suprafafa,
caci ar pierde foarte mult sol si de aceea le construiesc inauntru. Deasupra caselor poti
cultiva plante si in acest mod totul poate fi folosit optim.
A: Din ce sunt facute casele?
D: Peretii sunt facuti dintr-un fel de nisip, care se amesteca cu praf de cristale, de
diferite tipuri. Acestea sunt topite cu ajutorul undelor, la fel ca navele, iar din acest
amestec rezulta placi mari, care pot fi taiate la dimensiuniie dorite. Acestea se pun in
pamant si se unesc tot prin topire, facandu-se un fel de cub perfect.
A: Au mobila?
D: Da, dar altfel si toata este facuta din materiale naturale. Ceva foarte asemanator cu
bambusul sau lemnul, si nu exista materiale textile.
A: Adica ei umbla goi?
D: Da, dar este ceva normal. Ar fi ciudat sa se imbrace.
A: Nu le este frig?
D: Nu, caci daca le este frig, cer din Matricea Universal caldura.
A: Cum adica?
D: Daca mie mi-e frig, ma racordez la Matricea Universala si cer caldura. In acel
moment corpul meu se incalzeste si senzatia de racoare dispare. Este ca si cum
organismul meu ma ajuta si isi ridica temperatura.
A: Poti face asa ceva si aici?
D: Da, dar nu tine mult, caci aici sunt multe interferente.
A: Si Iumina cum o obtin?
D: In acelasi mod. Cer Iumina din Matricea Universala si o obtin.
A: Adica daca eu cer acum lumina si ma conectez la matrice, se lumineaza camera?
D: Cu siguranta nu. Aici nu este inca posibil, dar va fi. Momentan exista perturbatii si nici tu nu esti capabila sa faci asa ceva, cel putin nu pe o perioada mai lunga de timp, poate cu ajutor si concentrare sa reusesti, insa efectul va dispare dupa cateva secunde, deoarece campul morfogenetic al Terrei nu permite.
A: Ai spus ca nu inca. Va fi posibil?
D: Chiar mai curand decat crezi.
A: Cand?
D: Destul de curand. Tot ce iti pot spune este ca vei apuca sa vezi.
A: Poate intr-o alta viata!
D: Nu, sigur in aceasta.
A: Imi poti da detalii?
D: In curand planeta va face un salt vibrational.
A: Adica faimosul an 2012!
D: Da. Planeta va intra in cea de-a cincea dimensiune si atunci...
A: Cum sa intre in a cincea dimensiune, cand noi suntem in a treia? Sarim peste a patra?
D: Noi suntem in a patra dimensiune!
A: Nu, noi avem o lume tridimensionala. Asta stie toata lumea.
D: Toata lumea care nu vrea sa considere ca fiind dimensiune si latura temporala.
A: Timpul este o unitate de masura!
D: Ca si lungimea, latimea si inaltimea!
A: Da, dar a fost inventat de oameni.
D: Si lungimea, latimea si absolut tot ceea ce se poate masura si contabiliza pe acest
pamant a fost creat de oameni.
A: Si deci noi o sa intram direct in dimensiunea a cincea?
D: Cam asa ceva, insa inainte de asta vom intelege si constientiza anumite aspecte, inclusiv
cum este cu diversele asa-zise dimensiuni.
A: Vrei sa spui ca noi ne culcam si brusc a doua zi cand ne trezim suntem in
dimensiunea a cincea?
D: Nu ne vom culca si trezi brusc in alta lume, caci multe lucruri se vor abate asupra
pamantului. Acestea vor fi semne premergatoare. Oricum trecerea se va face in 3 luni. In
aceste trei luni noi vom intelege de fapt ce este cu adevarat dimensiunea a patra.
A: La ce semne te refereai?
D: Mai intai de toate anul 2009 va fi hotarator. In a doua jumatate Pamantul va avea
de infruntat anumite cataclisme grave, unele soldate chiar cu pierderi de teritorii. Apa va
revendica pamantul si multe din asezarile de pe tarmuri vor fi afectate. Apoi vor incepe sa creasca in intensitate vulcanii, ceea ce va duce la trezirea unora ce se credea a fi de
mult stinsi. Cutremurele de parnant se vor inteti si vor aparea concomitent in diverse
zone. In anul 2011 omenirea va avea de infruntat o grava furtuna solara, care va face ca
electricitatea sa fie imposibil de furnizat. Furtunile electromagnetice vor sterge sistemele
informafionale, facandu-le inutilizabile.

OmuBun 09.10.2009 10:57:13

Continuare Capitolul II

Citat:

A: Stii cumva cand pleaca urmatoarea nava spre Inua, poate obtin un bilet!
D: Din pacate nu exista nave catre acea destinatie!
A: Din relatare inteleg ca ne asteapta o perioada sumbra.
D: Este o perioada ca oricare alta. Pamantul isi va incepe purificarea si noi trebuie sa
trecem prin aceasta impreuna cu el. Va fi o perioada dificila, insa ceea ce va veni merita. Va fi intr-un fel o alta lume. Eu nu stiu cum sa iti explic ca sa ma intelegi. Aceste lucruri
trebuiesc traite, vazute, altfel nu ai la ce sa te raportezi.
A: Poate la o lume utopica! Ar fi bine sa fie asa, sa ne trezim intr-o lume perfecta.
D: Dupa cum spuneam, asa va fi, dar nu dintr-o data. Vor fi cativa ani de bulversare
totala, ani in care totul se va schimba si toate vor trebui reformulate. Ma refer aici inclusiv la stiinta si religie.
A: Cat crezi ca va dura aceasta perioada de stabilizare?
D: Intre trei si cinci ani terestri.
A:Inainte sau dupa 2012?
D: Dupa. Inainte va trebui sa intelegem ca nu suntem singuri in acest univers.
A: Din cate stiu in 2012 Pamantul se va alinia cu centrul galaxiei, care este o gaura
neagra. Imi poti spune ce este gaura neagra?
D: Gaura neagra este locul in care nu exista nici o dimensiune. Este vid absolut. Este un
fel de punct zero al universului, un loc in care creatia inceteaza sa mai existe.
A: Adica nu exista nimic? La ce foloseste?
D: Este locul unde toate rezidurile se descompun, atrase de o uriasa forta rotativa. Aici sunt inghitite planete stinse, asteroizi, comete, praf. Daca vrei o poti compara cu un malaxor gigantic in care tot ceea ce intra este desfacut, redus la nivel subatomic si apoi transformat in energie, caci nimic nu trebuie irosit.
A: Se spune ca sunt porti de trecere catre alte lumi.
D: Nu, ele sunt ceea ce ti-am spus. Conexiunile intra-universuri sunt facute cu ajutorul
unor vortexuri, care exista de cand exists creatia. Bineanteles ca asemenea conexiuni pot fi create si artificial.
A: Cum?
D: Cu ajutorul gandului si a unor imense cristale. Prin proiectia ideii in cristal, se creeaza o forma-gand care este amplificata si aceasta creeaza o perturbare in Matrice, care la randul ei formeaza in plan fizic, adica ma refer in cosmos, un fel de canal, foarte asemanator unui tunel, care comprima spatiul, creand o punte de legatura intre universuri.
A: De aici trebuie sa inteleg ca exista mai multe universuri?
D: Ele sunt zece.
A: Si fiecare univers este ca al nostru?
D: Ele sunt individuale. Se aseamana doar la nivelul creatiei si au corespondenta in
Matrice, insa fiecare este de sine statator si are propria organizare.
A: Si Dumnezeu este coordonatorul tuturor?
D: Depinde acum la care Dumnezeu te referi.
A: La cel caruia ne rugam.
D: Da, ne rugam unui Dumnezeu, pe care l-am mostenit, insa el nu este Creatorul. Fiecare Univers isi are propriul Creator si propriile entitati coordonatoare, insa deasupra tuturor sta ceva mare, imens, o forma de energie, pe care o putem defini ca fiind Dumnezeul Suprem, Originea, Absolutul. Toata creatia se afla in El. Adica toate Universurile, Lumile, ceilalti Dumnezei Coordonatori si entitati. El inglobeaza tot.
A: Si in afara Lui exista ceva?
D: Nu stiu, nu cred. Nu cred ca stie cineva!
A: Dar daca si el face parte dintr-un alt Dumnezeu?
D: Interesanta idee, dar inuaki au aceste lucruri scrise in Codul Legilor si nu am vazut
si nici nu am auzit asa ceva. Poate exista, insa atunci nimeni nu a ajuns la acel grad de
constientizare incat sa demonstreze acest lucru.
A: Oricum nu conteaza. Deja ceea ce mi-ai spus depaseste capacitatea de asimilare.
D: Da, caci noi ne raportam strict la stiinta si cunoastera pamanteana, insa acestea sunt
doar limitari impuse de semenii nostri. Creatia este cu totul altceva. Nu are nici o legatura cu ceea ce stim, sau percepem. Omul nu este doar un mecanism, este ceva mult mai profund.
A: Asta stim cu totii! In noi exista inglobat sufletul care este nemuritor.
D: Nu prea inglobat!
A: Adica?
D: Sufletul, asa cum ii spui tu, nu se afla inglobat in corp, adica nu in totalitate.
A: Dar unde se gaseste?
D: El se afla undeva sus, deasupra fiecarei entitati.
A: Si cum sta acolo?
D: Sa iti explic. Deasupra fiecarui om se afIa ceva foarte asemanator cu un balon. Este o
formatiune transparenta, alburie, in care se gaseste un fel de copie in miniatura a formei fizice. Imagineazati-o ca un fel de dublura de mici dimensiuni. Acest balon se afla legat de corp cu un cordon gros, rasucit, care pleaca de la aceasta formatiune si o leaga de trup in zona capului. Aceasta funie este cam de 15-20 de centimetri. Adica cam atat are la maturitate, caci la nastere este foarte subtire, cam de un centimetru. Cu cat omul inainteaza in varsta cu atat ea se ingroasa, pentru ca apoi, cu apropierea mortii sa se subtieze, ajutand astfel ca desprinderea de trup sa se faca usor.
A: Bine, dar daca persoana este tanara si moare intr-un accident?
D: Asta nu conteaza, caci dimensiunea lui corespunde unui om matur. In caz de accident
se produce o rupere brusca. Este o desprindere agresiva, dureroasa.
A: Si asta este tot? Noi suntem legati de un fel de balon?
D: Nu, cu siguranta. Este forma simpla de a-ti explica acest aspect. Noi suntem legati
de sfera cu acest cordon, dar din locul de legatura cu corpul, pleaca mii de ramificatii,
care se regasesc in tot corpul. Ele sunt asemeni unor radacini. Au diverse culori si grosimi. Spre exemplu la nivelul degetelor sunt subtiri si albastre.
A: Ce se intampla daca un om isi pierde o mana? Se retrag?
D: Nu. Acestea raman acolo, ca si cum mana ar exista in continuare.
A: Ce se intampla cu ele in momentul mortii?
D: Inainte de ruperea cordonului, acestea incep sa se retraga usor. Intai cele de la maini
si picioare, apoi din umeri si solduri, urmeaza cele din stomac si cap, iar ultima se retrage cea din inima.
A: Unde se retrag?
D: Toate se retrag intai intr-un canal situat in sira spinarii. Chiar si cel din inima. Aici stau
cam trei zile si abia apoi se rupe cordonul si atunci sfera poate pleca.
A: Este adevarat ca omul ia cu el faptele sale?
D: Faptele nu. Insusirile, calitaitile, defectele da.
A: Si faptele unde raman?
D: Ele sunt in Matrice. Acolo s-au dus cand au fost create si tot acolo vor ramane.
A: Noi numim aceasta Cronica Akasha.
D: Este Matricea Universala a Crea|iei.
A: Seamana cu o banca uriasa de date, un fel de calculator gigantic?
D: Da, ii poti spune si asa, dar un calculator a fost creat de cineva, pe cand Matricea a
existat dintotdeauna. Ea nu a fost creata. Ea ne-a creat.
A: Tu ii spui Matrice lui Dumnezeu?
D: Nu. Dumnezeu este coordonatorul Matricei. Matricea este de sine statatoare. Este o
forma de energie.
A: Nu inteleg. Imi poti explica?
D: Nu stiu cum.
A: Dumnezeu si Matricea sunt concepte diferite?
D: Nu, dar nu sunt acelasi lucru. Dumnezeu si Matricea au existat din totdeauna. Au
aceeasi structura energetica insa nu sunt acelasi lucru. Dumnezeu poate lucra cu Matricea, pe cand Matricea nu poate actiona asupra lui. Din Matrice a fost scoasa Creatia.
A: Descrie-mi Matricea.
D: Matricea este forma primordiala de energie. Aici se gasesc toate formele-gand, ideile,
amprentele si energiile a tot ceea ce a fost creat sau va fi. Din toate universurile.
A: Este cumva Sfantul Duh, pe care Dumnezeu l-a sullat deasupra oamenilor atunci cand i-a creat?
D: Intr-un fel. Oamenii si totul a fost creat din energia Matricei, iar sufletul din Dumnezeu.
Doar sufletul este Dumnezeu.
A: Noi stim ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Tatalui.
D: Totul este creat din Tatal, si planta si animalul si piatra. Forma, trasaturile, insusirile
sunt ale Matricei, caci din energia ei au fost rupte. Conceptul si deci dublura, proiectia sunt aidoma Creatorului.
A: Si plantele au acea sfera?
D: Da, totul. Si planta si animaiul si piatra. Plus toate entitatile pe care nu le putem vedea
acum cand suntem incarnati.
A: Bine, dar ...
D: As dori sa ne oprim. Ma simt obosit.
Dupa plecarea sa ma asez pe canapea in locul lui. Caut sa ii simt prezenta, sa ma
identific cu el. Ma gandesc cata maturitate si intelepciune se ascunde in acest trup firav.
Incerc sa ii penetrez trairile, gandurile. O multitudine de intrebari imi vin in cap. As dori sa
imi poata raspunde la toate, sa il grabesc, insa stiu clar ca nu trebure sa depasesc o
anumita limita.

topcat 09.10.2009 11:04:33

Dar o formula fizica n-a putut scoate de la el? Ceva util?

OmuBun 09.10.2009 12:00:57

Nici macar eu n-am reusit sa citesc pana la final, dar pe parcursul lecturarii apar lucruri extrem de interesante care te pun realmente pe ganduri!
Pana unde am citit eu nu spune de nici o formula revolutionara care sa ne ajute sa creem perpetuum mobile. Poate mai tarziu... ;)

topcat 09.10.2009 12:32:42

de inventat pot si eu sa inventez n-spe chestii
e mai greu sa ghicesti insa adevarul fara sa-l studiezi

luchian 09.10.2009 13:16:26

un fel de star trek combinat cu matrix

mai bine-l trimitea la hollwood, cred ca se alegea cu ceva :)

AnD1 09.10.2009 13:23:27

Citat:

În prealabil postat de luchian (Post 172242)
un fel de star trek combinat cu matrix

mai bine-l trimitea la hollwood, cred ca se alegea cu ceva :)

Sunt de acceasi parere cu tine niste fabulatii

OmuBun 09.10.2009 13:47:10

Capitolul III
Citat:

A: Te rog sa reluam de unde am ramas la sedinta precedenta.
D: Ramasesem la plante si animale.
A: Da vorbeam de acea sfera.
D: Da, ea exista la toate si tot. Tot ceea ce a fost creat are asa ceva. Stii, cand omul isi
face o casa, ea apare intai sub forma unei sfere nelegata de nimic. Ea pluleste in jurul
persoanei care o vrea, care a gandit-o. Cu cat omul se apropie de finalitate, cu atat ea se
contureaza mai tare, in momentul in care incepe constructia, ea vine si se leaga de locul
respectiv, si ramane acolo atata timp cat exista casa.
A: Si daca iti cumperi un apartament sau o casa? Ma refer ca nu o faci singur, ci o iei de
la altcineva?
D: Atunci iei si sfera, caci ea este a locului si nu a persoanei. Partea proasta este ca
preiei si amintirile si trairile celor ce au stat acolo. Si durerea si bucuria si moartea.
A: Si asta ne influenteaza?
D: Da.
A: Sunt anumite persoane care pot veni si curata casa. Ma refer energetic si vibrational,
Ele pot citi chiar anumite lucruri care s-au petrecut in acel spatiu.
D: Da, caci ele se racordeaza la aceasta sfera si obtin informatii. Daca au capacitati ei o
pot curata, facand-o sa fie fara interferente sau remanente.
A: Dar nu o pot anihila si crea alta in locul ei?
D: Nu, caci ea este a locului respectiv. A fost facuta odata cu creatia si va inceta sa
existe cand creatia va disparea. Este o lege.
A: Deci Dumnezeu ne-a creat pe noi si avem acea sfera. Noi putem crea si ceea ce
concepem are aceeasi sfera?
D: Nu aceeasi sfera ci ceva similar. Da, asa este caci noi putem crea, deoarece
suntem din Dumnezeu. De asta omul poate inova, concepe lucruri noi. Acest aspect sta la baza dezvoltarii, a progresului.
A: Asta inseamna ca noi putem lucra cu Matricea.
D: Da. Noi oricum lucram cu Matricea chiar daca nu concepem nimic, deoarece toate
trairile si faptele noastre se duc in Matrice.
A: De ce?
D: Pentru ca ele sunt forme de energie si Matricea este cea care inmagazineaza
energia.
A: Si karma, destinul, tot de aici vine?
D: Nu vine ci se regaseste acolo. Tu faci o fapta. Sa zicem ca ajuti un om si se
vindece. In Matrice intra forma de energie, gandul bun, dorinta ta de a ajuta si lasa acolo
o amprenta. Aceasta este conservata si la un moment dat cand ai nevoie iti este trimisa
inapoi.
A: Si cu faptele rele ce se intampla?
D: Faptele rele, daca le putem numi asa, sunt de fapt forme-gand de energie negativa.
Nu se intampla nimic in Matrice din cauza lor. Persoana este cea care va avea de suferit.
Atunci cand se va considera necesar, acestea vor fi trimise persoanei inapoi. Stii, de
fapt trebuie sa existe un echilibru. Cu cat ai mai multe forme-gand sau forme-fapte de
polaritate negativa, cu atat vei fi mai des bombardat cu ele. Sunt asa numitele ghinioane.
A: Dar omul nu trebuie sa tinda catre bunatate, armonie?
D: Ba da, caci Matricea in starea ei primordiala este armonie, iubire, perfectiune. De
aceea toate lucrurile care nu corespund polaritatii ei trebuie scoase si eliminate. Si cum se poate face acest lucru? Prin trimiterea lor catre cel care le-a general, caci doar creatorul poate disipa in elemente si energie produsul sau.
A: Bine, dar ingerii karmei exista?
D: Da, asa sunt ei cunoscuti aici, insa sunt entitati coordonatoare ale Matricei. Ei se
afla in perfecta armonie cu aceasta, traiesc in ea si sunt responsabili cu pastrarea
echilibrului. De aceea ei vegheaza ca la reintrupare sa se respecte legea. Omul ia inapoi
ceea ce a dat. Matricea i-a dat initial sanatate, pace, echilibru, inteligenta si el a dat ura,
dusmanie, patima, atunci el va primi inapoi tot aceste vibratii.
A: In alta viata?
D: Da, dar nu in mod obligatoriu. Oricum este de preferat sa primeasca totul inapoi in
aceeasi viata. E mult mai usor.
A: Dar noi toti am fost egali, candva, Nu?
D: Noi toti suntem egali. De fapt totul in Univers si Matrice este egal. Noi toti aici, pe
pamant suntem inter-conectati. Facem parte din acelasi segment al matricei. Inua spre
exemplu, face parte din alt segment, cu toate astea noi suntem legati la nivel matricial.
Suntem de sine statatori dar totusi impreuna.
A: Inseamna ca pamantenii sunt frati?
D: Da. Facem parte din aceeasi energie, idee, conceptie, creatie. In matrice avem un
anume segment de unde am fost creati. Energia acelui loc ne corespunde si influenteaza. La nivel subtil suntem interconectati. De ceea ce i se intampla unuia, se intampla de fapt tuturor. Ba mai mult, pamantuI si sistemul solar este in stransa legatura cu omul. Faptele unui singur om influenjeaza totul.
A: Bine, dar de ce sa fiu eu responsabila ca un om s-a hotarat sa lanseze bomba atomica?
D: Pentru ca tu ai acceptat tacit. Daca cei care nu sunt de acord s-ar fi unit, sau daca
tu ai fi gandit macar ca acest lucru nu este bine, ci este rau, ca trebuie oprit cumva,
daca ai fi dorit din toata inima ca acest lucru sa nu se intample, forma ta gand, ar fi intrat in matrice, ar fi fost transformata in valuri de energie si ar fi putut fi preluata de alte
persoane. Acum pe pamant lumea se afla intr-o grava Ietargie. Oamenii nici macar nu isi
mai doresc pacea, linistea. Ma refer la dorinte adevarate, izvorate din suflet, nu doar
exprimate, asa, pentru ca da bine.
A: Eu nu cred ca doar ideea mea de pace, ar da rezultate.
D: Tu nu crezi, ceilalti nici atat, asa ca mai bine nu ne batem capul si lasam lucrurile
sa curga de la sine, bazandu-ne pe faptul ca altii, mult mai destepti si mai pregatii vor face asta pentru noi. De ce sa muncesti cand poti sta?
A: Nu este chiar asa, noi nu stim aceste lucruri. Ceva am auzit, insa nimeni nu crede, deoarece ele nu se pot demonstra.
D: Ba se pot demonstra, numai ca ele trebuie sa izvorasca din interiorul fiecaruia si nu sa fie spuse de altii. Pamantenii au fost invatati sa se ia dupa concepte, prejudecati sau informatii servite de altii. Noua ni s-a spus ca ne nastem, traim si murim. De ce? Cine a hotarat asta?
A: Dumnezeu.
D: Nu. Noi am hotarat. Noi am creat in Matrice o forma-gand-energie, la care
bineinjeles ca ne-am racordat cu totii, ba mai mult ne racordam si copii, explicandu-le cu
argumente stiintifice aceste lucruri. Noi ne-am programat. Ia spune tu ca nu vrei sa te
racordezi, ca nu accepti, ca nu faci parte din grup, ca vrei altceva.
A: Si o sa reusesc?
D: Ba mai mult! Vei crea o noua forma-gand-energie, la care se vor putea afilia toti
cei ce vor dori sau vor intelege.
A: Si cum sa ii fac sa inteleaga?
D: Eu propun tuturor celor ce vor citi aceasta carte-sa se racordeze impreuna cu noi in
fiecare duminica ora 22.30 la o noua forma-gand-energie. Noi cream in acest moment in matrice o forma-gand-energie care spune ca omul nu este muritor. El se naste, ajunge la maturitate si ramane asa. Puternic, sanatos, viguros.
A: Bine, dar asta presupune ca ne vom suprapopula. Ca se vor naste infinit de multi.
D: Fii fara grija, caci totul este stabilit. Numarul de suflete nu va fi decat cel stabilit in
Matrice. Nu se poate altfel.
A: Pai daca nu moare nimeni, dar totusi vrei sa pleci?
D: Asta se va regla de la sine.
A: Bine sa incercam. In fiecare duminica de la 22.30. Ce trebuie sa facem?
D: Pret de 5 minute ne vom spune in mod repetat ca suntem tineri, maturi, sanatosi,
vigurosi, buni, plini de iubire si ca moartea nu exista. Ca suntem vesnici.
A: De incercat putem incerca, dar daca fiecare gandeste altfel sau mai pune ceva de
la el?
D: Fiecare cuvant degaja o anume energie si culoare. Forma-gand-energie, din matrice,
pe care noi am creat-o va putea fi accesata doar de cei ce transmit acelasi gen de vibratie. Nimic altceva nu o va putea penetra, deoarece ea a fost facuta pe o anume lungime de unda, pe o anume frecventa.
A: Bine, asa vom face.
D: Merita!
A: Spuneai ca tot ceea ce omul creeaza, se manifesta la inceput sub forma de sfera si
apoi in plan material. Ce se intampla cu lucrurile care au fost facute de altii si noi le
cumparam?
D: Ele au sfera lor. Spre exemplu, cand cumperi un calculator, la baza lui a stat o idee,
care a creat in Matrice o forma-gand-energie care s-a materializat. Obiectul initial are
acea sfera, la care sunt legate restul.
A: Adica daca cumpar un tricou, el nu are propria sfera?
D: Nu, el este legat de cea initiala.
A: Bine, dar spre exemplu, se stie ca sunt diamante blestemate, care aduc ghinion
proprielarilor.
D: Vorbeam de lucruri facule de om. In natura lotul are propria sfera izvorata direct
din Matrice. Adica tot ce a fost creat de Dumnezcu are sfera proprie, individuala, dar care este conectata la o alta mai mare; creatiile omului, au sfera proprie, insa este comuna, este una singura indiferent de cat de multe copii se fac si arata altfel, are alta energie, este diferita de cea izvorata din Matrice.
A: Dar daca vecinul meu merge la acelasi constructor si isi face o casa ca a mea?
D: Nu conteaza, poate fi identica, insa va avea propria ei sfera, deoarece creatorul este
diferit.
A: Si cum ramane cu faptul ca hainele pastreaza amprenta omului care le-a purtat?
Inseamna ca energia se duce in sfera comuna si de acolo o pot lua toti?
D: Nu, energia ramasa este un fel de amprenta a lucrului. Daca, spre exemplu,
mostenesti un pat vechi, vei avea parte de trairile celor care au dormit in el. Daca il cureti, schimbi tapiseria, il vopsesii, atunci energia dispare, el devenind ca nou. Daca amprenta ar fi fost lasata in sfera, atunci nu ar fi putut fi scoasa.
A: Si animalele?
D: Ele au o sfera proprie, dar mai mica, care la randul ei este racordata la o alta uriasa, imensa, in care se regasesc caracteristicile rasei. La fel se intampla si cu pietrele, plantele si restul.

OmuBun 09.10.2009 14:10:33

Continuare Capitolul III
Citat:

A: Am Inteles. Spune-mi cand un om moare, unde se duce sfera lui?
D: In Matrice, in segmentul din care face parte.
A: Exista iad? Ma refer la iad asa cum il intelegem noi?
D: Nu stiu cum intelegem noi iadul, dar sfera se duce la locul ei, care corespunde
incarcaturii. In segmentul nostru in Matrice sunt diverse niveluri. Aici sferele stau in
conformitate cu vibratia lor.
A: Stau si ce fac? Stau pur si simplu?
D: Nu, interactioneaza cu celelalte aflate acolo, in special cu cele corespondente.
A: Pai nu este pierdere de timp?
D: Asta incerc sa iti spun si eu. Noi ne dorim sa crestem cat mai repede, si implicit si
murim, pentru a ajunge inapoi in Matrice. De ce? Nu am reusit inca sa inteleg. Locul nostru este pe planeta din care facem parte. Trebuie sa o ajutam cat mai mult, sa o desavarsim, sa ajungem sa cunoastem adevarul si creatia, insa noi venim si ne grabim sa plecam.
A: Iti dai seama ce ar insemna sa traiasca Hitler la nesfarsit, criminalii sau dictatorii?
D: Nu ar mai fi. Daca omenirea ar fi racordata la viata, la pace, sanatale si vesnicie,
acestia nu ar mai putea veni aici pana cand nu ar fi la fel ca ceilalii. Ar fi exclusi de la
incarnare, ma refer la incarnare aici, de insasi matricea. Ea nu ar mai permite, iar datorita vibratiei lor, ei ar fi scosi din segmentul matricial al Terrei si dusi in alta parte, la un alt segment ce corespunde vibratiei lor. Trebuie sa intelegi ca cei multi dau tonul.
A: Ar fi bine ca o parte din guvernantii nostri sa fie scosi si dusi!
D: Doriti -va. De fapt hai sa ne dorim cu totii in fiecare duminica seara ca cei care nu
corespund Adevaruriior Matricii sa fie scosi, eliminati, dusi in alt segment.
A: Eu cred ca este o chestiune de karma. Asta meritarn.
D: Este o ineptie. Spunand asta noi ii acceptam si de fapt ei raman aici cu ajutorul
nostru. Noi nu mai avem nici o karma. De fapt omenirea se afla pe punctul de a termina cu legea karmei. Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare in sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pana aici! Stop! Incepand de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa ii ia pe toii cei ce ne incalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne inrobesc sau asupresc in vreun fel. Resursele, apa, aerul, mancarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este o tampenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei parti din creatia sa, unui singur om, unei singure familii. De ce? Cere-ti-va drepturile! Faceti asta pentru noi, urmasii vostri!
A: Ce frumos si simplu suna! Iti dai seama ca este o utopie? Cei ce detin bogatiile
planetei au acest privilegiu de secole, de generatii.
D: Si primilor cine le-a dat acest drept? A hotarat Dumnezeu asta? Au vreun act? Vreo
intelegere cu El? Ei singuri si le-au dat. Au luat ceea ce nu le apartinea, ba mai rau, au
luat de la noi toti.
A: Bine, dar daca dreptul Ia proprietate nu ar fi respectat, atunci ar fi haos!
D: Nu, caci atunci oamenii ar intelege ca detin totul si pot lua orice oricand Ie trebuie. A
lua in plus fata de nevoi, nu foloseste la nimic. Daca nu ar mai exista competitia cu
vecinul, daca nimeni nu ar mai invidia o casa sau o masina, atunci cum ar fi? Sa stii ca si
tu poti avea orice, daca vrei sau isi doresti acest lucru.
A: Ar fi frumos!
D: Eu spun doar ca asa trebuie sa fie si cu siguranta asa va fi. Oamenii si planeta
merita acest lucru. S-a ajuns in acel punct in care omenirea trebuie sa isi ia fraiele propriului destin in maini. Sa hotarasca singuri pentru ei. Sa se gospodareasca si sa se chibzuiasca singuri. Sa isi creeze propriile legi si proprii guvernanti. Sa nu mai accepte ca Adevarul si Viata lor sa fie furate.
A: Si cum putem face aceste lucruri?
D: In primul rand trebuie sa credeti ca orice poate fi schimbat. In al doilea rand sa cereti
Matricei eliberarea de sub sclavie si dreptul la libera guvernare.
A: Dar noi suntem cei ce ne-am ales guvernantii!
D: Nu, in niciun caz. Ei ne-au fost impusi. De altfel cei ce guverneaza planeta sunt
mereu aceiasi. Intr-adevar se schimba, ma refer ca fizic, nume, locatie dar ei sunt aceiasi
de mii de ani. Se succed intre ei, se plimba de colo-colo, dar in esenta ma refer ca formagand-energie sunt aceiasi din totdeauna.
A: Te referi la diversele organizafii oculte, care se spune ca, conduc lumea?
D: Da, cu singurul amendament ca ei chiar o conduc. Totul: alegerile, democratia,
libertatea, legile, drepturile sunt de fapt un simulacru, o farsa. Gindeste-te daca te pun
sa alegi obligatoriu intre doi candidaii la presedentie. Unul este violator si altul criminal. Nu ai alta optiune. Pe care il alegi?
A: Pe niciunul. Nu ma duc la vot.
D: Exact, si iese oricum unul din ei! De ce? Pentm ca altii cred ca au argumente in
favoarea unuia sau altuia!
A: Bine, dar si daca ma duc votez cu oricare, logica spune ca iese tot unul din cei doi.
D: Corect, dar ai optiunea sa boicotezi alegerile. Sa strigi in gura mare. Daca nimeni nu
s-ar duce, daca ar fi prezenta zero, atunci nici unul nu ar mai putea fi. Este un prim pas.
A: Da, dar se vor duce oamenii lor, rude...
D: Argumente avem tot timpul. De altfel ni s-a prezentat viata ca fiind dependenta de
logica. Intuitia si sufletul nu trebuie ascultate! Incearca ceva si abia apoi spune ca nu se
poate!
A: Poate o sa incercati voi, cei nou sositi, caci noi am obosit!
D: Da, e mai simplu sa lasi mostenire problema... mult mai simplu, decat sa iti bati
capul sa o rezolvi....
A: Pai voi, cei de acum, ma refer la copiii de cristal, cei indigo... Apropo, tu faci parte
dintre acestia?
D: Nu. Ei sunt altfel de suflete.
A: Am auzit ca sunt foarte speciali...
D: Da, dar nu toti. Nu toti cei ce au in structuri culoarea indigo sunt veniti sa ajute
planeta. Unii dintre ei au fost special trimisi pentru a o dezechilibra, tocmai acum, in
acest moment. De altfel Aghton iti transmite ca nu orice copil hiperactiv si prost crescut
trebuie tratat cu indulgenta. Bunul simt nu are legatura cu culoarea campului. Parintii lor
sunt cei ce se prevaleaza de anumite aspecte si incearca sa puna insuccesul educatiei pe seama unor lucruri citite. De asemenea autismul, doar in rare cazuri are de-a face cu
inadaptarea la lumea actuala.
A: Bine, dar se spune despre copiii cu autism sau diverse deficiente ca nu corespund
vibratiei planetei...
D: Nu au cum sa nu corespunda deoarece vin din acelasi segment al Matricei. Ei se
afla acolo de la inceputul Terrei, corespund ei, ba mai mult depind de aceasta.
A: Si atunci ce este cu ei?
D: Nu ma refer la toti, insa majoritatea sunt cei ce au gresit fata de planeta sau oameni.
Ma refer la greseli enorme, monstruoase. Ei lasa prin moarte aceasta greutate in Matrice. La randul ei aceasta reactioneaza si la urmatoarea icarnare ii trimite intr-un fel de stare de letargie, pentru a nu mai fi apti sa faca acelasi lucru si totodata pentru a putea sa le trimita inapoi ceea ce au facut. De aceea ei sunt respinsi de semeni, marginalizati. Cu toate astea, datoria noastra este sa ii ajutam, sa ii sprijinim, caci ei sunt ai nostri, sunt noi insine. La un anumit nivel ne intrepatrundem.
A: Si ceiialti, care nu fac parte din aceasta categorie?
D: Ei sunt suflete nobile, sensibile, speciale, dar care si ele la un anumit moment al
fostei existente an perturbat grav campul matricial. Sunt intr-adevar foarte putini. Ii
recunosti dupa faptul ca nu sunt agresivi si in ciuda problemelor lor, radiaza iubire; sunt
calini, placuti, simt nevoia de apropiere, de contact, iar cei ce ii intalnesc ii simt prieteni. Ei sunt cei ce au venit aici cu un scop bine stabilit. Majoritatea au fost pionieri sau
inventatori sau deschizatori de drumuri. Ei au lasat ceva omenirii, poate prost folosit sau
inteles si acum au venit sa schimbe. Ei pot revolutiona anumite domenii. Problema lor este ca ei traiesc in doua lumi, daca ma pot exprima asa. Adica ei vad si ceea ce noi nu vedem. Oamenii nu au inca capacitatea de a-i ajuta. Ii indoapa cu medicamente si ii baga in
anumite programe de socializare.
A: Aici te contrazic! Aceste lucruri Ii ajuta!
D: Nu este adevarat. Ii ajuta sa devina la fel cu ceilalti, cand ei sunt speciali. Ar trebui
lasati liberi, canalizati din umbra, facuti sa isi dezvolte adevaratele talente. Ei sunt cei ce
pot demonstra ca exista si.altceva dincolo de materie, ca forta gandului este cea mai
puternica unda vibratorie, ca spatiul si timpul pot fi stapanite, supuse.
A: Deja m-ai pierdut! Nu vreau sa ma contrazic! Imi poti vorbi despre copiii indigo, cei
veniti in ajutorul planetei? De unde sunt ei?
D: Ei sunt fie din acelasi segment al Terrei, fie din alte segmente. Cei ce vin din acelasi
loc matricial sunt entitati elevate, sosite ca deschizatori de cale, de drumuri. Cei ce vin din alta parte, sunt entitati superioare, aduse din alt segment, chiar de catre Matrice, cu
scopul de a ajuta planeta. Ambele categorii au posibilitatea de a-si accesa memoria
matriciala constient si de a-si folosi cunostintele. Ei se vor adapta cel mai bine si mai rapid la noua vibratie. Tot ei sunt cei ce vor fi apti in a ajuta la recuperarea Terrei, la tratarea ei.
A: Si cu noi ceilalti, cu cei care nu se vor incadra in noii parametri, ce se va intampla?
D: Ei vor fi condusi catre un alt segment al Matricei. De altfel in interiorul ei, acest lucru
se intampla mereu. La o anumita perioada, se curata segmentele. Se aduna tot ceea ce
corespunde unei anumite start energetice si vibrationale, se cumuleaza si se creeaza un
nou segment matricial.
A: Ca un fel de noua comunitate?
D: Da, exact. Acestia sunt pusi impreuna, si vor sta asa pana cand se va face iar o
curatare.
A: Este situatia in care ne gasim noi acum?
D: Gandeste-te ca si aici, la inceput au fost adusi cei cu vibratie egala. In sute de mii de ani, s-a produs o departajare, iar acum a sosit momentul sa se product egalizarea.

OmuBun 09.10.2009 14:12:24

Continuare Capitolul III
Citat:

A: Este prima egalizare?
D: Nu este a treia.
A: Imi poti spune despre celelalte?
D: Nu, caci nu le cunosc.
A: Sa inteleg ca din timp in timp universul separa entitatile. Raman cele bune impreuna
si cele rele pleaca?
D: Nu putem imparti in bun si rau. Matricea este cea care hotaraste cine sta si cine
pleaca. Este mai mult o chestiune de vibrate.
A: Si lucrul asta se intampla pretutindeni? Pot fi aduse laolalta entitati din toate
segmentele?
D: Da, daca ele sunt compatibile vibrational si daca s-a hotarat crearea unui
segment cu o anumita scara vibratorie.
A: Pai nu fac parte din universuri, planete, specii diferite?
D: Dupa cum spuneam, la un anumit nivel suntem interconectati. Suntem toti facuti din
acelasi aluat.
A: Da, dar ne supunem altor legi. Daca ar fi sa luam pamanteni si inuaki, si sa ii punem
intr-un Ioc, ce ar iesi.
D: Acest lucru este imposibil, caci ei nu corespund vibrational. Inuaki au fost candva
ceea ce suntem noi acum. Nu mai exista nimeni pe Inua care sa corespunda chiar celui
mai elevat de pe Terra.
A: Adica ei sunt mai buni, mai calmi, mai iubitori?
D: Ei nu mai perturba Matricea. Cu nimic. Din contra o ajuta sa se regleze, o incarca
pozitiv.
A: Cum fac acest lucru?
D: Prin faptele, gandurile si trairile lor. Ei stiu ca sunt in permanenta racordati la aceasta
si traiesc in armonie cu ea. Nu are nici un rost sa perturbi echilibrul.
A: Vad ca ai inceput sa te foiesti. Vrei sa ne oprim?
D: Da, dar inainte de asta as vrea sa intelegi ca toate au o logica. Nimic nu exista
intamplator si de la sine. In spatele fiecarui lucru sau a fiecarei fiinte se ascunde o idee, o forma-gand-vibratie.
A: Da, dar unele au fost create de om. Deci si omul poate materializa.
D: Da. Din pacate nu numai lucruri bune si folositoare.
A: Animalele pot crea perturbatii in Matrice?
D: Nu, caci ele sunt racordate la sfera centrala, iar aceasta este coordonata de
entitati pazitoare, care nu permit acest lucru.
A: Si oamenii nu au?
D: Nu, caci ei au ceva in plus. Pot fi asemeni lui Dumnezeu, adica pot crea de la o
forma gand.
A: Spune-mi, aceste idei, ma refer la inventii, nu existau deja in Matrice, iar de acolo
au putut fi luate de cei carora le erau destinate?
D: !ntr-un fel, da. Unele idei exista deja, precreate. Spre exemplu, sa luam avionul. El a
fost gandit cu mii de ani in urma, de primul om care si-a pus Intrebarea cum ar putea zbura asemeni pasarilor. Toti ceilalti, care au gandit acelasi lucru dupa el au adaugat energie acelei idei pana intr-o zi cand cineva a nimerit pe aceeasi lungime de unda, a imbunatatit
conceptul si l-a transpus in practica, materializandu-l.
A: Dar nu exista idei puse acolo de Dumnezeu?
D: Nu. Ideile din segmentul Terrei apartin oamenilor. Mai exista si altfel de forme-gandenergie, care sunt puse de catre entitati ale altor planuri.
A: Nu inteleg.
D: Sa presupunem ca inuaki hotarasc sa va dea acces la folosirea luminii cristalelor in
prelucrarea metalului. Exista doua posibilitati. Fie este trimisa o entitate la incarnare, care Insa are dreptul de a-si pastra memoria matriciala a segmentului initial, fie transmit o formagand-energie in segmentul matricial al Terrei. A doua varianta este cea mai des folosita.
A: Asta inseamna ca tu, avand acces la informatiile vietii ca inuaki, ai venit sa aduci
ceva special?
D: Da, dar as vrea sa vorbim data viitoare.

Florin-Ionut 09.10.2009 16:51:56

E New Age, clar. Bine ca au ales 2012 pt marea transformare, ca sa nu mai asteptam mult. :)))

OmuBun 12.10.2009 17:24:07

Mda. Am incercat sa citesc cu rabdare in intregime cele scrise de asa-zisa d-na psiholog, iar mai apoi am citit si continuarea ("Viața pe Pământ...Încotro?"). Oricat as incerca sa fiu de acord cu anumite aspecte, trebuie sa marturisesc ca, multe sunt doar aberatii si speculatii a unor idei unanim acceptate. In prima parte se vorbeste despre o lume de basm cu zmei (aici li se spune anunnakki) care, fara sa se mai dea peste cap de trei ori, pot lua infatisarile oamenilor si pot trai printre ei influentandu-i negativ.
Citat:

A: Dar anunnakki, cei care tu zici ca ne conduc, unde sunt ei astazi?
D: Ei traiesc aici cu noi. Sunt ascunsi privilor noastre chiar de perceptia noastra
temporala. Ei sunt daca vrei intr-o alta dimensiune, dar traiesc acum, aici. Ei iau parte
activ la viata noastra, dar noi nu putem lua parte la viala lor.
A: Dar unde stau concret?
D: Ei au uriase baze subterane, ca un fel de orase. Acolo locuiesc, insa ei sunt si la
suprafata. Sunt printre noi si interationam cu ei, dar nu ne dam seama.

Ma cutremur la asemenea ganduri si nu stiu de ce imi vin in minte acele fotografii publicate de curand cu o fiinta cu totul necunoscuta omului care a fost prinsa intr-o capcana de soareci si care se incapatana sa ramana in viata timp indelungat desi acei oameni (mexicani parca) incercasera mai multe variante, si cand abia scufundarea in apa timp de mai multe ore a reusit sa-l omoare. ( vezi detalii ) Sper ca asta sa nu aiba nici o legatura cu reptilienii anunnakki.
Am decis deci sa nu mai revin cu detalii despre aceste specii intrucat, dupa spusele lui David, ele sunt oricum pe cale de disparitie in urmatorii 3-5 ani!...
Dincolo de orice bazaconii si exces de imaginatie, nu se poate totusi sa nu ramanem cu un semn de intrebare referitor la anii ce vin (2012 sau ceva mai tarziu, dar ei vor veni)! Imi amintesc de acea avertizare a Mantuitorului cand spunea: "Adevarat va spun voua ca nimeni nu va intra in Imparatia Tatalui Meu daca nu va avea sufletul curat precum a acestor copii!" Ori se pare ca dincolo de orice influenta mass-media, de undeva din subconstientul nostru, acest sfat presupun ca il simte oricare dintre noi. Adica sa incercam sa invingem ura, rautatea, egoismul, sa incercam sa intelegem iubirea de semeni in adevaratul sens al cuvantului, dincolo de orice dogme care pana la urma ne inversuneaza unii impotriva celorlalti!
Poate suna aiurea aceste incercari a unora de a ne trezi (in felul lor) constiinta, dar asemenea persoane (precum David) se pare ca chiar exista (sa ne amintim de micutul Alexandru Pargaru care la inceput vorbea atat de codat incat cu greu puteai intelege ceea ce voia sa spuna. Acum insa, desi e inca foarte tanar, are o maturitate si o intelepciune cu totul impresionanta si coplesitoare!)

hmiron 12.10.2009 20:34:44

Citat:

Nu pot spune ca sunt o novice in domeniul paranomalului, caci inca din copilarie primesc mesaje si comunicari
Aici m-am oprit din citit. Un psiholog este un om de stiinta. E absolut necesar sa aplice rigorile stiintifice pe care le-a invatat in scoala cand sta de vorba cu pacientii. Diagnostic, tratament. Nu balarii paranormale, care n-au teaba nici cu stiinta, nici cu religia.

Am un prieten care e student la psihologie si-mi povesteste ca atat profesorii cat si studentii de la el de la facultate vorbesc despre numerologie, astrologie si alte asemenea dejectii de parca ar fi reale. Intr-un mediu academic! E strigator la cer! Nu vreau sa caracterizez toata tagma dupa anecdotele astea, dar zi de zi dau peste asemenea petarde care ma fac sa dispretuiesc psihologia ca stiinta si pe cei ce-o practica.

Cat despre restul mesajelor tale, ce pot sa spun? N-am mai citit dupa fraza de mai sus, dar am scanat textul. Incalificabil ca un psiholog cu patalama sa nu recunoasca un caz de schizofrenie cand il intalneste. Mi-e scarba.

OmuBun 27.10.2009 15:14:11

Tocmai am urmarit pe National Geographic in cadrul documentarului Planeta la control, rezultatul destul de sumbru al cercetarilor din ultimii ani asupra planetei si concluzia e una singura: schimbarea polilor magnetici. Partea buna este ca acest fenomen nu se petrece pentru prima oara (desi acum sunt cu totul alte conditii si exista si varianta ca aceasta trecere sa esueze astfel incat nucleul pamantului sa se stinga, iar de aici un lant intreg de efecte si evident racirea planetei precum cu mult timp in urma s-a intamplat cu planeta Marte). Partea proasta este ca ultima schimbare a polilor se pare ca a avut loc odata cu aparitia pe pamant a lui homo-erectus. Ca atare, chiar daca pe ici pe colo vor mai fi supravietuitori, nu-i exclus ca evolutia de pana acum sa fie total inutila.
Intr-un fel sau altul, curand va trebui sa vedem cu ochii nostri ce se va intempla! Lumea a continuat sa existe si dupa potopul lui Noe, dar... Oare cam cat la suta vor mai putea supravietui fara curent si combustibil, fara calculator, fara toate beneficiile evolutiei care au dus la marile aglomeratii urbane, mai ales pe verticala.
Pentru prima data trebuie sa recunoastem ca suntem cu totii de acord, ateii si credinciosii. Ateii trebuie sa accepte rezultatele si previziunile stiintei. Credinciosii pe cele din apocalipsa.
Pentru a ne incuraja reciproc, apar tot felul de variante, menite sa ne dea sperante, iar noi ne agatam ca inecatul de pai, incercand sa ne imaginam ca Romania chiar va fi privilegiata, ca avem localizate puncte energetice benefie, ca aici va fi raiul pe pamant. Imi amintesc despre un bun prieten bolnav de cancer care avea niste vise teribil de frumoase in care chiar credea, desi noi stiam ca "va pleca" in curand (detalii aici). Asa si noi: ne da Dumnezeu sperante pana in ultima clipa, desi "cancerul" slabiciunilor noastre a facut ravagii in relatia cu Dumnezeu. Si tot mai credem ca meritam sa avem o viata plina de privilegii, cu vile mari, masini de lux, chefuri interminabile si daca se poate sa nu facem nimic pentru a castiga bani, ci sa stam tolaniti in fata televizorului cu cafeluta in stanga si celularul in dreapta (eventual si cineva pe genunchi!).
Cati dintre noi constientizam ca traim timpuri despre care... mai bine sa nu stim!?!

florina_drossu 27.10.2009 21:57:51

Copilul era clar demonizat. Normal ca diavolul stia ca psiholoaga a spart vaza. Cat despre restul, otrava 99% si miere 1%. Cine are discernamant, si-a dat seama de inselarea diavolului de la prima postare!

PS: Iar recomand cartile Sfantului Ignatie Briancianinov, si mai ales "Despre inselare"!

ai2 27.10.2009 22:20:37

Citat:

În prealabil postat de Florin-Ionut (Post 172285)
E New Age, clar. Bine ca au ales 2012 pt marea transformare, ca sa nu mai asteptam mult. :)))

Pai tu crezi ca se opresc aici? nu stiu ce varsta ai, n-am nici eu prea multi ani dar am trecut peste cateva sfarsituri pana acum. Eivdent erau extrem de sigure. Imi amintesc de eclipsa din 99, de venirea noului mileniu, parca a mai fost ceva intre timp dar nu-mi aduc aminte exact si acum e 2012. O sa treaca, dar lasa ca oameni cu idei mai sunt! Nevoia de senzational in lipsa de ocupatie. ASta-i lumea in care traim.

raissa 28.10.2009 08:35:28

Discernamantul e o putere ce o avem toti...concluziile sunt diferite....fiecare dupa puterea disceranamantului......nu zic nici da nici ba....cu toate ca cred cu tarie in Dumnezeu Treime...cu totii stim ca nu ne folosim decat o parte nesemnificativa a creierului....restul e fie intuneric...fie e lumina...fiecare dupa discernamantul lui....copilul spune ceva...codificat pentru noi...dar mesajul e unul singur: hai sa facem o lume mai buna azi si acum decat maine cand e prea tarziu! indiferent de dimensiune...indiferent de calitaile normale sau paranormale ale unora...indiferent daca vine sfarsitul sau nu...impacarea cu tine insuti/insati prin acte altruiste...e mai benefic decat nepasarea ....in orice caz sunt sigura ca s-a mai aprins un beculet in mintea fiecaruia dintre cei ce au citit aceasta poveste.

OmuBun 28.10.2009 17:02:04

Citat:

În prealabil postat de florina_drossu (Post 176591)
Copilul era clar demonizat. Normal ca diavolul stia ca psiholoaga a spart vaza. Cat despre restul, otrava 99% si miere 1%. Cine are discernamant, si-a dat seama de inselarea diavolului de la prima postare!

Nu stiu dar mi se pare extrem de greu sa schimbi OMUL. Gandim extrem de dur, de egoist, de transant... Noi intotdeauna STIM! Noi intotdeauna avem dreptate in rationamentul nostru. Noi intotdeauna meritam mai mult fiindca intotdeauna ne iertam mult prea usor greselile noastre si pe a celor dragi noua. Ceea ce nu intelegem (astazi) catalogam cu certitudine "demonizat"! De unde vine certitudinea, nu stiu. Eu cred ca mai degraba vine de la "comercial". Vrea si omul sa faca un ban si daca tot sta bine la capitolul imaginatie, de ce sa nu incerce? Dar dincolo de orice speculatii, ramane intrebarea care se cuibareste in sufletul fiecaruia dintre noi: "Cum vom intampina si cum vom trece?"
Vad ca mai sunt si dintre cei care privesc cu scepticism. Nu stiu cine se temea de eclipsa din 99 si nici de trecerea in mileniul 3? Noi vorbim de zeci de mii de pinguini care mor in larg fiindca undele magnetice de la intoarcere spre tarm nu mai au aceleasi traiectorii; ma refer la delfini si balene care esueaza pe tarm, si nu pentru ca ar vrea sa se sinucida; ma refer la rezultatele CLARE ale cercetatorilor care au masurat in timp pulsatiile terrei, au investit enorm in cercetari concomitente, cautand sa nu omita nimic din ce ar fi de ajutor: fotografii din satelit, cercetari asupra magmei vulcanice, cum se intareste astazi, cum se intareste peste o saptamana, si facand diferenta asupra gravitatiei, studierea tuturor vietatilor care se orienteaza cu ajutorul undelor magnetice, aprofundarea cunostintelor despre civilizatia mayasa si cum de au reusit ei sa prevada nu doar sfarsitul calendarului ci si propriul sfarsit, cum de-au stiut despre planete care in mod normal nu aveau cum sa stie fiind pe partea opusa Soarelui (planeta Nubiru). Ce interes ar avea cercetatorii sa vina cu baliverne pe National geographic? Si de ce aceste "baliverne" se potrivesc prea bine cu avertizarile din Sfanta scriptura: (citez din memorie) "In acele momente sa ramai unde te afli, sa nu privesti pe geam, sa nu mergi in tarina dupa cel plecat, sa nu faci nimic, ci doar sa te rogi!" Cercetatorii spun ca in acele momente psihicul ne va fi foarte afectat si ca vom fi capabili de orice fapte nebunesti. Daca marile centrale distribuitoare de energie electrica nu vor fi dezafectate, vor fi distruse. Totul in natura se va manifesta haotic iar animalele cele mai blande pot deveni de nestapanit!
Toate astea ar putea dura numai trei zile, dar vor fi ca adevarate vesnicii. Ce va mai fi dupa? Cine poate sti? "Multi chemati, putini alesi!" Sfanta Scriptura spune ca cei ce vor scapa vor avea foarte mult de suferit si vor striga: "Sculati, voi, mortilor, si lasati-ne pe noi in locul vostru!"
Ce ne lipseste sa fim dintre cei alesi? Eu cred ca altruismul! Avem intotdeauna tendinta sa alteram bunatatea din noi prin judecata nedreapta, prin egoism, prin invidie, prin orgoliu... De cate ori ne cerem iertare cand gresim? De cate ori recunoastem ca gresim? De cate ori barfim? De cate ori nu spunem despre unii sau altii ca sunt mai ratati decat noi numai fiindca nu au aceiasi credinta. Problema noastra este sa ne vedem propriile greseli. Atat. Cine ce face si cum reuseste sa se mantuiasca este problema lui. Fiecaruia, ii arata Dumnezeu, drumul drept. Daca ne cere ajutorul, suntem datori sa-l dam, daca nu, fie cu drumul lui, iar noi cu-al nostru! Pe noi ne va intampina Hristos, pe ei Mahomed sau Budda, sau Iehova, sau ce stiu eu!... Nu stiu si daca nu stiu nu vreau sa-mi incarc sufletul cu ganduri negative! Si oricum as suferi enorm sa stiu ca un buddist sau musulman sau evreu sau catolic ma judeca pentru ca eu sunt ortodox.

raissa
Citat:

...dar mesajul e unul singur: hai sa facem o lume mai buna azi si acum decat maine cand e prea tarziu! indiferent de dimensiune...indiferent de calitaile normale sau paranormale ale unora...indiferent daca vine sfarsitul sau nu...impacarea cu tine insuti/insati prin acte altruiste...e mai benefic decat nepasarea ....in orice caz sunt sigura ca s-a mai aprins un beculet in mintea fiecaruia dintre cei ce au citit aceasta poveste.

Ai scos in evidenta exact ce trebuie. Iti multumesc. Credeam ca sunt singur pe-aici!

moshu 28.10.2009 17:18:29

Intr-adevar a scos in evidenta ceea ce trebuie. Haide sa cream o lume mai buna, dar fara Dumnezeu, iata marele plan al diavolului. OmuBun, care este diferenta dintre un ascet budist si un monah?

OmuBun 28.10.2009 17:55:00

Citat:

În prealabil postat de moshu (Post 176846)
OmuBun, care este diferenta dintre un ascet budist si un monah?

Diferenta o facem noi, pentru ca ne place sa privim peste gard. Atat timp cat nu-mi cere nimic, nu ma injura, nu ma judeca, isi vede de rugaciunile lui si crede cu toata fiinta in acel ceva care-l ajuta si care stie de mai mult de 2000 de ani ca il mantuieste, nu-i tin socoteala. Nu sunt trimis pe pamant sa-l convertesc pe buddist, musulman, etc la propria mea credinta. Grija mea este sa am in vedere faptele mele si sa ma rog pentru mine si-ai mei, pentru prieteni si dusmani si mai ales pentru cei plecati deja care din pacate nu mai pot face nimic, pe cand eu da!

Diavolul isi face meandrele NUMAI daca-l iau in seama. Gandul ca imi sta in putere sa-i judec pe oameni dupa religie mi se pare o ispita pe care nu vreau sa mi-o asum!

crisenc 28.10.2009 17:57:48

consens

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 172220)
Continuare Capitolul II

De ce nu ai scris numele autoarei: Aryana Havah si titlul cartii: Inuaki, reptilianul din mine?????!!!

Dar cartile lui Radu Cinamar : Viitor cu cap de mort; Misterul din Egipt- Primul tunel si Pergamentul secret????!!!!!

ioan_strainul 28.10.2009 18:11:00

dimensiunea a 5 ?????sau timpurile lui anticrist

am citit ca ai postat nu vreau sa judec sau sa par intelept ca nu sInt sINt un om plin de faradelegi si plin de pacate da daca ceia ce ai scris ai si auzit eu zic ca teai IntIlnit cu Anticrstul pt. ca tot ce spui negarea lui Dumnezeu ca StapInul Universului si a toata creatia este lucrarea lui Anticrist el daca citim cu atentie apocalipsa vom vedea ca spune la un loc ca va amagi pe multi aratInd minuni ca parinti tata mama vor invia din morti dar acestea spune Biblia SIn fantasme sa nu le credet ca Hristos Cind va veni se va vesti din cele Patru colturi ale lunmi de catre sfinti Ingeri si Venirea lui o va auzi toata suflarea de pe pamInt si o va vedea. -------------------------------------
-----------

As mai adauga sa ai mare grija ca pt multi poti sa fii o pricina de cadere din credinta si nu cred ca este bine faci cum vrei dar sint oameni care pot cadea si tu cInd vei fi Intrebat de aceasta nu stiu ce raspun ai sa dai .

Domnul Dumnezeu sa te lumineze cu lumina cunostintei Lui si sa te Intelepteasca Intru voia poruncilor Lui amin amin amin

+ + + + + + + + + + +

anna21 28.10.2009 19:17:20

Citat:

În prealabil postat de OmuBun (Post 176843)
Nu stiu dar mi se pare extrem de greu sa schimbi OMUL. Gandim extrem de dur, de egoist, de transant... Noi intotdeauna STIM! Noi intotdeauna avem dreptate in rationamentul nostru. Noi intotdeauna meritam mai mult fiindca intotdeauna ne iertam mult prea usor greselile noastre si pe a celor dragi noua. Ceea ce nu intelegem (astazi) catalogam cu certitudine "demonizat"! De unde vine certitudinea, nu stiu.

Degeaba te superi. Copilul este demonizat.
De unde stim? Din scrierile sfintilor parinti care ne avertizeaza sa nu intram in dialog cu duhurile cazute. Duhuri cazute sunt pretutindeni in jurul nostru, iar Dumnezeu, in grija lui pentru mantuirea omului, i-a luat acestuia posibilitatea de a le vedea/auzi. Totusi sunt unii oameni care din nestiinta iau legatura cu dracii si cred ca vorbesc cu ingeri, extraterestrii, rude moarte sau mai stiu eu ce..
In legatura cu cataclismele la care te referi, Dumnezeu a facut lumea si El o tine din mila Lui pentru noi. Iar viata noastra o tine Dumnezeu in palme. Nu are rost sa ma agit sa incerc sa gasesc scapare... daca as avea credinta, Dumnezeu mi-ar ajuta (ba, ma ajuta si cand nu am credinta).
Nici un gand care te arunca in neliniste si disperare NU este de la Dumnezeu, parerea mea.
Gandeste si tu.. exista atatia sfinti care au trait cu certitudine si au facut minuni, au aratat puterea si dragostea lui Dumnezeu. Si tu pleci urechea catre lucruri pe care nimeni nu le-a vazut? Nimeni nu le-a dovedit? Nu ti se pare lucru dracesc?

anna21 28.10.2009 19:22:57

@OmBun

Citeste Despre Inselare de sf. Ignatie Briancianinov. Nu este lunga. Si e f interesanta!
http://saraca.orthodoxphotos.com/bib...e_inselare.htm
(cred ca este reprodusa in intregime, nu sunt sigura)

(Mai poti citi Ortodoxia si Religia Viitorului de Ierom. Seraphim Rose. Cred ca ai avea de invatat din ea!)

glykys 28.10.2009 19:29:39

Eu am luat-o ca pe o poveste, m-am delectat cu citirea ei, gust Sf-urile.:57: Bine, putea fi scrisa mult mai frumos, dar ii sunt recunoscatoare Omului bun pentru ca a postat-o si mi-a amintit de copilaria mea, de basme si candoare :).

OmuBun 28.10.2009 23:38:44

anna21 nu stiu de unde ai dedus ca ma supar. Ce motive as avea? Sunt oarecum neputincios fiindca simt prea mult orgoliu in jur, cand de fapt blandetea si intelegerea ar trebui sa caracterizeze OMUL in toata splendoarea lui. Tu spui ca era un copil demonizat. Iar eu habar nu am daca e fantezie SF, beletristica, basme cu zmei sau dorinta de a face bani cu ajutorul talentului scriitoricesc! NU am certitudini!!! NU cunosc! NU-mi dau cu parerea despre ce-i in sufletul aluia sau aleia. Singurul care stie e numai Dumnezeu. El ne judeca si pe noi (pentru fiecare gand al nostru) si pe cei care se servesc de demoni. Eu cred ca prin "iubirea aproapelui" nu se intelege doar cel din neam si credinta cu mine, ci omul ca si creatie a lui Dumnezeu. Imi asum aceasta ideologie si voi raspunde pentru ea. Si-apoi chiar nu inteleg: adica e firesc sa-mi iubesc dusmanul si sa-i ofer si obrazul celalalt, dar trebuie sa urasc strainul despre care nu stiu nimic si nu mi-a facut nimic. "Am venit pentru oile ratacite!" Concluzia mea de minte proasta si slaba este ca multe dintre acele oi pasteau in pace fara sa se abata de la drumul pastorului. Noi suntem privilegiati fiindca am primit invatatura noua si cineva a luat asupra Lui toate pacatele! Dar in loc sa privim asupra celorlalti cu intelegere si compasiune fiindca n-au avut norocul nostru, noi ne umplem de sine de parca am fi avut vreun merit in toata aceasta lucrare!
<<Citeste Despre Inselare de sf. Ignatie Briancianinov>>
O sa citesc si pe-acolo, dar am observat cu tristete ca multe dintre scrieri se contrazic de la un parinte la altul, iar eu sunt uneori atat de derutat ca nu mai stiu ce sa mai inteleg. Dar daca credem cu tarie in Dumnezeu, mergem la Sfanta Liturghie in fiecare duminica si nu doar sa facem prezenta, ci simtim in sufletul nostru ce se petrece acolo, ne rugam la Dumnezeu sa ne dea intelepciune si nu avere, nu cred ca fac (constient sau nu, nu conteaza) vreo greseala pe care Dumnezeu sa nu doreasca s-o inlature, ca oricum stie bine ce-i in sufletul meu!
ioan_strainul nu stiu despre ce vorbesti. Nu stiu cu cine m-am intalnit in toata viata mea. Daca omul ar sti cine-i anticrist si cum arata, nu cred ca l-ar aseza la masa! Eu nu imbratisez cele scrise de dr-psiholog, scriitoare sau ce-o mai fi. Am si spus ca e un amestec de fantezie precum zmeii lui fat-frumos, dar daca cercetam faptele am dat un link cu niste vietati necunoscute descoperite prin Mexic. Mai avem inca multe mistere de descoperit, dar in ignoranta noastra, chiar daca stim ca pamantul nu e plat cum se credea, ci rotund, uneori trebuie sa acceptam ca suntem considerati primitivi pentru o civilizatie care ne-ar vizita "maine". Pentru ca daca am fi crezut cu adevarat in Dumnezeu unicul Creator, n-am fi avut razboaie si bombe atomice, ci am fi inventat in sufletele noastre receptoare ale energiei divine, care nu polueaza, nu distruge, nu omoara! Suntem cu totii victime ale manipularilor noastre, dependenti de televizor, de carne, de munca pe branci, de dorinte de a avea o casa mai mare ca a lui x si o masina mai tare ca a lui y. Visele noastre nu sunt "cum sa ma salvez pe mine si pe-ai mei?", ci "cum sa ajung cat mai repede la un confort total sa nu mai fiu dependent de munca?" Culmea e ca le-am fi avut pe amandoua daca L-am fi iubit pe Dumnezeu asa cum ne-a cerut El! Doar ca legile Lui nu sunt compatibile cu slabiciunile noastre!
crisenc, ceea ce am scris (partial) aici, am primit prin e-mail - nici nu mai stiu de la cine - ca "atasament". Nu m-a interesat nici cine a scris nici ce a mai scris. Da, am vazut dupa cateva zile cand am mai facut "cercetari" ca persoana a mai scris in continuare si mi s-a facut lehamite nu de stilul ei, ci de caracter... Dar am zis: "Face si ea un ban gramada de la naivii dispusi sa plateasca pentru asa ceva. Eu n-as da nici un banut si nu din zgarcenie!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:50:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.