![]() |
La multi ani!tuturor celor ce azi de Sf.Dumitru
Isi aniverseaza ziua,sanatate si zile binecuvantate de Bunu Dumnezeu .:53:
|
Le urez si eu LA MULTI ANI tuturor Dumitrilor si Dumitrelor. Sa ne traiti intru multi si fericiti ani!
|
Anastasia-Dimitria
:25:pe fetita Laviniei/anastasia2008 o mai cheama si Dimitria si a implinit 1 anisor de cateva zile... sa-i uram cu totii La Multi Ani! si la mai mare !!:36::53::53:
http://www.crestinortodox.ro/forum/a...hp?albumid=272 |
Citat:
|
La multi ani, Dimitria, sa fii sanatoasa si sa o asculti pe mamica!
|
La multi ani !
Citat:
|
3 atașament(e)
"LA MULȚI ANI"sănătate,bucurii și împliniri doresc tuturor celor care zilele acestea când îl sărbătorim pe Sf.Dumitru,pe Sf.Dimitrie izvorâtorul de mir și care serbează ziua de naștere .
Pentru mine aceste zile au o încărcătură deosebită deoarece atât fiul cât și nora mea sunt născuți în aceste zile. Multe bucurii mi-a adus acest sfânt pentru care am mare evlavie. |
Citat:
Multe bucurii, impliniri si sanatate sa va dea bunul Dumnezeu, tie, fiului tau MIHAI si sotiei lui ELENA, ca in aceste frumoase zile si-au serbat ziua de nastere. Doamne ajuta! icamilin |
Citat:
|
1 atașament(e)
Citat:
|
La multi ani !
Dimitria,sa fii sanatoasa ,sa iti bucuri parinti,sa ai parte numai de bucuri.
Dorina,La multi ani !Fiului si norei tale,sanatate si multe impliniri sa le dea Bunu Dumnezeu si tie ani multi sanatosi sa te bucuri de ei. Multumesc Ica,asai ,azi e ziua fiului meu cel mare,de nume si ani ,28 ,multumesc pentru urari tale calde din suflet,multumesc celui de SUS,ca a fost bun cu mine azi in aceasta zi sfanta. Doamne ajuta ,multumesc tuturor,multa sanatate sa aveti. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:59:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.