Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Gripa porcina sau gripa porceasca? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7587)

iulyaan 15.11.2009 21:30:08

Gripa porcina sau gripa porceasca?

peste un milion de contaminari si 300 de morti in ucraina.Si alte multe stiri peste tot in lume.Mai nou,cica se vor imperechea alte 2 tulpine de virusi gripali cu AH1N1.Ce va urma?Dumnezeu stie.Dupa um se stie si nu mai este nici un fel de taina..........acest virus a luat fiinta in laboratoarele americane......de ce scriu ecestea?pt ca un prieten de-al meu sa infestat cu acest-virus?o fi real?toate analizele se trimit la bucuresti............atunci cand a fost descoperit a inceput o intreaga nebunie....toata familia a fost nevoita sa i se faca vaccin....altfel putand ramane fara servici.....pt ca ar putea contamina si acele locuri pe unde merg.in fine!intrebarea este:cat de real este acest virus si daca este real,ce se urmareste?nu cred ca acel vaccin a scapat accidental din laboratoare,asa cum se spuna.sa fimseriosi.nu cred ca suntem atat de tampiti sa credem aceste aberatii....

adrian010155 15.11.2009 21:49:27

Sa nu cumva sa va vaccinati! Abia acesta este pericolul cel mare.

adriano 15.11.2009 21:53:34

uitate si tu pe-aici http://www.220.ro/Rdtj1bfU9B/V-Ati-I...l-Virus-Gripal
da daca nu esti desavarsit scapi de una dai de alta

glykys 15.11.2009 21:55:21

Atata nebunie cu gripa asta! Deja am vazut oameni cu masca pe strada! Daca e sa murim, murim! ne cade o caramida in cap, da o masina peste noi, sunt o gramada de moduri (rapide si eficiente) prin care putem da coltul...

Floar3 15.11.2009 22:05:08

Doamne apara si pazeste! Mi-e foarte frica de acest virus, daca ar fi sa mor acum m-as duce in fundul iadului. Nici vaccinul nu l-as lua... numai Dumnezeu de s-ar milosti de noi si ne-ar scapa, dar meritam noi mila Sa?

adriano 15.11.2009 22:05:27

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 181926)
Atata nebunie cu gripa asta! Deja am vazut oameni cu masca pe strada! Daca e sa murim, murim! ne cade o caramida in cap, da o masina peste noi, sunt o gramada de moduri (rapide si eficiente) prin care putem da coltul...

frate asta e crima nu-i o gluma....gripele astea, cancerul, sida is niste arme biologice, astia chiar vor sa disparem de pe fata pamantului

cmihai 15.11.2009 22:29:53

Nu va luati dupa ce vedeti la TV si cititi in ziare e o mare dezinformare.
Din sursa sigura va spun (sotia mea e medic) ca aceasta gripa nu are nimic deosebit fata de gripa sezoniera sau care apare in fiecare an in lume in anotimpul rece, ba chiar rata de mortalitate e mai mica decat la gripa sezoniera.
Comaniile farmaceutice au investit miliarde de dolari in vaccine si trebuie vandute, si unde mai pui ca o "pandemie" acum pe vreme de criza e mana cereasca pentru toata industria medicala ... si nu numai.
Explicatia de ce asa multe cazuri e f.f.f. simpla orice caz de gripa apare (si acum apar destule ca e sezonul gripei si virozelor) se raporteaza ca si gripa AH1N1 sau gripa porcina/noua din motive de "siguranta" zic ei si din simplul fapt ca testele pentru gripa noua sunt scumpe si dureaza pana la 7 zile timp in care gripa se vindeca de la sine :) cu sau fara medicatie.
Acum marea problema e vaccinul ... multe voci spun ca e o problema cu el ... eu nu stiu ce sa va zic dar sfatul meu e sa nu va vaccinati ... orice om e expus virozelor si sistemul imunitar trebuie antrenat si tinut in priza, si parerea mea e ca nu are rost sa bagi in tine un virus (chiar si atenuat) plus o gramada de adjuvanti (adjuvantii combinati cu virusurile moarte sau atenuate se folosesc pentru "boost-ingul" sistemului imunitar) daca nu e nevoie?
E ca povestea cu drobul de sare ...
Ca o alta dovata ca e un mare "fas" aduceti-va aminte de gripa aviara de acum cativa ani ... parca acea gripa trebuia sa omoare 1/4 din populatia globului, SARS aparut in China la fel.
Totul e paranoia alimentata de cineva pentru un motiv ascuns (va las pe voi sa vi-l imaginati).
Sotia mea si nimeni din familia mea (avem si un copil de 5 ani) nu vom face acel vaccin ... asta e decizia noastra ... in rest fiecare decide pentru corpul si sanatatea lui.

Scuze de post-ul prea lung ... sper ca nu v-am plictisit.

Doamne ajuta!

Simona-Marilena 15.11.2009 22:47:20

E posibil ca prietenul meu sa fi luat asa-zisa gripa porcina :|

dorinel78 15.11.2009 23:04:31

si mie mi e frica mai ales ca stau in bucuresti si circul cu autobuzul. sanatate multa prietenului tau marilena,

Simona-Marilena 15.11.2009 23:07:45

dorinel, eu nu stiu ce sa fac, daca face vaccinul e de rau, daca nu-l face, iar nu e bine :-s si se simte foarte rau..

Floar3 15.11.2009 23:09:21

Citat:

În prealabil postat de Simona-Marilena (Post 181940)
dorinel, eu nu stiu ce sa fac, daca face vaccinul e de rau, daca nu-l face, iar nu e bine :-s si se simte foarte rau..

Ce simptome are daca nu te superi?

dorinel78 15.11.2009 23:18:46

pana una alta sa ia paracetamol nurofen...

Simona-Marilena 15.11.2009 23:24:26

il dor muschii, oasele, are febra, il doare capul, are stari de voma, tuseste putin, se simte foarte foarte obosit si slabit...

Noesisaa 15.11.2009 23:32:56

Citat:

În prealabil postat de Simona-Marilena (Post 181940)

Vaccinul, din cate stiu eu, se face cand esti inca sanatos. Dupa ce te-ai inbolnavit, gata, infrunti boala asa cum este.

geo.nektarios 15.11.2009 23:37:40

Evanghelia de la Matei cap 24

6. Și veți auzi de războaie și de zvonuri de războaie; luați seama să nu vă speriați, căci trebuie să fie toate, dar încă nu este sfârșitul. 7. Căci se va ridica neam peste neam și împărăție peste împărăție și va fi foamete și ciumă și cutremure pe alocuri. 8. Dar toate acestea sunt începutul durerilor. 9. Atunci vă vor da pe voi spre asuprire și vă vor ucide și veți fi urâți de toate neamurile pentru numele Meu. 10. Atunci mulți se vor sminti și se vor vinde unii pe alții; și se vor urî unii pe alții.

none 16.11.2009 02:36:25

de problema vaccinului nici la mine nu se pune problema stiu ca acel vaccin poate avea efecte secundare insa premierul Emil Boc a spus ca doar atunci se va utiliza aceste vaccin daca cel care l-a facut va fi responsabil de efectele secundare, gripa e un pretext pentru diminuarea populatiei pamantului am vazut cazuri in care grupuri de teroristi americani creau un virus biologic si il imprastiau in aer ca sa iasa "verzisori" multi pt ca se castigau bani multi din asa ceva dar nu le-a iesit planul pt ca un viteaz crestin protestant(luteran) german a descoperit planul lor si l-a oprit.Totul s-a petrecut intr-un tren ce avea destinatia Wittemberg.Asa sa ne ajute Dumnezeu pe toti sa ne ferim cum putem de aceasta boala.Pe curand

antoniap 16.11.2009 07:24:21

Pana una alta, nu e rau sa stim sa ne aparam si noi un pic.

Am un sistem imunitar subred, asa ca iau in fiecare an toate gripele. Am amestecat ulei de lavanda, salvie, pin si brad si m-am dat pe maini si am inspirat. Am facut chiar si putin masaj cu aceste uleiuri. Sa stiti ca remediul asta mi-a desfundat nasul si m-a revigorat. Am mancat cate doua frunze de aloe pe zi si cu asta mi-am alungat celelalte simtome. Am mancat catina cu miere , polen pentru a ajuta organismul sa lupte.

In lipsa acestora, iau vitamine si minerale. Am luat si niste grau incoltit, asa pentru regenerarea celulelor. Nu las sa se agraveze, ci lupt cu gripa de la primele simptome. Curaj, fratilor. Nu trebuie sa capitulam inainte de a lupta chiar si cu boala! Doamne ajuta!

dorinel78 16.11.2009 07:29:48

Citat:

În prealabil postat de Simona-Marilena (Post 181946)
il dor muschii, oasele, are febra, il doare capul, are stari de voma, tuseste putin, se simte foarte foarte obosit si slabit...

Nu te speria. Sa sune pe medicul de familie si sa i urmeze sfaturile. Sa nu ia antibiotice de capul lui. si sa ne tii la curent

o_tzaranca 16.11.2009 07:31:36

remediu impotriva gripei DRUMUL PANA LA PIATA

sau pana la bunicile voastre la tara .2-3 catei de usturoi pa zi,tine la distanta...infectiile respiratori ,un ceai de ceapa contra tusei (nu prea e placut la gust dar merita chinul de a-l bea),radacina de hrean ras amestecata cu miere (hrean se gaseste pe piata acum ca se pune la muraturi) ,lamaie ,socata ... Si cel mai bun remediu e sa nu va uitati la toate stirile de la Televizor epidemi..... AU FOST DE CAND E LUMEA SI PAMANTUL

adam000 16.11.2009 08:18:17

Da, epidemii au fost de cand lumea si pamantul. De exemplu epidemia de gripa spaniola din 1918 (tot Ah1n1) se estimeaza ca au murit intre 50 - 100 milioane de oameni, ceea ce reprezinta de trei pina la de sapte ori numarul de oameni ucisi in timpul razboiului mondial. Pe vremea aia nu exista vaccin. Dar acum exista si putem sa prevenim gripa prin vaccin.
Acum daca noua ca si crestini nu ne pasa ce se poate intimpla, nu ne pasa de faptul ca au murit 50 - 100 de milioane de oameni la o epidemie de gripa si nu vrem sa ne vaccinam, macar de rudele si de apropiatii nostrii (de copii si batranii nostrii), de fratii nostri ortodocsi ar trebui sa ne pese ca se pot imbolnavi daca nu fac vaccin si sa nu mai raspandim teorii conspirationiste.

o_tzaranca 16.11.2009 08:37:04

Remediu

Epidemii ,scuze de greseala din postarea anterioara.Sa ne ne rugam la Duhul Sfant si vom avea tamaduire .Si daca e sa ne vaccinam ,ne vaccinam ca tot Duhul Sfant lucreaza .

antoniap 16.11.2009 10:06:23

Citat:

În prealabil postat de o_tzaranca (Post 181979)
Epidemii ,scuze de greseala din postarea anterioara.Sa ne ne rugam la Duhul Sfant si vom avea tamaduire .Si daca e sa ne vaccinam ,ne vaccinam ca tot Duhul Sfant lucreaza .

Cum sa lucreze Duhul Sfant mana in mana cu satana? Stim ca vaccinul mai nociv decat gripa in sine. Atunci de ce sa ne dam copiii la vaccin? Nu aceasta e pozitia corecta a crestinului. Ca daca moare copilul din cauza vaccinului, mama poate raspunde inaintea lui Dumnezeu daca a stiut ca vaccinul nu e bun si l-a acceptat.

o_tzaranca 16.11.2009 14:25:09

Parerea mea ,de femeie simpla de la tara

La o conferinta ,mari teologi au ajuns la concluzia comuna ca cea mai mare virtute a omului modern este DISCERNAMANTUL.Ori acum mai mult ca niciodata cand auzim de conspitatii ,epidemii,sfarsitul lumii ...cine ,,risipeste negura nestintei si a rautatii si ne povatuieste pe noi de tot adevarul,,?....Duhul Sfant, maica Duhul Sfant Duhul Sfant ne uneste pe noi cu Dumnezeu.Cum spunea Sfantul Ioan Gura de Aur ,,Daca n-ar fi Duhul Sfant noi credinciosii n-am putea chema pe Dumnezeu,,Cea mai de pret comoara pe care ne-a trimis-o Mantuitorul .Sarut urmele pasilor Tai ,Doamne.

Floar3 16.11.2009 14:41:09

Duh Sfant are doar un sfant. Vad ca se vorbeste cu prea mare usurinta de Duhul Sfant, dar ce facem noi ca sa Il capatam de la Bunul Dumnezeu? Suntem noi vrednici de a-L primi? Vai noua!

eclat_de_lune 16.11.2009 14:47:06

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 181916)
peste un milion de contaminari si 300 de morti in ucraina.Si alte multe stiri peste tot in lume.Mai nou,cica se vor imperechea alte 2 tulpine de virusi gripali cu AH1N1.Ce va urma?Dumnezeu stie.Dupa um se stie si nu mai este nici un fel de taina..........acest virus a luat fiinta in laboratoarele americane......de ce scriu ecestea?pt ca un prieten de-al meu sa infestat cu acest-virus?o fi real?toate analizele se trimit la bucuresti............atunci cand a fost descoperit a inceput o intreaga nebunie....toata familia a fost nevoita sa i se faca vaccin....altfel putand ramane fara servici.....pt ca ar putea contamina si acele locuri pe unde merg.in fine!intrebarea este:cat de real este acest virus si daca este real,ce se urmareste?nu cred ca acel vaccin a scapat accidental din laboratoare,asa cum se spuna.sa fimseriosi.nu cred ca suntem atat de tampiti sa credem aceste aberatii....

ce e in ucraina e o alta poveste...

Simona-Marilena 16.11.2009 15:48:59

Prietenul meu are cica viroza respiratorie :D Se simte foarte foarte rau...de abia mai vorbeste si respira greu...ii e foarte rau...Slava Domnului ca s-a ales doar cu viroza...Laudat fie Domnul!
Cine a zis ca rugaciunea nu ajuta, a mintit! E cel mai bun leac impotriva oricarei suferinte...trupesti sau sufletesti...

Edit: o_tzaranca: si noi tot tarani suntem :D...locuim in Ilfov la 1 ora de Bucuresti :D E de n ori viata mai simpla si mai frumoasa la tara decat la oras...

adriano 16.11.2009 18:44:46

Citat:

Si daca e sa ne vaccinam ,ne vaccinam ca tot Duhul Sfant lucreaza .

daca aveai barbat drept nu scriai asa ceva

elizabeta 16.11.2009 19:51:24

Citat:

În prealabil postat de Floar3 (Post 182076)
Duh Sfant are doar un sfant. Vad ca se vorbeste cu prea mare usurinta de Duhul Sfant, dar ce facem noi ca sa Il capatam de la Bunul Dumnezeu? Suntem noi vrednici de a-L primi? Vai noua!

Evident ca nu! Dar ... tot trebuie sa-L cerem , cu frica si cu dragoste.

razvan_andrei 16.11.2009 20:39:10

Citat:

În prealabil postat de iulyaan (Post 181916)

Exista o explicatie foarte simpla: virusul nu este deloc asa periculos pe cum se crede, insa oamenii au fost informati in asa masura incat sa se creada acest lucru. De ce s-a facut asta? Pai ganditi-va putin: criza financiara in intreaga lume, asta inseamna ca nici industria farmaceutica nu scapa, in concluzie un virus de gripa porcina e numai bun pt a incasa miliarde de euro pe vaccin. Foarte simplu si frumos din partea lor sa ne sece pe noi de bani.

sofiaiuga 16.11.2009 20:59:20

Citat:

În prealabil postat de Noesisaa (Post 181949)
Vaccinul, din cate stiu eu, se face cand esti inca sanatos. Dupa ce te-ai inbolnavit, gata, infrunti boala asa cum este.

daca nu are diaree si varsaturi ,ambele adica ,atunci nu e gripa porcina ..sa nu faca vaccinul ca efectele secundare il pot dobori .Sa ia NUROFEN PT GRIPA SI RACEALA DE 2X1PE ZI SAU PARACETAMOL SAU FERVEX,DC ARE FEBRA.sUCCES!!..FARA VACCIN.!!

JohndaRuss 16.11.2009 21:21:29

Bine spus

Citat:

Adevăr grăiești. Pănă la urmă cine stabilește persoanele care sunt infectate și efectele bolii ? Mântuitorul este cel care trimite peste păcătoși boli și probleme. Și ca efect, noi oamenii ne apuca și spunem în mintea nostră întunecată: Au facut virus în laborator ca să ne extermine, o să ne îmbolnavim, o sa murim, etc. Nimic din ce se întămplă pe pământ nu este fără cunoștința lui Dumnezeu. Mai multă credință în Dumnezeu.

JohndaRuss 16.11.2009 21:29:40

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 181996)
Cum sa lucreze Duhul Sfant mana in mana cu satana? Stim ca vaccinul mai nociv decat gripa in sine. Atunci de ce sa ne dam copiii la vaccin? Nu aceasta e pozitia corecta a crestinului. Ca daca moare copilul din cauza vaccinului, mama poate raspunde inaintea lui Dumnezeu daca a stiut ca vaccinul nu e bun si l-a acceptat.

Dacă mama știe cu siguranță că vaccinul poate dăuna sănătății copilului înseamnă că Dumnezeu i-a arătat calea pe care trebuie să o urmeze. Te rogi lui Dumnezeu cu smerenie și Dumnezeu te va călăuzi în viață.

adam000 17.11.2009 00:01:27

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 181996)

Antoniap, de unde "stim" ca vaccinul e mai nociv decat gripa in sine??? De la teoriile conspirationiste care circula pe net scrise de diversi oameni care nu au nici o treaba cu medicina?

Din moment ce medicii ne indeamna sa ne vaccinam de gripa, cum ai ajuns tu la oasemenea concluzie, total opusa fata de ce spun doctorii?

Din moment ce preotii ne indeamna sa ne rugam neincetat (si cand sintem bolnavi si cand sintem sanatosi) iar cand sintem bolnavi sa mergem si la doctor si sa ascultam sfaturile medicilor, cum poti sa afirmi ca vaccinul e de la satana?

antoniap 17.11.2009 10:33:19

Citat:

În prealabil postat de adam000 (Post 182301)
Antoniap, de unde "stim" ca vaccinul e mai nociv decat gripa in sine??? De la teoriile conspirationiste care circula pe net scrise de diversi oameni care nu au nici o treaba cu medicina?

Din moment ce medicii ne indeamna sa ne vaccinam de gripa, cum ai ajuns tu la oasemenea concluzie, total opusa fata de ce spun doctorii?

Din moment ce preotii ne indeamna sa ne rugam neincetat (si cand sintem bolnavi si cand sintem sanatosi) iar cand sintem bolnavi sa mergem si la doctor si sa ascultam sfaturile medicilor, cum poti sa afirmi ca vaccinul e de la satana?

Daca esti medic, si afirmi cu simtul raspunderii ca teoriile raspandite pe net sunt gresite, atunci poate aduci niste dovezi. Pana una-alta, intra pe altermedia.ro sau pe apologeticum.ro, sau chiar pe saccsiv.ro si vezi cat de multi aduc dovezi ca acest vaccin este neindicat.

Medicii se pare ca urmeaza sa primeasca ordine din ce in ce mai ciudate. In America, medicii au facut greva din pricina ca nu sunt convinsi de utilitatea vaccinului. In Germania, la fel, medicii opun rezistenta. Se cauta pentru nemti un alt tip de vaccin, nu cel initial. De asemenea, si acolo pentru oficialitati se propune un alt tip de vaccin.

adam000 17.11.2009 11:16:07

Antoniap, asa cum atunci cand este vorba despre Dumnezeu si despre credinta ar trebui sa crezi ce spune Biserica si preotii (si nu sa crezi ce spune un ONG), la fel si cand este vorba despre vaccinuri si boli ar trebui sa crezi ce spun medicii (si nu sa crezi ce spune un ONG). Si nu e de loc greu sa afli chiar tu ce spun medicii, doar facand o cautare simpla pe net:

http://www.sfatulmedicului.ro/Vaccin...ntigripala_837

http://www.gripa-vaccin.ro/vaccinarea_siguranta.php

http://www.gripa-vaccin.ro/vaccinare...ii_adverse.php

Iar acum sa analizam niste date concrete din aceste informatii:

Citat:

In perioada 1982-1997, in urma administrarii a peste 87,5 milioane de doze de vaccin (Influvac) au fost inregistrate doar 273 de episoade de reactii adverse
Din 87,5 milioane de vaccinari au fost 273 de reactii adverse.
Asta inseamna ca procentul de reactii adverse (adica oameni care sufera de pe urma vaccinului) este de 0,000312 %

De pe urma gripei (a bolii) insa sufera mai mult sau mai putin toti care se imbolnavesc (sufera 100%).

Deci procentul de oameni care sufera de pe urma bolii este de 320512 de ori mai mare decat procentul celor care sufera de pe urma vaccinului.

Acum hai sa analizam ce se intimpla in america datorita epidemieide gripa porcina:

http://www.cdc.gov/h1n1flu/updates/073109.htm

Deci, de cand a inceput gripa porcina la ei (din aprilie) si pina pe 30 iulie cand a fost publicat acel raport, din 5514 de bolnavi au murit 353 de oameni.
Asta inseamna ca au murit 6,4% din cauza gripei porcine.

Asta inseamna ca procentul celor care au murit din cauza gripei este de 20512 de ori mai mare decat procentul celor care sufera de pe urma unui vaccin de gripa.

speranta1970 17.11.2009 11:25:45

ai dreptate

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 181926)

daca este sa mori mori, dupa cum spui si tu. eu am avut gripa porcina, a fost ca o gripa tipica de influenta A cu dureri de cap, de muschi, febra care a tinut 6 zile (mai rau era noaptea ca asa este ceasul corpului), senzatie de voma si tusa(tusa a continuat inca 5 saptamini dupa ce a trecut gripa). dar am supravietuit. ;)
am mai avut gripa influenza A in urma cu 8 ani si a fost ceva mai rau decat acum ( am fost bolnavat 10 zile cu febra).

uitati de vitamine si tot felul de naturalitati, ca sint baliverne. cel mai bun mijloc de a nu lua gripa este sa nu fie corpul obosit, stresat sau exteunat.

cum a aparut vaccinul de gripa porcina l-am si luat ca stiu ca o sa ma apere cat de cat daca gripa se va intoarce sub alta forma. lucrez in laborator si se testeaza pe bune de asa ceva. este o alta gripa de sezon, si are un nume( ca de altfel toate gripele).
nu am luat gripa din laborator l-am luat de la copiii prietenilor mei care si eu l-au luat de la scoli.la servici am fost doar doua persoane care am avut gripa asta. cealalta persoana la luat de la fiul ei care tot asa la luat de la scoala.

antoniap 18.11.2009 11:18:00

http://savatie.wordpress.com/2009/11...eral/#comments
Vezi David Icke

adam000 18.11.2009 14:06:40

Antoniap, cand vine vorba de o stiinta gen medicina, cand vine vorba de vaccinare, hai sa nu ne luam dupa orice conspirationist care elucubreaza diverse aberatii. Hai sa ne luam dupa ce spun doctorii, nu dupa ce spun anti-crestinii, astrologii sau conspirationistii.

Acest David Icke este un anti-crestin declarat. El considera ca crestinismul este o creatie a unui grup Iluminati, iar in opinia lui crestinismul a fost creat pentru a diviza si cuceri rasa umana prin conflicte fara sfarsit.

Pai un asemenea individ, cu asemenea opinii anti-crestine nu merita bagat in seama absolut deloc. Cu atat mai putin nu ar trebui dat drept exemplu pe un forum crestin.

Despre ideile si opiniile acestui David Icke, gasim:

Citat:

Icke argues that most organized religions, especially Judaism, Christianity, and Islam, are Illuminati creations designed to divide and conquer the human race through endless conflicts, as are racial and ethnic divisions

Citat:

Icke identified the Global Elite in his third book, The Biggest Secret (1998). They are reptilians from the constellation Draco, who walk on two legs and appear human, and who live inside the earth itself, in tunnels and caverns.
The reptilians have crossbred with human beings—the breeding lines being carefully chosen for political reasons—and these half-bloods are then controlled by the full-blood reptilians. The hybrid reptilian-human DNA allows the half-bloods to change from reptilian to human form—called shapeshifting—if they consume human blood. Many prominent people and practically every world leader, including George W. Bush, Tony Blair, the Queen, and the late Queen Mother, are either full-bloods or half-bloods, or work for the reptilians as what Icke calls slave-like victims of multiple personality disorder
Sper sa iti dai seama cam ce gen de oameni raspandesc astfel de materiale, inclusiv anti vaccinare. Sint aceeasi anti-crestini care, asa cum raspandesc materiale anti-crestine, raspandeasc materiale anti-vaccinare inducand in eroare oamenii, iar rezultatul e ca cei care ii cred sufera pe toate planurile.

antoniap 18.11.2009 17:16:56

Deja incep sa ma imunizez la zvonuri, dar de vaccinat nu ma vaccinez. Cunosc si eu medici crestini cu adevarat care nu indica nici vaccinul Gardasil si nici vacinul impotriva gripei porcine.

Ora este GMT +3. Ora este acum 06:05:47.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.