![]() |
Sambata mergem la Sf.Paraschiva!!!
Sambata mergem la Iasi, la Sf.Paraschiva.
Daca stiti oameni care au nevoie urgenta de ajutor, dati-ne numele pe care vreti sa le trecem pe lista de la pomelnic!!! |
Sora draga nu ma uita si pe mine nevrednicul in Sfintele tale rugaciuni la Sfanta Paraschiva... am fost de multe ori... ba chiar de hram si asa mi-a ajuta sfanta ca nu am stat ore la coada ci cateva secunde... a lucrat Sfanta mult in viata mea!!!
Fii binecuvantata!!! |
Citat:
Iata lista de pana acum: Viorel Simona George (?) |
Iata lista de pana acum:
Viorel Simona George (?) Claudiu |
Doamne Ajuta-multumim
Gabriel-Alina Maria-Denisa Nicoleta
Emil-Elena Merg si eu f des in Iasi si mereu ajung la Sf Parascheva.Simt o putere f mare,ultima data cand am pus mana pe mainile ei si i-am sarutat mainile am simtit un miris f puternic de mir.Mare est Doamne cu Sfintii Tai.Recomand viata Sf Parascheva povestita de TP Visarion Iugulescu. http://www.trilulilu.ro/parintevisarion/8063ee651bafd3 Multumim |
Bineinteles, Alinuta. Uite si lista (daca am gresit, corecteaza-ma):
Viorel Simona George (?) Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena |
Multumesc! Doamne ajuta!
Citat:
|
Dumnezeu sa va ajute!
Stiu ca veti fi foarte asaltata cu rugaminti, mai adaug si eu una: Lidia si Mihai Florin.
Va multumesc din suflet! |
Citat:
elena mircea georgeta maria ecaterina iulian petronela Multumesc din toata fiinta sora draga!!! Fii binecuvantata!!! |
Se poate, se poate, sigur ca se poate:
Viorel Simona George (?) Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Geo, ca sa scapi de "?", confirma ca e corect George in lista, te rog muuuuult. Multumesc, sa nu te superi... |
Am fost botezat cu numele de GHEORGHE! nu a vrut parintele cu numele de George, desi asa sunt in Buletin si Certificatul de nastere! dar la Botez GHEORGHE!!!!
|
Citat:
|
Cu bucurie anunt actualizarea listei:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria |
Viorel
Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria |
...
daca mai este loc...
gabriel-alin bogdaprosti! |
Citat:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin |
multumesc
Multumesc mult.Bunul Dumnezeu sa iti raspalteasca fapta.Asa ar trebuii sa facem totzi.Sa ne rugam unii pt altii.Macar noi care putem si avem darul rugaciunii curate.
Doamne Iisuse Hristoase Miluieste-ma pe mine pacatoasa si pe toata lumea ta!Doamne Ajuta!Fii binecuvantata.Ah daca iti faci pomana pana la capat mai am maicile de la manastirea Ghighiu SORA MIRELA SORA ANDREEA SORA DANIELA |
Citat:
(stai cuminte, citeste "formidabila" in loc de"imposiiiiiiiiibilaaaa", e doar de impresie artistica) |
Uf, am uitat sa pun lista:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela |
Cand te duci sambata?eu am fost intr-o vineri si am prins Sf Maslu.Vai cat de frumos a putut sa fie.Sper sa mai ajung tot vineri si poate mai de dimineata ca sa prind tota puterea SF Maslu.Ultima data era in Biserica de pe stanga ca mitropolia era inca in reparatii.
“Intru tine, Maica, cu osardie s-a mantuit cel dupa chip, ca luand Crucea, ai urmat lui Hristos si lucrand ai invatat sa nu se uite la trup, caci este trecator, ci sa poarte grija de suflet, de lucru cel nemuritor. Pentru aceasta si cu ingerii impreuna se bucura, Preacuvioasa Maica Paraschevo, duhului tau.” |
Citat:
|
Multumiri din suflet!
Sa va ajute bunul dumnezeu in tot cea ce faceti, sfanta parascheva este sfanta care ma protejeaza pe mine si familia mea ,va rog din suflet daca puteti sa ne treceti si pe noi:robert-stefan,emilian,ion,simona.fiul meu trece printr-o perioada grea si are nevoie de ajutor,bunul dumnezeu,maicuta domnului si sfanta parescheva sa ne ajute pe toti!amin.
|
Citat:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona |
Multumiri din suflet!
Citat:
|
Daca se poate sa treci pe lista si Arhim. Arsenie, Ierom Arsenie, Pr. Iulian, Cristina-Cornelia, Elena-Iuliana, Aneta, Rodica, Petre, Maria, Elena, Claudiu si Teodor cu toata familia lor. Multumesc din tot sufletul.
|
la fel si pt mine eliza:maria ,nicolae,veronica alexandra si costel...si poate imi aduci si o carte de acolo! o cumpar si tu donezi bani! Domnul sa te aiba in paza lui si sa ne invredniceasca pe noi robii sai,cu mila Sa!
|
Citat:
Intre timp, verifica te rog, numele: Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel |
da ! este bine ..multumesc! ma refeream sau iti aminteam de a face ceva..pt cei oropsiti
|
Citat:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor |
Citat:
|
oki! oki...multumesc si chiar as vrea ! astept si eu
|
Actualizare!!! Cine stie, sa verifice:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares |
Draga mea, daca doresti, poti trece pe Victor ( prietenul meu...) si Simona? ...Multumesc mult, sa fi binecuvantata!
|
Citat:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares Victor Simona |
Draga mea, as avea si eu cateva nume: Lavinia, Liviu, Anastasia, Emanuela, Elena si Viorica (bolnava de cancer), cu toate familiile lor. Multumesc din suflet.
|
Citat:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares Victor Simona Lavinia Liviu Anastasia Emanuela Elena Viorica |
elena madalina,sebastian adelin, elena ,gheorghe,stefan, aurica ,gabriela ,nicole maria,nicolae,carlos,elena violeta
multumesc din suflet ! |
Citat:
Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares Victor Simona Lavinia Liviu Anastasia Emanuela Elena Viorica Elena Madalina Sebastian Adelin Elena Gheorghe Stefan Aurica Gabriela Nicole Maria Nicolae Carlos Elena Violeta Va rog sa scrieti prima litera a numelui cu majuscula! |
S-a strecurat o eroare, am corectat-o:
Viorel Simona Gheorghe Claudiu Gabriel Alina Maria Denisa Nicoleta Emil Elena Emilia Lidia Mihai Florin Marcel-Ioan Elena Mircea Georgeta Maria Ecaterina Iulian Petronela Sergiu Mihai Dumitru-Mihai Dochita Virgil Ana-Maria Cezar-Octavian Radu Andreea Pr. Costel Pr.Dumitru Maria Maria Gabriel-Alin Sora Mirela Sora Andreea Sora Daniela Robert-Stefan Emilian Ion Simona Elena Maria Nicolae Veronica Alexandra Costel Arhim. Arsenie Ierom Arsenie Pr. Iulian Cristina-Cornelia Elena-Iuliana Aneta Rodica Petre Maria Elena Claudiu Teodor Nina Ioan Catalina Stefan Rares Victor Simona Lavinia Liviu Anastasia Emanuela Elena Viorica Elena Madalina Sebastian Adelin Elena Gheorghe Stefan Aurica Gabriela Nicole Maria Nicolae Carlos Elena Violeta |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:10:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.