![]() |
Basescu- Unsul lui Dumnezeu!
Este scris:
Orice cirmuire este de la Dumnezeu! Ca urmare trebuie respectata! si deasemenea sa nu uitam ca Asa cum Unsul lui Dumnezeu raspunde pentru pacatele lui el va raspunde la Judecata si pentru pacatele supusilor lui, pacate pe care le putea preveni! De aceea a fi presedinte este o mare responsabilitate ! |
Andrei, imi spui si mie cine l-a uns pe Basescu? Vreun patriarh, episcop sau papa? Una e sa iti iei puterea de la Dumnezeu (prin intermediul Bisericii), alta e sa iti iei puterea de la oameni...
|
Este scris ca: ORICE putere conducatoare este de la Dumnezeu!
La urma urmei si prin Biserica tot prin si de oameni este ales. |
Citat:
|
Citat:
Eu unul sunt convins! daca nu ar fi fost scris, ma indoiam si eu. Pina si conducerea din casele noastre - Parintii - tot Dumnezeu ti-i da, si tot ei au obligatia sa FACA TOT CE LE STA IN PUTERE sa previna pacatele copiilor. Ce nu pot sa dovedeasca nu mai este vina lor. |
Si stapanirile rele sunt ingaduite de Dumnezeu pentru a pedepsi pacatul si a face oamenii sa-L caute pe El. Caci omul obisnuieste sa se indeparteze de Dumnezeu cand ii e bine si sa se apropie de El numai cand e in stramtorare.
Isaia 47:4 Zice Izbăvitorul nostru; Domnul Savaot este numele Lui, Sfântul lui Israel! 5 „Stai tăcută și mai la întuneric, fiică a Caldeilor, nimeni nu te va mai chema pe tine stăpâna regatelor”. 6 Mâniat am fost pe poporul Meu, pângărit-am moștenirea Mea și am dat-o în mâna ta. Dar tu n-ai avut milă și asupra bătrânului ai apăsat cu jug greu. Ieremia25:9 Iată, ... voi trimite la Nabucodonosor, regele Babilonului, robul Meu, ca să le aducă împotriva acestei țări și a locuitorilor ei și împotriva tuturor neamurilor dimprejur pe care le voi pustii, le voi înspăimânta, le voi face de râs și de ocară veșnică. |
Citat:
|
Citat:
Cu frauda sau fara frauda, daca nu va fi Geoana presedinte am ratat sansa unui om echilibrat si rafinat. |
Citat:
Prin tine vorbeste democratia prost inteleasa, Andrei. In schimb in dictatura fi sigur ca ai fi fost NEVOIT sa respecti pe oricine s-ar fi perindat pe la putere. Nu insa sa-l si urmezi in ceea ce face. In orice caz imi pare rau ca lucrurile s-au inrautatit Cristi, te inteleg... Cunosc multa lume care s-a dus la vot in mod special pentru ca acest individ sa nu iasa...si tot degeaba |
Daca avem conducatorii pe care-i avem inseamna ca starea noastra duhovniceasca e jalnica. In primul rand trebuie sa vedem starea duhovniceasca a neamului romanesc. Nu cumva L-am suparat pe Dumnezeu prea tare? Daca Dumnezeu ingaduie astfel de stapaniri inseamna ca acesta e un semnal de alarma si un indemn serios la pocainta. E clar ca in aceste vremuri nu putem sa ramanem doar caldicei.
|
Sigur L-am suparat pe Dumnezeu, ca natiune. S-au legalizat pacate urate , marii hoti umbla liberi , imbogatindu-se continuu din munca omului simplu si muncit; intre noi sunt vrajbi si ura, vrajitoarele au acte in regula si se erijeaza in salvatoare de oameni, dar toate aceastea duc de rapa tara asta.
|
Citat:
Cât despre mine, nu l-am respectat pe Ceausescu, îl desconsideram în public, la liceu sau în alte ocazii si când a venit revolutia am fost în primele rânduri si lânga primii morti ai Bucurestiului. Poate tu ai fost mai viteaz, dar oricum a da lectii de democratie e aiurea, nu democratia ni se cere s-o respectam de catre Biserica. Citat:
|
Naivitatea aceasta e ca-n zicatoarea : Nu bate, Doamne, omu'/ Ia-i mintea si norocu'/ Ca batut e, saracu'. Deci eu cred ca nu suntem un popor de ticalosi, dar pentru a face fata situatiei in care ne aflam era nevoie de o credinta din aceea care sa mute si muntii. Caci tara aceasta trece prin incercari mari, dar noi nu constientizam, caci suntem spalati pe creier cu tot felul de minciuni. Parintele Arsenie Boca spunea ca ,, pentru avorturi, desfrau si vrajitorie se plateste o taxa." Adica aceste pacate, fiind o uraciune inaintea lui Dumnezu, atrag pedeapsa divina.
|
PAi de ce ne pedepseste Dumnezeu ca natie desi numai unii pacatuiesc? Oricum nu sunt in masura sa spun daca cineva pacatuieste ori ba. Sa terminam odata cu conceptia ca "ne bate Dumnezeu ca natie" pentru ca nu este asa.
|
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu nu se lasa batjocorit. Cu cat intelegem mai repede acest lucru, cu atat e mai bine. Constantinpolul a fost cucerit cu ingaduinta lui Dumnezeu, ca urmare a decaderii morale a localnicilor. Citeste minunile Maicii Domnului si vei vedea. Nu mi-as permite sa inspaimant pe cineva, daca n-as fi citit aceste lucruri. |
Citat:
Oare exista pe pamint o natie mai putin pacatoasa decit alta?...si totusi uite ce bine o duc altii, efectiv ca-n sinul lui Avraam...INCA DE PE PAMINT! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
PS Nu simpatizez nici cu unul nici cu altul dar dintre doua rele ce alegi ? Hot+ tupeist sau criminal+ hot? Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Nu cred ca urecheaza nimeni un copil fara vreun motiv. Despre asta vorbesc.
|
Citat:
In alte tari Dumnezeu ii bate pentru alte lucruri LOCALE insa poate nu pentru cele specifice tarii noastre, de aceea le percepem diferit sqau chiar deloc, insa probleme au si ei, nu-ti fa nici o grija Insa in tara, astia suntem si asta reusim deocamdata sa vomitam, sa regurgitam ca presedinte pentru tara noastra. Noi altceva nu putem sa cream si sa votam decit oligofreni. Asta este, cu astia defilam si ca urmare ii respectam...deoarece este de la Dumnezeu!..Porunca Hristica cum ne-a amintit Traditie1 |
...
Nu cred ca Basescu e unsul lui Dumnezeu. Unsul lui Dumnezeu e cel care sta aproape de Dumnezeu, de credinta dreapta, care respecta poruncile Lui. Trebuie sa facem o distinctie clara intre voia lui Dumnezeu si ingaduinta lui Dumnezeu. Dumnezeu nu voieste ca oamenii sa fie condusi de tirani, de dictatori, de comunisti, dar ingaduie lucrul asta. Am citit intr-o carte si parintele Iustin parca, spunea ca tara noastra sufera acum din cauza pacatelor poporului. Parintele mai spunea ca desi poate parea un paradox, situatia grea prin care trece tara noastra e o binecuvantare de la Dumnezeu, pt ca prin suferinta asta si prin necazurile astea, o parte din oameni, nu toti, se intorc cu fata la Dumnezeu, pt ca se stie ca omul cand e in suferinta se apropie cel mai mult de Dumnezeu. Parintele mai spunea referitor la cei din occident, la Franta, SUA, UK, Italia, Germania, si celelate tari dezvoltate, ca aceia sunt vrednici de plans, Dumnezeu a uitat de ei, si i-a lasat in plata lor, pt ca Dumnezeul lor acum este banul si de aici toate pacatele, erezia, desfranarea, avortul, furtul si toate celelalte. Deci sa fim siguri ca Dumnezeu ingaduie toata situatia asta grea din Romania, din iubire, pt ca Ii este mila de noi, si vrea sa ne intoarcem la el. Mai spunea parintele Iustin, precum si parintele Nicolae Velimirovici al sarbilor, ca daca vrem sa se schimbe ceva in tara asta si in lumea asta, trebuie in primul rand sa ne schimbam noi, si prin schimbarea noastra se vor schimba si ceilalti. Am vazut ca s-a pus intrebarea de ce sufera si cei care duc o viata dreapta. Nimeni nu este fara de pacat, asa ca toti suferim. Si nu trebuie sa-i cerem noi socoteala lui Dumnezeu, ca suntem nebuni daca facem asta. Daca oamenii din tara asta si din lumea asta ar fi cu adevarat aproape de Dumnezeu, atunci Dumnezeu nu ar ingadui sa fim condusi de oameni rai. Daca nu intelegem aceste lucruri din pvdv duhovnicesc, si incercam sa le intelegem doar dpdv rational si material, nu o sa ajungem la lumina. Numai bine si Doamne ajuta!
|
mi se pare desuet sa se vorbeasca politica pe acest site :66:
|
Citat:
E o gresala fantastica pe care-o facem cu totii atunci cand deplasam accentul de pe a fi pe a avea. Da, poate ca din punct de vedere material unii o duc mai bine. Dar oare din punct de vedere spiritual cum o duc acestia? Privind din aceasta perspectiva, imi fac griji pentru soarta saracilor care nu au unde sa lucreze si pentru cei care-si vor pierde mantuirea din cauza domniei pacatului. Si pentru bietii copii care vor gasi din ce in ce mai greu cate un om intelept care sa le spuna o vorba buna. |
Andrei, oare atat de mult am saracit, incat Dumnezeu nu a gasit un om mai bun decat Basescu? Nu-l vad ca pe un uns. Ungerea era facut de un patriarh, profet, un om ales al lui Dumnezeu. Iar aici nu e vorba de asa ceva. E adevarat ca mai plange din cand in cand, dar plansul sau nu e unul adus de zdrobirea inimii.
Nu stiu cati s-au rugat lui Dumnezeu sa ne daruiasca cel mai potrivit presedinte. Nu stiu cati au cerut luminarea mintii in a alege. Cred ca multi s-au multumit cu o umbrela, o suma de bani, cateva emisiuni de manipulare ... si asa au decis de partea cui sunt. |
Citat:
|
Citat:
eu l-am votat in turul I shi n-am fost la vot in turul II dar l-am sustzinut shi il sustzin iar azi am daruit sper ca de la Domnul viitorul partid pentru care sa am cu cine sa votez pe viitor daca il vor forma cineva. UCS-Carol al II-lea |
Va rog sa priviti avest filmulet l-am primit ieri pe mess si m-am minunat si nu stiu ce sa cred.... este ceva adevar in el, sau e doar regizare???
http://www.youtube.com/watch?v=cJSfi...ayer_embedded# |
...
Citat:
|
Eu
Citat:
|
Citat:
Buna seara! Nu am putut sa ma abtin, nu imi place sa fac politica, consider ca adevaratele valori nu stau in ,,prima linie,,,dar ma intriga faptul ca fiica lui Basescu a propus ca drogurile sa fie libere la vanzare...si tot in timpul guvewrnarii lui parca o comisie parlamentara a propus liberalizarea prostitutiei si a drogurilor usoare!!! Terifiant ptr mine ptr noi ptr un popor ortodox..si cine? fiica presedintelui...nu mai spun de celelalte abuzuri si minciuni...vedem filme in direct cu copii altoiti peste gura si ni se spune ca-s trucaje...basta cu ,,tiganca imputita,,...sincer am un gust amar...dar asta e strict parerea mea,si striga constiinta-n mine. |
Citat:
as da si eu un site nustiu daca se poate ..zic atat.. vox publica .. |
Citat:
Doar monarhia, prin rege sau imparat, intronizati de Adevarata Biserica Crestina, pot fi unsii lui Dumnezeu ! In Vechiul Testament, la dorinta poporului ales, Saul a fost uns Rege, urmandu-i la tron prin vointa Divina DAVID. La fel si in Imperiul Bizantin, imparatii crestini erau intronizati de Biserica, fiind cu adevarat UNSII LUI DUMNEZEU. Republica de astazi, cu presedintele ei cu tot, nu este placuta lui Dumnezeu. Dumnezeu a binecuvantat MONARHIA ! A spune ca Basescu este unsul lui Dumnezeu, suna a blasfemie !!! |
Citat:
Toata CONDUCEREA este de la Dumnezeu! indiferent de culoarea lor politica! Insa sa nu uitam de faptul ca unii nemernici din conducere care ajung sa fie stilciti in bataie si pusi la zid de catre popor este tot voia lui Dumnezeu! dupa care vine alta conducere pusa tot de Dumnezeu! |
Citat:
Nimic din ceea ce vedem azi in sfera puterii politice, financiare, nu este de la Dumnezeu, ci de la satana. Doar Adevarata Biserica il mai are pe DUmnezeu. |
Citat:
Pe conducatorul satanei cum spui tu, Doar Dumnezeu stie ce-i scris pe inima lui, indiferent cit de betiv este si dement, sa zicem cu cercei si bete in urechi, tatuaje, samd. Daca pe inima lui este scris Iisus Hristos cu litere de Aur, atunci inabilitatea lui de a conduce si betia lui nu are nici o importanta. Hai impreuna sa incercam sa descoperim in oameni acele litere de aur! |
Citat:
E greu sa asezi in acelasi loc lumina si intunericul. Nu poti avea scris pe inima Iisus Hristos, iar faptele sa-ti fie cele ale diavolului ! Cand vei gasi acest prototip de om, fara indoiala ca Premiul Nobel la toate categoriile iti va fi atribuit . Cele bune. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:38:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.