![]() |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
va rog stergeti. am incercat sa fac ceva dar nu a mers :(
|
Citat:
:10: |
Citat:
|
sa fie tras pe roata :5:
|
Citat:
|
Citat:
|
Pe roata. auziti, da nu ma anesteziati si voi inainte, ca am auzit ca e nasoala roata?:23:
Ooops, o sa petrec revelionul dupa gratii.... :) |
Citat:
|
Hei, hector nu are dreptul la un avocat? Eu il reprezint.
|
Citat:
Varianta cu roata mai e valabila? :9: |
Citat:
|
You're welcome >:D< Oameni buni, eu zic asa: avand in vedere ca este la prima abatere sa-l iertati iar, daca se va mai intampla si a-2-a oara, sa fie judecat dupa cum il lasa sufletul pe judecator.
|
Citat:
|
Citat:
|
Ooooooooooooooooo, ce topic frumos! ati vazut cata veselie poate aduce un sir de aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? :69::69:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Vroiam sa vad pasii de creare a unui sondaj, si ghici ce fac, apas ,,infiintare topic nou" :10:. dar macar am reusit sa infiintez Repley-ul dorit, la topicul respectiv. |
Citat:
|
Hei, de ce amenda? Voi nu gresiti, a? Ziceti repede!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si noooooi pe tineeeee!!!! :79: |
Citat:
|
Citat:
Bogdan. |
Auziti, cand treceti prin ilfov? :"> Vreau sa va vaaaaaaaad personal :(
|
Citat:
|
nu imi vine sa cred ca s-a ajuns la pagina 3. Admin, te rog nu sterge topicul. Ca trebuie si eu:
maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ce-ai facut? sau no, avem versiunea C# pt programatori: int n = 1; while (n = 1) Console.WriteLine("a"); |
Citat:
Chiar am citit si m'am amuzat si eu de cele de aici. Probabil de asta nici nu a fost sters, pentru ca e comic. Mai ne destindem putin. Mai ales ca un astfel de titlu este inedit. :) |
subscriu
E un topic "mai altfel" dar bine venit!:21:
|
Citat:
Ma bucur ca v-am binedispus.:6: |
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a, Ce topic dragut !!! M-am destins copios! Merci!
|
Fiind un topic in care se dezbat lucruri de importanta majora si cu incarcatura sufleteasca supranaturala, sper sa se gaseasca cat mai multe raspunsuri la aceasta dilema existentiala fara precedent :35:
|
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. si eu sper la fel, sa fie multe postari inteligente pe acest topic, care sa ne aduca zambetul pe buze, ca am uitat sa radem, fratilor!
|
Citat:
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Si eu care credeam ca initiatorul topicului a fost somnoros si la apucat cascatul. Hai ca ati fost comici toti m-am ris cu gura pina la urechi :21: La multi ani pe !2010
|
Citat:
|
Citat:
|
La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...aaani tuturor!
|
Asta-i topic de dat cu capul?:24:
bbbbbbbbb cccccc ddddddd eeeee LA MULTI ANi!!!!!!!!!!!!!! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:37:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.