Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Primul deces in urma administarii vaccinului impotriva gripei porcine (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8141)

lore86 14.01.2010 18:15:09

Primul deces in urma administarii vaccinului impotriva gripei porcine

tocmai s-a inregistrat primul deces in urma administrarii vacinului impotriva gripei porcine.victima este chiar un medic, care a doua zi la vaccinare a decedat, in urma unui stop cardiovascular.din pacate nu am prins stirea chiar de la inceput, si nu stiu din ce oras era.
coincidenta sau...nu?

AndruscaCIM 14.01.2010 18:18:39

Au mai fost si doua batrane, dar bineinteles s-a zis ca erau varza si de aia au murit, nu din cauza vaccinului facut cu cateva zile inainte!

De asemenea o femeie a 2 a zi dupa vaccinare a facut febra, si a intrat in coma...posibil murit :46:

andreicozia 14.01.2010 18:20:56

Daca din cauza intoleratei la vaccin mor, sa zicem, 100 de persoane insa sunt salvate 100 000 000 atunci eu zic ca este un succes, invers ar fi o catastrofa

lore86 14.01.2010 18:26:35

pacat ca suntem atat de creduli si nu credem decat ceea ce vor altii sa credem. de fapt asat si e rolul mas-mediei: de a manipula multimea.

emanouela 14.01.2010 18:28:47

stiti ca nici o companie care prod acest vaccin nu rasp in nici un fel de acese decese???oare de ce???:105:

lore86 14.01.2010 18:31:42

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 200690)
Daca din cauza intoleratei la vaccin mor, sa zicem, 100 de persoane insa sunt salvate 100 000 000 atunci eu zic ca este un succes, invers ar fi o catastrofa

ramane de vazut "cat sunt de salvate".oricum , chiar daca vor muri ulterior chiar crezi ca ne va mai informa cineva?sau chiar daca ne va mai informa ultimul vinovat va fi vaccinul:in rest oricine:imunitatea prea scazuta, intoleranta la te mai miri ce, diferite boli, sau ...soarta.

as vrea sa aud o pers care zice:mi-am facut vaccinul si ma simt ok.
pana atunci.....

lore86 14.01.2010 18:34:35

Citat:

În prealabil postat de emanouela (Post 200694)
stiti ca nici o companie care prod acest vaccin nu rasp in nici un fel de acese decese???oare de ce???:105:

foarte buna intrebarea.daca tot oferi un produs sigur, oare de ce nu oferi garantii?

hadrian 14.01.2010 18:37:32

despre moartea medicului

medicul rezident de numai 34 de ani din comuna clujeană Aluniș a decedat, după ce și-a administrat singur vaccinul.
sursa> http://www.napocanews.ro/2010/01/vac...e-mortala.html

AndruscaCIM 14.01.2010 18:39:39

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 200690)

Si daca deja a inceput sa se recunoasca ca aceasta pandemie a fost falsa si se incep cercetarile companiilor farmaceutice, care a fost sensul acestui vaccin...o epidemie falsa? :106:

Totusi eu nu cred ca e sanatos sa ne batem joc de corpul nostru si sa ne vaccinam aiurea...nici nu stim ce injectam in noi, dar daca i se spune vaccin atunci capata autenticitate si sens subit?

AndruscaCIM 14.01.2010 18:42:22

Citat:

În prealabil postat de hadrian (Post 200697)
medicul rezident de numai 34 de ani din comuna clujeană Aluniș a decedat, după ce și-a administrat singur vaccinul.

De fapt medicii si cadrele sanitare sunt reticente si nu s-au vaccinat...au fost cativa, o asistenta data in prim plan in timpul campaniei pentru a se crede ca asta e atitudinea reala a cadrelor sanitare, cand de fapt in realitate oamenii si-au vazut de treaba.

Lavrentiu 14.01.2010 18:44:37

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 200695)
ramane de vazut "cat sunt de salvate".oricum , chiar daca vor muri ulterior chiar crezi ca ne va mai informa cineva?sau chiar daca ne va mai informa ultimul vinovat va fi vaccinul:in rest oricine:imunitatea prea scazuta, intoleranta la te mai miri ce, diferite boli, sau ...soarta.

pana atunci.....

Dumnezeu sa-l ierte pe medic dar si pe cei care se joaca cu vietile noastre.

Eu stiu un caz care si-a facut vaccinul dupa care a avut o reactie negativa - a cazut la pat cu febra. Reactia medicului a fost ceva de genul: "Ghinion!"

PS. In SUA mor anual, de gripa obisnuita, cca 30.000 de americani. Anul trecut de gripa porcina au murit 12.000. No comment.

topcat 14.01.2010 18:58:40

Citat:

În prealabil postat de hadrian (Post 200697)

Ai citit cumva si comentariile din articol, sa vezi ca sint niste aiureli?

Lavrentiu 14.01.2010 19:15:55

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 200706)
Ai citit cumva si comentariile din articol, sa vezi ca sint niste aiureli?

Adica daca comentariile sunt niste aiureli inseamna ca omul nu a murit din pricina vaccinului?

Primul link era un editorial, iata o stire, tot de acolo:

http://www.napocanews.ro/2010/01/in-...i-victime.html

Hartford 14.01.2010 20:08:07

La compania unde lucrez eu au inceput astazi vaccinarile :49: chiar am trecut pe acolo e o coada neterminabila. Eu una nu fac vaccinul defapt nu il fac nici pe cel de sezon...:68: e mare propaganda sa faca unii bani cu sacul.:64:

Lavrentiu 14.01.2010 20:10:52

Dezvaluiri

Probabil s-a mai postat pe forum, dar iata dezvaluirile lui Wolfgang Wodarg, directorul Departamentului de sănătate din cadrul Consi*liului Europei, un fel de sef suprem asa al dlui Cercel:

http://www.jurnalul.ro/stire-viata-s...za-532313.html

blueyes 14.01.2010 20:46:30

imposibil sa fi murit din cauza vaccinului, abea dupa ktiva ani apar efectele vaccinului nu dupa kteva zile

tigerAvalo9 14.01.2010 22:10:15

Au murit din cauza starii critice si a celorlalte afectiuni pe care le aveau acei oameni nu din cauza vaccinului.Chiar daca nu faceau vaccinul tot mureau,si nu din cauza ca nu au facut vaccinul ci din cauza starii critice.E cea mai mare gogoasa pe care am auzit-o ,ca a murit in urma vaccinului.S-a nimerit sa faca si vaccinul.Daca eu am cancer si racesc de pneumonie ,mi se da tratament ,si dupa mor(Doamne fereste)asta nu inseamna ca am murit din cauza tratamentului pentru pneumonie.Doamne ajuta si nu mai credeti in teoriile conspiratiei si zvonurile oamenilor neinformati cum trebuie.

MarinaAlca 15.01.2010 04:31:45

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 200695)
.

Sunt persoane pe acest forum care si l-au facut si care sustin ca momentan sunt ok.Am un bun prieten care e doctor in NY si si-a administrat singur vaccinul.Sustine si el ca e ok.
Eu una nu ma vaccinez indiferent cate cazuri de "ok" voi auzi.

philalex 15.01.2010 08:42:20

ce sa zic....daca e sa murim murim....uitati-va in haiti ce a fost....eu cred ca un cutremur e mai periculos...

heaven 15.01.2010 08:55:19

Da,doar ca diferenta este ca la un cutremur nu ai de ales,in schimb in privinta vaccinurilor ai putere de decizie.
Oricum nu credeam in gripa purcelului zburator si in vaccinul miraculos,dar dupa ce am mai discutat si cu ceva medici care nu doar ca mi-au confirmat ce banuiam,ba mi-au spus si cat de periculos este acest vaccin...m-am convins.

Lavrentiu 15.01.2010 09:06:37

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 200755)
Au murit din cauza starii critice si a celorlalte afectiuni pe care le aveau acei oameni nu din cauza vaccinului.Chiar daca nu faceau vaccinul tot mureau,si nu din cauza ca nu au facut vaccinul ci din cauza starii critice.E cea mai mare gogoasa pe care am auzit-o ,ca a murit in urma vaccinului.S-a nimerit sa faca si vaccinul.Daca eu am cancer si racesc de pneumonie ,mi se da tratament ,si dupa mor(Doamne fereste)asta nu inseamna ca am murit din cauza tratamentului pentru pneumonie.

Asa, acum tot ce ai spus spune-o din perspectiva gripei porcine si ai sa vezi ca asa este si cu gripa. Pe niciun certificat medical de deces nu scrie ca a murit din cauza gripei porcine.

Eu am zis si mai sus, stiu personal un caz care a facut vaccinul si a cazut la pat. Dar medicul isi facuse planul (la hectar).

Hai sa vedem dincolo de aparente.

topcat 15.01.2010 10:14:04

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 200709)
Adica daca comentariile sunt niste aiureli inseamna ca omul nu a murit din pricina vaccinului?

Primul link era un editorial, iata o stire, tot de acolo:

http://www.napocanews.ro/2010/01/in-...i-victime.html

Nu comentariile sint aiureli
Vorbeam de stirea din linkul tau, banuiesc ca acela trebuia sa fie linkul initial
Articolul are exact aceeasi credibilitate ca si comentariile, daca ai sa le citesti, inclusiv cele ale editorilor

FiulRisipitor 15.01.2010 11:10:20

Nu sti cum e in alta parte, dar in Germania peste 98% din medicii spun oamenilor ca ei daca vor pot sa-si faca vaccinul dar la copii nu este indicat sub nici o forma!
Comentariul meu la aceasta atitudine: voi ati trait deja, ati platit impozite si asigurari, puteti muri; dar copiii sunt viitorul, nu ne convine sa ne taima creanga de sub picioare.
E o porcarie vaccinul asta din sute de motive.... discutiile suplimentare sunt de prisos.

emanouela 15.01.2010 16:15:12

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 200755)
Au murit din cauza starii critice si a celorlalte afectiuni pe care le aveau acei oameni nu din cauza vaccinului.Chiar daca nu faceau vaccinul tot mureau,si nu din cauza ca nu au facut vaccinul ci din cauza starii critice.E cea mai mare gogoasa pe care am auzit-o ,ca a murit in urma vaccinului.S-a nimerit sa faca si vaccinul.Daca eu am cancer si racesc de pneumonie ,mi se da tratament ,si dupa mor(Doamne fereste)asta nu inseamna ca am murit din cauza tratamentului pentru pneumonie.Doamne ajuta si nu mai credeti in teoriile conspiratiei si zvonurile oamenilor neinformati cum trebuie.

acu na....asa cu logica mea ilogica deci...daca ai afectiuni si nu faci vaccinul si doamne fereste te loveste gripa porcina...mori, asta e una , a doua....daca nu ai afectiuni si faci gripa porcina si faci tratament, scapi...a treia...daca ai afectiuni si faci vaccin e posibil sa mori....a patra...esti sanatos, faci vaccin si e posibil sa cazi la pat.....si mai e si asta.....lumea vuieste de inutilitatea, prticolul si altea alea pe care le implica vaccinarea plus ca sunt 1000000000000000000000000 semne de intrebare legate de acest vaccin....deci avand aceste 4 posibilitati.....care e de ales????

AlinB 15.01.2010 16:33:27

Riscurile vaccinarii (orice fel de vaccin) sunt cunoscute si recunoscute.

Este normal ca un vaccin sa aiba efecte secundare (chiar si moartea) si e normal sa se administreze daca pericolul e major, dar in cazul asta nu prea pare sa fie.

De altfel teoria pe care se bazeaza promovarea vaccinarii in masa impotriva gripei porcine este o pura teorie cu argumente medicale si statistice dar neconvingatoare din punctul meu de vedere.

Se stie si se recunoaste ca virusul nu este unul in mod deosebit de agresiv.
Dar, vaccinarea se promoveaza in ideea de a fi cat mai putine posibil gazde in care virusul ar putea suferi mutatii majore.

Ori, nu cred ca vaccinarea chiar la 70% din populatie asa cum se recomanda va exclude acest risc.

Retineti, in cazul unei mutatii majore, toata vaccinarea de pana atunci va fi egala cu zero, organismul nu va avea anticorpi pentru acea varianta a virusului!

Deci supunem un mare numar de oameni la un risc cert (care exista, chiar si daca vaccinul nu este atat de problematic cum sustin unii), pentru a preveni un risc incert, cu o sansa de reusita incerta pe baza unei teorii medicale de o calitate indoielnica.

Repet, chiar daca se va vaccina 70% din populatie, este suficienta o mutatie majora care se poate produce in oricare din restul de 30%.
Aceasta se va raspandi fara probleme, inclusiv in cadrul celor 70% vaccinati.

Mutatia poate fi inofensiva ca si virusul de pana acum, in sensul ca se inadreaza lejer in limitele de toleranta ale unui sistem imunitar sanatos (in sens mediocru).

Dar poate fi si foarte agresiva, ceea ce ar motiva cu adevarat introducerea unui vaccin preventiv.

Deci, in loc sa se monitorizeze atent populatia (pentru mutatii agresive ale virusului) si sa se realizeze o vaccinare atunci cand ea se impune cu adevarat se procedeaza taman pe dos: se vaccineaza populatia cand riscul este minim (asumandu-se niste riscuri majore si cheltuindu-se inutil resurse)
in ideea ca POATE nu va mai fi nevoie si virusul nu va suferi mutatii majore.

Zadarnica speranta, pentru ca virusul poate suferi mutatii chiar si in afara organismului uman.

Cu alte cuvinte, anul asta sau anul viitor va apare probabil o noua tulpina care, dupa pozitia (teoria) de acum ar necesita o noua campanie de vaccinare.

Si probabil pentru ca lumea sa fie ceva mai convinsa de necesitatea ei (nu ca acum) virusul respectiv va fi probabil semnificativ mai agresiv deca cel actual si probabil rezistent la toate tratamentele cunoscute.
Adica nu va mai reactiona la Tamiflu si nici ei nu se vor mai grabi sa scoata un antibiotic echivalent pentru ca oamenii sa caute vaccinul.

E un joc in care Ei nu pot pierde..omul de rand nu poate castiga.

Mai rau, pe baza opozitiei actuale fata de vaccinul pentru gripa porcina, se vor construi alte initiative care vor promova opozitia si fata de vaccinurile obligatorii (se intampla deja), de data asta cei dezavantajati fiind copiii care se vor trezi pus la risc de catre chiar parintii lor.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:23:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.