![]() |
Noapte buna ,va iubesc
Era ,asa, o mica declaratie :)
Ca multi sunteti ,si frumos vorbiti ! La urma urmei zic si eu ca rabinul:cam toti aveti dreptate,fiecare in felul lui. Doamne ajuta! |
Citat:
Dea tie Domnul dupa inima ta..... |
Mi-ar place ca Domnul sa reverse toata armonia si iubirea sa peste voi toti:
Necredicniosii sa se intoarca la Dumnezeu, cei care nu stiu sa se roage ,sa fie luminati, cei care au probleme cu iubitele/iubitii , sa iasa invingatoare iubirea, ecumenistii sa se roage cu anti-ecumenistii, sectantii protestanti sa se intoarca la catolicism, catolicii sa se intoarca la Traditie, ortodoxii sa nu se mai certe intre ei, ateul cel rau sa se pocaiasca, cei deznadajduiti sa gaseasca speranta cei intelepti sa gaseasca nevinovatia noi toti,nemaiexistand confruntare,sa vorbim doar in cantari de lauda catre Dumnezeu, si smerenia cea tacuta ,care nu vorbeste,sa se roage pentru noi toti. Somn usor! |
Intradevar nu stii ce sa zici in fata unei afirmatii ca aceasta decat - frumos spus si la obiect. Domnul sa ne ajute la toti !! Pace tuturor si iertati-ma daca v-am gresit !!
|
:6:
aici nimeni nu greseste..e vb de fiecare cum interpreteaza si cat e de capabil sa accepe si alte pareri, idei oricum, un inceput frumos bravo iustin |
pt IUSTN
Asa a spus si Domnul Isus Hristos .daca am fii toti cum sunt copiii,nu ar mai fi nici manie,nici vrajba si am traii toti fericiti,Domnul Dumnezeu sa ne ajute ,sa ne dea intelepcine de adult si bunatate copiilor.
|
Noapte buna voua, celor iubiti de Dumnezeu ! Si maine sa aveti o zi plina de calauzirea lui Hristos !
|
Citat:
Cand am zarit aceste cuvinte printre celelalte titluri am simtit o tresarire in suflet...tare iti multumesc pentru gandul tau curat si bun...pentru starea pe care mi-ai transmis-o. Toata iubirea lui Hristos sa iti cuprinda viata. Noapte buna dragul meu!!! |
:)
http://www.youtube.com/watch?v=NiibgRLo9fs Pentru voi. Noapte buna. "Nu pricep Curata" “Nu pricep, Curată, nici îngerii, nici oamenii, Maică și Fecioară, ce în tine s-a săvârșit. În mâini ține Simeon bătrânul, îmbrățișat, pe al legii Făcător și Stăpânul tuturor. Ziditorul pre Adam ca sa-i mântuiască vrând. Al Curatei Prunc luând Îl sălășlui pre El. Neamul tot cel omenesc Curata Îl fericim. Credincioșii Te și Slăvim O, Maica Lui Dumnezeu. Veniți, pre Hristos vedeți, pre al tuturor Stăpân, Care astăzi Simeon îl și poartă în locaș/ sălaș. Cel ce pre pământ privește și îl face a se clăti, cum șezi in mâini de bătrân, cum brațele lui Te țin. Trăind încă Simeon până pre Hristos văzu, către Dânsul a strigat: slobozește-mă acum. Leși pe Cel Tăinuitor ce în pântece luași, pe Cărbunele Hristos, Tu ești una Maria. A se face om voind mai Întâiul Dumnezeu se aduce în lăcaș de zilele patruzeci. Pogorându-Se din Cer Stăpânul de câte sunt. Pre Acesta Simeon preotul Îl primi. Luminează-mi sufletul și lumina de simțit, căci curat pre Dumnezeu văzând, să-L vestesc la toți. Maică și Fecioară Curată ce tânăr Prunc în biserică aduci pe brațe lui Simeon. Slobozire cer acum la Tine Cel Ziditor, căci Hristoase Te faci lui Rază mântuielnică. Pre Acel de slugi de Sus, cu cutremur ascultat. Astăzi însă Simeon în mâini L-a îmbrățișat. Cel din fire singurit și în Fete Trei unit, sa păzești pe robii Tai pre cei ce în Tine cred. Maică a lui Dumnezeu, nădejde a toți creștini, cort păzire a porfirei celor ce nădejde-ti au.” (versurile sunt un "copy-paste", au cate o greseala mica ici-colo, dar sunt ok, sunt versurile de la "Nu pricep Curata") |
Citat:
Tatăl nostru Carele ești în ceruri, Sfințească-Se numele Tău, Vie împărăția Ta, Facă-se voia Ta, Precum în cer, așa și pe pământ. Pâinea nostră cea de toate zilele Dă-ne-o nouă astăzi. Și ne iartă nouă greșalele noastre, Precum și noi iertăm greșiților noștri. Și nu ne duce pe noi în ispită, Ci ne izbăvește de cel rău. Că a Ta este împărăția și puterea și slava: A Tatălui și-a Fiului și-a Sfântului Duh, Acum și pururea și în vecii vecilor. Amin. |
Somnoroase pasarele
Pe la cuiburi se aduna, Se ascund în ramurele - Noapte buna! Doar izvoarele suspina, Pe când codrul negru tace; Dorm si florile-n gradina - îDormi n pace! Trece lebada pe ape Intre trestii să se culce - Fie-ti ingerii aproape, Somnul dulce! Peste-a noptii feerie Se ridica mindra luna, Totu-i vis si armonie - Noapte buna! Noapte buna tuturor! Ma bucur sa te revad pe forum, Lore! |
Citat:
Iti urez toate cele bune si frumoase. Doamne ajuta! |
Citat:
|
|
Citat:
Nu sciam io di se s-o luminat ase ca di djua, apai di la atata iubire, cata daruiti voi! Iaca si in poza aiasta frumoasa sa vege cum iasa lumina din seriu da parca sa bucura si Soarele nost da iubirea voastra si va discopera un colt ge Rai! D-apai va imbrataseaza si mosu pra voi. Har, smerenie si jertfa de sine. |
|
Somn usor si fara de ispita va urez si eu...
Doamne Imparate Ceresc, Mangaietorule, Duhule adevarate, milostiveste-Te spre mine pacatosul robul Tau si ma miluieste si-mi iarta mie nevrednicului toate cate am gresit Tie astazi ca un om si nu numai ca un om, ci si mai rau decat dobitocul.
Pacatele mele cele de voie si cele fara de voie, cele stiute si cele nestiute, care sunt din tinerete si din obiceiul cel rau si care sunt din voia cea sloboda si din lene : ori de m-am jurat cu numele Tau, ori de L-am hulit in gandul meu, sau pe cineva am ocarat, sau am clevetit pe cineva in mania mea, sau am scarbit, sau de ceva m-am maniat, sau am mintit, sau fara de vreme am dormit, sau vreun sarac a venit la mine si nu l-am socotit, sau pe fratele meu l-am scarbit, sau m-am sfadit, sau pe cineva am osandit, sau m-am marit, sau m-am trufit, sau stand la rugaciune mintea mea s-a ingrijit de vicleniile acestei lumi, sau razvratire am cugetat, sau prea m-am saturat, sau m-am imbatat, sau nebuneste am ras, sau ceva rau am cugetat, sau frumusete straina am vazut si cu dansa mi-am ranit inima, sau ce nu se cade am grait, sau de pacatul fratelui meu am ras, iar pacatele mele sunt nenumarate, sau de rugaciune n-am ingrijit, sau altceva rau am facut si nu-mi aduc aminte; ca acestea toate si mai mari decat acestea am facut. Miluieste-ma, Stapane si Facatorul meu pe mine lenesul si nevrednicul robul Tau, si ma usureaza, si ma slobozeste si ma iarta, ca un bun si de oameni iubitor. Ca in pace sa ma culc si sa dorm eu pacatosul, necuratul si ticalosul si sa ma inchin, sa cant si sa preaslavesc Preacinstitul numele Tau, impreuna cu al Tatalui si cu al Unuia-Nascut Fiului Lui, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin. |
Ce frumosi sunt oamenii, cata lumina au in suflet, cata iubire raspandesc, atunci cand sunt buni!
|
Citat:
|
Eu la ora asta de aici de peste Ocean va zic "visuri placute" si va iubesc :6:
|
Citat:
|
O noapte mult prea lungă . . . !
Citat:
|
Noapte buna si rugaciuni de folos in asta seara si in noapte !
Sa dea bunul Dumnezeu sa ne trezim cu toti maine dimineata ! Sa ne rugam pentru asta , caci multe mai avem de indreptat in viata noastra , iar moartea nu iarta nicicand ! O noapte in liniste si-n rugaciune !:53:
|
Luca VII, 47
iustin10, iertate sunt pacatele tale cele multe, ca mult ai iubit... :)
Cu respect, just_inn33 |
E timpul impacarii. Ganduri bune tuturor si spor duhovnicesc!
|
1 atașament(e)
Va doresc o noapte binecuvantata
|
1 atașament(e)
Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul
|
Citat:
|
Citat:
Apoc 21 |
Citat:
Noapte buna. Va iubesc... |
Citat:
|
Asa este, mai avem nevoie si de liniste. O noapte buna tuturor!
|
Citat:
|
F frumos!
Noapte buna si tie Iustin,si Domnul sa te aibe in paza!
Multumim de gandurile bune:) |
|
Greu am putut avea in suflet niste oameni mai antipatici ca Sergiu Nicolaescu sau Adrian Paunescu.
Ma racaia pe suflet oportunismul lor,agresivitatea lor fata de ceilalti,dorinta de a fi pe primul plan in detrimentul celorlalti Dar acum cand poetul este bolnav,el cel mandru,trebuie sa se supuna acum mantuirii prin suferinta , ma rog din tot sufletul pentru el,ca sa gaseasca smerenia intoarcerii catre Dumnezeu.Ma rog pentru el aflat in suferinta,pentru omul cel falnic,care descopera ca in fata lui Dumnezeu,suntem 'ca o carpa lepadata" Dumnezeu sa il ajute pe cel care a scos de la naftalina cuvantul magic: totusi iubirea... P.S. rog pe cei care il iubesc pe poet sa nu ma judece pt sinceritatea mea.De fapt am tinut sa fiu aproape de omulaflat in suferinta,si sa ma caiesc pentru dispretul meu |
Citat:
|
Citat:
|
Noapte buna si tie, Iustin!
Cred ca cea mai buna metoda de a nu ne mai judeca unii pe altii, ar fi cea de a sta pe margine, in postura de observator si atat. Dar si aici apar alte pericole, ale prea multei sigurante de sine. Ps: ma tot gandesc la o imagine care mi-a ramas intiparita in minte - un copilas trimit sa ceara un pachetel, primeste raspuns de la o doamna mai in varsta ca nu are altceva decat coliva, si este intrebat daca doreste. Drept raspuns, copilasul intinde spre femeie ambele manute, cu palmele caus pentru a primi ceea ce i s-a oferit. Dupa care a plecat bucuros la ai sai, cu darul primit... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:02:59. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.