Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Inaltati o rugaciune pt un suflet de copil (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8458)

alinutza109 12.02.2010 16:37:14

Inaltati o rugaciune pt un suflet de copil

Astazi am primit o veste proasta de la fata mea.o colega de clasa a fost accidentata aseara pe trecerea de pietoni.fata mea alaturi de colegii ei au fost astazi la spital la ea si este in stare de coma.este un copil amarat,infiat am inteles.sa inaltam pt ea o rugaciune catre bunul nostru dumnezeu(alina)doctorul sufletelor si trupurilor noastre sa- i tamaduiasca sufletul si sa o ajute sa iasa din coma.am luat din salon un numar de telefon al unei paciente sa ma interesez de starea ei.daca isi revine din coma intentionez sa merg cu profesorul de religie care este preot sa o impartasim.are fisurata cutia craniana,hamatom la cap si din cate am inteles maine ar intra in opeartie.se zbate ca un pui,are spasme.rugati-va pt ea.doamne ajuta!!

speranta 12.02.2010 19:40:01

Doamne ajuta....pe alina !

ylyana 12.02.2010 20:46:56

Bunul Dumnezeu si Maica Sfanta a Domnului sa o intareasca si sa o faca bine, sa-i dea liniste si sa-i aline durerile si suferinta.

Doamne Ajuta sa auzim de bine

Cu cat ne vom ruga mai multi cu atat rugaciunea noastra va fi mai puternica ......pentru un suflet de copil

cuvant 12.02.2010 21:29:23

Doamne ajuta

Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu miluieste-ne pe noi pacatosii, noi suntem slabi si neputinciosi..dar te rugam asculta rugaciunea noastra, fie-ti mila Doamne si ajuta asa cum numai Tu sti pe cea care este in suferinta Alina.
Iti multumim Dumnezeul nostru, voia Ta cea Sfanta si desavarsita sa fie in toate.
Noi nu stim sa iubim, Dragostea Ta sa se coboare..si sa aduca alinare acestui suflet.
In numele Tau Iisuse Hristoase avem nadejde, credem in bunatatea si tamaduirea ce vine de la Tine.
Domnul este Dumnezeul nostru, Domnul Iisus Hristos, laudat sa fie numele Lui.

annajanette 12.02.2010 21:33:39

Dzeu o va ajuta

Sa citim paraclisul maicii domnului si acoperamantul. Eu sunt sigura ca isi va reveni. Si de obicei am intuitia buna.

Domnul nostru IISUS HRISTOS o va salva.

alinutza109 12.02.2010 23:12:55

Va multumesc din suflet celor ce ati raspuns la anuntul meu.Azi a fost fata mea la spital la ea si m-a luat groaza ce mi-a povestit..Simt ca daca nu o mutam de aici va murii.A gasit-o intr-un salon de barbati,dezbracata,sedata,pt ca re dureri f mari cu o perfuzie cazuta pe jos nici macar intr-un stativ.maine ma duc si eu ,ma gasesc cu diriginta,s-au strans niste bani sa-i dam parintilor dar simt ca degeaba daca nu o mutam.Daca la inceput spunea ca azi intra in operatie pt piciaore ca le are si pe acelea fracturate si acum intra luni.Poate pana atunci moare,eu stiu ce sa zic.Dar stiti cum e ,parinti sunt saraci,nu iese nimeni la mal cu banul,opereaza si ei cand pot.Face ca acela de acum cateva zile care l-a lovit calul,ca il opereaza azi,maine ,poimaine pana cand dupa 4 zile a murit.E jale.
Ce am putut sa mai fac mi-am sunat duhovnicul sa inalte o rugaciune pt ea,m-am rugat si eu cu toata fiinta mea si am sunat niste maici de la Ghighiu sa faca acelasi lucru.Faca-se voia Ta Doamne!
Va multumesc inca odata pt incurajari si rugaciuni si promit ca va voi tine la curent.Doamne Ajuta!

ory 13.02.2010 08:03:49

Citat:

În prealabil postat de alinutza109 (Post 211569)
Va multumesc din suflet celor ce ati raspuns la anuntul meu.Azi a fost fata mea la spital la ea si m-a luat groaza ce mi-a povestit..Simt ca daca nu o mutam de aici va murii.A gasit-o intr-un salon de barbati,dezbracata,sedata,pt ca re dureri f mari cu o perfuzie cazuta pe jos nici macar intr-un stativ.maine ma duc si eu ,ma gasesc cu diriginta,s-au strans niste bani sa-i dam parintilor dar simt ca degeaba daca nu o mutam.Daca la inceput spunea ca azi intra in operatie pt piciaore ca le are si pe acelea fracturate si acum intra luni.Poate pana atunci moare,eu stiu ce sa zic.Dar stiti cum e ,parinti sunt saraci,nu iese nimeni la mal cu banul,opereaza si ei cand pot.Face ca acela de acum cateva zile care l-a lovit calul,ca il opereaza azi,maine ,poimaine pana cand dupa 4 zile a murit.E jale.
Ce am putut sa mai fac mi-am sunat duhovnicul sa inalte o rugaciune pt ea,m-am rugat si eu cu toata fiinta mea si am sunat niste maici de la Ghighiu sa faca acelasi lucru.Faca-se voia Ta Doamne!
Va multumesc inca odata pt incurajari si rugaciuni si promit ca va voi tine la curent.Doamne Ajuta!

Trist, foarte trist ceea ce se intamla intr-o tara " Ortodoxa ", tocmai de aceia eu am reticiente fata de aceasta presupunere religioasa...
Degeaba suntem crestini, daca nu suntem oameni, degeaba avem scrierile Sfintilor, daca nu avem constiinta, degeaba avem biserici, daca nu avem si educatie morala, o conduita pe masura...
Foarte trist, iar oamenii fac aceasta posibil si nu Dumnezeu . Oamenii sunt singurele fiinte capabile de ipocrizie, poate ca tocmai de aceia ne invartim printre principii, fapte si credinte, si le ametim pana ce-si pierd valoarea.

Irina-Magdalena 13.02.2010 10:11:55

Sfasietoare poveste! Si revoltatoare.. :( Numai bunul Dumnezeu poate face ceva pentru ea, pentru ca oamenii sunt mai rau ca fiarele...

Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, apara si pazeste pe aceasta fetita, alina-i suferinta si vegheaz-o! Maica Domnului Preacurata, Stapana noastra, ia-o sub sfant acoperamantul tau!

Alina poate ne tii si pe noi la curent cu ce se mai intampla cu biata micuta.
Si poate ne dai o idee cum putem ajuta. Un nr de cont al parintilor? Multumesc.

alinutza109 13.02.2010 10:19:06

Sigur ca va tin la curent.Astazi la 2 ma duc la ea la spital ca imi da voie sa intru.Eu ce as vrea sa pot face este sa incercam sa o transferam la alt spital.MI-am mai pus si eu o relatie aici in functiune ,s-a interesat de starea ei,mi-a dat mai multe amanunte dar toate se opresc aici.Daca moare o sa spuna SISTEMUL e de vina.Eu m-am rugat tota noapte,am zis in gand SFANTA CRUCE A LUI Iisus Hristos pazeste-o pe aceasta fata de atingerea mortii si tamaduieste-i trupul.O rugaciune din inima face mult.Daca isi revine astazi si va fi constienta doresc sa iau profesorul de religie care este si preot sa o imparasiesca.Doamne Ajuta!

LapetiteMoc 13.02.2010 13:24:43

offffff

Doamne miluieste !

talida 13.02.2010 14:15:26

Ma voi ruga

Citat:

În prealabil postat de alinutza109 (Post 211430)
Astazi am primit o veste proasta de la fata mea.o colega de clasa a fost accidentata aseara pe trecerea de pietoni.fata mea alaturi de colegii ei au fost astazi la spital la ea si este in stare de coma.este un copil amarat,infiat am inteles.sa inaltam pt ea o rugaciune catre bunul nostru dumnezeu(alina)doctorul sufletelor si trupurilor noastre sa- i tamaduiasca sufletul si sa o ajute sa iasa din coma.am luat din salon un numar de telefon al unei paciente sa ma interesez de starea ei.daca isi revine din coma intentionez sa merg cu profesorul de religie care este preot sa o impartasim.are fisurata cutia craniana,hamatom la cap si din cate am inteles maine ar intra in opeartie.se zbate ca un pui,are spasme.rugati-va pt ea.doamne ajuta!!

Acum am citit acest mesaj si ma voi ruga si eu pentru Alina.Doamne ajuta.

ylyana 13.02.2010 17:11:57

As dori sa stiu daca intamplarea a avut loc in Bucuresti , daca da, as dori sa dau si eu niste banuti , putini ca sant somera 50 ron , poate va pot ajuta la ceva, in rest Bunul Dumnezeu si puterea LUI sa o ajute sa treaca si sa invinga acesta lupta, Maca Domnului sa-i fie ocrotitoare si sa o tina sub sfant Acoperamntul ei, Cuvioasa Parascheva mare facatoare de minuni , ma voi ruga maine special pentru ea la Manastirea Ciorogarla si voi da un acatist special pentru fetita ( o fetita a fost adusa pe brate la SF Liturghie si dupa, a plecat pe picioarele ei) , am vazut cu ochi mei aceasta minune, poate se va indura de acest suflet si-l va salva

Prea Sfanta Nacatoare de Dumnezeu miluiestene pe noi

Doamne ajuta si Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa duci aceasta lupta pana la capat si sa ajutam si noi cum putem frati crestini

alinutza109 13.02.2010 17:20:03

Trebuie sa incep prin a da SLAVA lui DUMNEZEU.Vin de la spital.Datorita rugaciunilor voastre si a tuturor care v-ati rugat pentru Alina situatia sta mult mai bine fata de ieri.S-a trezit cateva clipe,a fost constienta,mama ei a rugat-o daca o aude sa o stranga de mana ceea ce a si facut.In operatie spune d-ul doctor ca intra luni pt ca trebuie sa i se mai traga edemul de la cap.Este perfuzata cu o solutie care ar trebuii sa mai cedeze edemul dar imbunatatirea este foarte vizibila fata de ieri.Parinti multumeste tuturor care au inaltat o rugaciune pt ea si nu au nevoie de nici un ajutor material momentan.Povestea e tragica daca stau sa ma gandesc ca faptasul a fugit.Cand mi-a povestit mama ei azi cum s-au intamplat lucrurile am ramas socata de parca vedeam un fim horor.Cand copilul la 19.30 s-a dat jos din autobuz a sunat-o pe maica-sa sa spuna mami,am coborat din masina in cateva minute vin acasa si mi-e o foame de lup.Femeia i-a spus ca o asteapta acasa numai ca ea nu mai ajungea.Intre timp mama se uita pe fereastra si la 200 de m vedea 6 masini de politie,ambulanta,agitatie dar saraca nu realiza ca ce vedea pe geamul de la balcon e de fapt accidentul fetei sale.A vazut ca trece 10 minute si nu a ajuns acasa,s-a gandit ca s-a gasit cu cineva pe drum si poate de aceea intarzie.A mai stat putin si a sunat- o ca sa-i spuna ca se raceste mancarea.I-a raspuns politistul care a gasit-o cazuta in sant ca fata ei a avut un accident si sa vina la spital.Eu am intrebat-o pe mama azi cine a gasit-o ,cine a sunat la politie nu intelegeam exact cum sta treaba.Treaba ar fi cam asa,masini in coloana,un BMW negru a dat peste ea,pe trecerea de pietoni a aruncat-o cat colo si cel din spate nu mai pleca.Politia era a treia masina din coloana si s-a dat jos politistul sa vada de ce nu inaiteaza si atunci a gasit fata cazuta.Am inteles ca pana zi nu l-a prins pe faptas dar imi doresc din toata inima sa il prinda si sa plateasca pt asta .daca nu stiu ca exista Dumnezeu si la judecata va da seama pt faptele sale .Vedem luni cum evolueza opertia la picior,am inteles ca doctorul este f bun si sper ca totul sa fie bn.Dumnezeu sa va binecuvanteze.Doamne Ajuta!

almaris 13.02.2010 19:48:35

Multumim Domnului pentru evolutia starii generale a Alinei, sa ne rugam pentru o vindecare completa. Dumnezeu sa fie cu ea in aceasta grea incercare, si ESTE!

alinutza109 13.02.2010 21:55:52

Multumesc pt rugaciuni.Sa va rasplateasca Dumnezeu straduinta.Doamne Ajuta!

alinutza109 13.02.2010 21:57:05

O rugaciune din inima ,cu evlavie face mari minuni.Rugati-va luni pt ea cand intra in operatie.

alinutza109 13.02.2010 22:18:55

Rugăciune către Tatăl Ceresc - pentru vindecare

Doamne Dumnezeule Cel în Treime Slăvit, Tată Ceresc, binecuvintează-ne, întărește-ne în credință, smerește-ne, dă-ne cele bune și de folos sufletelor noastre. Vindecă-ne pe noi păcătoșii spre a face Voia Ta Cea Sfântă, în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Dumnezeule Prealuminat și Preabinecuvântat, Tată Ceresc, vindecă-ne pe noi (nume) pe cei dragi nouă și pe toți oamenii, de bolile sufletului, ale trupului și ale minții și alungă de la noi toate relele și pe toți vrăjmașii noștri cei văzuți și pe cei nevăzuți, pentru că noi Te slăvim, Te iubim și Îți mulțumim pentru toate, în vecii vecilor. Amin!

alinutza109 13.02.2010 22:19:39

Rugăciune către Sfântul Duh - pentru vindecare

Doamne Duhule Sfânt,Dumnezeule Atotfăcător, Atotștiutor, Atotvindecător ajută-ne întărește-ne, vindecă-ne pe noi și pe toți acești ai noștri copii, frați, surori, părinți, rude, prieteni, cunoscuți (nume)și mai ales necunoscuți, bolnavi cu boli grave sau foarte grave, transmisibile sau netransmisibile, care Ți se roagă Ție Doamne și mai ales pe cei care nu Ți se roagă, că nu știu, nu pot sau nu cred, vindecă-i Doamne de boli, după Marea Milă a Ta. Scoate-ne din rău și ne călăuzește la bine, că noi cu smerenie și cu dragoste Îți mulțumim pentru toate! Doamne Dumnezeule Cel Mare, Care ai cea mai mare știință și putere, vindecă-i pe toți acești robi ai Tăi, de bolile lor știute și neștiute de ei. Vindecă-i Te rugăm, de reaua lucrare a duhurilor rele, de vrăji, de farmece, de relele descântece făcute de necredincioși, de fermecători, de vrăjitori, de vrăjitoare și de toți cei care lucrează cu răul. Fie ca prin lucrarea Razelor Tale Sfinte și prin Puterea Ta Cea Mare, bolile acestora, să fie vindecate spre Slava Numelui Tău Cel Sfânt, pentru a se putea vedea Puterea Ta Cea Mare și binefăcătoare asupra acestor suferinzi, iar vrăjitorii, descântătorii, fermecătorii, răii să nu aibă parte de lucrarea lor cea rea. Duhule Sfânt, sfarmă, distruge, risipește și spulberă tot răul care vine de la lucrătorii răului, de la toate duhurile rele ori de la forțele oarbe care se nasc în Univers și pot acționa asupra noastră. Transformă tot întunericul din noi și din jurul nostru în lumină sfântă, vindecătoare. Dăruiește-ne toată iubirea după care tânjește sufletul fiecăruia dintre noi. Ocrotește-ne și întărește-ne cu Puterea Ta nemăsurată, atât pe noi, cât și pe urmașii noștri. Ocrotește România și românii de peste tot Pământul. Slavă Ție Doamne, Slavă Ție! Amin!

alinutza109 13.02.2010 22:20:16

Rugăciune către Domnul Iisus - pentru tămăduire
Doamne Iisuse Hristoase,FiulLuiDumnezeușiMântuitorulLumii,miluiește-ne,ajută-ne, tămăduiește-ne de bolile sufletului, ale minții și ale trupului. Îndrumă-ne pe calea cea bună, așa cum i-ai îndrumat pe toți Sfinții din toate veacurile. Dumnezeule Darnic, Preasfânt și Preaplin de Iubire, Care pe mulți i-ai tămăduit, i-ai ocrotit, dăruindu-le învățătura sfântă, precum și multe alte daruri sfinte, dă-ne și nouă un strop din Harul Tău Cel Sfânt, așa cum ai dat Sfinților, care Te-au ascultat, tămăduiește-ne, învață-ne și ajută-ne să rămânem pe calea cea bună. Doamne Iisuse milostivește-Te spre robii Tăi (numele) și dă-ne nouă, celor dragi nouășituturor oamenilor, tămăduire și tot ce este de folos sufletelor, spiritelor, minților și trupurilor noastre, pentru ca lucrând bine și cu spor să ajungem în Împărăția Cerurilor. Doamne, Tămăduitorul Cel Mai Mare și Vindecătorul Tuturor celor care aleargă spre Tine, ca Cel care ai puteri nebiruite, Te rugăm să ne izbăvești de bolile sufletești și trupești că pe Tine Te lăudăm, Te slăvim și Ție Îți mulțumim, noi robii Tăi. Amin!

alinutza109 13.02.2010 22:20:50

Rugăciune către Domnul Iisus - pentru ridicarea din boală
Doamne Iisuse Hristoase, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, să chemi la pocăință pe cei păcătoși și ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră, din adâncul inimii Te rugăm să primești sme­rita rugăciune a noastră, pentru cei încercați de boală! Mântuiește-i, Doamne, precum știi, ca un Bun și Iubitor de oameni și rânduiește totul spre fo­losul lor. Că noi neputincioși suntem și nu îi pu­tem ajuta dacă nu ne vei lumina cu Harul Tău. De e Voia Ta, îi poți pedepsi precum se cade pentru păcatele lor, tămăduindu-i cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor Priceput, pre­cum vei vrea. Cădem înaintea Ta și Te rugăm, îndură-Te de robii Tăi (numele), potolește-le fierbințeala, alină-le sufe­rința, ridică-i din patul durerii. Să le fie această încercare prin care trec spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor. Și dacă le este de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie Doamne Voia Ta! Dăruiește-le lor răbdare și liniște, alungând de la ei toată frica și toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheați de durere și să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-i, Iubitorule de oameni, ca văzând ei Mila Ta, să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căință și de mulțumire, ca să se învredni­cească să audă Glasul Tău Cel Sfânt: Iertate îți sunt păcatele! Slavă și mulțumire Îți aducem Ție, Doamne, pentru ajutor și pentru toate milele Tale! Amin!

alinutza109 13.02.2010 22:21:24

Rugăciune către Maica Domnului - pentru vindecare de boli

PreasfântășiPreacuratăFecioară șiMaicăaDomnuluinostruIisusHristos,Terugămascultărugăciuneanevrednicilor Tăi robi (numele) și vindecă-ne pe noi, pe cei din familiile noastre și pe toți cei bolnavi din lumea asta bolnavă, de bolile grele, transmisibile sau netransmisibile, de bolile noastre, știute și neștiute de noi. Cercetează-i și ridică-i din boală pe toți cei care cu plâns mult și cu căință Te roagă pentru vindecare. Fie ca toți creștinii să Te preamărească și să Te preacinstească pe Tine, iar noi să avem tot ajutorul cel bun, sfânt și ceresc. Îți mulțumim Maică Sfântă pentru tot ajutorul Tău, pentru mijlocirea Ta la Preabunul Dumnezeu, că Tu ești scară la Cerul Sfânt, pentru rugăciunile noastre și ajutor nemijlocit în toate cererile cele îndreptățite. Amin!

alinutza109 13.02.2010 22:22:04

Rugăciune către Domnul Iisus - pentru ridicarea din boală

Doamne Iisuse Hristoase, Care ai venit în lume să tămăduiești neputințele oamenilor, să chemi la pocăință pe cei păcătoși și ai pri­mit moarte pe cruce pentru mântuirea noas­tră, din adâncul inimii Te rugăm să primești sme­rita rugăciune a noastră, pentru cei încercați de boală! Mântuiește-i, Doamne, precum știi, ca un Bun și Iubitor de oameni și rânduiește totul spre fo­losul lor. Că noi neputincioși suntem și nu îi pu­tem ajuta dacă nu ne vei lumina cu Harul Tău. De e Voia Ta, îi poți pedepsi precum se cade pentru păcatele lor, tămăduindu-i cu ierburile amare ale durerii, ca un Doctor Priceput, pre­cum vei vrea. Cădem înaintea Ta și Te rugăm, îndură-Te de robii Tăi (numele), potolește-le fierbințeala, alină-le sufe­rința, ridică-i din patul durerii. Să le fie această încercare prin care trec spre îndreptarea vieții, spre început bun mântuirii și spre iertarea păcatelor. Și dacă le este de folos să ducă mai departe cru­cea bolii, fie Doamne Voia Ta! Dăruiește-le lor răbdare și liniște, alungând de la ei toată frica și toată deznădej­dea, ca să nu fie îngenuncheați de durere și să cârtească sau să cadă în patima mâniei. Ajută-i, Iubitorule de oameni, ca văzând ei Mila Ta, să cadă la picioarele Tale cu lacrimi de po­căință și de mulțumire, ca să se învredni­cească să audă Glasul Tău Cel Sfânt: Iertate îți sunt păcatele! Slavă și mulțumire Îți aducem Ție, Doamne, pentru ajutor și pentru toate milele Tale! Amin!

BogdanF2 13.02.2010 22:24:24

Dumnezeu sa o ajute, asa cum stie El, ca asa e cel mai bine. Cati ani are?

alinutza109 13.02.2010 22:25:52

Am postat aceste rugaciuni poate sunt de trebuinta si altora.

alinutza109 13.02.2010 22:26:57

are 16 ani, stiu sigur ca o sa fie bn,simt asta.

alinutza109 13.02.2010 22:28:39

Pe mine ma deranjeaza constiinta aceluai care a accidentat-o si afugit.O avea asa ceva?sau cer prea mult?

BogdanF2 13.02.2010 22:30:41

Citat:

În prealabil postat de alinutza109 (Post 211902)
are 16 ani, stiu sigur ca o sa fie bn,simt asta.

Din poza as fi zis ca e mai mica. Oricum, nu conteaza varsta.

Noi sa ne rugam, si Dumnezeu va face cu siguranta ce e mai bine si de folos pentru ea, pentru ca Dumnezeu iubeste pe toata lumea.

In ce oras s-a intamplat?

alinutza109 13.02.2010 22:31:35

Sora mea,Ylyana iti multumesc din tot sufletul meu pt gestul care vrei sa il faci.Am vb azi cu parintii si nu vor deocamdata nici un fel de ajutor.Au fost bucurosi sa stie ca ne rugam pt ea si astazi s-a vazut evolutia ei in bn.Doamne ajuta sora mea,fii binecuvantata.

BogdanF2 13.02.2010 22:33:44

Citat:

În prealabil postat de alinutza109 (Post 211903)
Pe mine ma deranjeaza constiinta aceluai care a accidentat-o si afugit.O avea asa ceva?sau cer prea mult?

Probabil s-a speriat, de asta a fugit. Ii era frica sa nu ajunga in puscarie. Deci probabil ca se simtea vinovat.

Totusi, daca mai erau masini in preajma, trebuia sa ii fi luat cineva numarul, nu?

alinutza109 13.02.2010 22:34:19

Ploiesti,seara la ora 19.30 in fata la Penny market(vest).fac apel cu ocazia asta daca a vazut cineva ceva,am inteles ca ar fi un martor,orice e bn venit pt politie in demersul anchetei.

alinutza109 13.02.2010 22:36:32

Pai era o masina de politie in spate ,cam a treia am inteles dupa masina care a lovit-o.Statea la coada ca era trecerea de pietoni si cel din spatele masinii care a lovit-o a vazut faza si a oprit,apoi a oprit si politistul dar ala deja fugise.

alinutza109 13.02.2010 22:38:45

Numarul nu au apucat sa il mai ia,dar masina,culoarea ,tot avem niste date.

Irina-Magdalena 13.02.2010 22:46:52

Nu trebuie sa judecam, desi e foarte greu in cazul asta.. Eu ma revolt intotdeauna cand e vorba de copii loviti, traumatizati in orice fel.. Insa incerc sa-mi reprim gandurile negative vis-a vis de faptas.
Sa ne rugam pt fetita si sa-l lasam pe bunul Dumnezeu sa lucreze vindecarea Alinei :)
Ma bucur ca se simte mai bine. O sa ma rog pentru ea luni.

alinutza109 13.02.2010 22:50:05

Pai eu nu il judec,chiar am si scris mai sus sora Magdalena,am zis ca la judecata lui va da socoteala pt fapta sa.Eu vorbeam sau ma intrebam de constiinta sa ca a lasat un om,care nici nu stie daca e viu sau mort in sant.

alinutza109 13.02.2010 23:00:18

Ylyana am citit povestioara cu fetita ta.M-a impresionat puterea ta stiind ca orice rugaciune poate face minuni.fie ea si Tatal nostru.Dumnezeu si MD fac tot timpul astfel de minuni si ne arata sa cunoastem mai bine calea lui Dumnezeu.Sa va dea dumnezeu sanatate,liniste,lumina si credinta multa .Doamne Ajuta!

cristiboss56 13.02.2010 23:56:11

Citat:

În prealabil postat de alinutza109 (Post 211926)
Ylyana am citit povestioara cu fetita ta.M-a impresionat puterea ta stiind ca orice rugaciune poate face minuni.fie ea si Tatal nostru.Dumnezeu si MD fac tot timpul astfel de minuni si ne arata sa cunoastem mai bine calea lui Dumnezeu.Sa va dea dumnezeu sanatate,liniste,lumina si credinta multa .Doamne Ajuta!

MAICA DOMNULUI ( asa se scrie ) ! ! !~

Irina-Magdalena 13.02.2010 23:58:18

Iarta-ma Alina, nu ma refeream la tine dar shtiu ca in general tendinta este sa blamam pe faptas.
Inca o data, imi pare rau.

solentina 14.02.2010 00:14:19

curaj

Draga Alinutza am citit si eu postarea ta sincer cu inima impietrita,cu toate ca sunt departe de tara am sa ma rog pentru sufletul ei greu incercat .Si uite ,daca asta te v-a linisti ,m-ar bucura.Pe 10februarie acum 15ani si eu impreuna cu familia mea am avut un accident de masina ,groaznic.Nu vreau sa imi amintesc prin ce-am trecut ,doar rugaciunile si credinta ne-a salvat.Bunul Sf.Mc.Haralambie ne-a salvat si de aceea eu tin foarte mult la aceasta zi .Da el este sfintul care ne-a purtat de grija atunci si cred ca si acum dupa atitia ani.Sunt convinsa ca rugaciunile noastre vor fi ascultate si sufletelul acesta chinuit se v-a insantosi.Iar cel care a savrsit aceasta fapta v-a raspunde sigur in fata Judecatorului.Nimic nu ramine neplatit.II urez insanatosire grabnica si curaj ,sa nu se lase,soarele v-a iesi si pe strada ei.Sa fiti alaturi de ea.Doamne Ajuta

alinutza109 14.02.2010 12:50:04

Astazi nu stiu nimik de ea,am fost la biserica si abea acum am venit(dar o sa aflu) si va tin la curent.Astazi am pus-o pe bilet la Sf Liturgie iar la sfarsitul slujbei am ramas sa vb cu duhovnicul meu sa se roage pt ea.Eu stiu ca dansul are putere f mare in rugaciune si este foarte smerit.Am ramas uimita si mi-a zis stiu,am sa ma rog pt ea(Alina) si o sa fie bn.Dar eu nu apucasem decat sa o trec pe bilet ,nu-i spusem inca nimic .Mare esti Doamne si iti mutumesc pentru toate binefacerile tale.Amin

ylyana 14.02.2010 15:29:22

Citat:

În prealabil postat de alinutza109 (Post 211926)

Doamne ajuta ,

Bunul Dumnezeu, sa ne lumineze calea sa ne ajute sa mergem pe drumul drept ,
Iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa -ti fie calauza pana la sfarsit sa-ti apere familia sa-ti dea putere in ceea ce faci (faci un lucru extraordinar pentru un suflet ) m-a impresionat puterea cu care strigai din tot sufletul tau sa facem o rugaciune pentru un suflet de copil , MINUNAT sa ne tot dea Domnul Oameni din acestia.......

Ma bucur foarte mult ca e mai bine fetita , si ca rugaciunile ne-au fost ascultate , fie sa auzim cat de curand ca va merge acasa si e bine sanatoasa

Domnul nostru Iisus Hristos sa o apere in continuare sa o intareasca , Maica Domnului sa-i aduca liniste si alinare si sa o pazeasca sub aripa ei ocrotitoare ,
Cuvioasa Parascheva mare facatoare de minuni , o va feri de durere si suferinta si ii va tamadui ranile

In genunchi te rog Stapane,
nu te-ntoarce de la noi,
ne sunt grei pasii prin lume,
de ani multi si de nevoi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:20:15.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.