![]() |
Mania lui Dumnezeu!!!
Cutremure,uragane,inundatii,tsunami...totul se amplifica... Haiti...acum Chile,Peru....sfasietor de dureros...sa fie oare mania lui Dumnezeu?sau spre intoarcerea omului la credinta?Eu cred ca ambele si indiferent de toate acestea socotesc ca sunt CLAR semnele sfarsitului lumii(nu maine..poimaine..Dumnezeu stie)...
In Haiti arata la Tv o femeie care plangea si tipa:E sfarsitul lumii...e sfarsitul lumii Astazi am vazut o alta declaratie de la o localnica din Chile:S-a cutremurat pamantul cu totul si am crezut ca este sfarsitul lumii!!! Tare mi-e frica ca vom prinde ''vremurile din urma''.Dumnezeu sa ne intareasca si sa-i ierte pe cei raposati in aceste urgii...si sa multumim Domnului ptr situatia noastra... |
despre vremurile de pe urma
razboaie, vesti de razboaie, intunecari de soare si de luna, cutremure, dezastre naturale.
astfel de fenomene au existat din totdeauna, dar in vremurile de pe urma acestea vor deveni din ce in ce mai dese... |
Citat:
|
Nu trebuie sa ne fie frica, ci sa ne rugam in continuare, cu nadejde si curaj. Sa nu lasam pocainta. Sfintii Parinti ne spun ca cei care se vor mantui atunci vor fi mai mari decat cei din vechime, care inviau morti si faceau minuni. Vremurile din urma si lupta impotriva lui antihrist au inceput din momentul intruparii lui Hristos. Cand se va materializa finalul, nu stim, insa semne exista azi, semne care nu au mai fost niciodata. Asta ne spun si Sfintii contemporani.
Vremurile din urma nu inseamna doar avalansa dezastrelor naturale, ci si o inselare la nivel general, o apostazie in masa, indepartarea oamenilor de la dreapta credinta. Acesta este primul semn, si de aici izvorasc toate. Greutati si dezastre au fost mereu in istorie. Daca vrem sa Il urmam pe Hristos, trebuie sa asteptam mereu prigoana si greutati. Si mai ales - sa le intampinam CU BUCURIE, avand mereu nadejdea invierii. Caci Hristos a iubit Crucea. Daca nu ar fi iubit Crucea, nu s-ar fi jertfit pe ea. Astazi noi punem numele de "cruce", la tot ce ne supara si ne enerveaza, la orice greutati care am vrea sa treaca de la noi. Parintele Rafail Noica ne spune ca aceasta este HULA, caci Hristos a iubit Crucea, nu a dispretuit-o. Pana nu vom invata sa iubim necazurile, acestea nu vor deveni Cruce pentru noi. Panica in fata acestor dezastre nu isi are locul intr-un om care traieste cu Hristos. Este o perspectiva mai mult materialista. Dumnezeu ingaduie aceste lucruri nu pentru ca este un tiran, ci ca sa ne incerce. Mantuirea vine numai prin incercare, de aceea trebuie sa iubim greutatile. Rugaciune, post, infranare, milostenie, dreapta credinta... acestea au fost armele de-a lungul istoriei Bisericii. Tot astea sunt armele si acum. Fara acestea nu putem ajunge la dragostea adevarata, la care suntem chemati. Post binecuvantat! |
Părerea mea este că acestea nu sunt vremurile din urmă. Sigur, ziua și ceasul nu le știe nimeni, dar Învățătorul și urmașii Lui ne-au transmis care vor fi semnele timpului. Încă nu corespund.
Mai întâi, trăim încă într-o lume predominant normală. Putem să ne practicăm credința fără mari tulburări. Nu am observat vreun fenomen de convertire în masă a evreilor. Moralitatea a scăzut, dar nu chiar la "cod roșu", ci la "cod galben" să zicem. Ne place sau nu, omenirea mai are de coborât un pic până la sfârșit. E adevărat că lucrurile se mișcă tot mai repede, în ritm continuu accelerat: trepte coborâte altădată în secole se coboară acum în decenii sau chiar în ani. Părerea mea e să fim atenți la următorul semn: trecerea de la "paradigma materialistă" la "paradigma falsei spiritualități". Deocamdată, sataniștii, new-age-iștii, etc trec drept niște exotici. Noi știm că diavolul nu se va mulțumi să se ascundă până la sfârșit: asta e tactică, nu strategie: el urmărește venerarea directă, vrea să fie slăvit ca un Dumnezeu. Deocamdată, supermarketurile sunt mai pline decât sinagogile lui Satan. Când raportul se va inversa, vom trece de la "cod glaben" la "cod portocaliu" și vom ști că Ziua Aceea s-a apropiat. |
Citat:
|
Citat:
|
Omul a ales RAUL.
Alegand raul, el a iesit din acel Eden atemporal si a intrat in lumea aceasta, pe Pamant. Pe Pamant functioneaza legi destul de dure. Daca ploua mai mult, apar inundatii, alunecari de teren, in functie de activitatea placilor tectonice apar cutremure, vulcanism, etc. Acestea in sinea lor, nu sunt lucruri "rele" si nici "pedepse" ale lui Dumnezeu. Vulcanismul, miscarile tectonice, procesele de modelare ale reliefului prin alunecari de teren si inundatii, sunt fenomene care prin consecintele pe care le au, asigura bunul mers al acestei planete si au fost create ca atare de Dumnezeu - problema e ca omul, parasind starea paradisiaca si vietuind pe acest pamant, resimte, ca un pacatos si un muritor ce este, efectele acestora. |
Probabil ati auzit ca se spune ca Dumnezeu uraste pacatul dar il iubeste pe pacatos
Este fals acest lucru,este o nascocire a bisericii Multi spun ca Isus Cristos este tot ce avem nevoie,NU! ,Isus Cristos este tot ce avem ! Majoritatea gandesc ca au o casa frumoasa,o sotie frumoasa,copii frumosi tot ce ne mai trebuie in viata asta e Isus ca sa capatam si Raiul. NU! Isus nu este un accesoriu care-l atasezi vestimentatiei tale,si nu e un breloc de la cheile tale EL ESTE VIATA TA !!! fara El nu ai si nu esti nimic ! Dovada dragostei lui Dumnezeu pentru omenire este Isus,in afara acestui lucru nu ramane decat mania lui Dumnezeu peste noi Multi vad pacatul ca ar fi o minora incalcare a unei legi,o greseala pardonabila...NU! pacatul este O OROARE in ochii lui Dumnezeu pentru ca Habacuc spune ca ochii lui Dumnezeu sunt atat de curati incat nu pot sa priveasca raul "Ochii Tai sunt asa de curati,ca nu pot sa vada raul si nu poti sa privesti nelegiuirea! Cum ai putea privi tu pe cei misei si sa taci cand cel rau mananca pe cel mai neprihanit decat el?" (HABACUC 1:13) Drept urmare pacatosul merita moartea si toata natura ii va multumi lui Dumnezeu ca a curatat pamantul de acel pacatos Dar cum sa uitam totusi de pretiosul Sau dar catre noi pe Domnul Isus,care este scaparea noastra de aceasta manie Ce as putea sa spun despre incidentele din Chile,este foarte posibil ca o pecete din cartea Apocalipsei sa fi inceput a fi rupta,repet foarte probabil dar nu 100% Eu personal ma rog lui Dumnezeu sa nu mor din urmatoarele 3 cauze : atac de cord,accident de masina sau intr-un cutremur Dumnezeu sa aiba mila de sufletele celor decedati acolo |
Mai fratilor cifra respectiva nu e decat o estimare ca nu are nimeni seismograf in Pacific sa stie cat a fost acolo cutremurul.
Vedeti ca se zice ca a fost un cutremur de 9.5 grade in 1960 dar si alte cutremure mai mare ca acesta. Da si aceea tot estimare este. http://wiki.answers.com/Q/What_is_th..._ever_recorded Apoi oameni de cand au aparate sa poate estima cam cat de puternic a fost un cutremur?De 100 de ani? Poate chiar de mai putini ani. |
Insula Madeira, un adevarat paradis turistic, a fost inundata de ploi incepand din decembrie, iar in ultimele doua saptamani s-au constatat alunecari de teren, cu victime omenesti. Masini luate de viitura si distruse. Oamenii spun ca au vazut moartea cu ochii.
Cu adevarat mania lui Dumnezeu. |
Citat:
Pai ca sa stii si tu:DUMNEZEU SI-A DARUIT SPRE MOARTE PE UNICUL SAU FIU PENTRU NOI...PACATOSII...CA NE IUBESTE CU MULT PESTE CAT MERITAM(poate nu meritam deloc). Daca nu ne-ar fi iubit pe pacatosi era vai si amar de noi...asa avem o speranta E tarziu ca s aii dau citate exacte din Biblie acu si nu le stiu pe de rost..dar stiu ca sunt...documenteaza-te....e vorba de ceva in genul ca Isus nu a venit sa vindece pe cel sanatos...ci pe cel bolnav(pacatosii) Doamne ajuta si tie!!! |
S-ar putea sa fie ceva si in Romania. In curand :17:
|
Citat:
vb de acel Dumnezeu care:"nu voiesc moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu" "nu cei sanatosi au nevoie de doctor ci cei bolnavi"??? daca ar fi precum zici tu de muult tot pamantul era pustiu, si nu mai auzei decat pasarele in vazduh. tocmai acesta a fost scopul intruparii:ca CEL fara de pacat sa ridice din moarte pe cel pacatos:scriptura e clara si plina de astfel de exemple, trebuie doar sa citesti..... |
Citat:
|
nelamurire
cine i Habacuc???
|
Citat:
|
Citat:
Ce trebuie să înțelegem când Mântuitorul spune "Vai de cetatea aceea !" ? Pentru ce este dat dărâmării Templul din Ierusalim, că nu a rămas nici "piatră peste piatră" ? Sau nu este adevăr de credință menținut și explicat în Noul Testament că Secerișul va veni în chip de urgie a lui Dumnezeu ? |
Pedagogia lui Dumnezeu in Vechiul Testament si in Noul Testament cunoaste anumite etape, asa cum un parinte se adreseaza copilului sau diferit in functie de etapele varstei, cum minunat spune Apostolul Pavel- "la inceput ne hranim cu lapte si cand crestem ne hranim cu bucate".
Partea a doua a postarii, nu stiu la ce te referi? |
Citat:
Citat:
|
Cand erau epidemii de ciuma,murea jumatate din populatia omenirii.
Orice cataclism e rau,si se inmultesc cu cat devenim mai nepasatori,si credem ca linistea si pacea de care inca ne bucuram,ni se cuvin. Si nimeni nu intelege cat de rau poate fi,stand la caldura si tastand pe net. Dar trebuie sa ne supunem si sa ne amintim din cand in cand ca Dumnezeu exista,si sa zicem asa cum Domnul in preajma rastignirii "nu Voia Mea ci Voia Ta sa se faca" Caci domnul a zis "Voi avea 10 ani de pace si o zi de manie" Daca nu s-ar intampla din acestea ,ne-am rataci cu totul in a crede ca toate ni se cuvin ,si a uita ca Dumnezeu este si drept,si caile sale nu le poate nimeni pricepe |
Citat:
Nu sunt de acord cu exemplele date pentru a sublinia mania lui Dumnezeu. |
Citat:
-Să audă Adevărul din gura Sa în vremea vieții lor în trup -Să meargă direct în Rai după aceea, fără să mai aștepte în Limb (sau poarta iadului, sau cum îi zic ortodocșii). Prin urmare, nici în acest pasaj, nici în celălalt pe care l-ați mai invocat cu laptele și bucatele tari, nu este legitim a vedea vreo susținere biblică a ideii că omenirea se află în urcuș spiritual. Încă o dată: între Grădina Edenului și Armagheddon eu nu văd nici un progres al omenirii, ci afundare continuă. Desigur, salvarea individuală va fi posibilă până la sfârșit, dar omenirea, în ansamblul ei, va pieri pe limba ei. Lucrul acesta se va petrece când vor mai fi doar șapte drepți, iar Dumnezeu, în baza preștiinței Sale, va vedea că nu mai este nimeni să le urmeze. Cu faptul că nu sunteți de acord cu exemplele de urgie a Domnului pe care vi le-am dat, nu pot decât să ridic din umeri și să zic: unde am ajunge dacă am fi toți de acord ? |
Citat:
|
Citat:
Nu, deoarece El nici nu își propune să-i salveze pe oameni contrar voinței lor. Așa cum Tatăl nu l-a salvat pe Adam în mod automat în V.T., nici Fiul nu o face în N.T. Lumea ? Păi lumea i-a cam urgisit pe profeți. Ultimului, celui mai mare dintre ei, i-au pus capul de tavă. Pe urmă a venit Însuși Dumnezeu, pe Care L-au întins pe cruce. Gradul de neascultare față de perioada în care doar au mâncat din fructul interzis nu îmi pare a fi scăzut. Unul Îi ia lui Dumnezeu merele, altul Îl scuipă în obraz: dv chiar vedeți progres spiritual aici ? Citat:
|
Dumnezeu intervine sa faca dreptate intre oameni.
Pacatele noastre nu il ating pe Dansul ci pe fratii nostri si creatia si sufletul nostru. Pentru acestea Dumnezeu lasa diverse mustrari si uneori intervine pentru a apara pe cei nedreptati,pe cei prigoniti,pe sarmani etc. Sfantul prooroc David fiindca gresise adica nedreptatise un neevreu zicea la psalm ca a gresit lui Dumnezeu.Pentru ca s-a pocait nu a fost lasata ca mustrare peste dansul decat ca a murit primul copil pe care il avusese cu Betseba. Sodoma si Gomora nu pentru acele pacate au fost lasate sa fie arse ci pentru modul in care se comportau cu cei straini care treceau pe la ei prin cetate ca inselati de draci ii violau. Pentru asta a lasat Dumnezeu de au fost arse. Dar asta nu e mania lui Dumnezeu ci dreptatea pe care o face intre oameni. Insa acel cutremur nu cred ca a lasat Dumnezeu sa se intample ca mustrare pentru cei de acolo. |
Dumnezeu tolereaza mustrarile pe care le lasa sa le lucreze duhurile rele dar nu le voieste.
Nu Dumnezeu a provocat respectivul cutremur ci duhurile rele adica dracii. Daca ii ajuti pe cei care au patit ceva e bine-placut lui Dumnezeu. Apoi sa fim seriosi ce pacate sa aibe aceia din Chile sau aceia din Haiti asupra fratilor lor? Asa ca nu cred ca are rost sa ii judecam ca nu e drept. |
ganditi-va si la Dreptul Iov
Diavolul i-a daramat casa prin cutremur, omorandu-i copii si slujitorii in afara de unul si de sotie, tot el a coborat foc din cer care i-a omorat turma de oi ... iar in final, diavolul este cel care l-a lovit si pe Iov cu lepra, de a zacut timp de 7 ani si jumatate.
Bineanteles, cu acordul lui Dumnezeu, si cu un scop anume. Nu cunoastem judecatile lui Dumnezeu... Cred Doamne, ajuta necredintei mele! |
Daca avem parte de cutremure, nu inseamna ca Dumnezeu nu mai este prezent in lume, sau ca din cand in cand devine si El manios. Faptul ca "Dumnezeu nu vrea moartea pacatosului, ci sa se intoarca si sa fie viu!", e dovada cea mai clara ca nu El este autorul raului din lume. Dar un lucru e cert, nu s-au petrecut fara ingaduinta lui Dumnezeu.
S-a spus ca acum omul nu-si mai face vietel de aur ca sa i se inchine, caci lumea a devenit un idol pentru om. Atat de mult s-a alipit omul de ea, incat a ajuns sa creada ca doar creatia exista, nu si Creatorul. Anumite persoane au afirmat ca Dumnezeu a ingaduit sa piara o parte din creatie, ca sa trezeasca prin aceasta pierdere omenirea la credinta in El. Nu voi incerca sa ofer explicatii in acest sens, caci judecata lui Dumnezeu nu este judecata mea. |
Mai fratilor a fost cutremur foarte puternic.
E adevarat au pierit vreo 700 de oameni,Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti in pace! Cum ziceti unii din fratiile voastre ca asta e mania lui Dumnezeu? Mie mi se pare mai degraba mila lui Dumnezeu ca la asemenea cutremur au fost foarte putine victime. Ca nu Dumnezeu a facut cutremurul si Dumnezeu nici nu a voit acest cutremur. |
Citat:
Tragic este ca la nivel mondial Dumnezeu este din ce in ce mai lepadat, scos afara din vietile oamenilor, aud ca in Statele Unite nu mai ai voie sa pronunti "Dumnezeu" in ceremonii oficiale, chiar de curand mi-a ajuns la ureche ceva in aceasta directie, cum ca un eveniment dedicat victimelor din Iraq a fost suspendat pentru ca discursurile ce urmau a fi tinute contineau numele "Dumnezeu". Nu sunt 100% sigur, dar nu m-as mira |
da...
e adevarat ca in america pronuntarea numelui "Dumnezeu" incepe sa fie interzis.
este vorba de eleva Erica Corder... uitati linkul aici.. si.. puteti cauta si pe youtube si pe google sa va lamuriti... http://www.frontpress.ro/?p=3826 |
Ati auzit ca in Australia a plouat cu pesti?Azi am vazut la stiri.
|
Citat:
|
Soarecii invadeaza Palatul Westminster din Londra
- titlul unui articol recent, dar si o realitate care, mie, cel putin, mi-aduce fiori.
Acum un an, citeam in presa cu totii si ne minunam:"There's probably no God. Now stop worrying and enjoy your life." Scuze in public oferite de catre Biserica Anglicana pentru respingerea teoriilor lui Darwin... Brrrr.. |
Citat:
In cartea Apocalipsei, cartea pentru ultima generatie, Domnul adresandu-se bisericii din vremurile din urma mai face o marturisire care la prima vedere nu are nimic iesit din comun, dar are. Spune Mantuitorul: "Iata Eu stau la usa si bat, daca aude cineva glasul Meu, voi intra la El, voi cina cu El si El cu Mine". Nenorocirea este ca dupa 2 milenii de crestinism, Domnul e tot pe la usi, bate si iar bate, nu forteaza intrarea si asteapta sa i se deschida. Daca il mai tinem mult la usa sa nu ne mai miram de toate problemele. Ne descurcam si singuri spunem de multe ori, dar situatiile mai nou aparute, crizele de tot felul ne depasesc. Ioan in viziune vede la sfarsitul timpului o situatie de acest fel si plange pentru ca nu s-a gasit nimeni in cer sau pe pamant care sa aiba o rezolvare, pana cand vede pe Domnul si realizeaza ca El este singurul care poate sa faca ceva. |
unu la una ...;(
Citat:
da frate catolic , Vechiul Testament este calauzit de Legea Talionului :"Ochi pentru ochi , dinte pentru dinte!" iar Noul Testament de Legea Iubirii : "Iubeste-l pe aproapele tau ca pe tine insutzi !" ba mai mult "iubeste-l si pe dusmanul tau!" si "intoarce si celalalt obraz!" si inca o diferentza "apasatoare" : In Vechiul Testament baietzii aia aveau de la 10 neveste in sus , de exemplu marele DAVID (Psalmistul) avea peste 3000 (neveste +concubine) iar fiu'sau Solomon (cu Pildele) cam tot la fel.... iar in Noul Testament , scor egal UNU la UNA ! iata dovada:Epistola 1 a Sfantului Apostol Pavel catre Corinteni 7:2 "Dar din cauza desfrânării, fiecare să-și aibă femeia sa și fiecare femeie să-și aibă bărbatul său. " stiu , ;((( e trist si nedrept dar va trebui sa ne multumim cu una!...;)) |
Incurcate sunt caile Domnului!
Citat:
frate Mihailt in Chile sunt protestanti si catolici iar in Haiti unu din cele mai pericoloase celule VODOO din lume!!! Apoi chiar sa fim serioshi oare chiar nu au pacate oamenii aia??? Bineinteles ca nu-i judecam ,ca nu-i treaba noastra , e treaba Bunului Dumnezeu! ...dar nici nu putem sa privim cu simpatie... daca or mai fi fost si suflete imaculate , sa stam linistiti , a avut grija Domnul sa fie la adapost! |
Citat:
|
nu eu nu cred ca a fost mania lui Dmnezeu desi este posibil dar mai e o alta posibilitate:exista niste aparate care provoaca cutremure,ele sunt detinute de sociataile secrete din guvern.Cine crede sa i fie de bine cine nu poata sa rada cat vrea.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:40:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.