![]() |
SA ajutam un medic!
Dragii mei,si medicii au nevoie de ajutor!o cunostinta a mea,medic stomatolog,si-a mancat sanatatea 30 de ani langa scaunul stomatologic!si de la sprijinul intr-un picior langa pacient,s-a ales cu o coxartroza,astfel ca are nevoie de o protezare de sold.operatia se va efectua in maxim 2 luni si are nevoie de rugaciune,intrucat are si diabet si probleme cardiace!se numeste ioan-viorel!va rog sa specificati pe pomelnic-ajutor de la Dumnezeu in operatia la picior!multumesc din suflet!
|
ce dezamagire!
Ce ciudata e natura umana!un om care si-a sacrificat sanatatea ptr a darui sanatatea,care in 30 de ani a avut in maini mi de pacienti,are nevoie de oameni,de voi,are nevoie sa i se intoarca binele dat,dar nu reactioneaza nimeni.sunt oare pe un forum crestin?
|
Citat:
Pe acest forum sunt oameni minunați care citesc mai mult decât postează sau postează doar atunci când au într-adevăr ceva de spus. Te asigur că sunt mulți creștini autentici care,deși nu vor scrie aici sau în altă parte se vor ruga oridecâte-ori cineva va cere sau va avea nevoie de rugăciuni. Sfinții Doctori fără de arginți tainic să vegheze reușita operației domnului doctor. |
sa ma ierti kiralina...tocmai acum am vazut mesajul tau.
am sa il trec la pomelnic pe ioan viorel...Dumnezeu si Maica Domnului sa il ajute sa se faca bine si sa sa ii dea toate cele necesare pentru mantuire.:53: |
Dumnezeu si Maica Domnului sa il ajute sa treaca cu bine de operatie.Il voi pomeni in rugaciune si il voi trece in pomelnic.Doamne Ajutal-l.AMIN
|
o sa il ajute BUNUL DUMNEZEU o sa vezi!!!
|
Doamne ajuta-l pe medicul Ioan-Viorel!
"Atotputernicule Doamne, Tamaduitor al sufletelor si trupurilor, care cobori pe oameni si tot Tu ii ridici, care pedepsesti si vindeci din nou, ai mila de Ioan-Viorel, pentru ca este bolnav.
Intinde-Ti bratul Tau tamaduitor, si vindeca pe el, si ridica-l din patul de suferinta. Goneste duhul de slabiciune din el si indeparteaza de la el durerea, ranile, febra si slabiciunile. Daca are pacate si greseli, iarta-i-le, din dragostea Ta pentru oameni. Dumnezeule ai mila de ceea ce a creat mana Ta, intru Iisus Hristos, impreuna cu care esti binecuvantat si cu bunul si de viata datatorul Sfantul Duh, acum si in vecii vecilor. Amin." :63: Ne rugam pt sanatatea lui si asteptam vesti despre operatie si recuperare. :63: |
Va multumesc la toti!Va tin la curent!
|
Ce mai fc d-ul doctor?cum se simte?a fost operat?Doamne Ajuta-l!AMIN
|
Citat:
|
Dumnezeu sa il ajute ! Sa ne ti la curent cu starea lui si cum este dupa operatie !
|
energie
Citat:
Am precizat clar,de mai multe ori,ca nu am cautat nici un dar!am fost intr-o mare suferinta,m-am rugat mult sa ma vindec,intrucat medicina clasica nu imi oferea nici un fel de solutie,si la un moment dat,incet,discret,fara sa imi faca nic un rau,fara sa ma zguduie,au intrat in fiinta mea cateva daruri de la Dumnezeu,ca plata ptr suferinta mea!un calugar m-a invatat sa nu resping nimic din ce imi da Dumnezeu,sa primesc!nu stiu de ce ai inteles ca eu am cautat aceste daruri.am cautat vindecare.atat.rastul a venit ca asa a vrut Dumnezeu!acum dau altora ce am primit! |
Citat:
N-am postat niciodata si nici nu stiu daca o sa reusesc.Dar de citit am citit si m-am rugat pentru toti cei care au avut sau au nevoie de ajutorul lui Dumnezeu.Sint sigura ca mai sint multi ca mine.Dumnezeu sa-i dea sanatate si sa-l ocroteasca in incercarea prin care trece. |
pentru Ioan Viorel
Maicuta Domnul sa-l aiba in paza pe Ioan Viorel si sa-l ajute sa-si recapete sanatatea! Sf. Ioan Rusul sa-l ocroteasca si sa-l ajute, pentru ca multe minuni a facut si este un sfant grabnic ajutator.
|
Kiralina, domnul doctor a fost la Biserica, in casa Domnului sa ceara ajutor? Pentru ca de multe ori Dumnezeu vrea sa venim la el sa ne rugam si sa cerem ce avem nevoie. Eu am fost bolnava, mi-a fost frica, si mi-a fost foarte rau, am fost la Manastirea Radu-Voda din Bucuresti, m-am rugat la moastele Sfantului Nectarie , am stat la Slujba Sfantului Maslu, m-am spovedit si Dumnezeu m-a auzit si m-a ajutat, am facut operatia, am stat doar o noapte in spital si acum sunt bine!! Inainte sa ma imbolnavesc mergeam la Biserica doar de Pasti si de Craciun, nu ma mai spovedisem niciodata, acum mi-am vindecat nu numai trupul ci usor , usor si sufletul....
Sa-i ajute, Dumnezeu, sa treaca cu bine operatia si sa se faca bine! |
Citat:
|
IL va opera o veche cunostinta,recomandat de multa lume ptr reusita in operatii de protezare de sold.Ioan,se numeste,pomeniti-l si pe el in ruga,sa ii dea Dumnezeu mana buna!maine domnul doctor se va spovedi si impartasi,sa nu blocheze nici un pacat desfasurarea operatiei!deci e o pregatire ptr operatie pe toate fronturile!asa ar trebui sa procedeze toti!si punandu-te sub protectie divina,stii sigur ca intr-adevar finalul,indiferent care e,reprezinta cu adevarat voia Domnului!si eviti astfel intrebari gen:oare era totul bine daca inainte de operatie apelam si la cele sfinte?
|
Ne rugam pentru domnul doctor...
Draga Kiralina, sunt fiica de medic stomatolog, tata este pensionar si are si el o problema similara, dar e artrita, vasele sangvine plus genunchii, te inteleg perfect, sa maierti ca nu ti-am vazut mesajul dar din criza de timp asa se intampla, vizualizam titlurile articolelor din newsletter si de multe ori nu mai intram si pe forum... tine-ne la curent, maine este Buna Vestire si apoi Sfintele Paste nu se poate sa nu-l ajute Bunul Dumnezeu, suntem multi care ne vom ruga...acum ca stim, sa nu-i fie teama! imi pare rau ca trecem fara sa vrem neaparat peste aemenea apeluri la umanitate...
Sanatate multa ... Doina |
Doamne ajuta
Citat:
|
Citat:
|
:63:Doamne Iisuse Hristoase,cela ce odinioara la scaldatoarea Vitezda ai vindecat cu puterea Ta pe slabanogul care zacea de treizeci si opt de ani, in boala fiind si intalnindu-l apoi in biserica, i-ai zis :"Iata, te-ai facut sanatos, de acum sa nu mai gresesti, ca sa nu-ti fie tie si mai rau."Cel ce pe sluga sutasului si pe fiica Cananeencei, numai cu cuvantul, pentru credinta lor, i-ai vindecat, Insusi intrutot milostivule Stapane, insufla-i si robului Tau ,Ioan Viorel aceeasi putere de credinta, ca sa preamareasca puterea si dumnezeirea Ta !Iarta-i lui, Bunule Doamne, multimea pacatelor, da-i lui vindecare, ridica-l din patul durerii, vointa lui o intareste, ca Tu esti doctorul sufletelor si al trupurilor noastre, Hristoase Dumnezeule si Tie marire inaltam, impreuna si celui fara de inceput al Tau Duh, acum si pururea si in vecii vecilor.Amin.
O dorinta am si eu, dragii mei forumisti, sa va rugati si pentru buna mea prietena SILVIA care este la Bucuresti pentru o operatie similara -protezare de sold-chiar in aceste zile!Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze ! |
In sfarsit!
In sfarsit ,a venit ziua cea mare.Maine D-nul doctor se interneaza.Probabil vineri se va opera,in zilele urmatoare,oricum!Va rog,pe cei ce doriti si puteti ,sa il puneti in rugaciunile voastre si in pomelnicele pentru rugaciunile de miercuri si vineri de la Sfanta Liturghie.Multumesc!
|
Ioan Viorel
Citat:
|
vestile sunt bune!
Nici nu a apucat d-nul dr sa se opereze si D-zeu lucreaza deja!1:un prieten s-a oferit acum ceva timp sa il duca cu masina personala in orasul unde are loc operatia,care e la 15 km de orasul unde stau.asta intrucat dupa operatie,d-nul dr nu poate sa isi conduca propria masina.acum 2 zile,sotia d-nului dr l-a intrebat daca are de gand sa isi sune prietenul.d-nul dr a refuzat,stiind ca si acel prieten,T,are probleme.si avea de gand sa ia un maxi-taxi pana in orasul vecin.asta ar fi insemnat o povara in plus,sa urce si sa coboare treptele masinii in cond in care merge in carja,sa parcurga o distanta apreciabila de la statia de oprire pana la spital.ei bine,aseara,iesind din supermarket,mirat peste culme ca erau goale rafturile ptr ulei,zahar,faina-criza,deh,romanul s-a aprovizionat -a dat nas in nas cu ....T.care l-a intrebat cand se opereaza,si auzind ca "maine ma internez",s-a reoferit sa il duca.asa ca d-nul dr a aterizat fara prea mari zdruncineli in oase taman in fata spitalului.2:salonul unde e internat are cifra.....7.cifra legata mereu de divin,ca si 3-ul!3:in salon cu el mai e internat unul din fostii profesori ai lui vasile blaga-hm,poate il conving sa isi lamureasca fostul elev sa nu puna biciul pe noi;acum aiurez,clar-,profesor ce va fi operat maine.si ii va povesti d-nului dr ca nu are de ce sa ii fie teama,nu doare nimic,trece repede.asa,se va evita stresul din timpul operatiei.lucrurile decurg mai bine decat am prevazut!ce poate face rugaciunea multa,multa.e clar ca nu ajunge sa dai un pomelnic si sa dormi linistit...de vrei sa se deschida porti mari,trebuie sa pui multa rugaciune.si daca nici aici nu s-a pus:n ture de prescuri,n pomelnice,n rugaciuni.de 1 an se pregateste operatia aceasta in mod spiritual.la cat s-a muncit pe frontul asta,nu m-as mira sa mearga bisturiul de unul singur,dr ce opereaza doar sa stea sa se uite.....mi se confirma iar ca regii romaniei stiau ei ce stiau de au scris pe blazon :nihil sine deo!la 16 ani ,cand am vizitat prima oara Pelesul,nu am inteles ce le-a venit,acum insa.....se vede treaba ca am prea priceput.sfatul meu e sa pregatiti din timp evenimentele grele din viata voastra,care stiti ca vor veni,se pot deschide porti incredibile.
|
Doamne ajuta !
Slava lui Dumnezeu pentru toate !
Maicuta Sfanta si Bunul Dumnezeu sa-l vegheze pe Ioan Viorel, in toata vremea si sa-i daruiasca sanatate. |
Citat:
Maica Domnului să o acopere cu Sfântul ei Acoperământ. |
Citat:
|
maine e amu
Cristiboss,Liliana,nu pot sa va contactez pe privat.va scriu aici.maine dimineata la 8,d-nul dr intra in operatie.ptr voi,dar si ptr cei ce doresc ,inaltati la aceasta ora macar un gand de "Doamne ajuta-l"!
|
gata cu carjili!
Foaie verde si-un taciune/S-a intamplat o minune,/Doctorul carja a aruncat,/Acum e la recuperat.operatia s-a derulat rapid-2ore-,si fara pic de durere.ole!
|
Asta da veste!
Multumim kiralina pentru vestile bune date.noi toti le asteptam caci nu ati fost singuri in incercarea voastra.Recuperare cat mai grabnica ,mai sanatoasa medicului Ioan Viorel.
Doamne ajuta! |
Multumesc,Mara!totul a decurs ca la carte,s-a mirat medicul ce l-a operat ca a sangerat mai putin ca altii.ptr cei ce au nevoie de un ortoped excelent si sunt din Ardeal,cautati-l in Deva pe dr .Platon,nu mai dati bani grei in clinici universitare.ce se face acolo,face si el,doar a fost ucenicului medicului Alexandru Simionescu,ce a dat numele uriasului spital din Hunedoara,si care,in timpul lui a fost cel mai bun medic al momentului in domeniul sau.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:23:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.