![]() |
Ajutooooooor natiune romana!!!!!
Sint impreuna cu prietena mea in faza finala a unui concurs din Germania la care se poate castiga o nunta platita integral de Radio N1 Nürnberg.
Va rog din suflet intrati pe linkul postat si votati pentru Hande si Alex. FIECARE VOT CONTEAZA!! Va multumesc pentru sprijinul acordat!! HAI ROMANIA!!!! http://tinyurl.com/yhmmye6 |
Citat:
Cand ai fost ultima oara la Biserica? |
In stilul in care se face nunta parca vad mai incolo ca vei veni pe forum cu propunerea unui divort gratuit. Bre nunta nu-i ceva care se face precum la loz in plic, este o taina mare si merita respectul cuvenit.
|
Citat:
Sa va iubiti si sa va respectati, asta e cel mai important! |
Multumesc muuult pentru vot!!
Acuma 2 saptamani am fost cu parinti si bunica, care este in visita din romania, la biserica ortodoxa din Nürnberg. Nu cred ca o sa divortam noi, santem de peste 6 ani inpreuma, si ne iubim ca in prima zi!! Oricum, va multumesc mult pentru vot! salutari din Nürnberg |
Citat:
|
Am dat un vot desi nu mi-a placut ca esti chel. :21::10: Hei, ne trimiti si noua cate o plasuta de la nunta acasa ca am dat vot?
|
Citat:
|
sa va dea Dumnezeu sanatate,fericire si tot ceea ce va doriti sa realizati
|
Citat:
|
Citat:
|
parerea mea este ca acest post nu isi are locul aici dar oricum eu v-am votat succes !
|
Citat:
|
Citat:
Avem ocazia să facem un bine unor tineri care vor să se căsătorescă!Gândiți-vă câți trăiesc în păcate și nici nu se gândesc să-și legalizeze relația sau câți ar dori să o facă și nu au bani pentru o nuntă! |
V-am votat si eu. Dumnezeu sa va ajute sa intemeiati o familie crestina.
|
Dumnezeu sa va ajute si sa va aiba in paza mereu. V-am votat si va doresc multa sanatate, fericire si tot ce va doriti sa vi se implineasca. SUCCES
|
tipu asta e pe 30 de site-uri cu mesajul lui....
|
mai am o problema nu pot sa-mi modicif adresa de eamil...ce sa fac
|
Va multumesc pentru ajutorul acordat!
Nu ati face si voi orice sa castigati ca sa va indepliniti visul? Dece sa nu incerc sa primesc si voturi din romania, daca tot am posibilitatea. |
Citat:
|
Citat:
|
E tineri si se iubeste mult :)))))))))))))
|
am votat ptr voi dar nefiind in engleza nu stiu daca am reusit cind a trebuit sa introduc codul
|
V-am votat si eu ,Dumnezeu si Maica Domnului sa fie cu voi in fiecare moment al vietii voastre.
|
Casa de piatra!
Citat:
|
casnicie fericita!
Casa de piatra si casnicie fericita!... dar, in primul rand, ajutor de la Domnul! tocmai ce v-am votat si eu; mult succes! :10::3:
|
V-am votat si eu,tin pumnii! ;)
|
Votat! Dumnezeu sa va calauzeasca pasii in toate zilele vietii voastre!
|
Citat:
|
Oameni buni,
ne apropiem de momentul adevarului asa ca v-as ruga sa mai votati in continuare pana duminica seara si daca mai aveti prieteni si cunostinte care ar mai putea vota, va rog din suflet dati textul urmator mai departe: Alexander si Hande sunt doi tineri romani din Nuremberg care participa la un concurs organizat de un post de radio.Doresc sa se casatoreasca si au sansa de a castiga o nunta platita integral de postul de radio. Pentru a-i ajuta, votati perechea numarul 4, Hande si Alexander aici: http://tinyurl.com/yhmmye6 Si votul tau conteaza! Va multumesc din suflet pentru sprijinul acordat pana acum si in continuare |
Citat:
|
Si eu v-am votat! Mult succes!
|
Citat:
|
Va multumesc pentru voturi!!!
Maine o sa va anunt rezultatul. Noapte buna tuturor. PS: Inca se mai poate vota ;-) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 15:40:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.