![]() |
Unealta vrajitoriei - cositorul
Bunul Dumnezeu mi-a randuit cate putin din toate, dar acum de ceva timp..e mai greu.
Voi, din cei prezenti pe acesti forum stiti/ati auzit cat de mult rau poate cauza cositorul? Cei care il folosesc cu ce scop o fac? M-am marturisit si nu-mi ramane decat sa ma rog Bunului Dumnezeu sa-mi limpezeasca mintea, mie si familiei mele. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Citat:
Despre cositor nu stiu mai nimic..de aceea va intrebam pe voi. Iar daca te refereai la mine si la situatia mea..este mult de povestit in acest caz :-<. Dar pe scurt..am sa fac un rezumat : cineva din familia mea a mers la o doamna ( mama de preot ) si i-a turnat cositor. Dansa i-a spus multe..vrute si nevrute, dar pe mine una ma lasa rece tot ( nu prea cred nimic din ce i-a spus, cat nici beneficitatea cositorului ). De aceea, credeam ca poate cineva dintre voi s-a intalnit cu un astfel de caz pt ca altfel este cand vorbesti in cunostinta de cauza. Doamne ajuta! |
Citat:
|
O fi respectiva mama de preot dar ce face nu este deloc crestinesc. In cel mai bun caz, o metoda de pacalit naivii.
Iar daca ai sa crezi in vraji(vrajeli), ele chiar o sa aiba efect si asta printr-un mecanism foarte simplu. Cei care cred in astfel de lucruri de obicei nu au o viata duhovniceasca, pacatuiesc si astfel diavolul "ii are la mana" oarecum, si ca lucrurile sa fie si mai rele ca sa scape de probleme si ispite in loc sa-si indrepte viata alearga la vrajitori sau pseudo-preoti care fac lucruri necrestinesti pacatuind si mai grav practic lepadandu-se de Dumnezeu si astfel diavolul capata si mai multa putere asupra lor, iar daca ii lasa in pace e numai temporar pentru ca stie ca oricum ai lui sunt. |
Citat:
|
Citat:
Pai ce se poate face, se pot pacali naivii simuland un act de magie, pentru cei care cred mai mult in oameni decat in Dumnezeu. |
Citat:
In unele cazuri, din pacate, aceste doamne fac mult mai mult decat a amagi naivii, si daca ai studia mai in amanunt problema ai vedea ca am dreptate. Numai bine. Doamne ajuta! |
Citat:
|
Cositor!
Nu vreau sa spun prea multe, dar eu am gasit asa ceva adus la mine in casa, si de atunci numai bine nu imi e, si nu as zice ca m-am departat de Dumnezeu sau ca pana atunci am fost altfel. Sigur nu poti respecta chiar toate regulile adevaratei credinte, viata te face sa mai si gresesti.Greseli de care nu imi este rusine si pe care le marturisesc la spovedanie, dar de cand am gasit tot felul de lucruri necurate in casa, nimic nu mai e cum a fost. Nu mi-am pierdut nadejdea in ajutorul Bunului Dumnezeu, si indiferent prin ce voi mai trece voi ramane la fel. Totusi cu astfel de lucruri nu e de glumit.
|
Si eu am de cativa ani buni vreo doua bobine cu sarma de cositor.
Nu cred ca s-a intamplat nimic din cauza asta. |
Citat:
|
sfestanie si participare la slujbe de dezlegari etc, nede_mar
Citat:
|
Citat:
|
sa nu mai primiti in casa pers. care va face vraji, nede_mar
Citat:
|
Citat:
Chiar presupunand ca o contributie o au si niste vraji,totusi,ele nu au efect decat asupra celora care nu traiesc cu adevarat in lumina.Mai pe sleau,se prind acolo unde este terenul propice pentru asta. Daca omul respectiv isi schimba cu adevarat conduita,felul de a fi si simti,ridicandu-se spiritual,atunci aceste asa zise vraji vor inceta sa mai aiba efect. Ca si concluzie,degeaba luptam cu ce vine din afara,daca inlauntrul nostru refuzam sa schimbam ceva si traim in aceleasi pacate. PS:Iti mai spun un secret:roaga-te pentru cei care crezi ca te-au legat astfel,gandeste-te cu iubire la ei si cere-le iertare in sufletul tau pentru orice le-ai fi gresit vreodata. |
:)
si eu am mers la cineva de mia turnat cositor ...sa incep cu inceputul prin luna martie la metrou mi sa facut rau dintr-o data si am fost la urgente la floreasca singur aveam tensiune 20 cu 14 si puls 180 in repaus ,......tin sa mentionez ca sunt si fost sportiv de performanta...pe langa acea tensiune mare mai aveam si furnicaturi prin tot coprul am umblat la 100 de doctori toti spunandumi k nu am nimic ,,am fost la psihiatru mia dat un tratament ...mia zis ca sunt atacuri de panica nush ce am urmat acel tratament si degeaba tot nu scapam de furnicaturi analize peste analize si doctorii tot imi ziceau k nu am nimic .......am ajuns la o babuta :) care turna cositor am dat de ea din gresala printr-o ruda iar acea babuta nu turna la toata lumea si nici nu cerea bani pentru asa ceva ....in fine am rams masca knd a inceput sa zica toate simptomele pe care le-am avut ......si ink ceva ce sa cam adeverit imi zicea de cutit nu scapi iti e frica de cutit dar nu o sa scapi de el .......nu stiam la ce se refera ...in fine mia turnat cositor de 3 ori si dupa nu am mai avut nimic ......tin sa va mentionez ca nu sunt un om prea credincios .....si sa va zic si faza cu cutitul facea jos la coloana cu degetul de cutit nu scap...si ce sa aflu prin mai k am hernie de disc si tre neaparat operata :) deci ,,,
|
Citat:
|
Da,nu prea e de glumit cu trebuirile astea. Si mie mi-a dat cineva in carti si mi-a aparut asul de inima neagra pe care scria "BOALA". La cateva luni am fost internat in spital! Al naibii care o mai apela vreodata la asa ceva (bine,atunci fusese involuntar,eram mult prea mic ca sa pot constientiza,mai mult ma amuza).
Si ca sa nu deschid un topic nou,va intreb aici: voi ati auzit vreodata de cutit infipt in podea in coltul unei camere si cu o cana (oala) de pamant peste el,care sa il acopere? :confused: Ce ar putea insemna? Ce origine are si mai ales ce efecte? |
Citat:
eu am gasit mercur in casa.....in cercuri concentrice asezate, si nu mi s-a spart niciun termometru, si la fel de "bine" imi e ca si tie, si nu am crezut in vraji niciodata dar uite ca acum incep sa cred ca exista. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Asa cum samanta nu poate rodi decat in pamant bun, tot astfel si lucrarea demonului nu poate aduce rod decat in omul strain de Dumnezeu. Asa ca indiferent ce i se va pune unui crestin in casa, ele nu vor avea efect pentru omul unit cu Dumnezeu. Sa ne ingrijim de asemanarea cu Dumnezeu si vom ramane neatinsi de lucrarea demonului.
PS NU cositorul, nu legatura de la mort, .... sunt aducatoare de rele, ci lipsa legaturii noastre cu Dumnezeu. |
Am vazut pe acest topic expresiile " babuta care turna cositor", "mi-a turnat cositor"..
Ce mai inseamna si asta? Cositor in stare lichida?Deci se topeste cositor banuiesc...Si unde se toarna???? Ce mai e nebunia asta? Se ghiceste in cositor lichid turnat? Ma gandesc ca nu in forme...:21: Dar unde se toarna oameni buni?:4: N-am auzit de asa ceva.. |
Citat:
Multe prostii sunt folosite,de exemplu o ruda de a mea a gasit in casa bani murdari,manjiti,ruginiti si mucegaiti,ascunsi undeva bine-este de prisos sa mai spun ca situatia lor financiara s-a schimbat inspre rau de cativa ani,si abia mai supravietuiesc,mai ales ca nu sunt persoane bisericoase,nu se roaga si vrajile s-au prins bine. |
@Raoul
Ca fapt divers,m-am uitat pe net dupa"vraja cu cutitul"si am vazut ca o fac tiganii,indeosebi...insa am fost socata sa dau de bloguri de farmece si de farmece si descantece asa la tot pasul...este plin netul...vaaaaaaaaaaaiii
|
Asa este....Si unele tiganci , zis vrajitoare o tot trag cu Dumnezeu.....a mir cum nu se tem de judecata....Ba mai mult , sunt situri in care este explicat perfect cum se executa magia neagra.....Mai nou , intamplator am dat peste un site ce comercializeaza tablite ouija , pledand astfel pentru intrepatrunderea lumii viilor cu cea a spiritelor mortilor...DE fapt nu este simplu spiritism, caci ceea ce se ascunde lumii este ca de fapt folosirea acestor tablite implica invocatii vrajitoresti, magie neagra si in plus.....te obliga la juramant....ori asta spune destule...Sa ne fereasca Domnul de toate relele!
|
Daaaaa,sunt siteuri cu invocatii si pasii de urmat pt legari,pt dezlegari-exact asa cum sunt siteurile pt retete!!!
Mare grozavie,m-a socat sa gasesc asa ceva,asta spune multe despre raspandirea acestor practici :( Era o"doama"pe blogul respectiv care se arata interesata in urmarea cat mai stricta a pasilor vrajitoriei,ca sa-si "lege"barbatul...fiti atenti cu cine stati in casa,in pat... |
Citat:
Cum sa auzi tu de asemenea aberatii,cand ele sunt mai raspandite in sud??(aduse de tiganusi) Din cate stiu,cositorul se toarna in apa dar ca orice lucrusel de tagma asta,se descanta mai inainte,nu stiu dar presupun ca se interpreteaza "figurile"pe care le capata acesta in apa sau ceva de genul acesta... |
Citat:
Insusi Domnul Hristos a spus apostolilor:"Satan a cerut sa va cearna"...Sintem incercati! Mult mai incercati sint cei care se straduiesc sa pazeasca PORUNCILE.Cu cit vrei sa fii mai aproape de Dumnezeu ,cu atit mai mult vei fi incercat.Stii prea bine asta,dar te rezumi,a conchide ,ca mai sus.Lipsa legaturii noastre cu Dumnezeu e aducatoare de: "si mai mari -rautati (NB)-decit acestea veti vedea",as zice.Insa cine vrea sa fie CRESTIN,sa fie pregatit pt "diverse",sau asa cum ne cere Histos:"sa-si ia Crucea (MEA)!;si sa-mi urmeze (MIE)!"... Nu sintem desavirsiti,ne desavirsim,prin necazuri si incercari diverse.Pina ne desavirsim insa,sintem atinsi de lucrarea oamenilor rai,ghidati de demoni.Uneori formele de "lucrare" sint inimaginabile mintii .Iar cei "atinsi" ,de "lucrari",adeseori,sint oameni care nu-s,nicidecum, departe de Dumnezeu.Si "atinsi" de "lucrarile vrajmasului" erau si inca sint oameni induhovniciti,asteci,postitori si mult-rugatori,bine-placuti Domnului,dupa cum cred ca bine-stii.E plin Patericul de istorioare...Si inca mai vedem si in zilele noastre tot felul de "stiti" despre "caderi" ale unor oameni imbunatatiti.Satan nu doarme niciodata.El isi da de lucru mereu.Si da de lucru si altora.E neobosit,si are instrumente ,pe care si le-a tot adaptat de-a lungul timpului.E in pas cu moda,ca sa zic asa.Acum are la indemina un super-mega-sofisticat instrument:INTERNETUL,si subtilele lui unelte:SITE-urile....si ,cite un NICKNAME(lucreaza sub acoperire)! Sa avem LUMINA-n suflet!Si iarta-ma,pt interventie! Antonia |
rugaminte
Buna.
nu stiu daca mesajul meu va ajunge mai departe, dar incerc, m-ai putea ajuta cu mai multe informati despre persoana care te-a ajutat cu turnatul in cositor?..ma lupt de 7 ani cu o boala cronicizata careia nu ii gasesc cauza..astept raspuns..multumes mult. Citat:
|
Citat:
Draga Steluta, Ma indoiesc ca acest topic se va transforma intr-o reclama cu recomandari pt vrajitoare si vrajitorii... Esti ortodoxa? Ai incercat in acesti 7 ani sa traiesti in curatetie,sa mergi la Maslu,sa te spovedesti si impartasesti? Ai incercat ulei sfintit sau pelerinajul pe la moastele sfintilor,ai incercat Acatistul Sf.Nectarie,al Maicii Domnului?Ai incercat sa postesti? Ce anume ai incercat si nu a dat roade? Hai sa vedem,poate te mai ajuta si altii cu sfaturi! |
Citat:
|
Citat:
dar daca Iov avea toate armele de lupta impotriva vrajitoriei si a lui satan, ce rost mai avea NT? sau altfel spus, avea el la indemana spovedania si impartasania? |
Citat:
Orice rău mi se întâmplă, dacă eu continui să mă închin Lui, va fi numai în folosul meu, în mântuirea sufletului meu. Referitor la topicul propriu-zis, cositorul nu are nici un rol anume, deci nu cositorul e baiul(la fel ar putea fi plumbul, dar cu cositor e mai ușor, mai simplu), ci vraja și intenția cu care se face și(la fel de important) necredința celui asupra căruia se face vraja; dacă acela ar fi cu adevărat credincios, asupra lui s-ar revărsa binecuvântarea lui Dumnezeu care l-ar proteja de orice rău. 7. Când căile omului sunt plăcute înaintea Domnului, chiar și pe vrăjmașii lui îi silește la pace. (pls Solomon16,7) |
Citat:
|
Ca sa lamurim,turnatul cositorului este o metoda de prezicere a viitorului sau de ghicit in general,informatiile fiind preluate din formele complicate pe care metalul lichid le face,racindu-se.
Mercurul este intrebuintat doar in descantece,ca purtator de energie al descantecului. |
Citat:
|
Citat:
Oricum e substanta toxica controlata care cade sub incidenta legii deci daca esti prins cu asa ceva.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:26:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.