![]() |
Dumnezeu Iisus Hristos ne-a miluit si anul asta si a pogorat Sfanta Lumina
http://www.basilica.ro/ro/stiri/sfan..._domnului.html
"Mii de pelerini aflați la Mormântul Mântuitorului din Ierusalim au primit Lumina Sfântă astăzi, 3 aprilie, la ora 14 și 7 minute. Credincioșii împreună cu Patriarhul grec al Ierusalimului, Teofilos al III-lea și cu un sobor de ierarhi și preoți au înconjurat Sfântul Mormânt. După procesiune ei s-au oprit în fața intrării sigilate, iar Preafericirea Sa a intrat în Sfântul Mormânt și a adus Lumina credincioșilor, după care a fost răspândită în întreaga lume. Venirea Luminii de la Ierusalim în Sâmbăta Mare simbolizează Lumina pe care a dus-o cu Sine Mântuitorul Hristos, când S-a coborât cu sufletul în iad, pentru a-i învia pe cei de acolo, informează Radio TRINITAS. " http://www.realitatea.net/lumina-sfa...eo_707556.html http://www.youtube.com/watch?v=OHIin...layer_embedded |
Ce este impresionant este ca acea lumina nu arde 33 de minute.Eu cred ca e Duhul Sfant.Voi ce credeti?Am vazut pe youtube filmulete cum oameni isi dadeau focul in par ,pe fata si nu ardeau deloc,nu ii afecta.Mi-as dori si eu sa ajung la Ierusalim,candva,poate cine stie,candva.:(
|
Eu cred ca e din harul Preasfintei Treimi pogorat in foc.
|
Asa devreme?
Ei acolo nu fac slujba de Invierea noaptea? Ce bine de ei! Noi abia ne imbracam sa mergem la biserica si este noapte, frig si urat:20: Da las ca o sa fie frumos la biserica! |
Citat:
|
Slujba are loc la ora 13.00.Azi a tunat si a fulgerat.Noaptea,dupa parerea mea ,e mai linistitor,mai Sfant si mai liniste si poti sa faci rugaciuni si sa asculti slujba mai bine.
|
Nu e autentica. E un compus al disulfatului de carbon.Arde ca o lumina vie in contact cu aerul, nu ataca pielea, iar dupa cateva minute devine flacara obisnuita. (in antichitate era cunoscut sub denumirea de foc grecesc). Exista mai multe substante care pot cauza "miracolul acesta".
|
Citat:
sau esti doar un dihor care te dai veverita? |
Citat:
|
Citat:
Hristos a Inviat ! |
Paste Fericit de la Ben_Gal, Fiul Valului.
Citat:
lumine este autentica suta'n suta, sau aproape asa, si e bine atunci cind stiinta chimiei ii ajuta pe popi sa aduca alinare poporului, care prin definitie este obijduit, necajit, trist, etc.. Chestiunea e in grija două familii musulmane, Nuseibeh și Joudeh, care detin cu mare indirjire si cheia portii Sf. Mormint si nu vor a o da crestinilor. Ei sunt sunt custozii Bisericii Sfinte. Eu locuiesc la citeva sute de metri de acolo. Paste Fericit de la Ben_Gal, Fiul Valului. |
Hristos a Inviat !
Ca de fiecare data daca cineva nu e de acord cu voi , il marginiti , ma refer la unele din reply-urile date veveritei . Paste Fericit ! |
Sunteti niste primitivi inculti.(cei care s-au luat repede de mine)Cum ajunge acolo?E o substanta chimica,pe baiatul care intra in mormant il controleaza de chibrituri si brichete.Substanta fiind deja aplicata pe lumanarile cu care intra in mormant.Oricum voi nu ganditi.Bafta nu are rost sa imi fac nervi cu voi.Oricum va multumesc ca va luati de mama mea si de mine.Ati dovedit ca sunteti niste crestini adevarati.Ma cunoasteti cumva de ziceti ca sunt copil?Trebuie sa imi fac un user serios pe un forum ca acesta?
http://i40.tinypic.com/2ut00gw.jpg Traduc daca este nevoie . |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
Ma chiar imi pare rau de tine.Copil indoctrinat in scoli.Ies din ce in ce mai multi psihopati din scoli datorita orei de religie.Imi este mila de tina ma....Cre(s)tin adevarat esti 100% nu iti face griji .Bafta!
|
Citat:
|
Citat:
insa nu a impresionat pe nimeni acolo. Poate pt. ca nu erau cadre de convingere. Dar ce importa? Este vb. de o necesitate speciala. |
Citat:
Plus ca nu se aprinde doar la Patriarh,ci tuturor si nu e obligatoriu sa cumpeir lumanari de la ei.Oamenii de stiinta au spus ca e o minune si ti se pare ca ai studiat mai mult tu? |
Auzi,dar de Iordanul care isi intoarce cursul ce spui?Ce "truc" mai e acolo?
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Subscriu! Dar si norul care apare la Schimbarea la Fata? Oricum nu trebuie sa ne batem capul daca nu vor sa inteleaga nu vor si gata! |
Citat:
|
Slava Domnului!
Citat:
Slavit sa fie Domnul! Amin! |
Citat:
Judecata lui Dumnezeu nu se aseamana cu cea a oamenilor . |
Citat:
De ce IL scoti mereu vinovat pe Dumnezeu?! Judecatile noastre nu sunt ca ale lui Dumnezeu! Stii tu in ce pacate erau aceia?! Poate Dumnezeu a hoatarat asta tot spre mantuirea lor si asta a fost cu siguranta!!!!!!! |
Flying m-ai facut sa rad acum:21:.
Daca nu e autentica atunci cum ramane cu oamenii de stiinta care au demonstrat acum cativa ani ca e chiar ceva inexplicabil din punct de vedere stiintific? Hristos a inviat!:63: |
Citat:
|
Citat:
|
Nu are importanta daca e or nu e autentica, conteaza ca ESTE.
|
Citat:
http://www.russiablog.org/DontFeedtheTrolls.jpg |
Pe cine intereseaza "dr House"?:24:
|
TROLL -Citat din Enciclopedia Wikipedia
Pentru cei care nu stiu ce este acela un "troll"
"Troll De la Wikipedia, enciclopedia liberă Salt la: Navigare, căutare A nu se confunda cu trol, personaj din mitologia scandinavă. Pe scurt, un troll este un provocator fără cauză, cineva care lansează o discuție cu scopul de a recrea un conflict de idei. Uneori, conflictul devine amuzant pentru troll, dar aproape niciodată pentru participanții inocenți. Troll-ul se folosește de subiecte clasice, cunoscute pentru pasiunea pe care o pot generea și pentru imposibilitatea de a le argumenta definitiv. Adesea, troll-ul se folosește de subiecte specifice comunității în care dorește să stârnească zâzania, cum ar fi regulile sau eticheta. Atunci când întâmpină rezistență, de cele mai multe ori troll-ul nu se va adresea unei singure persoane ci audienței, într-o speranță de instigare a acesteia în ajutorul său. De aceea el va răstălmăci de cele mai multe ori mesajele și le va modela cât mai tendențios prezentând această "dezvăluire" publicului larg cu scopul de a defăima. Troll-ul atacă orice formă de autoritate care îl împiedică să creeze zânzanie folosind expresii cheie cum ar fi: cenzură, comunism, libertate de exprimare. Denumirea de troll se poate aplica și mesajului menit să agite spiritele. Câteva exemple de subiecte tipic troll: Există Dumnezeu, sau extratereștrii, sau comunism adevărat... Linux e mai bun decât Windows sau Mac OS sau Solaris sau... Americanii, germanii sau indienii sau sunt mai deștepți decât rușii, francezii sau japonezii... Termenul de troll provine din limba engleză, de la trolling, tehnică de pescuit ce implică întinderea unei momeli și plimbarea acesteia dintr-o barcă în mișcare." |
Si eu care ma gandeam la troll insemnand monstrul acela urias din filme:4::39:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Asta ar mai lipsi, sa nu vina pelerini acolo si Israel sa piarda turisti. Apropo. Pina la 1967 musulmii nu permiteau crestinilor sa vina. De fapt cheia Sfintului Mormint e in mina a doi turci [musulmani], insa locul sfint are ca sponsor si pe Ministerul Cultelor israelian. |
Citat:
Totul va atirna in balanta la Judecata de apoi. |
Citat:
|
Citat:
Nu avea motiv. Chiar si asa nu prea e apa acolo. Daca cineva toarna o caldare cu zoaie, poate ca se intoarce putin, caci debitul se tripleaza. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:36:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.