![]() |
viata creata in laborator
|
a creat viata ..dintr-o bacterie ..si bacteria cine a creat-o?:)
|
Exact,doar au fost unite elemente gata create .
Daca cineva ia o masina care nu merge,si ii pune benzina,si masina va merge ,nu inseamna ca el a creat masina si benzina. |
a creat o noua specie de bacterie inexistenta pana acuma...si cica dumnezeu ar fi creat toate formele de viata existente astazi...uite ca acuma avem una noua creata de oameni
|
din articolul postat de tine:
,,Controversatul om de stiinta, doctorul biolog Craig Venter, a extras in prima faza gene dintr-o bacterie numita Mycoplasma capricolum. Apoi a creat siruri de ADN artificial pe care le-a plasat in bacteria moarta. Aceasta a revenit la viata si a inceput sa se multiplice. ,, bacteria aia era moarta ...nu inexistenta |
am zis ca specia de bacterie creata nu exista pana in momentu de fata
o bacterie de fermentatie nu e la fel ca una de sifilis si in nici un caz ca una moarta:)) si totusi din ceva ce nu era viu a creat ceva viu |
Citat:
|
si pana la a da viata si celulei umane moarta..nu ar mai fi mult
|
Citat:
|
Citat:
ca ziditorul sufletului este nezidit. |
Citat:
What about your god? :15: P.S. Ai nevoie de o credinta uriasa pentru a-ti imagina ca o bacterie ametita va dovedi inexistenta lui Dumnezeu... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
2) cel ce face afirmatia trebuie sa o sustina, asa ca asteptam dovezi ca D-zeul tau e in "heaven". Dovezi nu inseamna "lasa ca o sa vedeti pe lumea cealalta"! 3) experimentul dovedeste ca din ne-viu se poate crea viu fara vreo interventie supranaturala. Asta falsifica unul din argumentele creationiste si vine sa sustina inca o data evolutionismul. 4) Noi nu avem zei, ne descurcam foarte bine si fara. 5) Nu e nevoie de nicio credinta sa iti dai seama ca ideea de D-zeu nascuta intr-o perioada primitiva a evolutiei umane devine din ce in ce mai inutila pentru a explica ceva pe lumea asta. Doar in sensul asta bacteria respectiva demonstreaza ca D-zeu nu exista. |
Citat:
Eu cred ca sunt simple alegeri ale fiecarui om. Citat:
Eu as zice sa nu iti faci iluzii. Chiar daca toate „golurile” ar fi explicate stiintific aceasta nu va dovedi inexistenta lui Dumnezeu. Ba pe mine m-ar face sa-l laud mai mult pentru cat de inteligent a creeat aceasta lume. |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sa fii ateu, da, ai nevoie de o uriasa doza de credinta. Ideea de Dumnezeu devine inutila pentru a explica ceva??? Pai cum vine asta? Chiar daca tot ce exista ar avea o explicatie stiintifica, este stiinta lui Dumnezeu! Sincer, afirmatia „bacteria demonstreaza ca Dumnezeu nu exista” e trasa rau de par. In orice sens ai lua-o, demonstratia inexistentei lui Dumnezeu este o imposibilitate logica. |
Citat:
|
Afirmatia cu pricina mi se pare ilogica.
De fapt orice ai pune in locul bacteriei tot ilogica ramane afirmatia. Pentru ca simpla propozitie „Dumnezeu nu exista” este ilogica. Dupa cum spunea psalmistul : Nebunul zice în inima lui: ,,Nu este Dumnezeu! Psalm 53:1 (trad. Cornilescu) Afirmatia „Dumnezeu nu exista” implica cunoasterea a tot ce exista. Aceasta cunoastere nu ii este posibila omului. Deci afirmatia este ilogica. |
Intrebare : cine a bagat naravasu' de adn-sh in bascteria ametita acu' multi ani ?..Avand in vedere ca doctoru' stiinta nu prea esicsta pe atunci ? Da pe adn-u', cine la'nchegat acu' muuult timp ago, si mai ales how ?
|
Citat:
Este stiinta, este satana, este o forta impersonala, este Dumnezeu, este demiurgul? Te intreb, asa, sa stiu daca mi-ai dat o binecuvantare sau o injuratura :)) |
Citat:
|
Multumesc frumos de compliment.
Poate il si explici ca sa-i convingi si pe altii ce logica am...:)) |
Citat:
|
defapt prin asta se dovedeste foarte clar inexistenta dumnezeului crestin(si nu inexistenta unei forte superioare din univers pe care nu am descoperit-o inca) prin distrugerea miturilor prezente in biblie
|
Citat:
A pune multe semne de intrebare pentru tine inseamna a explica? Totusi pentru ca eviti sa explici de ce logica mea are o fisura am sa reformulez eu: Daca afirm „X nu exista” asta inseamna ca eu am cercetat tot ce exista si apoi negasind-l pe X am tras concluzia ca nu exista. Eu de exemplu nu cred in existenta extraterestrilor. Nu am intalnit niciunul pana acum. Dar nici nu pot sa afirm: Nu exista extraterestrii. De ce? Simplu: pentru ca nu am cercetat tot spatiul extraterestru. De abia dupa ce il voi cerceta voi putea sustine inexistenta extraterestrilor. De aceea pot afirma: a sustine inexistenta lui Dumnezeu este ilogic. |
Citat:
Dar vezi ca mai e una FORCE, mai neagra, sa nu o descoperi pe aia :)) P.S. Nu e neagra, glumesc. Sper sa nu citeasca cineva mai de culoare si sa se supere. Dar, de fapt si negrii zic ca dracii-s albi... |
Citat:
Dar daca aceasta inexistenta nu poate fi dovedita, nu inseamna ca exista. Dar cand chiar si dovezile "grele" ale existentei lui Dumnezeu incep sa cada una cate una, ce poti sa mai crezi? Inexistenta nu poate fi dovedita, dupa cum spuneam. Dar poate fi divedita existenta acelui lucru. Asta in cazul in care exista. Dovedeste-mi ca exista ... |
wtf?ati descoperit alt dumenezu acuma si va rugati la ala sau cum?:))
|
Citat:
Doar tu singur iti vei putea da seama. Ceea ce eu am spus a fost doar: Afirmatia „Dumnezeu nu exista” este ilogica. |
Citat:
Citat:
Sa zicem ca extraterestrii exista. Dar ei nu vor sa-si faca simtita prezenta sau nu au ajuns in acesta regiune a spatiului iar tu nu ai tehnologia necesara pentru a ajunge in zona lor. Cum dovedesti ca ei exista? Conform logicii tale, faptul ca nu poti demonstra fara lipsa de echivoc existenta lor inseamna ca ei nu exista? |
Citat:
|
Citat:
Dar atunci, dupa rationamentul tau si afirmatia "Dumnezeu exista" este ilogica. De acord? |
Citat:
Manipularea genetica se cunoaste de ani de zile. Articolul respectiv nu are cu nimic de a face cu o prezentare stiintifica ci este clar un articol religios, dar pe partea atee. Se deduce din respectivul articol cum se defineste biologic, stiintific "moartea" la o bacterie? Si chiar sa zicem ca un experiment oareacare (in nici un caz asta) ar completa unul din gaurile negre ale teoriei evolutioniste. Iti trebuie o doza ENORMA de credinta ca sa ai convingerea care in definitiv este cvasi-religioasa ca intr-un final (probabil peste sute de ani, in ritmul actual) teoria va deveni una 100% adevarata si imbatabila. Care este miza acestei credinte in definitiv? Viata vesnica in nici un caz, pentru ca e clar ca atunci cand se va intampla (daca s-ar intampla) acest lucru, oricum ai fi mort. Si daca nu va fi niciodata si ti-ai pus speranta intr-o aberatie? Care este miza? Pierderea vietii vesnice.. Oricum ai lua-o, e un crez de looser, in cel mai pur inteles a termenului. |
Citat:
daca ei lasa o carte pe pamant in care descriu legile fizicii,iar noi descoperim ca legile fizicii din realitate sunt total diferite de cele descrise in carte nu am ajunge la concluzia ca aceasta carte e falsa si mai mult ca sigur nu a fost scrisa de extraterestrii?:D si ca ei sunt total diferiti fata de cum sunt descrisi in carte? |
Citat:
Cu alte cuvinte, daca un om este in moarte clinica, si este adus la viata, eventual i se mai grefeaza intre timp un picior ca sa aiba trei, se cheama ca omul de stiinta a creat ceva viu din ceva mort si inca ceva ce nu exista inainte. Asteptam si megaarticolul senzational cum ca omul a reusit sa invinga moartea si sa creeze viata. Ce mai performanta, daca "dumnezeul" vostru atotputernic se rezuma la astfel de performante "extraordinare" , "performanta" gandirii voastre chiar nu ne mira deloc. |
Citat:
Si daca nu esti niciodata capabil sa intelegi ce este de fapt scris in acea carte, extraterestrii avand o cultura total diferita de a ta, si de fapt tot ceea ce contrazici nu este decat intelegerea ta limitata asupra cartii in cauza? |
Din seria "ha,ha,ha ca nu-i asa":
Vaticanul a salutat anunțul oamenilor de știință privind crearea primei celule sintetice, catalogând demersul drept un "rezultat interesant" care ar putea folosi la tratarea bolilor, relatează CNN. http://www.realitatea.net/vaticanul-...le_715000.html |
Citat:
Doar ca ai omis ceva. Nu extraterestrii sunt slaviti de mii de ani pe pamant. Nu extraterestrii au produs mii de "revelatii" si "minuni". Extraterestrii au fost intotdeauna, cel mult, o ipoteza. Pe cand Dumnezeu ... a fost o certitudine vreme de mii de ani, si inca mai este pentru multi. Nu compara incercarea dovedirii existentei lui Dumnezeu cu a extraterestrilor. In cazul lui Dumnezeu ar trebui sa fie foarte simplu. Dar nu este. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:10:15. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.