![]() |
Marsul pentru normalitate al Noii Drepte 2010
Gay-i de pe stradă, curve-n Parlament !
Asta au scandat membrii Noii Drepte, adunați la București din toată țara, ca reacție la decizia autorităților de a autoriza desfășurarea unui marș al lesbienelor și homosexualilor din România. Cei 300 de manifestanți naționaliști au mărșăluit pe traseul Ateneul Român – Calea Victoriei – Splaiul Independenței – Dealul Mitropoliei, după care au urmat o serie de discursuri rostite de lideri ai ND din mai multe județe ale României. Tema centrală a cuvântărilor a constituit-o criza de fond a României – lipsa moralității. “Gay-i de pe stradă, curve în Parlament”, “România nu vă vrea”, “Poponarii sunt o rușine pentru întreaga omenire” au fost câteva din lozincile scandate de participanții Marșului pentru Normalitate. Parada Gay pare că s-a transformat dintr-o petrecere “nevinovată” și timidă a homosexualilor într-un adevărat marș social ce promovează legalizarea căsătoriilor și adopțiilor pentru cuplurile homosexuale.” Cu privire la marș sa relatat participanților că “Marșul pentru Normalitate nu aparține Noii Drepte, ci este un sistem tânăr de auto-apărare al bunului simț, al românului creștin, în fața acestor evenimente ce ofensează Biserica Românească și o întreagă Românie Creștină.” Aceste încercări ale fundațiilor, ce sprijină minoritațile sexuale, de legalizare a căsătoriilor și adopțiilor pentru cuplurile homosexuale nu fac decât să profite de situația tulbure în care ne scăldăm și de o clasă politică ce e gata să facă orice compromis în cursa de a câștiga electorat. Marșul Noii Drepte a exprimat opinia fiecărui roman creștin ortodox.Un neam majoritar creștin (peste 92%) nu poate accepta o asemenea ofensa în obrazul național.Nu sunt decât încercări de dezbinare spirituală și morală. membru al Noii Drepte, Ion Negoiaș http://buzau.nouadreapta.org/ http://www.nouadreapta.org/obiective.php http://www.nouadreapta.org/doctrina.php http://www.nouadreapta.org/simbolistica.php |
“Gay-i de pe stradă, curve în Parlament”, “Poponarii sunt o rușine pentru întreaga omenire” au fost câteva din lozincile scandate de participanții Marșului pentru Normalitate.
Iertare, dar nu face parte din normalitatea unui crestin sa scandeze asa ceva.. |
pacat ca ai inteles doar atat...
Citat:
|
Citat:
Pai si cand zici de pacatul curviei nu tot curva zici? Nu cred ca in situatia de fata acele scandari constituie injuraturi. |
Citat:
Daca se face marsul normalitatii sa se faca nu aruncand cu pietre in altii ci aratand cat de fain e sa fii normal. Iar de chestiunile legale cu legi proiecte chestii sa se ocupe cine are experienta cu asa ceva, laicatul ortodox sau reprezentati ai Bisericii, nu stiu, parca aveam preoti in Parlament. |
Citat:
Decat sa faci de rusine cauza in numele careia sustii ca vorbesti. Ca aialalti abia asteapta sa faci un pas gresit. Cat de mic. Ca-l mai infloresc ei dupa. Asa ca de ce sa le oferi motive? |
frate crestine pacatul trebuie osandit pe fata..
Citat:
|
Citat:
Din doua motive: 1. Este diferenta intre curvia ca stare de pacat asa cum defineste Biserica pacatul asta si curvia ca eufemism (injuratura de fapt) cand incerci sa descrii o situatie oarecum paralela. 2. Generalizeaza la extrem prin caracterul vag al afirmatiei. O extrema a imoralitatii nu se lecuieste prin alta la fel. Per total, cred ca puteau fi mai inspirati cand si-au ales sloganurile. |
Citat:
Si inca o data. Si inca o data. Si inca o data. Si inca... Pana intelegi. |
Aline prietene sau ma rog cum vrei tu...
Citat:
|
ca sa se stie..
ca sa se stie nu eu sunt Ion Negoias din partea Noii Drepte, ci sunt un bun prieten de-al lui..
|
@fall3n
Dintr-o tara cu 87% ortodocsi, intr-un oras ca Bucurestiul, ati iesit 300. Deci cam atat ii pasa romanului de ce face un cuplu (indiferent de sex) la ei in dormitor. Succesuri! |
AICI este marea problema konijiro..iesirea in strada !!!
Citat:
|
Citat:
Mai mult decat atat, chiar si voi, crestinii hardcore, cititi biblia pe alese, asa ca ce sa mai zic. Homosexualii nu cauta lauda, cauta drepturi egale. Si cand se vorbeste despre casatorie, nu se vorbeste de cununie religioasa, deci nu are trebui sa te intereseze. Numarul doi, ca tu ai o problema in a da explicatii copilului tau, ei bine, invata sa o faci, pentru ca va trebui sa o faci in fiecare zi. Vei avea parte de o groaza de intrebari incomode din partea copiilor tai, si homosexualii vor fi cauza a doar o mica parte din ele. |
daca imi permiti konijiro..
Citat:
|
Citat:
Oare Sfintii Parinti de care amintesti nu au invatat din Pildele lui Hristos, cind a eliberat-o pe femeia preacurva din miinile celor cu "bile de rulment"? Orice scriere care incita la violenta este sforaitoare, pe dinafara crestinismului si poate fi folosita ca maculatura sau ca hirtie higienica. |
Citat:
Ce sa-ti zic, ai dreptate, exemplul cu Sf. Nicolae e perfect doar ca ti-a scapat un amanunt: aseamanarea cu Sf. Nicolae sa fie in toate celelalte privinte, nu doar la ridcatul palmii. Si ma indoiesc ca cineva din ND aduce macar asa de departe a Sf. Nicolae. Ce pot sa mai zic? Nu sunt impotriva manifestatiei in sine, dar cand are o anumita tenta, nu te poti astepta sa gasesti prea multi simpatizanti. Oricum o manifestare de masa e o chestiune delicata, trebuie f. bine organizata altfel ajunge sa fie f. usor compromisa.. |
Citat:
Ei bine, Romania a fost, este si va fi o tara crestin ortodoxa, opusa oricarei forma a pacatului. Legalizarea homosexualitatii in Romania ??? Ce-ar mai fi facut mai Tepes, Stefan, Mihai si ceilalti eroi ai neamului nostru daca ar fi vazut ce se intampla in ziua de azi ?? Chiar daca majoritatea oamenilor se afla in ignoranta sau dau din fund in discoteca, asta nu inseamna ca Romania s-a descrestinizat, sau ca a devenit vreo Sodoma or Gomora. Noi avem valori morale pe care trebuie sa le urmam. Nu stiu cum e in povetile cu mai multi zei fantastici, dar noi nu toleram un asemenea pacat strigator la cer pe nume "homosexualitatea". Acasa pot face ce vor ei, nu-mi pasa mie, caci nu deranjeaza pe nimeni. Dar cand iesi tata in strada rujat cu strampi peste picioare paroase, atunci ne va preocupa pe toti aceasta problema. Pacatul asta este urat foarte foarte mult de catre Domnul nostru, doar citeste ce s-a intamplat cu amaratii din Sodoma. |
Citat:
Citat:
Am ajuns sa mergem la rau de buna voie...si se pare ca cei care erau ai nostri, acum nu mai sunt. |
Citat:
Eu sunt pentru oua clocite (bine, bine, pana ajung la concentratia maxima de hidrogen sulfurat) daca tot e ceva de aruncat. Nu ranesc si au valoare simbolica... ;) Dar asta intr-o lume ideala, in lumea reala stii cum se intampla ...de la oua se ajunge repede la cocktail. Molotov. |
Citat:
Si noi credem ca pe urma femeia se pare si-a invatat lectia. Nu reiese direct din Evanghelii dar asa ne place sa credem. In plus, femeia n-a fost prinsa la foc incrucisat intr-o manifestatie de gen DesfanezPride. Daca ar fi fost, ma cam indoiesc ca Dumnezeu mai intervenea. |
Citat:
SCHIMBAREA NU INCEPE CU poponautii ci cu felul in care functioneaza MAI NOU societatea. Exista pe undeva o statistica care arata clar ca numarul lor s-a marit foarte mult NU DIN IMITATIE ci din faptul ca facind copii TIRZIU la 30-40 de ani nastem tot mai multi copii gay, adica cu deviatii in DNA, deoarece el este imbatrinit si prafuit , MAI ALES CIND FACI TIRZIU PRIMUL COPIL. Eu unul am cercetat si am gasit trei cunostinte baieti care s-au nascut cu atractie pentru "pompieri din calendar" TOTI fiind nascuti tirziu. Deci mare atentie femei! |
Citat:
Ceea ce cauta prin asa zisa lupta pentru drepturi este de fapt statutul de normalitate pentru homosexualitate. Drepturi le putem da destule cat sa traiasca decent daca lasa deoparte "gay prinde" si isi inteleg problema. Statutul de normalitate pentru homosexualitate, asta e mai greu sa cedam. |
imi dau seama ca este greu de crezut..
Citat:
|
Citat:
Ele cistiga bani in acest fel ca sa nu moara de foame, si de asemenea sa nu uitam ca deseori in spatele "perdelutei" este un copilas care asteapta sa fie hranit! Multe din asa zisele prostituate sunt acele femei care "au in pantof un ciob" care si-l infig prin apasare in carne vie cind barbatii se ating de ele, singerind incontinuu..asa cum cu stupoare a aflat SFINTUL ANTONIE privind o femeie "usoara' intr-un bar prin Egipt DESPRE CARE NU INTELEGEA DE CE POARTA O CUNUNA DE SFINTA. Acolo lectie de invatat! si aprofundat asupra sensurilor vietii!...ala da "misionarism" |
Citat:
Mai citeste VT. Nu Lot o dat foc la Sodoma&Gomora ci Dumnezeu. Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
1. Generalizezi. Multe? Se bazeaza pe ce statistici aceasta afirmatie? 2. Nu vad care e legatura cu subiectul discutiei. Homosexualul este homosexual si schimba zeci de parteneri (infidelitatea este notorie pentru gay) doar ca sa-si hraneasca copilasii care ii are acasa, facuti cu prietenul de desfranare ala mai vechi? Citat:
Vreau o trimitere exacta la sursa, de incredere daca se poate nu bancuri moderne. Apropo, femeia aia inca se prostitua si avea in acelasi timp aura aceea de sfanta? Cum de nu o avem oare pe peretii bisericii? |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Mai mult, Romania are o groaza de ortodocsi pe plan exclusiv declarativ, si mai are vreo 13% din populatie care nu sunt ortodocsi. Deci, imi pare rau pentru convingerile tale, Romania nu este o tara crestin ortodoxa, poate doar majoritar ortodoxa, si chiar si asta e discutabil. Citat:
Citat:
In cazul in care crezi asta, sunt doua lucruri pe care as vrea sa ti le spun: 1. Homosexualitatea nu se ia. 2. Daca iti e teama ca se ia, poate nu esti atat de hetero pe cat credeai. Citat:
Citat:
Citat:
Nu stiu ce as face daca fiul meu ar fi homosexual, dar in mod clar nu as folosi o carte veche de mii de ani, scrisa de niste oameni care credeau ca sfarsitul pamantului era la orizont, ca sursa de inspiratie. |
Citat:
|
Citat:
Astept un link de pe un site stiintific, neafiliat religios, si cu peer review. Multumesc. |
Citat:
Citat:
Constat. Ceea ce pentru tine vad ca e f. dificil. Lui Dumnezeu nu i-a placut ceea ce se intampla acolo. Similar cu ceea ce incepe si societatea noastra sa devina. Unii mai opun rezistanta. Dar depinde cum o fac.. Aruncatul cu pietre si injuraturile clar nu e calea cea buna. Poate si Lot ar fi facut ceva daca ar fi stiut din timp unde o sa se ajunga. Dar abia cand a fost pus in fata inevitabilului si-a dat seama de dimensiunile problemei. Nici el nu se astepta sa nu mai fie nici macar 10 drepti in cetatea aceea. La tine e musai o logica ambilicata si cuvinte intotocheate, fraze lipsita de noima, pentru ca ceea ce este evident sa se transforme intr-un mister de nonses. |
Citat:
|
Citat:
|
"Pacat" este un cuvant cu semnificatie religioasa, deci pe partea cu ateii nu ai nimerit-o.
am spus deja domnule konijiro : daca ti se pare un cuvant cu semnificatie religioasa uite-te in text scrie : oamnei bolnavi, tampiti cum le spun UNII din atei.. Cine iti da tie dreptul sa decizi ce e normal si anormal atunci cand e vorba de alti oameni? sincer acum chiar vrei sa-ti raspund la aceasta intrebare ??? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iar incepi cu "Voi crestinii trebuie sa iubiti pe toti" si mi-e ca vom devia de la subiect. Ia spune-mi, dar voi iudeii ce credeti despre homosexuali, daca tot veni vorba? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:37:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.