Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Marsul pentru normalitate al Noii Drepte 2010 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9552)

fall3n 26.05.2010 17:21:32

Marsul pentru normalitate al Noii Drepte 2010

Gay-i de pe stradă, curve-n Parlament !

Asta au scandat membrii Noii Drepte, adunați la București din toată țara, ca reacție la decizia autorităților de a autoriza desfășurarea unui marș al lesbienelor și homosexualilor din România.
Cei 300 de manifestanți naționaliști au mărșăluit pe traseul Ateneul Român – Calea Victoriei – Splaiul Independenței – Dealul Mitropoliei, după care au urmat o serie de discursuri rostite de lideri ai ND din mai multe județe ale României. Tema centrală a cuvântărilor a constituit-o criza de fond a României – lipsa moralității.
“Gay-i de pe stradă, curve în Parlament”, “România nu vă vrea”, “Poponarii sunt o rușine pentru întreaga omenire” au fost câteva din lozincile scandate de participanții Marșului pentru Normalitate.
Parada Gay pare că s-a transformat dintr-o petrecere “nevinovată” și timidă a homosexualilor într-un adevărat marș social ce promovează legalizarea căsătoriilor și adopțiilor pentru cuplurile homosexuale.” Cu privire la marș sa relatat participanților că “Marșul pentru Normalitate nu aparține Noii Drepte, ci este un sistem tânăr de auto-apărare al bunului simț, al românului creștin, în fața acestor evenimente ce ofensează Biserica Românească și o întreagă Românie Creștină.”
Aceste încercări ale fundațiilor, ce sprijină minoritațile sexuale, de legalizare a căsătoriilor și adopțiilor pentru cuplurile homosexuale nu fac decât să profite de situația tulbure în care ne scăldăm și de o clasă politică ce e gata să facă orice compromis în cursa de a câștiga electorat.
Marșul Noii Drepte a exprimat opinia fiecărui roman creștin ortodox.Un neam majoritar creștin (peste 92%) nu poate accepta o asemenea ofensa în obrazul național.Nu sunt decât încercări de dezbinare spirituală și morală.

membru al Noii Drepte, Ion Negoiaș http://buzau.nouadreapta.org/ http://www.nouadreapta.org/obiective.php http://www.nouadreapta.org/doctrina.php http://www.nouadreapta.org/simbolistica.php

Jane Says 26.05.2010 17:22:40

“Gay-i de pe stradă, curve în Parlament”, “Poponarii sunt o rușine pentru întreaga omenire” au fost câteva din lozincile scandate de participanții Marșului pentru Normalitate.

Iertare, dar nu face parte din normalitatea unui crestin sa scandeze asa ceva..

fall3n 26.05.2010 17:34:52

pacat ca ai inteles doar atat...

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 253100)
“Gay-i de pe stradă, curve în Parlament”, “Poponarii sunt o rușine pentru întreaga omenire” au fost câteva din lozincile scandate de participanții Marșului pentru Normalitate.

cu iertare zic si eu ! asta ai inteles tu din tot ceea ce ai vazut ? pacat..crezi ca e mai bine sa se taca din gura ??? cauta mai atent nu te uita doar la suprafata..pur si simplu sunt momente cand nu poti spune doar vorbe asezonate cu floricele mai ales in timpurile care le traim..sunt aproape sigur ca ma intelegi ! Doamne ajuta si Dumnezeu sa ne lumineaze pe toti sa putem intelege !

colaps 26.05.2010 17:56:23

Citat:

Nu face parte din normalitatea unui crestin sa vorbeasca adevarul? Mai sa fie...

Pai si cand zici de pacatul curviei nu tot curva zici?
Nu cred ca in situatia de fata acele scandari constituie injuraturi.

Jane Says 26.05.2010 18:15:34

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 253120)
Nu face parte din normalitatea unui crestin sa vorbeasca adevarul? Mai sa fie...

Mie mi se pare o manifestare idioata si frustra(n)ta care nu are nici un efect bun ci doar starneste duh de impotrivire fata de ND si Biserica si-n aia care-l aveau latent si pe care nu-i interesau homosexualii nici de bine nici de rau.

Daca se face marsul normalitatii sa se faca nu aruncand cu pietre in altii ci aratand cat de fain e sa fii normal. Iar de chestiunile legale cu legi proiecte chestii sa se ocupe cine are experienta cu asa ceva, laicatul ortodox sau reprezentati ai Bisericii, nu stiu, parca aveam preoti in Parlament.

AlinB 26.05.2010 18:28:28

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253114)
cu iertare zic si eu ! asta ai inteles tu din tot ceea ce ai vazut ? pacat..crezi ca e mai bine sa se taca din gura ???

Mai bine e daca vorbesti, sa-ti alegi cu grija cuvintele.
Decat sa faci de rusine cauza in numele careia sustii ca vorbesti.

Ca aialalti abia asteapta sa faci un pas gresit. Cat de mic. Ca-l mai infloresc ei dupa.
Asa ca de ce sa le oferi motive?

fall3n 26.05.2010 18:32:01

frate crestine pacatul trebuie osandit pe fata..

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 253137)
Mie mi se pare o manifestare idioata si frustra(n)ta care nu are nici un efect bun ci doar starneste duh de impotrivire fata de ND si Biserica si-n aia care-l aveau latent si pe care nu-i interesau homosexualii nici de bine nici de rau.

Daca se face marsul normalitatii sa se faca nu aruncand cu pietre in altii ci aratand cat de fain e sa fii normal. Iar de chestiunile legale cu legi proiecte chestii sa se ocupe cine are experienta cu asa ceva, laicatul ortodox sau reprezentati ai Bisericii, nu stiu, parca aveam preoti in Parlament.

frate crestine pacatul trebuie osandit pe fata asa ne spun Sfintii Parinti..sa zicem ca pe cei pe care ii ocroteste harul lui Dumnezeu stiu sa se fereasca de acest pacat..dar cei care sunt prin discoteci sau ma rog departati de Dumnezeu si care sunt tot oameni ca si noi nu lepadati, pe ei cum ii poti avertiza ??? stand in casa si facand o rugaciune pentru ei ??? este foarte bine - crestini suntem - ne doare pentru aproapele nostru...dar o parte din acesti tineri trebuie sa aiba si curaj sa infrunte cu, curaj asa cum sunt si cei care fac aceste manifestatii..acest mars nu vrea sa starneasca nici un fel de duh de impotrivire fata de nimeni ci doar fata de pacat..si nimeni nu arunca cu pietre..Noua Dreapta nu este impotriva homosexualilor ci impotriva homosexualitii care este cu totul altceva...ti se pare ca este incorect ??? flacaii lui Stefan cel Mare,Mihai Viteazul au pus mana pe arme si au aparat tara...Biserica era cu ei..Dumnezeu era cu ei..asa ca te rog frate in Hristos incearca cat de cat sa intelegi !

AlinB 26.05.2010 18:33:11

Citat:

În prealabil postat de colaps (Post 253120)

Ba sigur ca sunt injuraturi.
Din doua motive:

1. Este diferenta intre curvia ca stare de pacat asa cum defineste Biserica pacatul asta si curvia ca eufemism (injuratura de fapt) cand incerci sa descrii o situatie oarecum paralela.

2. Generalizeaza la extrem prin caracterul vag al afirmatiei.
O extrema a imoralitatii nu se lecuieste prin alta la fel.

Per total, cred ca puteau fi mai inspirati cand si-au ales sloganurile.

AlinB 26.05.2010 18:34:48

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253150)
acest mars nu vrea sa starneasca nici un fel de duh de impotrivire fata de nimeni ci doar fata de pacat..si nimeni nu arunca cu pietre..Noua Dreapta nu este impotriva homosexualilor ci impotriva homosexualitii care este cu totul altceva...ti se pare ca este incorect ???

Mai citeste o data sloganurile de mai sus si vezi daca tintesc homosexualitatea sau pe homosexuali.
Si inca o data.
Si inca o data.
Si inca o data.
Si inca...

Pana intelegi.

fall3n 26.05.2010 18:46:53

Aline prietene sau ma rog cum vrei tu...

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 253153)
Mai citeste o data sloganurile de mai sus si vezi daca tintesc homosexualitatea sau pe homosexuali.
Si inca o data.
Si inca o data.
Si inca o data.
Si inca...

Pana intelegi.

Aline prietene sau ma rog cum vrei tu..ca sa trec usor in alta discutie sa ma intelegi..ti se pare cumva ca- iau un exemplu- cand sa spus ca Biserica daca vrea sa ramana in invatatura Sfintilor Parinti - trebuie sa se fereasca de invatatura ariana sau si de Arie ca persoana ??? Sfantul Nicolae a lovit invatatura ariana sau cumva si pe Arie ??? implicit ca se zice si de homosexualitate si de homosexuali ca purtatori ai acestei maladii dar nu homosexualul este tinta asa cum nici Arie nu a fost tinta..sincer te stiu baiat destept(de pe forum bineinteles)..nu priviti totul doar cu ochi critic ca daca ar fii sa facem asa numai crestini adevarati nu suntem...

fall3n 26.05.2010 18:58:19

ca sa se stie..

ca sa se stie nu eu sunt Ion Negoias din partea Noii Drepte, ci sunt un bun prieten de-al lui..

konijiro 26.05.2010 18:59:47

@fall3n

Dintr-o tara cu 87% ortodocsi, intr-un oras ca Bucurestiul, ati iesit 300. Deci cam atat ii pasa romanului de ce face un cuplu (indiferent de sex) la ei in dormitor.

Succesuri!

fall3n 26.05.2010 19:09:25

AICI este marea problema konijiro..iesirea in strada !!!

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253171)
@fall3n

Dintr-o tara cu 87% ortodocsi, intr-un oras ca Bucurestiul, ati iesit 300. Deci cam atat ii pasa romanului de ce face un cuplu (indiferent de sex) la ei in dormitor.

Succesuri!

cu o mica corectura konijiro - ce fac la ei in dormitor - poate pentru constiinta lor ,chiar si intre 4 pereti este tot pacat dar pe noi mai mult ne doare ca ies in strada si au pretentia sa fie aprobati si laudati ca au curaj sa-si arate existenta...ca atunci cand imi plimb copilul prin parc sa-i vad de mana sau sarutanduse si eu sa nu am ce sa-i explic copilului meu cand ma va intreba de ce anume se tin de mana si fac acele lucruri anormale (intre 2 barbati sau intre 2 femei) - AICI este marea problema konijiro..iesirea lor in strada !!!

konijiro 26.05.2010 19:18:57

Citat:

cu o mica corectura konijiro - ce fac la ei in dormitor - poate pentru constiinta lor ,chiar si intre 4 pereti este tot pacat dar pe noi mai mult ne doare ca ies in strada si au pretentia sa fie aprobati si laudati ca au curaj sa-si arate existenta...ca atunci cand imi plimb copilul prin parc sa-i vad de mana sau sarutanduse si eu sa nu am ce sa-i explic copilului meu cand ma va intreba de ce anume se tin de mana si fac acele lucruri anormale - AICI este marea problema konijiro..iesirea lor in strada !!!
Gresit. Este pacat doar pentru cei care adera la credinta crestina, si chiar si asta e discutabil, daca vrei sa despicam firul in patru. Trebuie sa intelegi ca sistemul de valori crestin, si ideea de pacat din crestinism nu inseamna mai nimic pentru multi oameni.

Mai mult decat atat, chiar si voi, crestinii hardcore, cititi biblia pe alese, asa ca ce sa mai zic.

Homosexualii nu cauta lauda, cauta drepturi egale. Si cand se vorbeste despre casatorie, nu se vorbeste de cununie religioasa, deci nu are trebui sa te intereseze.

Numarul doi, ca tu ai o problema in a da explicatii copilului tau, ei bine, invata sa o faci, pentru ca va trebui sa o faci in fiecare zi. Vei avea parte de o groaza de intrebari incomode din partea copiilor tai, si homosexualii vor fi cauza a doar o mica parte din ele.

fall3n 26.05.2010 19:46:48

daca imi permiti konijiro..

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253189)
Gresit. Este pacat doar pentru cei care adera la credinta crestina, si chiar si asta e discutabil, daca vrei sa despicam firul in patru. Trebuie sa intelegi ca sistemul de valori crestin, si ideea de pacat din crestinism nu inseamna mai nimic pentru multi oameni.

Mai mult decat atat, chiar si voi, crestinii hardcore, cititi biblia pe alese, asa ca ce sa mai zic.

Homosexualii nu cauta lauda, cauta drepturi egale. Si cand se vorbeste despre casatorie, nu se vorbeste de cununie religioasa, deci nu are trebui sa te intereseze.

Numarul doi, ca tu ai o problema in a da explicatii copilului tau, ei bine, invata sa o faci, pentru ca va trebui sa o faci in fiecare zi. Vei avea parte de o groaza de intrebari incomode din partea copiilor tai, si homosexualii vor fi cauza a doar o mica parte din ele.

daca imi permiti konijiro : este pacat chiar si pentru atei , pagani chiar daca ei ii spun boala,tampiti sau mai stiu eu cum..chiar si pentru animale daca e sa fiu mai drastic in explicatie..pentru ca animalele nu fac asa ceva nu pentru ca se opun in vreun fel ci prin insasi existenta lor ..asa ca este PACAT pentru toti - pacat, faradelege sau cum vrei tu sa-i spui si nu este doar strict pentru crestini cum spui ! este inuman..nu trebuie neaparat sa stai cu capul in biserica ca sa-ti dai seama ca e ceva ANORMAL...mai departe - intr-adevar unii spuneau de drepturi egale dar unii se laudau cu asa ceva..daca nu ma crezi o iau ca pe o parere a ta personala si cu prietenie te-as ruga sa mai cauti la ce anume spun ei prin filmuletele de pe YouTube de la Parada Gay anul acesta si nu numai..spui de cununie religioasa poate pentru unii dar pentru multi(vezi pe cei din afara tarii) vor si se simt foarte onorati sa-i cunune un preot - vezi biserica catolica..HOMOSEXUALITATEA nu este chiar o mica problema konijiro ci chiar una foarte mare(desigur este o parere personala)..este una din multele probleme este adevarat dar ESTE MARE..acum cat se poate lupta asa cum putem cu marsuri, lozinci,discutii eu zic ca trebuie sa luptam..este un drept al nostru de crestini si de oameni atat timp cat traim pe acest pamant si vrem sa ne numim crestini adevarati !..

andreicozia 26.05.2010 19:48:31

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253150)
frate crestine pacatul trebuie osandit pe fata asa ne spun Sfintii Parinti..sa zicem ca pe cei pe care ii ocroteste harul lui Dumnezeu stiu sa se fereasca de acest pacat..dar cei care sunt prin discoteci sau ma rog departati de Dumnezeu si care sunt tot oameni ca si noi nu lepadati, pe ei cum ii poti avertiza ??? stand in casa si facand o rugaciune pentru ei ??? !

Nuuuu, aruncind pe strada dupa ei cu bile mari de rulmenti si borcane sparte.

Oare Sfintii Parinti de care amintesti nu au invatat din Pildele lui Hristos, cind a eliberat-o pe femeia preacurva din miinile celor cu "bile de rulment"?

Orice scriere care incita la violenta este sforaitoare, pe dinafara crestinismului si poate fi folosita ca maculatura sau ca hirtie higienica.

AlinB 26.05.2010 19:49:27

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253163)
Aline prietene sau ma rog cum vrei tu..ca sa trec usor in alta discutie sa ma intelegi..ti se pare cumva ca- iau un exemplu- cand sa spus ca Biserica daca vrea sa ramana in invatatura Sfintilor Parinti - trebuie sa se fereasca de invatatura ariana sau si de Arie ca persoana ??? Sfantul Nicolae a lovit invatatura ariana sau cumva si pe Arie ??? implicit ca se zice si de homosexualitate si de homosexuali ca purtatori ai acestei maladii dar nu homosexualul este tinta asa cum nici Arie nu a fost tinta..sincer te stiu baiat destept(de pe forum bineinteles)..nu priviti totul doar cu ochi critic ca daca ar fii sa facem asa numai crestini adevarati nu suntem...

Aha, ai dat-o la intors, acum poate fi trosnit si pacatosul, nu dat doar in pacat.

Ce sa-ti zic, ai dreptate, exemplul cu Sf. Nicolae e perfect doar ca ti-a scapat un amanunt: aseamanarea cu Sf. Nicolae sa fie in toate celelalte privinte, nu doar la ridcatul palmii.

Si ma indoiesc ca cineva din ND aduce macar asa de departe a Sf. Nicolae.

Ce pot sa mai zic?
Nu sunt impotriva manifestatiei in sine, dar cand are o anumita tenta, nu te poti astepta sa gasesti prea multi simpatizanti.

Oricum o manifestare de masa e o chestiune delicata, trebuie f. bine organizata altfel ajunge sa fie f. usor compromisa..

colaps 26.05.2010 19:51:12

Citat:

Dom'le konijiro, deduc din nickname-ul tau si din semnatura ta ca ai avea tendinte pagane.
Ei bine, Romania a fost, este si va fi o tara crestin ortodoxa, opusa oricarei forma a pacatului.

Legalizarea homosexualitatii in Romania ??? Ce-ar mai fi facut mai Tepes, Stefan, Mihai si ceilalti eroi ai neamului nostru daca ar fi vazut ce se intampla in ziua de azi ??
Chiar daca majoritatea oamenilor se afla in ignoranta sau dau din fund in discoteca, asta nu inseamna ca Romania s-a descrestinizat, sau ca a devenit vreo Sodoma or Gomora.

Noi avem valori morale pe care trebuie sa le urmam. Nu stiu cum e in povetile cu mai multi zei fantastici, dar noi nu toleram un asemenea pacat strigator la cer pe nume "homosexualitatea". Acasa pot face ce vor ei, nu-mi pasa mie, caci nu deranjeaza pe nimeni.

Dar cand iesi tata in strada rujat cu strampi peste picioare paroase, atunci ne va preocupa pe toti aceasta problema.

Pacatul asta este urat foarte foarte mult de catre Domnul nostru, doar citeste ce s-a intamplat cu amaratii din Sodoma.

truthtostone 26.05.2010 19:52:03

Citat:

Sunt niste cuvinte care arata ceea ce sunt acele persoane.Sunt niste poponari care nu ar trebui sa aiba dreptul de a promova homosexualitatea intr-o tara cu istoria noastra.Acum dupa ce-au murit bunicii pentru neamul crestin ortodox,noi ne dam pantalonii jos - barbat cu barbat?Stam prea bine din punct de vedere moral si ne mai lipsea homosexualitatea?

Citat:

Lasand la o parte faptul ca tu postezi mereu doar ca sa simti ca esti impotriva cuiva,sper sa nu ingaduie Dumnezeu sa-ti vezi fiul maine, poimaine cu limba in gura lu altu` (in gura fiului lu` vreunu de pe forum care e de parere cu tine).Nu m-as bucura dar as zambi luuuung de tot.Dar cauta-l tu pe dracu ca ai sa-l gasesti repede.

Am ajuns sa mergem la rau de buna voie...si se pare ca cei care erau ai nostri, acum nu mai sunt.

AlinB 26.05.2010 19:53:09

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 253208)

Cred ca s-au scumpit ouale..
Eu sunt pentru oua clocite (bine, bine, pana ajung la concentratia maxima de hidrogen sulfurat) daca tot e ceva de aruncat.
Nu ranesc si au valoare simbolica... ;)

Dar asta intr-o lume ideala, in lumea reala stii cum se intampla ...de la oua se ajunge repede la cocktail. Molotov.

AlinB 26.05.2010 19:58:07

Citat:

Oare Sfintii Parinti de care amintesti nu au invatat din Pildele lui Hristos, cind a eliberat-o pe femeia preacurva din miinile celor cu "bile de rulment"?

Problema e ca dupa ce a fost salvata, Hristos i-a spus niste cuvinte. Stii care sunt alea?

Si noi credem ca pe urma femeia se pare si-a invatat lectia.
Nu reiese direct din Evanghelii dar asa ne place sa credem.

In plus, femeia n-a fost prinsa la foc incrucisat intr-o manifestatie de gen DesfanezPride.

Daca ar fi fost, ma cam indoiesc ca Dumnezeu mai intervenea.

andreicozia 26.05.2010 19:58:12

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 253213)
Sunt niste cuvinte care arata ceea ce sunt acele persoane.Sunt niste poponari care nu ar trebui sa aiba dreptul de a promova homosexualitatea intr-o tara cu istoria noastra.Acum dupa ce-au murit bunicii pentru neamul crestin ortodox,noi ne dam pantalonii jos - barbat cu barbat?Stam prea bine din punct de vedere moral si ne mai lipsea homosexualitatea?

Am ajuns sa mergem la rau de buna voie...si se pare ca cei care erau ai nostri, acum nu mai sunt.

Cine se lupta cu poponarii si lesbiencele se lupta cu natura si deci se lupta cu Dumnezeu. NU UITATI O CLIPA CA LOT NU SE LUPTA CU NIMENI IN SODOMA!!! ci TOLERA!

SCHIMBAREA NU INCEPE CU poponautii ci cu felul in care functioneaza MAI NOU societatea. Exista pe undeva o statistica care arata clar ca numarul lor s-a marit foarte mult NU DIN IMITATIE ci din faptul ca facind copii TIRZIU la 30-40 de ani nastem tot mai multi copii gay, adica cu deviatii in DNA, deoarece el este imbatrinit si prafuit , MAI ALES CIND FACI TIRZIU PRIMUL COPIL.
Eu unul am cercetat si am gasit trei cunostinte baieti care s-au nascut cu atractie pentru "pompieri din calendar" TOTI fiind nascuti tirziu.
Deci mare atentie femei!

AlinB 26.05.2010 20:02:47

Citat:

Gresit, nu cauta DOAR drepturi egale.

Ceea ce cauta prin asa zisa lupta pentru drepturi este de fapt statutul de normalitate pentru homosexualitate.

Drepturi le putem da destule cat sa traiasca decent daca lasa deoparte "gay prinde" si isi inteleg problema. Statutul de normalitate pentru homosexualitate, asta e mai greu sa cedam.

fall3n 26.05.2010 20:04:45

imi dau seama ca este greu de crezut..

Citat:

Orice scriere care incita la violenta este sforaitoare, pe dinafara crestinismului si poate fi folosita ca maculatura sau ca hirtie higienica.

cum spuneam si mai sus : nu mai priviti chiar totul cu ochi critic..daca au fost acele incidente si nu neg ca ar fii fost este pentru ca intrei acei oameni numiti membri NOUA DREAPTA au fost si altfel de oameni mai exact neo-nazisti, golani care in anii care au urmat sau dat deoparte din aceasta organizatie si asta pentru ca s-au dat singuri pe ei - au vazut ca nu este aici locul lor(vezi manifestatiile NOII DREPTE fara incidente din ultimii ani)...in NOUA DREAPTA nu este loc pentru golani , anarhisti si neo-nazisti..sunt tineri nationalisti si crestini - unul din punctele NOII DREPTE este : Sprijinirea Bisericii Ortodoxe Române și stoparea ofensivei sectelor declanșată după 1989, ofensivă care vizează distrugerea crestinismului ortodox și, prin aceasta, sfărâmarea unității spirituale a poporului român..va rog mult incercati sa intelegeti - doar suntem crestini - nu aruncatori de bile - sa nu puntem eticheta si sa expediem..avem cu totii internet - de ce nu cautam mai bine ???..de ce nu se spune si de lucrurile bune care sau facut de catre ei ? de ce ?...ne-am invatat sa ne punem ochelarii de mari critici si nu iertam pe nimeni..toti gresim dar pe cat putem ne sprijinim...avem patimi cu totii - e mai bine si mai crestinesc cred eu sa ne ajutam decat sa aruncam si sa tot aruncam vina unii asupra altora..

andreicozia 26.05.2010 20:06:17

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 253220)
Problema e ca dupa ce a fost salvata, Hristos i-a spus niste cuvinte. Stii care sunt alea?

Si noi credem ca pe urma femeia se pare si-a invatat lectia.
Nu reiese direct din Evanghelii dar asa ne place sa credem.

In plus, femeia n-a fost prinsa la foc incrucisat intr-o manifestatie de gen DesfanezPride.

Daca ar fi fost, ma cam indoiesc ca Dumnezeu mai intervenea.

Prostitutia nu este usor de eliminat. Mai intii trebuie sa creezi locuri de munca alternative. Sa nu ne imbatam cu apa crezind ca acelor femei le sta mintea numai la ceea ce au barbatii intre picioare. GRESIT! ! !
Ele cistiga bani in acest fel ca sa nu moara de foame, si de asemenea sa nu uitam ca deseori in spatele "perdelutei" este un copilas care asteapta sa fie hranit!

Multe din asa zisele prostituate sunt acele femei care "au in pantof un ciob" care si-l infig prin apasare in carne vie cind barbatii se ating de ele, singerind incontinuu..asa cum cu stupoare a aflat SFINTUL ANTONIE privind o femeie "usoara' intr-un bar prin Egipt DESPRE CARE NU INTELEGEA DE CE POARTA O CUNUNA DE SFINTA.

Acolo lectie de invatat! si aprofundat asupra sensurilor vietii!...ala da "misionarism"

AlinB 26.05.2010 20:06:57

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 253221)
Cine se lupta cu poponarii si lesbiencele se lupta cu natura si deci se lupta cu Dumnezeu. NU UITATI O CLIPA CA LOT NU SE LUPTA CU NIMENI IN SODOMA!!! ci TOLERA!

O idiotenie mai mare pentru unul care se pretinde crestin nu puteai sa zici.

Mai citeste VT.
Nu Lot o dat foc la Sodoma&Gomora ci Dumnezeu.

Citat:

Exista pe undeva o statistica care arata clar ca numarul lor s-a marit foarte mult NU DIN IMITATIE ci din faptul ca facind copii TIRZIU la 30-40 de ani nastem tot mai multi copii gay, adica cu deviatii in DNA, deoarece el este imbatrinit si prafuit , MAI ALES CIND FACI TIRZIU PRIMUL COPIL.
Am mai discutat asta si ai recunoscut cum ca statistica asta exista doar in capul tau.

Citat:

Eu unul am cercetat si am gasit trei cunostinte baieti care s-au nascut cu atractie pentru "pompieri din calendar" TOTI fiind nascuti tirziu.
Deci mare atentie femei!
Asta fiind esantionul reprezentativ pe care se bazeaza studiul tau?

andreicozia 26.05.2010 20:13:23

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 253227)

Mai citeste VT.
Nu Lot o dat foc la Sodoma&Gomora ci Dumnezeu.

?

Nu este pentru tine de inteles ce a facut acolo Dumnezeu. Decit sa te umfli in pene de actiunile divinitatii, tu urmareste in VT, daca reusesti, sa observi ce au facut cei CEVA mai asemanatori cu tine adica, muritorii de rind, LOT ,care era impacat cu toti si cu toate, nu critica pe nimeni si doar privea in zare stind la portile orasului.

AlinB 26.05.2010 20:14:15

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 253226)
Prostitutia nu este usor de eliminat. Mai intii trebuie sa creezi locuri de munca alternative. Sa nu ne imbatam cu apa crezind ca acelor femei le sta mintea numai la ceea ce au barbatii intre picioare. GRESIT! ! !
Ele cistiga bani in acest fel ca sa nu moara de foame, si de asemenea sa nu uitam ca deseori in spatele "perdelutei" este un copilas care asteapta sa fie hranit!

Multe din asa zisele prostituate sunt acele femei care "au in pantof un ciob" care si-l infig prin apasare in carne vie cind barbatii se ating de ele, singerind incontinuu..

Nu neg valoarea de adevar a acestor afirmatii, problema este ca:
1. Generalizezi. Multe? Se bazeaza pe ce statistici aceasta afirmatie?
2. Nu vad care e legatura cu subiectul discutiei.
Homosexualul este homosexual si schimba zeci de parteneri (infidelitatea este notorie pentru gay) doar ca sa-si hraneasca copilasii care ii are acasa, facuti cu prietenul de desfranare ala mai vechi?

Citat:

asa cum cu stupoare a aflat SFINTUL ANTONIE privind o femeie "usoara' intr-un bar prin Egipt DESPRE CARE NU INTELEGEA DE CE POARTA O CUNUNA DE SFINTA.

Acolo lectie de invatat! si aprofundat asupra sensurilor vietii!...ala da "misionarism"
Serios?
Vreau o trimitere exacta la sursa, de incredere daca se poate nu bancuri moderne.
Apropo, femeia aia inca se prostitua si avea in acelasi timp aura aceea de sfanta?
Cum de nu o avem oare pe peretii bisericii?

konijiro 26.05.2010 20:15:19

Citat:

daca imi permiti konijiro : este pacat chiar si pentru atei
"Pacat" este un cuvant cu semnificatie religioasa, deci pe partea cu ateii nu ai nimerit-o.

Citat:

nu trebuie neaparat sa stai cu capul in biserica ca sa-ti dai seama ca e ceva ANORMAL...
Cine iti da tie dreptul sa decizi ce e normal si anormal atunci cand e vorba de alti oameni?

Citat:

Dom'le konijiro, deduc din nickname-ul tau si din semnatura ta ca ai avea tendinte pagane.
Si eu din avatarul tau ca ai tendinte nationaliste si antisemite. Vrei sa ne imprietenim?:78:

Citat:

Ei bine, Romania a fost, este si va fi o tara crestin ortodoxa, opusa oricarei forma a pacatului.
Serios? Oricarei forme a pacatului? Esti sigur? Ca mie mi se pare ca romanii sunt destul de selectivi cand vine vorba de pacate, ca sa nu mai zic de Noua dreapta. Nu v-am vazut in strada cand era vorba de, sa zicem, Tariceanu care a cedat resursele de gaze naturale ale Romaniei catre o companie straina. Sau aia era OK, dpdv biblic? Sau patriotic?

Mai mult, Romania are o groaza de ortodocsi pe plan exclusiv declarativ, si mai are vreo 13% din populatie care nu sunt ortodocsi. Deci, imi pare rau pentru convingerile tale, Romania nu este o tara crestin ortodoxa, poate doar majoritar ortodoxa, si chiar si asta e discutabil.

Citat:

Legalizarea homosexualitatii in Romania ??? Ce-ar mai fi facut mai Tepes, Stefan, Mihai si ceilalti eroi ai neamului nostru daca ar fi vazut ce se intampla in ziua de azi ??
De ce m-as raporta la niste persoane care au trait acum sute de ani? Esti in anul 2010, nu in 1600, si din fericire, am mai invatat una, alta, de atunci. Mai mult, care Tepes, ala care s-a convertit la catolicism? Nu ca m-ar interesa, dar nu te simti lezat, ca ortodox, sa il aduci in discutie ca exemplu?

Citat:

Chiar daca majoritatea oamenilor se afla in ignoranta sau dau din fund in discoteca, asta nu inseamna ca Romania s-a descrestinizat, sau ca a devenit vreo Sodoma or Gomora.
Tu crezi ca treaba asta cu homosexualtatea e un trend? Gen, se da un om heterosexual, casatorit si cu copii, care se trezeste intr-o dupa masa si zice: "pana mea, ma plictisesc azi, am ramas fara bere, ma duc sa fac sex cu un barbat, ca imi surade ideea?" si gata, e homosexual?
In cazul in care crezi asta, sunt doua lucruri pe care as vrea sa ti le spun:
1. Homosexualitatea nu se ia.
2. Daca iti e teama ca se ia, poate nu esti atat de hetero pe cat credeai.

Citat:

Noi avem valori morale pe care trebuie sa le urmam. Nu stiu cum e in povetile cu mai multi zei fantastici, dar noi nu toleram un asemenea pacat strigator la cer pe nume "homosexualitatea". Acasa pot face ce vor ei, nu-mi pasa mie, caci nu deranjeaza pe nimeni.
Cine sunt acei "noi" de care vorbesti? Mai mult decat atat, spune-mi, folosesti biblia ca sursa de moralitate 100%? In totalitate? Si daca ai decis sa ignori ceva pasaje din Levitic sau Deuteronom in goana ta dupa moralitate, de ce ai facut-o? Si daca te intrebi despre ce vorbesc, te rog sa verifici agenda Noii Drepte, pentru o executie prin lapidare, trebuie sa aveti una curand, daca folositi biblia ce reper de moralitate.

Citat:

Pacatul asta este urat foarte foarte mult de catre Domnul nostru, doar citeste ce s-a intamplat cu amaratii din Sodoma.
Am citit, multumesc, tu ai citit? E ciudat, pentru ca pana si treaba cu Sodoma si Gomora e discutabila, avand in vedere ca homosexualitatea era doar unul dintre "pacate" in toata povestea aia.

Citat:

Lasand la o parte faptul ca tu postezi mereu doar ca sa simti ca esti impotriva cuiva,sper sa nu ingaduie Dumnezeu sa-ti vezi fiul maine, poimaine cu limba in gura lu altu` (in gura fiului lu` vreunu de pe forum care e de parere cu tine).Nu m-as bucura dar as zambi luuuung de tot.Dar cauta-l tu pe dracu ca ai sa-l gasesti repede.
Da, stiu ca ai zambi, dar asa, fara sa te bucuri, ca nah, esti crestin, nu poti sa te bucuri de "necazul" altuia, nu?:3:

Nu stiu ce as face daca fiul meu ar fi homosexual, dar in mod clar nu as folosi o carte veche de mii de ani, scrisa de niste oameni care credeau ca sfarsitul pamantului era la orizont, ca sursa de inspiratie.

fall3n 26.05.2010 20:17:56

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 253210)
Aha, ai dat-o la intors, acum poate fi trosnit si pacatosul, nu dat doar in pacat.

Ce sa-ti zic, ai dreptate, exemplul cu Sf.Nicolae e perfect doar ca ti-a scapat un amanunt: aseamanarea cu Sf. Nicolae sa fie in toate celelalte privinte, nu doar la ridcatul palmii.

Si ma indoiesc ca cineva din ND aduce macar asa de departe a Sf. Nicolae.

Ce pot sa mai zic?
Nu sunt impotriva manifestatiei in sine, dar cand are o anumita tenta, nu te poti astepta sa gasesti prea multi simpatizanti.

Oricum o manifestare de masa e o chestiune delicata, trebuie f. bine organizata altfel ajunge sa fie f. usor compromisa..

nu am facut vreo asemanare intre ND si Sf Nicolae decat numai in acel loc sa intelegi dar toti tintim catre acolo...anume LEGEA LUI DUMNEZEU si binele nostru aici si nu numai ca, crestini :) Aline nu am dat-o la intors , pur si simplu nu am explicat mai pe DETALIU dc vrei..dc mai intrebat , am raspuns ca sa intelegi..cat despre asemnarea cu Sf Nicolae in toate privintele ai dreptate...dar stii tu cum e cu o scara ! urcam pe trepte..omul nu poate deveni sfant intr-o clipa..cu greseli ne ridicam iarasi..dar stam in picioare nu ne lasam invinsi...iarasi ai dreptate - manifestatia trebuie bine organizata pentru a nu se intelege altceva..cum spuneam ca pe scara :)

konijiro 26.05.2010 20:22:26

Citat:

Drepturi le putem da destule cat sa traiasca decent daca lasa deoparte "gay prinde" si isi inteleg problema.
Da-mi un link care sa arate ca homosexualitatea e o chestie "rezolvabila", si mai mult decat atat, o problema care ameninta societatea.

Astept un link de pe un site stiintific, neafiliat religios, si cu peer review. Multumesc.

AlinB 26.05.2010 20:24:21

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 253229)
Nu este pentru tine de inteles ce a facut acolo Dumnezeu.

Afirmatiile tale arata ca mai degraba pe tine te depaseste chestiunea.

Citat:

Decit sa te umfli in pene de actiunile divinitatii, tu urmareste in VT, daca reusesti, sa observi ce au facut cei CEVA mai asemanatori cu tine adica, muritorii de rind, LOT ,care era impacat cu toti si cu toate, nu critica pe nimeni si doar privea in zare stind la portile orasului.
Nu ma umflu in pene.
Constat.
Ceea ce pentru tine vad ca e f. dificil.

Lui Dumnezeu nu i-a placut ceea ce se intampla acolo. Similar cu ceea ce incepe si societatea noastra sa devina.

Unii mai opun rezistanta. Dar depinde cum o fac..
Aruncatul cu pietre si injuraturile clar nu e calea cea buna.

Poate si Lot ar fi facut ceva daca ar fi stiut din timp unde o sa se ajunga.
Dar abia cand a fost pus in fata inevitabilului si-a dat seama de dimensiunile problemei.
Nici el nu se astepta sa nu mai fie nici macar 10 drepti in cetatea aceea.

La tine e musai o logica ambilicata si cuvinte intotocheate, fraze lipsita de noima, pentru ca ceea ce este evident sa se transforme intr-un mister de nonses.

AlinB 26.05.2010 20:25:32

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253235)
nu am facut vreo asemanare intre ND si Sf Nicolae decat numai in acel loc sa intelegi dar toti tintim catre acolo...anume LEGEA LUI DUMNEZEU si binele nostru aici si nu numai ca, crestini :) Aline nu am dat-o la intors , pur si simplu nu am explicat mai pe DETALIU dc vrei..dc mai intrebat , am raspuns ca sa intelegi..cat despre asemnarea cu Sf Nicolae in toate privintele ai dreptate...dar stii tu cum e cu o scara ! urcam pe trepte..omul nu poate deveni sfant intr-o clipa..cu greseli ne ridicam iarasi..dar stam in picioare nu ne lasam invinsi...iarasi ai dreptate - manifestatia trebuie bine organizata pentru a nu se intelege altceva..cum spuneam ca pe scara :)

Vezi tu, prima treapta ca sa ajungi la Sf. Nicolae nu e palma pe care o dai altuia ca nu vrea sa mearga acolo unde tu zici ca mergi..

konijiro 26.05.2010 20:25:55

Citat:

toti tintim catre acolo...anume LEGEA LUI DUMNEZEU
Daca ai legea lui dumnezeu ca standard, te rog sa explici de ce ai ales sa o aplici in mod selectiv.

fall3n 26.05.2010 20:28:42

"Pacat" este un cuvant cu semnificatie religioasa, deci pe partea cu ateii nu ai nimerit-o.

am spus deja domnule konijiro : daca ti se pare un cuvant cu semnificatie religioasa uite-te in text scrie : oamnei bolnavi, tampiti cum le spun UNII din atei..

Cine iti da tie dreptul sa decizi ce e normal si anormal atunci cand e vorba de alti oameni?

sincer acum chiar vrei sa-ti raspund la aceasta intrebare ???

fall3n 26.05.2010 20:35:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 253246)
Vezi tu, prima treapta ca sa ajungi la Sf. Nicolae nu e palma pe care o dai altuia ca nu vrea sa mearga acolo unde tu zici ca mergi..

Aline : aceste parade gay ei le fac in cunostinta de cauza..pentru ei totul se rezuma la placere..multi stiu ca este anormal dar nu ii intereseaza..se chinuiesc pe ei singuri si isi spun ca e normal ceea ce fac..imi spui si mie daca tot deschizi subiectul despre asa ceva cum ar fii ideal pentru tine sa se vorbeasca si sa se actioneze in cazul acestei boli din punct de vedere crestin in afara de sutele si miile de vorbe de prin carti de specialitate ??? ce ar trebui noi sa facem ca romani si crestini cand ei isi cer asa zisele drepturi in strada fara nici o rusine ???

colaps 26.05.2010 20:36:20

Citat:

În prealabil postat de konijiro (Post 253241)
Da-mi un link care sa arate ca homosexualitatea e o chestie "rezolvabila", si mai mult decat atat, o problema care ameninta societatea.

Astept un link de pe un site stiintific, neafiliat religios, si cu peer review. Multumesc.

Dom'le, macar spune-ne si noua ce esti, si ce credinta ai, daca esti ateu sau nu, sa stim si noi cum sa abordam problema.

maria-luisa 26.05.2010 20:37:39

Citat:

În prealabil postat de truthtostone (Post 253213)

asemenea atitudine care indeamna la violenta si ura ce roade bune poate avea? caci eu stiu ca ceea ce semeni, aia aduni... Credeti ca aruncand cu pietre, sunteti mai presus decat altii. Aratati noarmalitatea cu dragoste, va fi mai bine inteles de catre multi. Ce vreti, sa fondati o noua inchizitie?

colaps 26.05.2010 20:41:04

Citat:

În prealabil postat de maria-luisa (Post 253259)
asemenea atitudine care indeamna la violenta si ura ce roade bune poate avea? caci eu stiu ca ceea ce semeni, aia aduni... Credeti ca aruncand cu pietre, sunteti mai presus decat altii. Aratati noarmalitatea cu dragoste, va fi mai bine inteles de catre multi. Ce vreti, sa fondati o noua inchizitie?

Normalitate cu dragoste? Dragoste fata de cine? De scarbele si uraciunile alea. Ajunge sa-i vad prin presa un moment si deja imi provoaca greata.

Iar incepi cu "Voi crestinii trebuie sa iubiti pe toti" si mi-e ca vom devia de la subiect.

Ia spune-mi, dar voi iudeii ce credeti despre homosexuali, daca tot veni vorba?

maria-luisa 26.05.2010 20:46:19

Citat:

În prealabil postat de fall3n (Post 253224)
cum spuneam si mai sus : nu mai priviti chiar totul cu ochi critic..daca au fost acele incidente si nu neg ca ar fii fost este pentru ca intrei acei oameni numiti membri NOUA DREAPTA au fost si altfel de oameni mai exact neo-nazisti, golani care in anii care au urmat sau dat deoparte din aceasta organizatie si asta pentru ca s-au dat singuri pe ei - au vazut ca nu este aici locul lor(vezi manifestatiile NOII DREPTE fara incidente din ultimii ani)...in NOUA DREAPTA nu este loc pentru golani , anarhisti si neo-nazisti..sunt tineri nationalisti si crestini - unul din punctele NOII DREPTE este : Sprijinirea Bisericii Ortodoxe Române și stoparea ofensivei sectelor declanșată după 1989, ofensivă care vizează distrugerea crestinismului ortodox și, prin aceasta, sfărâmarea unității spirituale a poporului român..va rog mult incercati sa intelegeti - doar suntem crestini - nu aruncatori de bile - sa nu puntem eticheta si sa expediem..avem cu totii internet - de ce nu cautam mai bine ???..de ce nu se spune si de lucrurile bune care sau facut de catre ei ? de ce ?...ne-am invatat sa ne punem ochelarii de mari critici si nu iertam pe nimeni..toti gresim dar pe cat putem ne sprijinim...avem patimi cu totii - e mai bine si mai crestinesc cred eu sa ne ajutam decat sa aruncam si sa tot aruncam vina unii asupra altora..

Cred ca sprijinirea violentei este ca si cum ai fi faptas la aceasta. mare atentie ce si cum sprijini. lectiile istoriei ar trebui sa fie de ajuns, dar se pare ca nu sunt...

Ora este GMT +3. Ora este acum 08:37:57.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.