![]() |
Facebook ?
Am vazut ca au aparut pe CrestinOrtodox.ro linkuri pt. Facebook etc. e ok? Parerea mea e ca aceste aplicatii nu au nimic cu crestinii ortodocsi.
|
Eu sunt contra facebook-ului,hi5-ului,etc.Sunt o prostie.Ce sens are sa-ti publici pozele pe internet?Cine stie cine sa mai uita la ele,iar prietenii te stiu din viata reala,daca vrei sa trimiti poze cuiva le poti trimite prin mail,nu sa lasi sa le vada toata lumea.
|
Pe Facebook nu se pun doar poze, acolo se posteaza si linkuri interesante cu acatiste, evenimente, conferinte, aparitii editoriale, articole, etc. Crestinii pot tine legatura usor unii cu altii, se leaga prietenii frumoase.
Va inteleg ingrijorarile privitoare la siguranta userilor, insa daca este utilizat cu masura si buna cuviinta, Facebook-ul poate fi un "instrument" util. Doamne ajuta! |
Eu sunt Pro Facebook atata timp cat e folosit cu discernamant....am mai "prins veste" de persoane despre care nu mai auzisem nimic de mult...in plus poti cunoaste persoane deosebite...si efectiv cand vad astfel de profile imi face placere sa vad ce au completat la citate favorite, ce articole au postat, poze cu ei...e o chestie care tine de "temperatura umana"..totul e sa nu intreci masura si sa ajungi sa consumi prea mult timp pe site...
|
Citat:
|
Citat:
Am ajuns ca doar dupa o cautare dupa adresa de e-mail sa putem gasi o sumedenie de informatii despre o anumita persoana. Aveti mare grija cei care vreti sa pastrati anonimatul pe internet. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nu-mi place sa ma aventurez pe un teren necunoscut.
|
Citat:
|
Adevarat. Din pacate, anumite provocari ne indeparteaza de esenta-de Dumnezeu.
|
Primesc periodic de la diferite persoane din lista mea de mess. învitații de a mă înscrie .Nu simt nevoia să mai fiu pe un site.Aici pe creștin -ortodox am întâlnit oameni absolut remarcabili, pe mulți cunoscându-i persoanal și cu o mică excepție toți sunt exact așa cum i-am perceput aici, adică serioși,credincioși,sinceri și altruiști.
Oricum, prea mult mister strică.Vorba lui Ory "nu-mi prea place să discut cu oameni despre care nu știu nimic și pe care nu i-am zărit măcar pentru puțin timp într-o poză" iar despre cei cărora le oferi prietenia,le spui cine ești și te tratează cu indiferență ce să mai spui...?!?! Suntem aici sau pe alte forumuri și pentru a socializa. |
Citat:
|
http://www.facebook.com/home.php?#!/...395&ref=search
Un cont crestin-ortodox :)! |
Citat:
|
Se pare ca sindromul "ACE OF BASE" functioneaza perfect: se intreaba ceva si se raspunde ce-ti trece prin cap, la alegere. Doar mihele m e de moda veche. Merci.
|
Citat:
|
Citat:
De fapt, 'socializarea' asta o numesc pierdere de timp ptr că după părerea mea, in majoritatea cazurilor, nu duce la nimic folositor. |
Citat:
|
Sant de acord cu tine coralina
Citat:
|
Citat:
|
Mai sunt aici si niste aspecte foarte importante legate de comunicare.
Comunicarea in scris este inferioara tuturor tipurilor de socializare. Nu ajuta oamenii sa se cunoasca intre ei foarte bine, poate doar dupa o perioada foarte indelungata de timp(totusi acest tip de comunicare este eficient pe forumuri, unde se schimba idei). La alt nivel este comunicarea priu viu grai (oamenii doar vorbesc intre ei, fara sa se vada). Aici deja intervine tonul vocii,rapiditatea comunicarii - e mai rapida decat cea in scris, modul in care spui un lucru intensitatea cu care vorbesti. Cu un nivel mai sus este comunicarea prin viu grai, dar oamenii se si vad intre ei prin intermediul camerelor web etc. In aceasta istuatie, intervine in plus mimica fetei si numai o parte din gesturi. De fapt este foarte important, tonul vocii, modul cum spunem un lucru, limbajul trupului(mimica gesturi). Si astfel comunicarea cea mai eficienta este cea fata in fata. Am vorbit despre modalitatile de comunicare, socializare pentru a intelege care este situatia si eficienta in domeniul socializarii pe internet. Cu alte cuvinte e mult mai eficient sa dicutam fata in ata decat prin intermediul oricarui dispozitiv.(asta nu inseamna ca nu ne pot ajuta dispozitivele, dar cert este ca ele nu pot inlocui intalnirea directa intre oameni). PS. Si inca un lucru: scade capacitatea de concentrare si de gandirea a noastra atunci cand privim la televizor, sau in monitorul de la calculator. Cei interesati de acest subiect sa caute pe Google "Efectele televiziunii asupra mintiii umane". Doamne ajuta! |
Despre site-urile de socializare
.................................................. ..............
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:11:24. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.