![]() |
patriotism=rasism
voi ce parere aveti? ca patriotismul are legatura cu rasismul? g=130http://www.imagehost.ro/thumbnail.ph...45960e0ceb.jpg
|
Citat:
RASÍSM s.n. Teorie social-politică care susține inegalitatea biologică și intelectuală a raselor umane. Din fr. racisme. Cf. rus. rasizm. PATRIOTÍSM s.n. Sentiment de dragoste și devotament fată de patrie și de popor, statornicit în decursul istoriei. [Pr.: -tri-o-] Din fr. patriotisme. |
Citat:
|
Mai conteaza?
Tara-i mai presus de rase. Am observat ca mai nou, se tinde spre a confunda apararea si pastrarea neamului cu rasismul. |
Citat:
p.s colaps din cate am observat ai o mica nuanta spre militarie,armata |
patriot = om de cuvant, curajos, nemincinos, curat sufleteste..
sa ne ajute Dumnezeu sa ne putem iubii tara, credinta si neamul asa cum au facut inaintasii nostrii - Stefan cel Mare, Mihai, Mircea,Vlad Tepes, Corneliu Zelea Codreanu..patriot = om de cuvant, curajos, nemincinos, curat sufleteste, cu dragoste de tara si credinta..multumiri lui colaps pentru indemnuri ca si celorlalti..si ca sa nu fiu offtopic ..NU - nu exista nici o legatura intre patriotism si rasisim..sunt total diferite...TLC !
|
Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=ppbHF91KaKE !! |
Colaps, Romania nu va mai avea niciodata acest contur. Cand se va prabusi uniunea europeana, continentul nostru va avea cu totul alte frontiere, care vor contine, integral sau partial, grupuri din fostele state. Teritoriul pe care l-ai postat tu si care, oricum, nu este toata Romania, va fi in interiorul altei constructii, hai sa-i spunem statale. Nu am eu dreptul sa te evaluez, dar te rog sa-mi permiti sa apreciez trairea ta interioara fata de ceea ce este romanesc.
|
Bineinteles
Hitler ocrotea sangele germanic la orice pret, omorand pe territoriul lui 6 milioane de ebrei si un alt milion de pocaiti, tigani, omosexuali, asociali, politici si handicapati fisic.
Patriotismul aduce violenza, si eu urasc violenta. |
Citat:
|
cand spui patriot nu spui violenta spui erou..
Citat:
colega ce spui tu acolo este EUGENIE(eugenetica) care a condus in cele din urma la rasism..dorinta lui Hitler era sa stapaneasca si sa aibe poporul lui de "oameni perfecti" in mentalitatea lui..daca iti aperi tara, credinta si valorile ei de cei straini nu inseamna nicidecum ca esti rasist..cand spui patriot nu spui violenta spui erou..chiar daca a fost nevoie de cutit si sabie cateodata..a fost pentru a ne apara, nicidecum pentru a cotropi..asa ca te rog nu amesteca si scuze dar nu stii despre ce vorbesti.. |
Citat:
Toata minciuna asta cu Holocaustul este propagata de jidani pentru a face din ei un popor neindreptatit. Despre adevaratul holocaust rosu nu se vorbeste, in care au murit milioane de crestini la mainile bolsevicilor. |
Citat:
Bineinteles, a fost rau ca au murit si toti crestini aia (chiar daca ma indoiesc de cifra) dar nu stiu multe detali e accestea. |
Citat:
Se prezinta tot felul de minciuni in ziua de astazi. Ca in Holocaust au murit 6 milioane in loc de 10.000, ca Antonescu a fost un criminal si nu un erou national, ca Mihai Eminescu a fost doar un poet amarat si nu si un om politic si nationalist indarjit si ca acesta a murit de nebun sau alta boala a mintii in loc sa spuna ca a fost ucis de masonerie. Nu mai fii asa naiva. Nu mai crede tot ce vezi in jurul tau. Cerceteaza mai presus de toate. Sa nu ai nici o farama de incredere in manualele scolare. |
Intre patriotism si rasism nu exista similitudini.
|
Citat:
Nu crezi ce scrie in cartiel de istorie, dar crezi ca exista ingerasii si draci. Pai ca cercetator esti plin de contradictii. As vrea sa aflu provele de cea ce zici tu. Presupunerea este mama de toate prostiile. |
Citat:
[P.S. e doar o parafrazare ironica, nu va luati de mine :) ] |
Holocaustul este o minciuna? Saracii de voi, mi se face mila in ce ati ajuns sa credeti :(...
|
Citat:
Un singur eveniment istoric este de domeniul credinței, iar acesta este cel al nașterii, misiunii, pătimirii, morții, învierii și înălțării Domnului nostru Isus. Atât. Aceasta înseamnă că poți fi un bun creștin dacă ești de părere că au murit gazați 6 milioane de evrei sau dacă nu ai această părere. Poți fi bun creștin dacă crezi că liberalii turci au executat un genocid asupra armenilor sau dacă cu crezi că acest eveniment a avut loc. Poți să crezi că Moța, Marin sau Zelea Codreanu au fost eroi ai neamului sau dimpotrivă, că au fost ticăloși. În sfârșit, poți fi bun creștin dacă ești de părere că Inchiziția a fost o organizație în slujba creștinătății și a avut un rol benefic sau dacă, dimpotrivă, crezi că a dat foc pe ruguri la milioane de oameni nevinovați, după cum poți să crezi că Stalin a înfometat în mod voit un întreg popor ori că nu a existat un asemenea lucru. Dar nu poți să fii bun creștin dacă ești negaționist în ceea ce Îl privește pe Isus: dacă nu crezi că a pătimit, a murit și a înviat. Aceasta e singura dogmă cu caracter istoric, în care, dacă cineva nu crede, nu poate fi numărat între creștini. |
Auschwitz
Poze Auschwitz>aici aveti poze
http://www.auschwitz.dk/id17.htm va dau eu un exemplu de ce gasiti in ele>gramezi de copii ucisi. http://www.emilieschindler.com/Children/Album1.htm Continuati sa va uitati>munti de cadavre torturate http://www.qualityinformationpublish...ppictures.aspx Daca doriti pot continua si cu restul lagarelor de concentrare.Mai am si poze.Lista este lunga.L-am ales pe cel mai renumit prin bestialitatea sa.A fost cineva in vizita la Auschwitz?Stiti ce simti cand ajungi acolo si cand vezi acele...nu se poate spune in cuvinte.Oare ce simte un parinte cand isi vede copilul gazat sau incinerat pe jumatate viu?Stiti ca nazistii isi faceau inele din dintii de aur ai victimelor?Stiti cum se moare gazat cu Zyklon B?Aveti idee de acele chinuri?Stiti ce inseamnau experientele doctorului Mengele pe copii?Va imaginati macar ce le facea?Stiti ce fel de experimente facea pe pe nou-nascuti? Aveti macar idee despre acele atrocitati?Stiti cum este acolo?Simti moartea in jurul tau.Vezi locurile inegrite de cenusa celor arsi.Aveti macar un vag sentiment despre Iad? Cei care au facut aceste crime au fost niste gunoaie sadice,niste bestii fara limite,ca orice alti asasini si tortionari din istorie.Cei care ii sustin nu sunt cu nimic diferiti.Mi-se face scarba cand vad...ma opresc aici. |
Legat de mandria de a fi cetateanul unei anumite tari, maestrul George Carlin(RIP) avea o vorba: a fi mandru de faptul ca esti roman/american/congolez/australian/strumf/martian=a fi mandru de faptul ca te-ai nascut cu o predispozitie pentru cancerul de colon.
|
Sa nu uitam..
Citat:
Poate nu am postat ce trebuia.ce ziceti de gramezi de copii ucisi? http://photo-mond.t2i.info/weapons-w...zi-horror.html |
Citat:
Ma simt jignit de atitudiea ta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Eu stiu ca a existat Holocaustul. Istoria o confirma, supravietuitorii o confirma, in Biblie au fost prezise astfel de incercari pentru poporul evreu.
Colaps e mai original. El si Becali viseaza o Romanie ca soarele sfant de pe cer si in afara de ea nimic. |
Citat:
Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar va schimba legile biologiei. |
Citat:
Opiniile sunt opinii, fiecare poate zice cea vrea, este legitim, dar nu va schimba legile biologiei. |
patriotism= rasism
Citat:
|
Citat:
Dar, vorba mihelei, "nu inteleg de ce deviati de la subiect . " |
Citat:
http://scottthong.wordpress.com/2009...tally-aborted/ |
Citat:
http://www.agnos.ro/magazin/product_...products_id=36 In acele timpuri mai existau si altfel de oameni.Numai ca acestia sunt pomeniti rar.Raul este mereu prezent domnule Dragomir.Noi suntem mereu tentati sa stam la umbra raului pt ca ceea mai grea si mai frumoasa cale este cea a Credintei.Calea raului este usoara si te scapa de mustrari de constiinta.Ceea a Credintei este grea pt ca te lupti cu tine in primul rand.Asa cred eu. De aceea resping,poate violent,orice extremism de orice tip.Sunt multe lucruri cu care nu sunt de acord,sunt multe lucruri pe care le pot accepta chiar daca nu le inteleg.Dar nu pot fi de acord cu ridicarea raului,in oricare din formele sale. Am si eu momentele mele cand vad lucururi pe care varsta si drumurile prin lume si viata mi-au demonstrat ca se termina,mereu si invariabil,prost.Am vrut doar sa trag un semnal de alarma.Poate direct sau brutal dar ca sa nu uitam la ce se poate ajunge din diferite motive. Cel de Sus sa fie alaturi de noi toti |
Patriotismul este patriotism..iar rasismul este rasism.Apropo ami poate spune cineva ce au facut mai exact Mota si Marin de sunt pusi alaturi de Stefan cel Mare si Mihai Viteazul?
Din cate stiu au murit ca mercenari in trupele lui Franco,undeva in Spania.Ce legatura are asta cu patriotismul? |
A explicat(cumva)chiar Ion Mota
Citat:
Pe 13 ian 1937, in luptele de la Majadahonda, Mota este ucis alaturi de camaradul sau Vasile Marin.In rest sa explice cine este fan al legionarilor pt ca subsemnatu este apolitic :) Sper sa te fi ajutat cumva.Bye |
Citez din http://www.nouadreapta.org/actiuni_p...re.php?idx=177
Filialele Noii Drepte din Bucuresti, Timisoara, Galati si Brasov, precum si organizatia partenera Falanga Spaniola, au organizat pe 13 ianuarie a.c. actiuni comemorative in memoria eroilor legionari Ionel Mota si Vasile Marin, cazuti, in urma cu 71 de ani, in razboiul civil din Spania. In 1936, cei doi fruntasi ai Miscarii Legionare, impreuna cu alti 5 camarazi (preotul ortodox Ion Dumitrescu-Borsa, secretarul general al Legiunii, printul Alexandru Cantacuzino, diplomat de cariera, inginerul Gheorghe Clime, comandantul Corpului Muncitoresc Legionar, avocatul Nicolae Totu si economistul Banica Dobre), s-au inrolat voluntar in armata nationala a generalului Franco, pentru a sprijini lupta poporului spaniol impotriva Brigazilor comuniste, sprijinite de Moscova, care incercau sa constituie un capat de pod al Ciumei Rosii in extremitatea vestica a continentului european. "Se tragea cu mitraliera în obrazul lui Hristos! Se clatina asezarea crestina a lumii! Puteam noi sa stam nepasatori? Eu asa am înteles datoria vietii mele. Am iubit pe Hristos si am mers fericit la moarte pentru El! (...) Sa nu lasam pe urmasii nostri sa piarda binefacerile sufletesti ale Nasterii Matuitorului! Sa nu lasam o tara fara Biserici, fara icoane, fara ocrotirea mainii lui Dumnezeu! Sa nu lasam copiilor nostri o viata in care vor fi pierdut pe Hristos!" Asa explica Mota, in Testamentul sau catre parinti, sensul sacrificiului sau. Cei doi legionari au cazut in ziua de 13 ianuarie 1937, in localitatea Majadahonda, de langa Madrid, in timpul unei ofensive de respingere a unui atac motorizat comunist. Aducerea in tara a ramasitelor pamantesti ale celor doi mucenici ai Neamului Romanesc a durat aproape o luna de zile, ei fiind inmormantati crestineste in ziua de 13 februarie 1937, la Casa Verde din Bucuresti, unde a fost ridicat un mausoleu în onoarea lor. Mausoleul a fost mai tarziu dislocat si distrus de comunisti, astazi nemaistiindu-se nimic despre ramasitele pamantesti ale celor doi eroi. Sacrificiul celor doi români a generat uriase manifestari de simpatie în Spania, Franta, Belgia, Germania, Polonia, iar în România peste un milion de oameni i-au petrecut pe ultimul drum. Sacrificiul nu a fost in zadar: revolutia bolsevica a fost înfrânta, Spania reusind astfel sa evite comunismul. "Destinul i-a ales pe ei ca sã mãrturiseascã; sã arate celorlalti seninãtatea pe care ti-o dã credinta, sensul crestin si eroic pe care îl capãtã viata atunci când esti gata în orice clipã sã renunti la ea." (Mircea Eliade) "Spiritul de jertfa e esentialul, spune Mota. Spiritul de jertfa e masura crestinatatii noastre, adauga el. Si n-o spune numai: o si face." (Constantin Noica) "Jertfa acestor doi bãieti viteji are semnificatia unei ofrande aduse lui Dumnezeu de poporul român (…) Aceastã faptã de jertfã supremã pentru crestinism a lui Ion Mota si Vasile Marin a meritat sã fie cinstitã – destul de târziu, la trei ani de la înlãturarea comunismului – printr-un parastas prin care sã se pomeneascã sufletele celor doi martiri ai Crucii si sã se atragã atentia poporului nostru asupra semnificatiei majore a acestei jertfe". (Dumitru Stãniloae) "Biserica Ortodoxã Românã are datoria sacrã ca eroii Neamului jertfiti pe altarul Crucii – iar printre acestia un loc de frunte îl ocupã, desigur, Ion Mota si Vasile Marin – sã fie pomeniti împreunã cu sfintii" (Constantin Galeriu) http://www.nouadreapta.org/imagini/mari/0801135.jpg http://www.nouadreapta.org/imagini/mari/0801136.jpg http://www.nouadreapta.org/imagini/mari/0801137.jpg A trebuit sa inlocuiesti Hristos cu "Christos" nu-i asa Scotianule? Vai vai... |
Sunt acuzat pe nedrept
Citat:
http://www.napocanews.ro/2010/01/sa-...-din-cluj.html Postez tot paragraful din care am selectat citatul ,,În anul 1927 îl regăsim pe Ion Moța ca fondator al Legiunii Arhanghelului Mihail, apoi ca și comandant al Bunei Vestiri în 1935. Căsătorit deja cu sora lui Corneliu Codreanu, Iridenta, acesta cere permisiunea “Căpitanului” pentru a lupta împotriva comuniștilor în Spania, alături de Generalul Franco.“Se tragea cu mitraliere în obrazul lui Christos. Se clatina asezarea crestina a lumii. Puteam noi sa stam nepasatori? Nu e o mare binefacere sufleteasca pentru viata viitoare, sa fii cazut în apararea lui Christos?”, le scrie de pe front Ion Moța părinților. Grație păstrării scrisorilor sale către familie și către Corneliu Codreanu, ne putem da seama de atitudinea mistică și profund creștină a lui Ionel Moța, care a plecat pentru a lupta împotriva marxiștilor ca urmare a unei probleme etice și religioase, conștient de iminenta sa moarte: “Eu așa am înțeles datoria vieții mele. Am iubit pe Hristos și am mers fericit la moarte pentru El ! De ce să vă chinuiți prea mult, când eu am sufletul mântuit, în împărăția lui Dumnezeu ? [...] “ O aparte grijă pentru ziarul fondat de tatăl său și care constituia principală sursă de venit pentru soția sa este transmisă lui Codreanu, în deja faimoasa scrisoare-testament: “Cu concursul tău și lăsând “Libertății” sectorul operei ziaristice pe care o împlinea pâna acum în Legiune, – foaia e asigurată și familia mea are din ce trăi. Te rog deci ajută “Libertății” să trăiască. [...] Eu voi scrie în Spania 200-300 articole pe care le las spre a apărea timp de 5-6 ani câte unul în fiecare număr al foii, postum. Aceasta va face foaia și mai căutată. Alte îndrumări am lăsat în scrisoarea către Iridenta. [...] Și să faci, măi Corneliu, din țara noastră o țară frumoasă ca un soare și puternică și ascultătoare de Dumnezeu !” Nu astept scuze.In calitate de protestant imi asum rolul de vinovat din start si suspect de serviciu.Nu reactionati precum Nicadorii.Nu am atacat cu nimic formularea ortodoxa.Sau cel putin nu eu sunt cel care a facut asta.Bye :) |
Citatele acelea inseamna ca au fost modificate. Ion Mota si Vasile Marin erau romani crestini ortodox, nu au spus niciodata "Christos".
|
Citat:
Hoție !!! Ați furat de la noi atitudinea asta !!! Iată sursa: "Mea culpa/ Mea culpa/ Mea maxima culpa !" (Din vina mea Din vina mea Din prea mare vina mea !") Sursa: Ritualul penitențial ("Confiteor"). Roman Catholic Mass. Copyrighted by God. Any reproduction forbidden. Dacă se mai întâmplă, telefonez imediat reginei Fabiola să trimită Inchiziția Spaniolă după dv ! |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:38:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.