La multi ani! Sanatate, liniste si impliniri! [COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy][COLOR=navy][/COLOR][/COLOR] |
[SIZE=3][COLOR=green]La mulți ani, Dorina și multă sănătate! [/COLOR][/SIZE] |
2 atașament(e)
[COLOR=darkred]Nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să mă nasc în această zi de primăvară timpurie,nici măcar dacă vreau să mă nasc n-am fost întrebată.[/COLOR]
[COLOR=darkred]Dar dacă Dumnezeu m-a trimis în lume o fi avut vreun plan cu mine.Aduc mulțumire Lui Dumnezeu pentru anii mei,pentru suspinul încercărilor pentru sănătate,pentru bucurii și pentrucă mi-a dat șansa de a cunosște frumusețea vieții ,a florilor,dulceața strugurilor,de o săruta un obrăjor fraged de copil și pentru câte altele nu ar trebui s-i mulțumesc...[/COLOR] [COLOR=darkred]Îi mulțumesc și pentru că am descoperit acest forum cu oameni minunați pe care îi socotesc prietenii mei.Dorina :6: [/COLOR] |
3 atașament(e)
LA MULTI ANI,DORINA !
...sanatate,bucurii si pace sufleteasca ! |
Citat:
|
[COLOR=darkred]Mulțumesc pentru urări Silvia Cristi, Carmina.Serviți câte o felie de tort și puțină șampanie.:1:[/COLOR]
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
[COLOR=green]Nu contează. Acum, la mine merge orice.[/COLOR] |
La multi ani draga Dorina! :6:
|
Citat:
...sau o pizza vegetariana..da' sa fie picanta.... |
La multi ani!!!
[SIZE=3]La multi ani, Dorina draga!!!:6: Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta sa-ti daruiasca sanatate sufleteasca si trupeasca si sa te bucure asa cum si tu ne-ai bucurat pe noi cu frumoasele mesaje postate aici! (Personal iti multumesc pentru tot ceea ce ai scris...)[/SIZE]
[SIZE=3]La cat mai multe postari!!! LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI!!![/SIZE]:53::53::53: |
LA MULTI ANI Dorina. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, pace sufleteasca si multe bucurii alaturi de cei dragi tie!
|
Citat:
|
4 atașament(e)
LA MULTI ANI Dorina!....Va doresc din suflet tot binele din lume....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/53.gif
|
La aniversare...
...pe drumul calatoriei tale pamantesti, draga Dorina, ma alatur celor care iti doresc o viata plina de bucurii duhovnicesti, multa sanatate, mantuire de la Domnul nostru Iisus Hristos!Cu drag ,Georgeta Balla
"Se schimba vremea, scumpa, si suntem azi batrani,/simtim ca nu mai suntem, pe unde-am fost, stapani./Copiii nostri astazi nu ne mai iau in seama/iar fiii lor, nepotii, de mult nu mai au teama:/lipsiti de cuviinta si fara de crutare/ isi fac cu ochii semne, vorbind de tata-mare.../Ma fac ca nu vad asta, desi le vad pe toate/ si pleoapele pe lacrimi se lasa rezemate/Noi suntem musafirii intarziati oleaca/ pe care toti i-asteapta sa plece si nu pleaca..."( T.Mainescu, pe un calendar) |
Ani multi cu sanatate si ulta poezie iti doresc, Dorina draga.
LA MULTI ANI! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
5 atașament(e)
Draga Dorina
La Multi Ani! |
1 atașament(e)
Citat:
|
LA MULTI ANI DORINA!!!!!!!!!!ITI DORESC 2 lucruri vitale vietii:SANATATE SI CREDINTA!!! AI MAI FACUT UN PAS IN VIATA...LA MULTI ANI!!!!!!
|
Citat:
INTRU MULTI ANI SA NE TRAIESTI!!! [SIZE=4][COLOR=Red]D[/COLOR][/SIZE]aruri sfinte mereu tu sa primesti, [SIZE=4][COLOR=Red]O[/COLOR][/SIZE]ameni de "aur" in calea-ti sa-ntalnesti, [SIZE=4][COLOR=Red]R[/COLOR][/SIZE]onia sa-ti fie de-a pururi mangaierea, [SIZE=4][COLOR=Red]I[/COLOR][/SIZE]nima-ti blanda sa nu afle durerea. [SIZE=4][COLOR=Red]N[/COLOR][/SIZE]umai IUBIRE, PACE SI CREDINTA, [SIZE=4][COLOR=Red]A[/COLOR][/SIZE]ni cu porti deschise,spor si biruinta! In dar de la Marina, o floare fara pereche pentru o Dorina fara pereche: http://www.florariadiva.ro/Portals/8...bum/65/D01.jpg |
Citat:
|
Citat:
|
La Multi Ani cu sanatate si cu dragoste in Hristos. iti doresc tot ce-i de folos in mantuirea sufletului.
si scuze intarzierea |
La multi ani!
:36:La multi ani, ramonadiana!!! Pentru cei 23 de ani ai tai si pentru cei care vor veni ...multe bucurii duhovnicesti, sanatate sufleteasca si trupeasca de la Bunul Dumnezeu! LA MULTI SI BINECUVANTATI ANI!:53:
|
LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE!
http://a764.g.akamai.net/f/764/16742...og/17686vz.jpg Trandafiri - nemuritori!!!!!!! pentru tine. Domnul sa-ti dea pace in suflet si liniste! Cu drag, Nina |
La Multi Ani cu sanatate si bucurii sufletesti. Domnul sa te ajute si sa iti dea tot ce ai nevoie pentru mantuirea ta.
|
Ramona Diana,pastreaza aceasta adevarata comoara pe care nu vei suporta sa o pierzi .Iti doresc multi ani cu sanatate, bucurii, sperante nemarginite, credinta in Dumnezeu.
|
La multi ani!
La multi ani, draga Ramona Diana cu impliniri si multe bucurii!
|
1 atașament(e)
"La mulți ani"
|
La multi ani!
Sanatate, liniste si mantuire! |
La mulți ani Noesisaa ( Cristina) !
Multă sănătate, liniște sufletească, impliniri, bucurii și toate cele cu folos să le ai in preajmă. Te rog să mă ierți de te-am supărat cu voie sau fără voie . Incă odată dragă Cristina : La mulți ani !
|
Citat:
|
LA MULTI ANI CRISTINA!!!!!!!!!
Bunul Dumnezeu sa te ocrtoteasca! |
:53:LA MULTI ANI, Cristina... cu multe bucurii duhovnicesti!!!:25:
|
Doamne ajuta!
Draga Cristina, de ziua ta, iti doresc un sincer si calduros " LA MULTI ANI ! ", multa sanatate si cat mai multe bucurii duhovnicesti!:53::53::53:
|
pentru Noesis a noastra
Citat:
iti trimit in dar un buchet trandafiri albi/roz, puri ca si primavara pe care o adaugi in buchetul vietii. sa fii iubita, si fericita! :)) http://inlinethumb46.webshots.com/38...600x600Q85.jpg |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:18:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.