Citat:
https://whyevolutionistrue.wordpress...bserved-again/ Exemplul cu apa si avionul nu este bun. Apa nu are potential de mutatie. Tranzitii intre specii se observa pe perioade mult mai mari de cateva zeci de ani. Ti-ar trebui sute de mii de ani. Din pacate (sau fericire), n-avem viata asa lunga. Din fericire (sau pacate pentru unii), fosilele au o viata destul de lunga. |
Citat:
din alta specie, e problema lor.Ce ai tu acolo sunt hibrizii apartinand aceleiasi specii: Mimulus Si oamenii au suferit mutatii genetice: Unii sunt cu pielea alba, altii cu pielea neagra, dar asta nu-i face frate alte specie. Citat:
al evolutionismului.Daca gandirea e proasta si teoria e proasta. Citat:
Ca mai vin altii si fac tranzitii fortate de laborator intre o specie si o alta specie, iar rezultatul este o chestie care traieste cateva zile(experimente genetice) demonstreaza inca o data ca ADN-urile din diferite specii sunt incomptabile, ca teoria evolutiei este o mare facatura si mai demonstraza asta: Doi pesti vorbeau unul cu altul. -Bah, hai sa ne facem plante. -Ok, ne facem plante Dupa ce s-au facut plante, incep iarasi -Hai sa ne facem gaini. -Ok, ne facem gaini. Sta pestele-sef si se gandeste. -Auzi dar nu mai bine ne facem boi ? -Stii ce, nu ma risc. -De ce ? -Pai daca ne facem boi si ramanem asa ? |
Citat:
Citat:
Nu vreau sa intrerup discutia, dar pare ca este un deja-vu pentru threadul despre evolutionism in care am discutat cu Albert sute de pagini de dovezi pe care nu le accepta. Cred ca daca mai continuam mult, ori intervine cineva sa ne zica ca suntem complet off-topic, ori inchide adminul thread-ul :)) |
Citat:
inmulti ? Nu. Dar asta inseamna ca esti din alta specie ? Nicidecum. Ce spui tu mai sus este ca si cum am pleca de la niste ipoteze(cele ale teoriei evolutiei) facem experimente, vedem ca experimentul nu confirma apoi modifcam ipotezele ca sa confirme experimentul rezultat si sustinem ca ipotezele sunt adevarate ? Sa fim seriosi. Nu putem sa modifcam notiunea de "specie" dupa bunul plac , doar pt a ne justifica experimentele (care demonstreaza altceva decat premisele), timpul si banii pierduti(pe apa sambatei). Asta nu e stiinta.Asta are o nuanta de frauda intelectuala. :23: Citat:
ocean care este bogata in microorganisme.Si avionul cu elefant. Si aceiasi situatie: In Veci Vecilor n-o sa evolueze microorganismele din apa din ceaun in elefant. Este aceiasi chestie, altfel spusa. |
Teoria involutiei. La inceput a existat un animal care avea 10 aripi si 100 de picioare. In timp urmasii lui au pierdut unele dintre aceste caracteristici si asa au aparut speciile. :)
Cica vezi ? Nu se mai pot inmulti. - evolutie. :) Vezi ? Cainele pe care l-am facut prin selectie e asa de bolnav ca abia se tine pe picioare - evolutie. samd. Nu e evolutie, este degradarea materialului in timp, la fel cum se intampla cu orice pe lumea asta. |
Citat:
Deci plantele acelea, desi zici tu ca sunt din aceeasi specie, nu se pot inmulti decat cu plante la fel ca ele. O specie este definita prin indivizii care se pot inmulti intre ei. In concluzie, plantele acelea reprezinta o noua specie. Citat:
|
Citat:
Aia e tot ce ne spun fosilele. Ca au existat candva animale care aratau diferit, animale care aratau exact ca astea de astazi dar erau mult mai mari, si animale care aratau exact ca si cele de astazi - asa numitele living fossils. |
Citat:
|
Citat:
Rad cu lacrimi. Vezi mai ce face evolutionismul. Du-te tare. Mi-a placut asta.:24: |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:28:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.