![]() |
La multi ani!
Eu vreau in primul rand sa multumesc tuturor si eu la randul meu vreau sa le urez tuturor sarbatoritilor de azi ca Sfintii imparati sa-i ocroteasca si sa-i calauzeasca in tot ceea ce fac.amin
|
Citat:
|
2 atașament(e)
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena.....viata sa va ofere numai bucurii......
|
La multi ani si aceleasi urari de bine si pentru Adelinne!
|
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Constantin si Elena. Multa sanatate, bucurii, lumina in suflet si in viata!
|
1 atașament(e)
Citat:
|
Un sincer si calduros La Multi ANI! tuturor care purtati numele Sfintilor Imparati Constantin si mamei sale Elena.
|
Nu port numele Sfintilor imparatri si cu toate acestea le sunt foarte recunoscatoare pentru protectia lor speciala pe care ne-o poarta mie si sotului meu.
L-am cunoscut pe sotul meu si ne-am cununat la sfat pe 21 mai.El a dorit sa ne cununam si la biserica Ortodoxa, dar eu nu aveam Sf. Botez Ortodox asa ca acest eveniment nu s-a putut implini decat dupa fix 7 ani ( evident dupa convertirea mea la ortodoxism si botezul meu) si tot in data de 21 mai , de Sfintii Imparati am avut si noi cununi imparatesti pe cap. Slavit sa fie Domnul si Sfintii Sai ! |
Abia acum, dupa 10 ani , am aflat ca sotul meu a avut un strabunic moldovean ,preot , pe nume pr. Constantin.
Multumesc ,parinte, roaga-te pentru noi pacatosii! |
1 atașament(e)
La multi ani, tuturor sarbatoritilor de astazi!!:53::1:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:48:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.