![]() |
Citat:
Să aveți ochii mereu la Domnul și El vă va întări și vă va da de toate ! :53::53: https://www.800florals.com/img/2996X.jpg |
La multi ani, Windorin, si din partea mea! Domnul sa te ocroteasca!
|
La multi ani! Icamilin
Azi primu meu gand s-a indreptat catre Icamilin ce azi isi aniverseaza ziua de nastere si ii doresc din suflet multa,multa sanatate in primul rand si multe zile binecuvantate de implinirea tuturor dorintelor ei.
Sa ramai mereu asa cum esti si cum te-am cunoscut caci rar un om ca tine Maicuta draga ,da-mi voie ati spune asa pentru ca meriti din plin caci imi esti cea mai buna mama de cand mi-am pierdut mama si mi-ai fost si imi esti alaturi mie si altora cu tot sufletul tau tot timpu prin tot ceea ce faci. La multi ani ! spun din toata inima si iti daruiesc toate florile din lume. :53::53::53::6: |
1 atașament(e)
LA MUȚI ANI Viorica!
Timpul și distanța au făcut să ne vorbim mai rar dar consider o mare binecuvântare pentru mine ocazia pe care am avut-o de a te cunoaște. Mulțumesc lui Dumnezeu că ne scoate în cale oameni minunatți în cele mai grele clipe ale vieții. Cu mult drag și prietenie Dorina îți dăruiește flori de toamnă luminoase ca sufeltul tău. |
La multi ani cu sanatate. doamna Icamilin! :36:
Ma bucur ca am vazut topicul acesta si am putut sa va spun la multi ani! |
Slava lui Dumnezeu!
Va multumesc din suflet de urari!
Azi, in aceasta frumoasa duminica am mai adaugat o caramida la temelia sufletului meu. Bunul Dumnezeu sa ne dea tuturor pace-n suflet, sanatate si impliniri duhovnicesti, fie ca ne serbam aniversarea fie ca nu. Multumesc tuturor celor care mi-au scris mesaje, pe Forum, pe telefoane, mailuri, celor care m-au sunat... E o zi speciala care a trecut repede, linistit si cu bucurii, asa cum lucrurile bune, frumoase, trec rapid. Va imbratisez pe toti cu toata dragostea si va doresc tot binele din lume! Slava lui Dumnezeu pentru toate! LA MULTI ANI WINDORIN ! Sf.Cuv. Marturisitori: Visarion, Sofronie si Sf.Mc.Oprea Sf. Preoti Marturisitori: Ioan din Gales si Moise Macinic din Sibiel Sf.Cuv. Ilarion cel Mare sa ne ocroteasca, sa ne pazeasca de rele si sa o roage pe Maica Domnului si pe fiul sau, sa ne lumineze pasii spre mantuire! Amin! icamilin |
La multi ani ,doamna Icamilin !
Preasfanta Fecioara , sa va acopere cu preasfantul ei acoperamant , sa va ocroteasca pe dumneavoastra si intreaga familie si sa va daruiasca ani buni , in sanatate , pace si intelegere !
Doamne ajuta ! http://www.roeanz.com.au/media/uploa...118_resize.jpg |
La multi ani cu sanatate si cu bucurii, Laurschepsis!
|
La multi ani , Laurentiu !
Fie Domnul cu tine peste tot in viata ta !
|
La multi ani , domnule Mihnea !
Multa sanatate va doresc , ca dumneavoastra sa puteti darui tamaduire celor bolnavi prin frumoasa profesie pe care o aveti , aceea de medic .
Dumnezeu si Preasfanta lui Maica sa va ocroteasca de tot raul ! https://lh5.googleusercontent.com/-g...k/mikueste.png |
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:15:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.