![]() |
Dorina,
vechea si buna mea prietena...... Maica Domnului sa te aibe in paza multi si binecuvantati ani de acum incolo! Ai aparut in viata mea de nicaieri.. Desi, prezenta-ai fost mereu.. Te-am regasit in umbra zilelor de ieri In gand, in inima, in rugaciune. Tie suflet boem, cu ochi mirati de caprioara Iti daruiesc o floare si un gand Din a Vrancei tarisoara.. Prinos si legamant.. La multi si binecuvantati ani! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
1 atașament(e)
Mihai, Vasia si Dragos va multumesc.
|
La multi ani cu bucurie!
Draga Dorina, iti doresc un sincer LA MULTI ANI!, multa sanatate si numai ganduri bune. Sa ma ierti ca nu ma pricep sa atasez flori in acest mesaj insa am pentru tine un mic mesaj duhovnicesc care nadajduiesc ca o sa-ti placa:
" Cat as vrea Iisuse bun, sa iti spus si iar sa-ti spun, C-as dori si-as mai dori, sa te pot mai mult iubi, Sa Te pot mai drept urma, sa Te pot mai sfant canta, Sa te pot mai bland vesti, mai ascultator a-Ti fi. Mai strain de tot ce-i rau, sa ma simti tot mai al Tau. Cat as vrea si cat as vrea, sa-Ti dau toata viata mea Pe fiinta mea sa pui, bland sarutul Tatalui si sarutul Duhului, Si cu tot ce are-n ea, sa Ti-o sti numai a Ta, Sa sti cat de-adanc simtesc cand spun: Doamne, Te iubesc! Si cum as dori sa zbor, peste soare, peste nor, Peste veacul viitor pana unde-as sti pe veci, Ca Te am si nu mai pleci!!! " Te imbratisez cu mult drag, Ica Milin |
La multi ani!
|
Citat:
http://flowerinfo.org/wp-content/gal...c-flower-2.jpg |
La multi ani, Dorina!
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 09:32:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.