Citat:
|
La multi ani tuturor celor ce poartă numele Sfintei Mucenițe Ecaterina. Asemeni și Catalinelor și Catalinilor.
|
Multumiri din suflet! Sfanta Mucenita Ecaterina sa ne daruiasca curajul marturisirii, credinta puternica, intelepciune si sa mijloceasca pentru noi inaintea lui Dumnezeu.
|
Mie imi place foarte mult numele Ecaterina, iti doresc si eu La multi ani de ziua numelui tau,multa sanatate si impliniri,Sf Ecaterina sa te ocroteasca in toate zilele.
|
Pentru mine acest nume este cu totul deosebit, este numele fetitei mele. Am ramas impresionata cand am citit viata acestei mari Sfinte si atunci mi-am dorit sa am o fetita pe care sa o cheme Ecaterina. Va multumesc mult pentru urari, Sfanta Mucenita Ecaterina sa ne ocroteasca pe toti si sa ne ajute in momentele de cumpana din viata noastra.
|
Citat:
http://a1128.g.akamai.net/7/1128/497...id=300&hei=350 |
Multumesc foarte mult, Mirela. Sfanta Ecaterina sa ne ajute in tot ce facem, sa ne daruiasca intelepciune si sa mijloceasca inaintea Mirelui si pentru noi!
|
Citat:
Multi inainte! |
2 atașament(e)
Citat:
La multi ani cu intarziere iubitei tale fiice. Sa aiba viata plina de bucurii duhovnicesti precum a Sfintei careia ii poarta numele :) |
Citat:
Tufa asta cu flori roz,o avea strabunicul meu in gradina. De cand s-au prapadit dansii si s-a instrainat casa si curtea,nu am mai vazut nicaieri aceasta floare(pe care vreau s-o cultiv in amintirea lor). Multumesc,ca mi-ai scos-o in cale din nou,macar o s-o caut pe google dupa imagine sa vad cum se numeste :) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:28:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.