:53:La multi ani, Ovidiu, cu pace si cu multe bucurii!
|
La multi ani!
Multi ani fericiti Ovidiu sa parte numai de bucurii.!!!
http://ts1.images.live.com/images/th...b29cf5a8af6a24 |
LA MULTI ANI draga Ovidiu! Multa sanatate!
|
La multi ani !!!!
3 atașament(e)
Ana Nicoleta, la multi ani cu sanatate, bucurii si multe daruri duhovnicesti!
|
Ana, la multi ani, cu pace si bucurie!:53:
|
La multi ani, Hatryan!:53::53::53:
|
La multi ani !!!
3 atașament(e)
"hatryan", Ani buni cu prisos de sanatate si rod in toate stradaniile !
|
La multi ani!
|
LA MULTI ANI cu sanatate si bucurii , Hatryan !
Sa dea Dumnezeu , [COLOR=purple]sa fii[/COLOR] cu cine ti-e drag ! http://www.crestinortodox.ro/forum/a...0&d=1247754672 |
La multi, binecuvantati
Ani! Multa sanatate, Uitarea tuturor relelor, Lumina si fie ca Tatal Ceresc, IUBIREA CEA ADEVARATA sa , Binecuvanteza Inimile tuturor acelora care Ne apropiem de EL Cu Umilinta. Viata curata in Adevar traita si Neincetata Bucurie Tie sa iti Aduca pe aripi de ruga Tatal, IUBIREA. Asculta si implineste Neincetat te roaga si IUBESTE ! |
Va multumesc mult tuturor pentru felicitari!
|
La mulți ani , Marina ! ! !
O mică părticică a Australiei, este azi în sărbătoare, este părticica unde se află prietena, colega și sora noastră Marin. Sfânta Marina să te ocrotească de tot răul, draga mea dragă . Te pup și încă odat : La mulți ani ! ! !
|
Citat:
|
Citat:
|
la multi ani!!!
da??pai sa -i zic si eu LA MULTI ANI!!! SF.MARINA sa fie ocrotitoarea ta ,Marina si cu BUNUL DUMNEZEU alaturi sa fii sanatoasa ,fericita ,si numai bucuriii de azi inainte!!!!!
|
Multumesc dragii mei ptr urari.... chiar daca sfanta Marina nu este la fel de"mare" ca alti sfinti:5:.. eu stiu ca ma ocroteste in permanenta:63:
|
Citat:
|
Bucurii
1 atașament(e)
Zile senine cu pace in suflet ocrotite in toate cele de Sfanta Marina!
Un mic tablou virtual in dar! |
Multumesc micuta si delicata Moc.... interesanta pictura.. o sa o asez la mine in sufragerie.. este in aceiasi tonalitate cu zugraveala camerei:5:
|
Joyeuse anniversaire !
1 atașament(e)
La multi ani, domnule inginer ("gclimescu"), cu sanatate, rezistenta (in Franta este nevoie!), impliniri duhovnicesti !
|
Onomasrica
1 atașament(e)
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfantului Ilie ! Sa va fie spre bucurie, sanatate si veselie duhovniceasca paza lui sfanta!
Asadar, sanatate si zile senine pentru Ilie, Ilinca, Iliuta ... |
La multi ani!
2 atașament(e)
Pentru toti cei care poarta numele marelui Sfant pe care il cinstim astazi un sincer "La multi ani", multa sanatate, fericire si multa lumina de la Bunul Dumnezeu!
|
La multi ani ,Loredana !
1 atașament(e)
La multi ani cu sanatate ,spor in casa si multe impliniri iti doresc ,draga Loredana .Din singura ta postare , am inteles ce suflet curat si iubitor ai pentru toata creatia Tatalui nostru. Dumnezeu sa te ajute si sa te tina toata viata in Lumina si Iubira Lui !
|
La multi ani!
" Numele lui Iisus, rugaciunea mintii, zic Sfintii Parinti, e ca un flacon cu parfum. Il deschizi , il inclini, iar mirul se revarsa si umple de buna mireasma locul.
Striga :doamne Iisuse Hristoase si buna mireasma a Duhului Sfant se va revarsa, vei primi " arvuna Duhului dumnezeiesc " ! LA MULTI ANI! draga Loredana, multa sanatate si numai ganduri bune! Cu mult drag, icamilin:53::53::53: |
Multi ani traiasca !!!
3 atașament(e)
Loredana, ani frumosi, cu sanatate, bucurii duhovnicesti, prieteni de nadejde si daruri de suflet din partea elevilor!
|
La mulți ani loredana !
Sănătate, bucurii și împliniri în toate cele cu folos ție !
|
LA MULTI ANI, LOREDANA! Fie ca bunul Dumnezeu sa-ti indeplineasca toate dorintele folositoare tie!
|
La Multi Ani, Marina!
pentru Marina(Alca) de ziua ei, un camp de lalele vesele :6:
http://inlinethumb30.webshots.com/63...600x600Q85.jpg |
La mulți ani, Marina ! ! !
Citat:
:25: |
3 atașament(e)
:6:Eu am pregătit Marinei un dar mai special pe lângă nelipsitele flori.
"La mulți ani" Răbdare în încercări,sănătate și mult optimism căci întodeauna oricât de rău ar fi poate fi mai rău și oricât de bine și mai bine! EU ÎȚI DORESC NUMAI BINE ȘI BUCURII |
1 atașament(e)
La multi ani , Marina ! Sa te tina Domnul sanatoasa , voioasa si cu spor in casa ! Te imbratisez, cu drag .
|
LA MULTI ANI, MARINA! Multa sanatate, implinire sufelteasca si duhoniceasca iti urez din toata inima.
|
La multi ani! iti urez si eu cu intarziere. sa ai parte de sanatate, impliniri si de Bucurie sfanta!:6:
|
La multi ani !
" Bucura-te leagan alb de iasomie
Catre care-n roiuri fluturii coboara, Bucura-te raza stelii din vecie Sipot care curge lin cu apa vie, Bucura-te Maica, pururea Fecioara Dulcea mea Marie ! " LA MULTI ANI! multa sanatate, impliniri duhovnicesti, bucurii si numai ganduri bune . Te imbratisez cu drag, icamilin:53::53::53: |
La multi ani !!!
3 atașament(e)
Marina, ani frumosi, plini de sanatate, de bucurii si incarcati de prisos de daruri duhovnicesti!
http://www.youtube.com/watch?v=0dIjrSMYzeA |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Iti multumesc pentru sincerele urari .... ca tare adevarate mai sunt.. o sa incerc sa iau aminte:6: |
Citat:
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:25:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.