La multi ani, domnule Laurentiu Schepsis, sa fiti sanatos, sa va lumineze Dumnezeu sa dati in continuare sfaturi bune pe acest forum, sa va bucure si sa va ocroteasca!
|
La multi ani !
La multi ani si bucurii d-nei Viorica ,cu intarziere felicit si eu si imi cer iertare pentru intarziere.
La multi ani si d-nului Laurentiu ,multe bucurii sufletesi va doresc ! Doamne ajuta ! |
2 atașament(e)
"La mulți ani",fericire și împlinire în viața de zi cu zi dar mai ales în viața duhovnicească.Este o vârstă minunată,vârsta la care devenim înțelepți și smeriți.Să iubim,să iertăm,căci fără dragoste nimic nu e!
|
[quote=anita;175541]La multi ani si bucurii d-nei Viorica ,cu intarziere felicit si eu si imi cer iertare pentru intarziere.
Iti multumesc Anita de felicitari, cat priveste intarzierea, nu-ti fa griji, e ok. Ma bucur oricand de o vorba buna! Doamne ajuta!Cu mult drag,icamilin |
Pentru LAURENTIU
1 atașament(e)
LA MULTI ANI cu SANATATE , bucurie si drag de viata , zile senine si fericire , belsug si ocrotire de la Domnul , iti doresc din toata inima .
|
La multi ani, Laurschepsis!
|
La Multi Ani!
Doamne-ajuta!
Va multumesc, prieteni dragi, ca v-ati oprit o clipa si pentru mine. Mare bucurie am simtit azi citindu-va si simtindu-va langa mine. Va doresc numai bine si frumos. Cale senina prin aceasta lume, lumina si pacea intru Hristos sa va insoteasca si sa va ocroteasca. Doamne-ajuta! |
LA multi ani, Laurschepsis! Multa sanatate si putere de munca!
|
Ma alatur si eu, ce-i drept, cu intarziere celor care le-au urat LA MULTI ANI doamnei Viorica si domnului Laurentiu.
|
multumesc frumos!
Citat:
Cristina draga, multumesc frumos de urari ! Sanatate si numai bucurii sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu ! Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:16:05. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.