![]() |
Citat:
Ai citit toate trei pasajele, Fapte 2, 10 si 19? |
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ma intreb de ce are nevoie de translator daca e asa de "daruit" :71: |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Penticostalul" isi inchipuie ca ne poate prosti, asa cum sunt prostiti credinciosii penticostali,(in mare masura niste analfabeti !) pai niste bolboroseli pot fi un semn pentru umplerea cu Duhul Sfant? cine poate sti ce a bolborosit acela, cum de este declarat botezat cu Duhul Sfant? pe baza a ce?!!!!! nu a spus apostolul ca limbile sunt semn pentru necredinciosi? deci necredinciosul aude in limba lui, ce vorbeste crestinul care nu stie ce spune! asta e semnul! Cum deci au facut ei din bolboroselile autoinduse semn pentru umplerea cu Duhul???? |
Problema e ca eu cred ca Biserica e un mica particica de rai , o prefata a raiului , daca vreti e acel "precum in cer asa si pe pamant " .
Ori ideea ca vom ajunge in rai unde ne vom ruga cu totii ca intr-o biserica penticostala imi da fiori .Sau ideea ca vom avea in fiecare moment Duhul Sfant asupra noastra si ne vom comporta precum carismaticii o vesnicie.:17: |
Citat:
Citat:
Informatie ajutatoare: nu are nimic de a face google translate. Nici cu serviciile oferite de traducatorii profesionisti. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:55:14. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.