![]() |
Mafia penticostala care a invadat Romania (cu radacini in Chicago) demascata de Cornel Nistorescu:
http://www.youtube.com/watch?v=5wgks...eature=related iata-l si pe Basescu in mijlocul penticostalilor: http://www.youtube.com/watch?v=H8F0H...eature=related |
Citat:
Crezi ca a primit si "botezul" ? Ca pare ca da dupa cum se comporta.:21: |
Citat:
|
Ce zice Iisus Hristos acestora:
"Oamenii acestia sunt niste apostoli mincinosi, niste lucratori inselatori, care se prefac in apostoli ai lui Hristos. Si nu este de mirare, caci chiar Satana se preface intr-un inger de lumina. Nu este mare lucru, dar, daca si slujitorii lui se prefac in slujitori ai neprihanirii. Sfarsitul lor va fi dupa faptele lor. Ii veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini?" (2 Cor.11:13,14,15) "Multi Imi vor zice in ziua aceea: "Doamne, Doamne! N-am prorocit noi in Numele Tau? N-am scos noi draci in Numele Tau? Si n-am facut noi multe minuni in Numele Tau?" Atunci le voi spune curat: "Niciodata nu v-am cunoscut; departati-va de la Mine, voi toti care lucrati faradelege." (Mat.7:22,23) ---------------------------------------------------------- Ce ne zice noua, Iisus Hristos: "Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu ce judecata judecati veti fi judecati; si cu ce masura masurati vi se va masura." (Mat.7:1,2) "Voi insa iubiti pe vrajmasii vostri... Si rasplata voastra va fi mare si veti fi fiii Celui Preainalt; caci El este bun si cu cei nemultumitori si cu cei rai.” (Luc.6:35) "Voi fiti, dar, desavarsiti, dupa cum si Tatal vostru cel ceresc este desavarsit." (Mat.5:48) |
Citat:
Daca e prea mult, macar pana la versetul 42. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Mai de preferat ar fi sa-l influentati dumneavoastra cu un stil rafinat decat sa va lasati molipsit de badaranie. |
Citat:
|
Stiu ca sunteti medic.
Trageti totusi semnul intrebarii ceva mai aproape de ultimul cuvant. Puteti face la fel si cu semnul exclamarii: apropiati-l mult, puteti chiar sa-l lipiti de cuvant. Si apoi indepartati-va de profet. Departati-va mult. Si repede. Sa nu ajungeti vreun doctor-profet. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:52:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.