Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13620)

cristiboss56 18.08.2011 22:33:39

Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru !

Cine mai stie cate ceva de Jenica ( Eduardd ) ?
De Anastasia200 si de Marina Alca ?

Theodor_de_Mopsuestia 19.08.2011 00:15:37

Sau de Grigorie, moro.d...de guest-ul inorog...mor de ras cum ii ironizeaza pe unii cu un stil imposibil de copiat...

ai2 19.08.2011 08:54:05

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 391129)
Sau de Grigorie, moro.d...de guest-ul inorog...mor de ras cum ii ironizeaza pe unii cu un stil imposibil de copiat...

Daca ti-e dor de inorog poti sa mergi la circ.
Ironia si balacareala sunt totusi diferite.

misteria 19.08.2011 09:02:03

Citat:

Nu starni spiritele draga prietene , ca n-are sens! Stiu ca ai intentii bune dar unii nu le recepteaza ok...

LaPetiteMoc 19.08.2011 09:06:07

Citat:

"inorog" inca imi lipseste. Inteligenta de mare rafinament si seriozitate asemenea.

misteria 19.08.2011 09:20:58

Citat:

În prealabil postat de LaPetiteMoc (Post 391191)
"inorog" inca imi lipseste. Inteligenta de mare rafinament si seriozitate asemenea.

Normal sa fie asa , doar "inorogul" este o fiinta "magica" , nu ar putea sa nu fie serios , chiar daca uneori cu mult umor...

ai2 19.08.2011 09:38:24

Citat:

În prealabil postat de LaPetiteMoc (Post 391191)

Inteligenta unui care crede in homenpatie nu este tocmai un standard. Acuma ca pentru unii este de mare rafinament era oricum de banuit din distributia de IQ a crestinilor.

ai2 19.08.2011 09:41:52

inorog e o carte de vizita pentru acest forum. Este aclamat pentru jigniri sau argumente ilogice.

misteria 19.08.2011 09:47:57

nu te pripi si nu judeca , admite ca fiecare are dreptul la o opinie proprie....nu te lega de om ci numai de afirmatiile lui daca tii neaparat sa faci asta....esti un user ok , nu inteleg dc acum afirmi asa ceva...

DragosP 19.08.2011 09:55:24

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 391212)
Inteligenta unui care crede in homenpatie nu este tocmai un standard. Acuma ca pentru unii este de mare rafinament era oricum de banuit din distributia de IQ a crestinilor.

Apropo de jigniri: frate, las-o mai ușor pe asta cu IQ-ul creștinilor. Nu e prima dată când faci aprecieri VĂDIT jignitoare.

ai2 19.08.2011 10:04:59

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 391224)
Apropo de jigniri: frate, las-o mai ușor pe asta cu IQ-ul creștinilor. Nu e prima dată când faci aprecieri VĂDIT jignitoare.

Ce vina am eu ca statistic nu stati deloc bine cand vine vorba de IQ? Asta e adevarul. Cauta si tu pe google si ai sa vezi ca asa e. Imi ceri sa fiu ipocrit si sa-ti spun ca esti geniu cand dovezile arata contrariul?

catalin2 19.08.2011 10:23:42

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 391226)
Ce vina am eu ca statistic nu stati deloc bine cand vine vorba de IQ? Asta e adevarul. Cauta si tu pe google si ai sa vezi ca asa e. Imi ceri sa fiu ipocrit si sa-ti spun ca esti geniu cand dovezile arata contrariul?

Sau e problema ca ateii se cred destepti. Adica doar se cred.

N.Priceputu 19.08.2011 10:27:51

Citat:

Ai găsit pe google dovezi că suntem mai proști ca voi?

lore86 19.08.2011 11:26:41

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 391241)
Ai găsit pe google dovezi că suntem mai proști ca voi?

hai sa inceapa competitia, sa vedem cine e mai prost si mai destept...:(

imi aduc aminte de un sfant parinte care era tare ponegrit de ceilalti. Acestia ii spuneau:
-Ma, esti mandru!
-Da, sunt.
-Esti egoist!
-Da sunt!
-Esti prost.
-Da, sunt.
-Esti eretic.
-Nu ,eretic nu sunt, fereasca Dumnezeu!

lore86 19.08.2011 11:30:22

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 391239)
Sau e problema ca ateii se cred destepti. Adica doar se cred.

nu stiu daca doar se cred.
Ceea ce stiu e ca acestia, asa zis atei, sunt oameni preocupati de studiu, de cercetare. Deci un mare plus.
Crestinismul nu e o religie a prostilor(Sfinti Parinti de o inalta valoare morala si carurareasca am avut destui si la noi in tara) dar noi suntem prea comozi, ca sa nu zic lenesi.
DAca am citi macar 10% din cat citesc acesti frati ai nostri, lumea ar incepe sa se schimbe.
Parca o noua lumina ar invalui lucrurile...

Theodor_de_Mopsuestia 19.08.2011 12:23:33

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 391212)

Spre deosebire de sarcasmul ieftin si chinuit al unora, atat crestini inchipuiti, cat si atei inchipuiti, homeopatia CHIAR vindeca. Tu ce vindeci? Pe tine insuti? =)) vobra fratelui the listener: multa iubire...si multa intelepciune, ca ai nevoie...ca inteligenta aia de militant ateist autoimaginat nu e suficienta... Feuerbach, Dawkins, si altii, aia da atei militanti si inteligenti, si convinsi...pai pe langa ei esti o larva de termita, first instar...ca tot crezi in evolutionism...=))

DragosP 19.08.2011 12:29:22

Citat:

Imi ceri sa fiu ipocrit si sa-ti spun ca esti geniu cand dovezile arata contrariul?

Nu frate drag. Te rog să nu mai jignești.

Theodor_de_Mopsuestia 19.08.2011 12:49:09

...si, pe langa a face "prosti" o mare masa de oameni, evident heterogena din pdv statistic si logic, fapt ce nu demonstreaza nici tact, nici inteligenta, nici bunatate, ce ti-am zis eu e apa de ploaie.
Din pacate, homeopatia nu vindeca prostia. Fie ea si militanta.

ai2 19.08.2011 13:45:34

Citat:

În prealabil postat de Theodor_de_Mopsuestia (Post 391286)
Din pacate, homeopatia nu vindeca prostia. Fie ea si militanta.

Homeopatia clar nu vindeca nimic. Cu atat mai putin prostia. Daca ar fi vindecat-o, puzderia de crestini care cred ca pastilele din apa cu zahar au efect ar fi ridicat media IQ-ului religios, ceea ce nu e cazul. Stiu ca o sariti ca va jignesc. De fapt, doar pun cap la cap niste argumente simple. Religiosii inghit orice are forma de pastila. Homeopatia are multi fani intr-o tara cu foarte putini atei. IQ-ul Romaniei este relativ scazut. Concluzia, religiosii consuma vrajeli homeopate si IQ-ul este penibil.
Acuma sa nu credeti ca prostia in Romania se rezuma la homeopatie. Prostia se manifesta in multe feluri.

DragosP 19.08.2011 13:54:27

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 391315)
Prostia se manifesta in multe feluri.

Frate, ții cu tot dinadinsul să ne arăți asta, nu?

AlinB 20.08.2011 00:39:49

Si o cana cu apa vindeca (in unele cazuri) daca reusesti sa o bei ca pe o doctorie :)

misteria 20.08.2011 09:40:09

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 391490)
Si o cana cu apa vindeca (in unele cazuri) daca reusesti sa o bei ca pe o doctorie :)

chestie de autosugestie dragul meu bun crestin Alinb...

misteria 20.08.2011 10:10:20

Unde sa fie bunul si dragul nostru pippo?imi lipsesc postarile lui....si pe unde sa fie KANDIA, de care iarasi imi este dor! Dragi suflete nepretuite , poate va intoarceti !

mihai07 20.08.2011 14:33:41

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 391321)
Frate, ții cu tot dinadinsul să ne arăți asta, nu?

Pai nu vezi ca el tot semnalizeaza si noi nu ne prindem?

Hartford 20.08.2011 15:44:29

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 391108)
Cine mai stie cate ceva de Jenica ( Eduardd ) ?
De Anastasia200 si de Marina Alca ?

Da si eu ma intrebam unde o fi Jenica? poate stie Dorina,cu Marina am vb f scurt pe messanger parea ca este ok.

dobrin7m 20.08.2011 16:41:01

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 391315)
Homeopatia clar nu vindeca nimic. Cu atat mai putin prostia. Daca ar fi vindecat-o, puzderia de crestini care cred ca pastilele din apa cu zahar au efect ar fi ridicat media IQ-ului religios, ceea ce nu e cazul. Stiu ca o sariti ca va jignesc. De fapt, doar pun cap la cap niste argumente simple. Religiosii inghit orice are forma de pastila. Homeopatia are multi fani intr-o tara cu foarte putini atei. IQ-ul Romaniei este relativ scazut. Concluzia, religiosii consuma vrajeli homeopate si IQ-ul este penibil.
Acuma sa nu credeti ca prostia in Romania se rezuma la homeopatie. Prostia se manifesta in multe feluri.

Cu toate că mulți ce se socotesc culți și inteligenți afirmă despre un credincios evlavios că nu are prea multă minte, în acel credincios evlavios, cu multe virtuți, există multă inteligență pentru a putea să iși strunească firea proprie. Pentru că ușor este să se lase liber in propria voie dar greu este să poată să se infrâneze de la cele rele.

http://cristiboss56.blogratuit.ro/ad...ts&post_id=142

Iti recomand cu drag sa citesti articolele mele, semnate Mihaela legate de inteligenta si credinta.

http://cristiboss56.blogratuit.ro/ad...ts&post_id=143

Pot sa iti spun ca un credincios , din smerenie , de multe ori nu arata lumii capacitatile sale intelectuale si nici nu flutura ca pe stindard, numarul facultatilor , masteratelor si doctoratelor ce le detine si nici nu flutura inteligenta in fata oricui. Pentru asta cu adevarat ar fi risipa. El stie sa nu risipeasca margaritare in calea porcilor ca se vor intoarce impotriva si le vor calca in picioare.

dobrin7m 20.08.2011 17:18:13

Nu e important sa aratam lumii desteptaciunea noastra, important sa aratam lui Dumnezeu smerenia noastra, ca ce este lumea aceasta limitata, aproximativ 80 de ani, ca medie cat traim, pe langa vesnicia pe care Dumnezeu ne-o ofera.

La ce ne foloseste recunoasterea lumii, la ce ne foloseste slava lumii, ca tot la fel murim si tot goi intram in pamant. Nu trec nici 30 ani de la slava lumii aratata fiecaruia si nimeni nu isi va mai aminti de noi. De abia atunci realizam ca slava lumii nu ne-a folosit la nimic.

La ce folos 100 de coroane, un sicriu aurit si 1000 de oameni dupa dricul meu, ca de folos sunt doar faptele mele. Sunt singurele pe care cu adevarat le putem lua cu noi din tot ce am facut pe acest pamant. Acestea si credinta ne sunt podoabele care ne vor impodobi.

cristiboss56 20.08.2011 18:27:22

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 391640)
Da si eu ma intrebam unde o fi Jenica? poate stie Dorina,cu Marina am vb f scurt pe messanger parea ca este ok.

Iti multumesc pentru informatia cu Marina ! Eu pe mesenger nu stau , dar important este ca e bine , asta conteaza cel mai mult .

EmaSimona 20.08.2011 18:39:27

Oameni buni, nu mai dați atenție lui ai2, cu asemenea afirmații "serioase" caută ori ceartă, ori să fie băgat în seamă.
Fiți ontopic mai bine!

cristiboss56 20.08.2011 18:43:26

La revedere , Melissa !

Indiferent ce spun unii sau altii , indiferent de simpatii si antipatii , indiferent de cat zabovim intr-un loc sau altul , toate , absolut toate in lumea asta sunt extrem de trecatoare , si mare pacat e in a ne dispretui , a ne uri , si a ne judeca , fie si virtual . Nu de desteptaciune , de prostie si alte asemenea ducem lipsa , ci de iubire si intelegere adevarata , si tocmai de aceea nu mai stim sa fim toleranti unii cu altii , dar suntem maestrii in a rani , in a judeca si injosi pe cel de langa noi , dar vorbim cu gura pana la urechi de Hristos , de dogme si alte cele . Draga Daciana , regret mult decizia ta de a parasi acest forum , aceasta comunitate , dar este decizia ta si nu o comentez in nici un fel . Dumnezeu , Preasfanta lui Maica si toti Sfintii bineplacuti Lui , sa te ocroteasca de tot raul . Multa sanatate si iubire oriunde ai fi !:6:

EmaSimona 20.08.2011 18:49:01

Cristibossul

Frumos grăit-ai. Să-ți ajute Dumnezeu!

Soaree 20.08.2011 20:35:16

S-a retras admin Melissa? Nu mai inteleg nimic. Din stilul in care se lua de toata lumea si raspundea la intrebarile tuturor am fost asigurat ca face parte din echipa de administrare a forumului.

dorinastoica14 20.08.2011 20:55:10

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 391640)

Cred că Jenica este bine.La începutul lunii iulie am fost vizitată de soțul Jenicăi, Eduard care a venit cu un părinte de la măn Petru Vodă. Cu Jenica am mai vb la telefon și luna aceasta, destul de scurt. Am fost și eu foarte ocupată.
Marina nu mi-a mai răspuns la mesaje. Cred că a afectat-o faptul că atunci când a stat trei luni în țară noi cei pe care ne-a considerat prieteni nu am organizat o întâlnire. Mi-aș fi dorit aceasta dar n-a fost să fie așa cum n-a fost să ne întâlnim nici noi două Vasia.
Eu vă iubesc pe toți și dacă ne-am întâlnit și dacă nu ne-am întâlnit, căci ați intrat în inima mea și "cine intră în inima mea acolo rămâne"

cristiboss56 20.08.2011 21:08:21

" Suntem praf de stele "- Dorina Stoica ( un raspuns in versurile ei )

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 391714)
Eu vă iubesc pe toți și dacă ne-am întâlnit și dacă nu ne-am întâlnit, căci ați intrat în inima mea și "cine intră în inima mea acolo rămâne"

Inima mea are numai intrari
Cine patrunde in ea , acolo ramane !
Viata mea are multe carari !
Nu stiu daca , ajung pana la mine !

Simt adierea calda
A duhului cel Sfant.
Suntem praf de stele
In cer si pe pamant.

Am cheltuit o viata
De lucruri omenesti
Si n-am stiut ca " Rai "
Inseamna sa iubesti !

Hartford 21.08.2011 19:56:42

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 391717)
Inima mea are numai intrari
Cine patrunde in ea , acolo ramane !
Viata mea are multe carari !
Nu stiu daca , ajung pana la mine !

Simt adierea calda
A duhului cel Sfant.
Suntem praf de stele
In cer si pe pamant.

Am cheltuit o viata
De lucruri omenesti
Si n-am stiut ca " Rai "
Inseamna sa iubesti !

Frumoase versurile lui Dorina sint sigura ca le-a scris din inima ei cea calda.
Si eu de peste ocean va port in gind pe cei de pe acest minunat forum.:6:

cristiboss56 21.08.2011 20:52:59

Citat:

În prealabil postat de Hartford (Post 391985)
Frumoase versurile lui Dorina sint sigura ca le-a scris din inima ei cea calda.
Si eu de peste ocean va port in gind pe cei de pe acest minunat forum.:6:

Carticica cu versuri si una cu povestiri , scrise de Dorina , mi-au fost trimise ca dar de catre ea , si ii multumesc din suflet inca si inca odata !:1:

cristiboss56 21.08.2011 20:58:35

Multumiri si prietenului meu , Scot !

Chiar daca suntem de credinte diferite , pot spune cu mana pe inima ca Scot este un OM adevarat , si ii multumesc public pentru darurile in carti pe care mi le-a trimis prin posta ! De asemena , mii de multumiri din partea Bisericii Sfantul Mare Mucenic Mercurie , pentru cartile donate !
Sa traiesti prietene !:1:

Scotland The Brave 21.08.2011 21:41:13

Cristi,daca este ceva bun slavit fie Numele Domnului si fie ca toti cei ce vor merge acolo si vor citi acele carti,sa aiba folos duhovnicesc de pe urma lor.Eu lectia asta am invatat-o acum mult timp.

Odata a venit in vizita la mine un pastor in varsta si in timp ce discutam se uita la biblioteca.La un anumit moment s-a intors,m-a privit fix si m-a intrebat: ,,Sunt toate doar pentru tine?".Eu,singur pe mine si mandru nevoie mare,i-am spus: ,,Le-am strans cu mari sacrificii si le studiez".Iar s-a uitat la mine si m-a intrebat: ,,Zici ca le studiezi?Si ce ai inteles din ele,asa la modul general?"Eu am inceput o intreaga argumentatie,sigur pe mine.N-a zis nimic si m-a ascultat zambind.Peste ani l-am vizitat in parohia sa,peste hotare.O biserica micuta si veche,in care se straduise sa adune o mica biblioteca,din contributiile credinciosilor,si asa saraci.Cartile erau citite si rascitite,vechi,subliniate,rupte,atat aveau si ei. M-a simtit teribil de incurcat.Eu aveam singur o biblioteca intreaga, unele nici macar nu le citeam.Prin urmare,cand l-am vizitat din nou,am luat cu mine o lada de carti si le-am dus acolo.Au fost efectiv imprumutate toate in decurs de cateva zile.M-a privit zambind cand ne-am revazut si mi-a spus:

,,Deci nu erau doar pentru tine.Se pare ca totusi ai inteles ceva din ele si nu ai ascuns lumina lor sub obroc".

Acum omul acela batrin s-a mutat la Domnul dar eu ii ramin recunoscator pt ca a spart gheata din inima mea.Traim intr-o lume in valtoare fratilor.Sa ajute fiecare cum poate si mai ales cand are mai mult decat are nevoie.Unii dau din putinul lor si altii din prisosul lor.Ultimii sa invete de la primii,asa cum Mantuitorul a dat ca exemplu femeie văduvă care a pus doi bani în vistieria templului,putin,da a pus din putinul ei.Cu doar doi bani, vaduva a fost fericita de Hristos pentru jertfa ei. Ea daduse tot ce avea, cei doi bani ai sai, atat de putin totusi, dar care, pentru ea, insemnau totul.Sa ne ajute Cel de Sus pe toti sa dam si noi celor din jur asa cum Domnul ne-a dat noua.

ai2 21.08.2011 21:50:37

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 391651)

http://cristiboss56.blogratuit.ro/ad...ts&post_id=142

Iti recomand cu drag sa citesti articolele mele, semnate Mihaela legate de inteligenta si credinta.

http://cristiboss56.blogratuit.ro/ad...ts&post_id=143

Pot sa iti spun ca un credincios , din smerenie , de multe ori nu arata lumii capacitatile sale intelectuale si nici nu flutura ca pe stindard, numarul facultatilor , masteratelor si doctoratelor ce le detine si nici nu flutura inteligenta in fata oricui. Pentru asta cu adevarat ar fi risipa. El stie sa nu risipeasca margaritare in calea porcilor ca se vor intoarce impotriva si le vor calca in picioare.

Da asa e, crestinul nu vrea sa arate cat e de destept nici cand e cazul :)

Parca publicitatea era interzisa pe forum.

cristiboss56 21.08.2011 22:14:29

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 392046)
Sa ne ajute Cel de Sus pe toti sa dam si noi celor din jur asa cum Domnul ne-a dat noua.

Asa sa ne ajute Dumnezeu !:1:

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:37:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.